33-åring tvättade sin son i tvättmaskinen som straff

Vart fan e världen på väg?

Den 33-årige pappan, Christophe Champenois, från en förort till Paris har nu anhållits misstänkt för sin egen sons död.Treårige Bastien dog efter att ha tvingats tillbringa flera minuter i tvättmaskinen, enligt polisen.

Christophe Champenois själv hävdar att sonen föll nedför trappan, skriver tidningen Le Parisien, men rättsmedicinska fynd tyder på att pojken drunknat i maskinen.Pappan ska ha placerat pojken där i fredags som ett straff.Under dagen hade pojken misskött sig på dagis och för det ska pappan ha bestämt sig att pojken behövde läxas upp.Bastiens mamma, 25-åriga Charlene, släppte ut sonen ur maskinen efter ett okänt antal minuter.Då var han livlös.

Även mamman hävdade att sonen fallit nedför en trappa och hon har nu anhållits misstänkt för att inte ha gjort något för att förhindra sonens död.Parets andra barn, en femårig flicka, har i polisförhör sagt att hennes bror Bastien låstes in i tvättmaskinen och att det inte var första gången. Ibland brukade föräldrarna låsa in pojken i garderoben i flera timmar.

 

 


Will.I.Am snor musik från 50 Cent


Ryssar e roliga. Så är det bara. Det kommer naturligt för oss. Get used to it.


My kids will have their swag on!


Feminism och islam, kvinnorätten.Varför var det ok att vara hemmafru på 40-talet , men islam som har alltid varit för hemmafruar och kommer alltid vara det, blir kritiserad för det?
Varför lägger folk så stor vikt på att just inom islam blir kvinnor misshandlade , bara för att det är islam, men kvinnor som blir misshandlade av sina män i Europa/USA/Asien läggs det inte så mkt vikt på ?

Man måste tänka outside the box. Vissa kvinnor väljer att stanna med dem män som är otrogna och slår/misshandlar dem , och det beror inte på religion. Det beror på själva människan. Varför tänker inte människor på det?

Man skall ju tydligen inte dra alla över en kam men så fort det har med något som rör dig att göra så dras helt plötsligt alla över en kam. Gött.

Det finns både goda och onda människor överallt. Alla människor kan va goda och onda. Religion har inget med det att göra. Vilken religion du än väljer är det du som människa som bestämmer hur bra/hur mkt gott du kan göra av en religion. Alla religioner är goda. Man får utgå från det.

Allt är vad man gör det till.

Jag är helt emot feminism , dem som läst min blogg innan vet varför. Dem som inte har gjort det kan jag ta det igen.

Feminism är för lesbiska extremister. Jag är bisexuell, men jag dra bara till tjejer som ser ut och beter sig som tjejer. Jag är inte så mkt för butch flickor. Vill man ha en man (butch = brud som ser ut som en man) då kan man haffa en man. Med allt som det innebär.
Feminism går ut på att hata och förnedra män. Hur kan man då hålla med det? När dem blir arga att en man förnedrar och hatar kvinnor? Behandla andra så som du sjlv vill bli behandlad. Sluta hata och bete dig istället så kanske män oxå börjar gilla dig.

Män dras till kvinnor som är starka. Som har en vision av deras framtid. Och dem kvinnorna har gått igenom ett helvete oftast och beter sig som kvinnor. Dem går inte runt och hatar män, dem odlar inte hår under armarna för att dem behöver inte det för att bevisa att dem är starka.

Feminism är bara ett skämt som brudar tagit till en helt ny nivå, nu är det en mans hatande sekt.

Dem kvinnor som är starka nog för att tänka själva, leva hur dem vill och ta sig fram till sitt mål helt på egen hand, det ser man på dem. Dem som inte gör det förvandlas till feminister med 70-tals mutta, hår under armarna och håriga ben.

The blaming game... Börja tänka gott folk. Världen håller på och ballar ur, dem som inte börjar tänka kan räkna med att dem förvandlas till zombies från och med 2012. Energins år. The end.

Peace out!


Hur tjejer tänker......Waaaaah


Hur tjejer tänker......Waaaaah


Why do people say grow some balls?!WORD!


Adele - Set fire to the rain (Thomas Gold Remix)


Dancing inmates fetaste tyngaste kuligaste


Förlovning, managing och gaddning för Lina G.O.T.T.I

Folk klagar på att jag bloggar för lite :D göttans
Jag har haft much on my plate på senaste...Jag har som sagt rest mkt och just nu är jag i Jönköping. Hamnade här direkt efter Belin resan. Sååå...vad har hänt sen några veckor tillbaka då?
Jag har gaddat mig :
Och sen så har jag förlovart mig med min co. Manager Artur , han friade för två dagar sen :) jag tackade så klart ja :D helt sjukt är detta då jag hade sagt dem senaste tre åren att jag aldrig skulle gifta mig.
Vi har känt varandra ett tag nu och första gången vi träffades var det hans födelsedag och både jag och han hade relationer. Vi har mgåts en del och kommit jävligt bra överens, men ingen av oss trodde att det skulle sluta med ett förhållande , speciellt inte en förlovning! Alla våra kompisar och utomstående trodde att jag och Artur hade nåt på G medan vi bara va polare. Sen kröp d på oss båda. Båda två e lika sjuka i huvudet , lika spontana och galna. Vi började nog förstå att vi kommer nog inte hitta bättre match.
Ringarna är i silver eftersom vi båda gillar silver mer än guld och för silver ringar drar till sig possitiv energi medans guld drar till sig mörk energi. (Ja, vi tror på sånt shit)
"KaosVerket" som vi är managers för kommer ha en spelning i Horten , Norge den 3:e decemeber och vi har ordnat med en buss som åker från Göteborg till Horten och tillbaka. Bussbiljeten kostar 550:- och inträdet till spelningen ingår i busspriset.
Här är länken ifall ni är intresserade att följa med :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=293961213949378
Våran egna producent Fox , den sura gubben spottar ut track efter track :D
KaosVerket - Chewbacca by KaosVerket KaosVerket - Destruction by KaosVerket KaosVerket - Magic Garden by KaosVerket
SPREAD THE WORD!

Idag skall jag få träffa några av min fästmans polare (dem jag inte fått träffa än) och så ska både jag och han gadda oss (tatuera oss) jag kommer göra 5 tatueringar och han kommer göra en haha mina tatueringar kommer vara rätt så små på händerna så länge och en liten text på benet , hans vet ja inte.
Imorgon kommer det vara en Halloween fest ... då kommer jag ordentligt fira min födelsedag som jag hade förra veckan (i år är det första födelsedagen då jag fått 3 presenter sammanlagt och inte firat den alls) , men fira ordentligt menar jag supa mig redlös medvetslös.
Och jag ska ha på mig nåt sexigt hoppas jag haha typ:
Har la inte så mer och tilläga just nu förutom att jag har dreads igen : 

I FELL AND I CANT GET UP!
Ok, jag återkommer så fort jag har mer å berätta :D
Så länge bjuder jag på N.E.R.D

Adele - Black and gold (min favorit låt i ny version)


RSS 2.0