Hahaha russian airbag explosion





Björk fick polarpriset!

Fan va coolt! Älskar Björk! Grattis!


Ako mozes prosti mi...du vet vem du är


Nikogaš, kako da te nasmeam,
Solza da ti izbrišam, jas ne naučiv
A ti koga i da propadnam
Nežno ke me utešiš: Pa da si zdrav i živ

Zarem povtorno
Bog niz prsti mene mi progleda
I za mene samo toj te cočuva ?

Ako možes prosti mi što dadov malku prokleto
Ljubov samo ko za lek, a solzi kolku moreto
Ako možes prosti mi što na drug gi davav se,
I srceto i utrata, za tebe ako ostane
Prosti mi za se

Nema koj ni da praša kako e
Koga srceto mi e kako na vojnik porazen
A ti si tuka sekogaš
Da mi kažeš: Nasmej se, pa utre e nov den

Zarem povtorno
Bog niz prsti mene mi progleda
I za mene samo toj te cočuva ?

Ako možes prosti mi što dadov malku prokleto
Ljubov samo ko za lek, a solzi kolku moreto
Ako možes prosti mi što na drug gi davav se,
I srceto i utrata, za tebe ako ostane
Prosti mi za se, za se
Prosti mi za se, za se

Ako možes prosti mi što dadov malku prokleto
Ljubov samo ko za lek, a solzi kolku moreto
Ako možes prosti mi što na drug gi davav se,
I srceto i utrata, za tebe ako ostane

Ako možes prosti mi što dadov malku prokleto
Ljubov samo ko za lek, a solzi kolku moreto
Ako možes prosti mi što na drug gi davav se,
I srceto i utrata, za tebe ako ostane
Prosti mi za se


Ignorant Boy, beautiful girl



Jag vill ha långt hår igen :'(

Jävla helvete!



och jag kommer inte lugna mig tills jag når min målvikt.... 53-55kg.

U make me L O L




Den påminnet lite om denna :

 ELLER?

Kannibal rstaurang Flimé i Berlin på G

Adressen och ägarnas namn föblir okända fram tills 8 september då är det preimäröppning för restaurangen som serverar dig människokött i Berlin.

Dem som vill "donera" kroppsdelar eller organ till matlagningen fyller i förmulär om drog- , nikotin- å alkoholvanor, info om vikt,hälsa,kroppsmassa(?), om dem är gravida eller tar nån antibiotika eller andra läkemedel osv. Dem får även gå på en läkarundersökning om dem blir valda.

Ägarna säger att idéen kom från brasiliska stammen "Wari" (kannibaler). Deras tradition gick ut på att äta sina döda släktingars "kroppar" för att komma dem närmare på ett andligt sätt. På menyn står kötträtter med det står ej vilket kött dem rätterna kommer att tillagas av.

Här kommer lite info om den tyska kanibalen Armin Meiwes:

Armin Meiwes, född 1 december 1961 i Tyskland, blev känd när det uppdagades att han hade dödat, styckat och ätit upp dataingenjören Bernd Jürgen Armando Brandes (född 1958). Meiwes dömdes 9 maj 2006 till livstids fängelse för mord. Senare berättade Meiwes att minst två ytterligare män hade varit hemma hos Meiwes, för att styckas. Men de hade ångrat sig i sista stund.

Meiwes är före detta yrkesmilitär och bodde i Rotenburg. Han kallade sig Der Metzgermeister, ”Mästerslaktaren”. Han hade annonserat på Internet efter personer mellan 18 till 30 år som ville bli mördade och konsumerade. De två männen möttes och tillsammans spelade de in ett videoband där de båda förklarade vad som skulle ske och där datateknikern intygar att han frivilligt deltar. Meiwes försökte bita av Brandes könsorgan, när detta inte gick skar han av Brandes penis med en kniv. Meiwes och Brandes försökte äta upp kroppsdelen, dock var Brandes för svag för att tugga. Meiwes lämnade Brandes i hans eget badkar och lät honom förblöda medan Meiwes läste en bok, Star Trek. I december 2002 hittade den tyska polisen fryst portionsförpackat människokött hemma hos Meiwes. Rättegången mot Meiwes följdes mycket noga av media i Tyskland.

Det var svårt att fastställa vad Meiwes skulle få för straff. De var medvetna om vad de gjorde och Brandes var helt okej och intygade som sagt detta i en videoinspelning. Den första rätten som dömde, i Kassel, ansåg att han var skyldig till dråp. Han fick åtta och ett halvt års fängelse. Men högsta domstolen granskade bevisvärderingen och sa att han visst kunde dömas för mord, då han mördarde för att tillfredsställa sin lusta. Rätten var förstärkt med två extra nämndemän, ifall någon skulle bryta ihop medan videofilmen visades. Till slut dömdes han till livstids fängelse.

Den tyska musikgruppen Rammstein har skrivit en låt baserad på den här händelsen. Låten heter Mein Teil, som betyder ”Min (kropps)del”, och finns med på albumet Reise, Reise från 2004. Meiwes krävde royalty för detta musikstycke. Dessutom har han sålt filmrättigheterna till sitt liv. Han stoppade filmen Rotenburg då han ansåg att den handlade om hans liv och var ett brott emot filmrättigheterna han hade sålt. Filmen blev stoppad i Tyskland efter ett domstolsutslag.

Här kan ni besöka hemsidan till den kanibalistiska restaurangen. Den heter Flimé.
(på tal om bild...fyfan va äckligt att äta bäbisar, det där är att gå för långt)

Skulle ni våga äta där?




Ny design nästan färdig

och på gång att läggas in här hihihihiihhhihhihihihihi cant wait! men nu skall jag dra mig till stan för en öl eller två....orkar inte sitta hemma , får panik och ångest.

PUSS PÅ ER SÅ länge

Kanske kommer designen upp senare idag , if you're lucky! (annars imorgon)


Bromance:





Hang with me:


I got nothing but love for you



If you see me walking down the street
I got nothing but love for you
Even if you're tryin' to diss me
I got nothing but love for you
It dont matter if I'm riding high or low
I got nothing but love for you
No matter where I'm about to go
I got nothing but LOVE for you!


14 år och 206 cm lång


Rösta på Moderaterna



Många fattiga pensionärer har inte råd att laga sina tänder så dom ens kan tugga maten, medans många invandrare får all tandvård betald av socialen. Vad folk(idioter) inte fattar är att detta inte är invandrarnas fel utan politikers



Fan va kul att människor skyller på invandringen att vissa inte kan få sina tänder lagade. Det har ju inget me saken att göra.


Äkta eller fejk ?

FYFAAAAAN!
D går inte å lägga ut videon men kolla på den genom länken

.

Untitled from svintos on Vimeo.


<iframe src="http://player.vimeo.com/video/14491031" width="400" height="300" frameborder="0"></iframe><p><a href="http://vimeo.com/14491031">Untitled</a> from <a href="http://vimeo.com/user2486742">svintos</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

HAHAHHA


Orka tycka synd om sig själv

Om man inte älskar sig själv och respekterar sig själv så kommer ingen annan göra det heller. Man skall vara självisk, för annars klarar man sig inte i denna kalla värld. Man skall sätta sig själv i första hand och tänka  främst på sig själv. Annars kan man lika gärna gå ta självmord. Lika gärna.

Jag måste fan ta mig själv i kragen. Måste sluta vänta på att något gott skall hända mig utan få det att hända själv. I med att jag vill det, jag har lärt mig av mina misstag, och vill ändra på mig och vad mitt liv innebär så måste jag ge upp saker jag tycker om och älskar. Ibland måste man det om man vill nå högt.

Väldigt filosofiskt...

Nä...nu inga fler sånna inlägg vet ni =) inte tills jag behöver "tala ut"

Hot hot hot raggae!



Mohombi feat Nicki Minaj & Gyptian - Hold Yuh (Remix)


Ett brev till mig själv

Jag vet inte varför jag känner så här...men jag känner mig instängd, ensam och otroligt frustrerad. Det var ett tag sen jag kände så här, men nu kryper (jävla) känslorna inpå mig igen. Jag orkar inte med det.
Jag förstår mig inte på livet ibland, känns som att allt man gör är upp och ner. Rätt är fel och fel är rätt ?

Jag vill bara få ut det ur mig. Jag ser det framför mina ögon...Som att man står på nåt jäkla stup i solnedgången och bara vrålar ut allt. Man kan även se det försvinna långt ut i universum...svarta damm moln av ångest, ånger och frustration. Vad händer sen då?

Jag sitter på "min" säng, jag äger den inte ens, och hela jag skakar. Jag känner nån slags oro i kroppen. Det är nåt som fattas...
Jag vet vad det är men samtidigt undrar jag om jag verkligen vill ha det? Du och jag är kompisar, vi är bara vana. Och det gör mig så arg! Jag vill gråta samtigt som jag känner för att mitt inre jag kommer ut och örfilar mig. "Din patetiska människa!"

Jag gräver ned ansiktet i handflatorna, jag blundar...och jag ser ingenting. Ingenting! Hur fan kan det bli så här? Problemet ligger i mig för det mesta, men inte bara i mig. Jag vet inte vad jag skall ta mig till. Jag vill slåss. Är det normalt? Jag vill bryta ut bara....öppna upp bröstkorgen och rymma. Frihet.

Fyfan vad jag hatar det här! Jag missar något. Fan va det gör ont oxå, jag känner mig stupad. Jag är född som katt, hur många liv har jag kvar?! Hur många???!!!! Måste inte va många....

Jag är allergisk mot vissa männsikor. Jag förstår mig inte på mina känslor. Jag kan inte styra dem.



Jag vill att nån skall hålla om mig, samtidigt som jag hör i mitt huvud "Du är så jävla patetisk, du är så jävla svag" Helt plötsligt vill jag inte ens att nån rör mig. Det är inget fel på att ge och få känslor. Men du får mig att känna så. Jag är rädd att visa hur jag känner, för då är jag ett "överspel". Jag måste spela dig. Och det vill jag inte. Gråta är förbjudet! VIsst blir man starkare av att hålla allt inombords!? Man kan krossa och flytta berg när man är disciplinerad.
Min mobil bara ringer och ringer , jag vill krossa den ringande jäveln! Jag hatar dig!



Someday I'll find the strength to break away.


Heidi Montag och Karissa Shannon sexvideo

Spencer Prat(t) hotar Heidi Montag med att släppa en sextape med henne om inte hon ställer upp på att göra en dokusåpa med honom. Heidi mötte upp Vidid och diskuterade hur mycket hon kunde få för sextapen (som innehåller lesbiska sex scener med palymaten Karissa Shannon), och Vivid meddelade Heidi att hon kunde få nåt i stil med Kim Kardashians summa. Kim Kardashian fick $5.000.000 för sin sexvideo , där hon knappt var naken eller syntes...Kan bara tänka mig hur mycket Heidi kan få för sin video som innehåller ingen mindre än Karissa...det lär bli en feeeeeeet summa.

Sorry Spencer, YOU LOSE(R) !

Spencer sägs ha hittat videon när han flyttade från deras f.d. gemensamma hus i Hollywoodland. Och för er som inte vet vem Spencer och Heidi är: Dem var med i en dokusåpa på MTV som hette The Hills, Spencer var konstig och gjorde massa sjuka saker hela tiden och Heidi var blintkär. Han fick henne att överge sina vänner, familj och original utseende. Fick henne att må dåligt som resulterade sig i att Heidi opererade sig själ tre gånger, sista gången körde hon hela 10 (!!!!!!) plastik operationer på en dag! Nu ångrar hon sig, men tyvärrrrr. Spencers ända mål i livet är att bli så rik å så känd som möjligt.

Karissa Shannon är btw en av dem två tvillingarna som just nu bor med Hugh Heffner på Playboy mansion.
Karissa är till vänster på bilden.


Heidi och Spencer (Speidi)


Heidi på riktigt , operation 2 och 3

 blev fan sugen på att operera mig nu....helvete!

Karissa intervju :





Speidi on the Tyra Show (BULLSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT):


Porr drama i familjen!

Ni vet Matrix stjärnan Laurence Fishburne? (Se bild)

Hans dotten Montana Fishburne är ju en porrstjärna nu för tiden, han blev sjukt sur på henne och har nu sagt upp all kontakt med henne och lämnat henne arvlös. "Du använde ditt riktiga namn i porrindustrin, INGEN använder sitt riktiga namn" sa han till "dottern" medans han skrev av henne som sin dotter.

Är inte hon liiiite het ändå?





Frankie & Johnny

Al Pacino och Michelle Pfeiffer strålar i denna gripande romantiska komedi.

Pfeiffer spelar Frankie, en servitris på ett café i New York. Efter en rad smärtsamma relationer är en ny man det sista Frankie söker efter, tills han söker upp henne.

Al Pacino spelar en utåtriktad före detta fängelsekund som anställs som kock på caféet. Han faller handlöst för Frankie. Men för henne är de olika som äggröra och hårdkokta ägg. Och vad kan han mena med att "Vi var ett par redan innan vi träffades" ?



Eftersom jag längtar att se den så klickar jag hem den från nätet , SE DEN!


Google är ju rolig!

Sista grejen innan läggdax.....

L I N A - Little Italy Neighbors Association , John Gotti involved

MAMMA MIA!!!! Google is on to me!


Ilvana har startat en smygsångkariär

För er som inte visste. Här är Ilvana Horrman med sin första singel " Let your love out ". Grym låt Ilvana, Grattis! ;)


I sve je kao pre još si moj anđeo


Skall nanna kudden med denna låten ur hörlurarna.....Go natt på er alla.


Ibland känns livet meningslöst. Ibland känns det underbart. Och Ibland har jag ingen ork att bry mig.


Tekst:

Odavno ne idem za životom
Za ljubav lenj sam, o tom potom
jer znam, tu negde postojiš ti.
Još tvojom bodriš me lepotom
Za druge slep sam, o tom potom
jer znam, zauvek blizu si.

Ref
I sve je kao pre još si moj anđeo
U srcu devojka sa polja zelenih, koju sam voleo
I vraća mi se sve... daleki, mali grad
I moja devojka sa polja zelenih, što ne znam gde je sad

Još tvojom bodriš me lepotom
Za druge slep sam, o tom potom
jer znam, zauvek blizu si

Ref
I sve je kao pre još si moj anđeo
U srcu devojka sa polja zelenih, koju sam voleo
I vraća mi se sve... daleki, mali grad
I moja devojka sa polja zelenih, što ne znam gde je sad

[Sve je ko pre moj si anđeo
Jedina si koju sam voleo
]


I rymnden finns inga känslor

Jag önskar att jag bodde där ute i rymden....där alla känslor raderas.

Filmen "I rymnden finns inga känslor" är sjukt rolig tycker jag, rolig och konstig. Jag blev schokad när jag fick reda på att den har premiär den 3 september på bio, eftersom för nån vecka sen såg jag den på SVT1 ?! HAHA Vah?

Om filmen nu....Simon har Apergers syndrom och tycker inte om förändringar. Han bor tillsammans med sin storebror Sam och hans flickvän Frida, men hon tröttnar på att deras liv ständigt måste anpassas till Simons behov av bergfasta rutiner och lämnar dem. Simon vill att allt ska vara som förut och när han inser att Frida inte kommer tillbaka bestämmer han sig för att själv hitta en ny flickvän till Sam.


Trailer till I rymden finns inga känslor från rstvideos trailerarkiv.


SÅ VÄRD ATT SE !!!!

http://linagotti.se/


Only in America

Remember him?

Jag postade detta för ett tag sen när det precis blivit en hit. Sedan gjorde "Autotune The News" en remake på denna och blev ännu större. Nu har han startat en blogg o hemsida. Han tjänar en bra slant och har flyttat från förorten med hela familjen. Man kan även ladda ner remixen på youtube.

Antoine Dodson in store's near you!


Lyrics:

[Antoine Dodson - Talking]
Obviously we have a rapist in Lincoln Park,

[Antoine Dodson - Singing]
He’s climbing in your windows
He’s snatchin your people up
Tryna rape em so y’all need to
Hide your kids, hide your wife
Hide your kids, hide your wife
Hide your kids, hide your wife
And hide your husband
Cuz they’re rapin errbody out there
You don’t have to come and confess
We’re lookin for you
We gon find you
We gon find you
So you can run and tell that,
Run and tell that
Run and tell that, homeboy
Home, home, homeboy

We got your t-shirt
You done left fingerprints and all
You are so dumb
You are really dumb–for real

[Elizabeth Gentle]
The man got away leaving behind evidence

[Kelly Dobson]
I was attacked by some idiot in the projects

[Antoine Dodson - Singing]
So dumb, so dumb, so dumb, so




Hans hemsida =)


 

Trololo Man (1966)

Låten skulle igentligen handla om en cowboy Joe som kommer hem och han skulle sjunga om resan hem till sin älskade Marie som virkade strumpor till honom. På Sovjet tiden blev texten föbjuden, kvar blev namnet "Jag är glad eftersom jag är äntligen på väg hem".
Någon la ut låten på YouTube, den blev genast känd. Dock så sjunger Edward Khil (the trololo man) Lalalala men många hörde det som "trolololo" så nu har han namnet The Trololo Man. han är sjuk glad över det så nu har han startat en hemsida med souvenirer, han planerar turné och massa annat.

Onödigt enligt mig xD


Nancy Tavsan

När jag ändå va inne på detta.

Livstid i Sverige är 4 år. Den här skitungen borde utvisas på livstid och få sin gärning prövad i antingen Nederlängernas tingsrätt (där kommer han få sitta inne ett tag) eller bli utvisad till Iran där dem kan stena honom till döds som denna kvinnan.




Sverige borde fan ändra på sina jävla pisslag och pissstraff så inte folk VÅGAR ens göra nåt dumt. Så ingen vågar kasta ett tuggumi på golvet! Jag blir så JÄVLA irriterad på SVENSKA LAG! PISS LAGAR! PISS STRAFF!!!!!!!!

Det är p.g.a dem lätta straffen som kriminaliteten här är så jävla fri. Och ingen bryr sig om dem gör nåt, för dem får ba sitta inne i 3 år max! BLLLÄÄÄÄÄHHHH.

Orkar inte skriva mer för jag kan inte följa röda tråden här. Har så mycket jag vill säga.....


Varför folk röstar på SD

Människor röstar på SD eftersom folk är frustrerade. Istället för att man skall plocka fram fakta och motbevisa SD så skiter andra partierna att göra något åt det över huvud taget.

Sen så klart att många av ungdomar har fått nog. Man vågar inte gå på gatorna i förorterna för man blir nerslagen, bestulen, kallad för ökennamn osv Man blir misshandlad både prykiskt och fysiskt. Och många invandrare gör inte saken bättre heller genom att bete sig som apor, som till exempel på Gothia Cup.
I blaskorna så redovisas brott, men inte ifta nationaliteten. (Det kanske inte är bara invandrare) men ingen gör något åt det och många invandrare tycker att det är fränt om folk är rädda för dem p.g.a deras hudfärg, hårfärg osv.

Sen så finns det dem som inte bor i invandrarbefolkade områden som inte vet ett skit om vad som pågår, som lyssnar på SD, gillar det dem hör och röstar på dem.

Så...frustrerade svenska ungdomar, äldre svenska bonden, lågutbildade öldrickande svenskar på socbidrag och frustrerade invandrar ungdomar röstar på SD. Och hur många sånna har Sverige? Om man inte ser nån ändring snart så kommer SD sitta i riksdan o vara dem alierade. Och helt ärligt, så som det ser ut nu....hade jag också röstat på SD.

Sverige, lägg ner att ta in mer jävla invadrare! Man måste ju fan undersöka mer vem fan man tar in hit.

 Och detta är nyligen. Glöm inte Nancy's möradere (kolla mina inlägg i akrivet)

En bra dokumentär som gick häromdan på TV4 - Dom kallar oss Rasister




Man fick fängelse p.g.a facebook



Natten till den 16 augusti arristerades Harry Bruder i Florida, USA för att ha skickat en friend request till sin ex fru.
Han erkände att han gjorde det när polisen tog honom. Egentligen är det inte alls så allvarigt som det verkar vara, det enda problemet är att han är tidigare dömd för misshandel i hemmet (Domestic violence, a.k.a domestic abuse, spousal abuse, child abuse eller intimate partner violence (IPV)). I domstolen fick hans ex besöksförbud beviljad mot honom. Och genom att skicka en friend request på facebook till sitt ex ansågs det som överträdelse av besöksförbudet/domen.
Och vips åker han in i finkan.

Facebook takes over the world.

Läs hela dokumenten här :

(klicka för större bild)

 Bild 1                                     Bild 2                              Bild 3


Sensation White



Inköp inför Sensation =)


Rip me apart !

Mischa Daniels feat. J-Son - Where You Wanna Go (Official Music Video) [High Quality]


Russian Party mix

Passa bra till er som inte kan ryska också.


Blue Affair & Sasha Dith feat. Carlprit - Я ОДНА (I'm alone) (Mondo Edit)


Пропаганда (Propaganda)- Знаешь (Do you know) (DJ Solovey remix)


Mitya Fomin - Vsyo Budet Horosho (Everything's gonna be allright) (Dj Viduta Remix) i Acent & Inna anda ;)

Пропаганда (Propaganda)- До Луны на метро (To the moon on a subway) (Harisma Club Mix)

DJ Favorite ft. Eugene Prince - Sochi-Moskva  (Sochy - Moscow) (Dj Alex NeighBour remix)

Di Key-V serdce Tvojom Bila Ne Ja (It wasn't me in your heart) (Greysound Remix)

City Zen ft. Katrin Vesna - Luna na nebe (Moon in the sky) (Vien Rovan Radio Remix)


Facebook



Julian Smith on Facebook...Har inget annat val än att hålla med.

I put a smile on your face

Lyssna efter tjejen som säger "Just somebody just die?!" HAHA




The story of my life. Och sen undrar brudar varför killar inte vågar komma fram...vi e ju bitchiga!




Irkutsk, Ryssland. Jordbävning.





La sconosciuta (Dold identitet - 2006)

En sliten kvinna, Irena, stiger av ett tåg och hamnar i en italiensk småstad. Det står klart att hon flyr sitt förflutna, kanske har hon bestämt sig för att starta ett nytt liv där? När hon börjar söka jobb blir hennes motiv dock mer oklart, trots jobberbjudanden hos både banker och caféer så vill Irena tvunget ha städarjobbet i en enorm marmorlägenhet. Saker och ting verkar först lugna, men det visar sig snart att Irenas förflutna håller på att hinna ikapp henne.

"Dold Identitet" är en typ av thriller som i stort sett inte existerar längre, nära besläktad med andra italienska filmer av samma slag, till exempel "Rösten från andra sidan". Filmen knakar taktfast på i ett ganska lungt tempo präglat av en smygande känsla av ständigt obehag. Det blir mycket mörka stråkar och mardrömslika scenarion som får maggropen att vända sig ut och in av obehag; det är inte många filmer som lyckas uppnå den känslan. Allt ifrån kamerateknik, manus, skådespeleri och foto känns så retro att man blir förvånad varje gång en modern bil eller varumärkeskedja dyker upp i bakgrunden. Det luktar sjuttiotal lång väg.

Men filmen är inte gjord som någon nostalgitripp till 70-talet, den utspelar sig i modern tid och passar utmärkt in i det sammanhanget med. Skådespelarna gör ett bra jobb, till och med barnskådisen fungerar, och Giuseppe Tornatores ("Cinema Paradiso", "Malena") regi är utmärkt. Filmens största bedrift är dock kanske att den lyckas vara både nagelbitarspännande och att beröra på samma gång, något som också blivit alltmer sällsynt sedan 70-talet. Så gå gärna och se "Dold Identitet" om ni vill ha ett par suggestiva och spännande timmar som defentivivt inte går att hitta någon annanstans. Det bör dock sägas att filmens innehåll, både vad gäller våld och sex, är väldigt grovt.





Ett bra tips, hela fimlen kan man även kolla på youtube.com (länken leder till del 1)

Nu skall jag nanna kudden, dock skall jag först kolla klart på filmen som jag nyss tipsade om som går just nu på SVT1. Sjukt grymm

Go natt


This I wanna see


Minnesvärd helg i Norge






härlig helg , härligt härlig helg =)

Hahahahha


Va gör vi, nu kör vi!



Välkomna till HTTP://LINAGOTTI.SE  min helt egna blogg, nu ere bara designen som måste ändras så kör vi igång :) på riktigt



Update : en lite bättre design än så länge. Kanske kommer och bli finare snart =) får se , men än så länge är vi riktigt nöjda med hur det ser ut just nu.

Såg att jag har missat en del

kommentarer .... VARFÖR ????

Kan nån dom'nperkning???

Är i Noriggggeeeeee!

Måste bara dela med mig, kom hit igår kväll med killen så satt vi å tjöta med hans pappa å släkt hela natten. Nu på morgonen drog vi ut på stan (bor mitt inne i det nu) och det är som GBG aka Kultur kalaset här, sjukt mycket folk , och SJUKT vackert. Känns som att man är utomlands i typ Grekland, Italien,Turkiet. Vädret är nice, 26+ grader. Vi va och promenerade genom stan, vid hamnen....Sen käkade vi på killens pappas restaorang som är ssshhhttteeeeekkkkk!!! Massor med båtar vid restaurangen, den ligger precis vid vattnet och man äter på bryggan. Så shtekarna satta på värsta musiken, maten var sjukt god och jag drömde mig bort....jag e utomlands haha

Just nu förberedder vi oss inför kvällen för ikväll ska vi PARTTYYYY PARTYYYYY! !!!!!!!

Minisemester ju :)

hoppas alla ni har det bra ni med puss

HAHAHAHHAHAA

Jag dog lite när jag kolla på denna xD

ASROLIIIIIIIIIIIIIG !!!!!!


EN bra låt


When I think about love, I do I do I do I do









Ska nanna kudden nu, natti natti

Sandi om tio år

HAHHAHAHAHHAAHA


Lite nya grejer på G

men det tar vi när allt e färdigt så ni avundjuka människor inte sabbar allt med er avubdsjuka å woodoo.

Ni får lite knas musik så länge;

Buck 65 :



l s'appelle "Road of Desert":



Ingen aning:



Radio head:



Matrix Paradise:



Music for Ed Wood:




Gissa vart vi ska i helgen ?


HAHHAHAHHHAA



HAHAHAHAHAHHA RÄTT ÅT HAN









HELT SJUKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk o inreda huset så?


Lepa brena kommer till GBG !!!!

02.Okt. GÖTEBORG - Högsbohallen
Adresa: Ängåsvallen
Vrijeme: 20:00 ( Pocetak Koncerta 21:30 )
Entré: 250 SEK ( Pred prodaja )
Na ulazu: 300 SEK
Info: +46 70 553 63 53 


Čežnja!





VILKEN RÖST HON HAR!!!!


Romer som fick Sverige att fira deras nationaldag


Romernas nationaldag firas i Bergsjön

TORSDAG 8 APRIL

Idag är det nationaldagen för alla världens romer. Det firas bland annat med förelsäningar och musikunderhållning i Göteborg. Peo åker till Bergsjögården i Bergsjön, en av många platser där det ska firas.


Infidels!!!



Man måste ju se skillnaden på hjärntvätt, extremister å religion å kultur. Fiffääääännnn


You make me feel like im living a teenage dream



You think I'm pretty
Without any makeup on
You think I'm funny
When I tell the punchline wrong
I know you get me
So I let my walls come down
, down

Before you met me
I was a wreck but things
Were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my Valentine
, Valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love

We can dance, until we die
You and I, will be young forever

You make me feel
Like I'm livin' a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back
,
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance and
Don't ever look back
,
Don't ever look back

We drove to Cali
And got drunk on the beach
Got a motel and
Built a fort out of sheets
I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance, until we die
You and I, will be young forever

You make me feel
Like I'm livin' a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back
,
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance and
Don't ever look back
,
Don't ever look back

I'mma get your heart racing
In my skin tights jeans
Be your teenage dream tonight
Let you put your hands on me
In my skin tight jeans
Be your teenage dream tonight



Yoooouuu (SANDI)
You make me feel
Like I'm livin' a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back
,
Don't ever look back
No

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance and
Don't ever look back
,
Don't ever look back

I'mma get your heart racing
In my skin tights jeans
Be your teenage dream tonight
Let you put your hands on me
In my skin tight jeans
Be your teenage dream tonight
(Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight)







Beat it Chinese communist version


PPOOOOOOOOOOWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!



Igår mös vi hemma hos mig med några närmsta vänner och min underbara pojkvän S , och idag (trots att alla e trötta från jobbet :-D ) kör vi all in igen och är bortbjudna till en tjejkompis på mysig hemma kväll/fest.

Så skönt när man kan spendera tid me sina nära och kära. Så nu preppar jag med lite musik medans jag klär upp mig och så, sen ska vi skynda oss till festen.

Hoppas att alla ni andra kommer ha en störtskön fredagskväll ! Det är ju trots allt fredag den 13:nde idag hihi

Puss på er,

trevlig fredag!

Nu ere bestämt

Det blir den enkla varianten till sensation , palla PERUK; STOR KLÄNNING MASSA SMINK; LÖSÖGONFRANSAR ETC ETC ETC

Too much drama yo

PLEASE LET THIS BE A DRAMA FREE ZONE

Palla


FAIL FALSE FAKE



Svenska killar på FAILBLOG.ORG



HHAAHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA WOW WOW WOW WOW WOW


SD IGEN

Journalister och ALLA andra politiker avskyr SD som pesten å vill absolut inte att dom ska komma in i riksdagen.
Då kan man fråga sig, varför plockar dem inte fram fakta som visar att SD ljuger!?
Det borde väl vara det bästa försvaret mot partiet!!!
För det kan väl inte vara så att SD har rätt, å övriga politiker väljer att lägga locket på för dom är rädda att SD skulle få ännu mer röster?


Undrar vad man skall satsa på

Jag pratade om en cool upplevelse på Sensation, då med stil, och jag ville satsa på hel vit docka aktig stil. Men igår så funderade jag väääääääääääldigt länge och kom fram till vita jeans, vit linne tshit å vita sneackers och lite annat bling bling.

men jag slits ändå. Jag har aldrig varit där och jag e nervös över hur mkt människor det är på sensation, att gå dit som en docka innebär uppmärksamhet. Pallar jag med det ??? Jag ska ju dit för att ha kul å slappna av, inte posera framför kameran liksom. jag vet inte.......Less is more...eller simple is more.




ELLER







jag lutar mer åt den stillsamma stilen.....den är ändå ingen speciell tema på årets KPH SW

Bara 3 månader kvar

Som kommer flyga förbi fort som fan. Man får börja ladda batterierna nu ;)


Lady Gaga sjuk i huve

Sammanbrott snart ?


din svaga svaga människa......tragiskt

Birthday sex 3.0


I'm addicted to you



So sick

Jag citerar AnaGina:

"Jag satt och kollade igenom lite gamla videos och klickade in på den nedan när jag sjunger Ne-yo- So sick . Jag satt och  lyssnade på texten och började fundera.  Han,Ne-yo, lär så otroligt beroende av tjejen, som att han verkligen DOG bara för att hon lämnat honom, och sånt gör mig orolig.

Frågan är den att vill man verkligen vara SÅ beroende av en annan person att hela ens värld förstörs när allt tar slut? Är det verkligen värt det? Jag är lite rädd för kärlek och sånt. Jag håller mig helst borta och försöker att inte dra in mig själv i att gilla någon, för tänk om det blir så att jag blir jätte kär i personen, och sen så dumpar han mig?  Aldrig att jag ska låta någon ha den makten över mig.  Palla bli som Ne-yo liksom…Självklart så ska jag haffa mig en kille snart, men sån där ”tonårskärlek” försöker jag skippa. Det håller typ ALDRIG, så varför slösa sin tid och förstöra för sig själv liksom…Vad tycker ni om saken?  Lyssna på texten jag sjunger, vill ni bli så? Haha värsta glädje dödaren…."






Tjejversionen där tjejen sjunger till killen:


Esizterr Khadije



HAHHAHAHA MONA DELFIN


UUUhhhhhh vilken låt!!!

Alen Ademović - Kruška


Evo, ima godina
kako Bog me ne gleda
u grudima rupa crna
kroz nju dusa pobegla

Hej, mesece, ti si prorok
gde je sada, ko to zna
ranu koju niko nema
imam ja, imam ja

Ih lele, sto se ne ubih
ih lele, sto se ne ubih
ispod one kruske
Ih lele, sto se ne ubih
tamo gde si pala ti
na tudje grudi muske

Ih lele, samo mi je to
lele, samo mi je to
vazda na pameti
Ih lele, da si moja ti
lele, pa da ne kanim
nikada umreti


Evo, prodje godina
ne svanu mi novi dan
izmedju dva sveta lebdim
samo zemljom ne hodam

Hej, mesece, ti si prorok
gde je sada, ko to zna
ranu koju niko nema
imam ja, imam ja

Nebo se otvorilo
i tebi se poklonilo, poklonilo
kleli se na ljubav vecnu
Srce je treperilo
to se snagom vetra merilo, merilo
i u trenu nestalo


Deuces

SO OVER YOU



All that bullshit's for the birds
You aint nothin but a vulture
Always hopin for the worst
Waiting for me to fuck up

You’ll regret the day when I find another girl, yeah
Who knows just what I need, she knows just what I mean
When I tell her keep it drama free
Chuckin up them ...deuces
I told you that im leaving ...deuces
I know you mad but so what?
I wish you best of luck
And now im feelin to throw them deuces up

[Chorus]
Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her
Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to her
[x2]

[Tyga Verse]
Uh, Use to be valentines
Together all the time
Thought it was true love, but you know women lie
Its like I sent my love with a text two times
Call cause I care but I aint get no reply
Tryna see eye to eye but its like we both blind
Fuck it lets hit the club, i rarely sip but pour me some
Cause when its all said and done,
I aint gon be the one that she can always run to
I hate liars, fuck love Im tired of tryin
My heart big but it beat quiet
I don’t never feel like we vibin
Cause every time we alone its a awkward silence
So leave your keys on the kitchen counter
And gimme back that ruby ring with the big diamond
Shit is over, whatchu trippin for?
I don’t wanna have to let you go
But baby I think its better if I let you know

[Chorus]
Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her

Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to her [x2]

[K Mc verse]
Look, my shorty always on some bullshit like Chicago
So I flip that middle finger and the index finger follow
Deuces, we aint got no future in tomorrow
I’m a dick, so it shouldn’t be that hard to swallow
The other chick Im with never complain
She make wanna leave the one im with Usher Raymond
Probably didn’t register, don’t trip, later on it will
Shorty full of drama like gangsta grizzles
I finally noticed it, it finally hit me
Like Tina did Ike in the limo, it finally hit me
I got a new chick, and she aint you
She paula patton thick She give me déjà vu
And all that attitude, I don’t care bout it
But all that shit I do for her, you gon hear bout it
Breezy rep two up, two down
But im just puttin two up, chuckin up the deuce now

[Chorus]
Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her
Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to YOU


Åhhhh så jävla bra!!!

Nu ska jag iväg till hamnen för räkmacka med fint sällskap :)))) c ya there !


Sibel

Sjukt bra ( man man lyssnar på party remixen med boom bas )


OMG!!! OMG OMG!!!

du & jag




[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
Love the way you lie

[Verse 1 - Eminem]
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight all I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight

High off on love, drunk from my hate
It's like I'm huffin' paint and I love it
The more I suffer, I suffocate
Right before I'm about to drown, she resuscitates
Me, she fuckin' hates me, and I love it, Wait!
Where you going? I'm leaving you.
No you ain't. Come back. We're running right back


Here we go again, it's so insane
Cuz when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind in his back
She's Louis Lane and when its bad, it's awful
I feel so ashamed, I snap "Who's that dude?"
I don't even know his name
I laid hands on her, I'll never stood so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 2 - Eminem]
You ever love somebody so much,
you could barely breathe when you with 'em?
You meet, and neither one of you even know it hit 'em
Got that warm fuzzy feeling, yeah them chills you still get 'em
Now you gettin' fuckin' sick of lookin' at 'em
You swore you'd never hit 'em, never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit 'em
You push, pull each other's hair, scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down, pin 'em, so lost in the moments when you're in 'em

It's the rage that took over it controls you both <<
So they say it's best to go your separate ways
Guess that they don't know ya cuz today,
That was yesterday, yesterday is over and it's a different day
Sound like broken records playing over
But you promised her, next time you'd show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it "window pane"

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 3 - Eminem]
Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routines
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
When it comes to love you're just as blinded

Baby please come back, it wasn't you. Baby it was me.
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much, to walk away now
Come inside, pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
I told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed, I'll aim my fist at the drywall
Next time? There won't be no next time
I apologize, even though I know it's lies
I'm tired of the games, I just want her back. I know I'm a liar

If she ever tries to fuckin' leave again,
Ima tie her to the bed and set this house on fire
Just gonna

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


Russian DJ's do it again

Timur Shafiev feat. Andrey Vedenyov - Conqueror




Utmost DJs feat Olesya Astapova - Feel


Jag släpper Tiësto bomben


Bättre sent än aldrig

Jag måste tala ut....kolla på videon först.




Jaha....och vad fan tänkte dem VUXNA människorna som stormade planen full av tonåringar? Sparka och slå på dem ? WTF?! Som att Sverige inte hatar nog med såna jävla invandrare så händer en sån sak?! Irakier stormade Sverige när USA gick i Irak och började kriga där, ingen ville ha dem här, men ändå fick dem stanna. Dem klagade på att dem fick bo 10 pers i en lägenhet, hade 3000:- i månan att leva på och att dem fick bo i ghetton (typ Rosengård, Rinkeby, Hjällbo, Bergsjön). Ok. Är det tacken man får då?
När Sverige var snälla och lär tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusentals med flyktingar in, lät dem LEVA i fird och fröjd, GAV dem pengar att leva på ,alltså skattepengar som arbetande svenskar/invandrare betalar till staten som sedan gick till flyktingarna - som i sin tur sedan sitter på en VÄNSKAPS match och stormar planen för att banka på massa tonåringar för att visa "att vi är visst som alla tror att vi - vi är djur - älska oss ".....pffffttttttttt I'm speachless alltså.


FYFAN PÅ ER!

Selfdistruct






Eretirean RAVE yeeaaahhhh, dem samlas tuggar "kat" dricker väldigt stark te å sen RÖJJER DEM ;)

 

BUSTA move


RSS 2.0