Va fan skall jag berätta till er då ?

Publicerat: 2011-10-22 / 17:24:24
Galna dagar. Jag kan i korthet beskriva lite vad som har hänt då eftersom som sagt har bloggen vart nere ett tag nu och ni hänger kanske inte med riktigt.

Vi börjar med att jag har lämnat kära Göteborg (dramastan) bakom mig och flyttat upp till storstan. Trivs här som fan. Dock inte när jag är bakis, då hatar jag den jävla tunnelbanan.
Sen jag kom hit har mitt liv förändrats och nästan blivit som en jetsetters liv. Jag reser minst en gång i veckan. Till överallt där man får slag på.

Göteborg - Stockholm - Helsinki - Stockholm - Göteborg - Tallinn - Stockholm - Berlin - Stockholm ...... och fler planeras så klart. Efter att jag kommer från Berlin vill jag nog sticka till London ett tag och sedan Dubai innan nyåret kommer. Visa resor är så sjukt billiga så man bara döööööööör typ 399:- till London. Wöööeaaaah. Klart man åker!

Har nog dock aldrig varit så här bakis i hela mitt liv. Men d e förståeligt om man sitter o klunkar ren vodka på bakfyllan. Jag måste packa men det är det sista jag kan tänka på just nu...Jag är hungrig men det är det sista jag vill göra just nu, stå å laga mat. Mår illa så fort jag tänker på det haha

I alla fall så har det vart galen tid, sista två månader elr en....öeh....men jag lovar att FROM NOW ON SÅ KOMMER D HÄNDA EN HEL JÄVLA DEL PÅ BLOGGEN. Så stay tuned mother/father fuckers! We'll have soooo much fuuuuuuuuuuuun!!!!Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: