Förlovning, managing och gaddning för Lina G.O.T.T.I

Publicerat: 2011-11-04 / 13:33:38
Folk klagar på att jag bloggar för lite :D göttans
Jag har haft much on my plate på senaste...Jag har som sagt rest mkt och just nu är jag i Jönköping. Hamnade här direkt efter Belin resan. Sååå...vad har hänt sen några veckor tillbaka då?
Jag har gaddat mig :
Och sen så har jag förlovart mig med min co. Manager Artur , han friade för två dagar sen :) jag tackade så klart ja :D helt sjukt är detta då jag hade sagt dem senaste tre åren att jag aldrig skulle gifta mig.
Vi har känt varandra ett tag nu och första gången vi träffades var det hans födelsedag och både jag och han hade relationer. Vi har mgåts en del och kommit jävligt bra överens, men ingen av oss trodde att det skulle sluta med ett förhållande , speciellt inte en förlovning! Alla våra kompisar och utomstående trodde att jag och Artur hade nåt på G medan vi bara va polare. Sen kröp d på oss båda. Båda två e lika sjuka i huvudet , lika spontana och galna. Vi började nog förstå att vi kommer nog inte hitta bättre match.
Ringarna är i silver eftersom vi båda gillar silver mer än guld och för silver ringar drar till sig possitiv energi medans guld drar till sig mörk energi. (Ja, vi tror på sånt shit)
"KaosVerket" som vi är managers för kommer ha en spelning i Horten , Norge den 3:e decemeber och vi har ordnat med en buss som åker från Göteborg till Horten och tillbaka. Bussbiljeten kostar 550:- och inträdet till spelningen ingår i busspriset.
Här är länken ifall ni är intresserade att följa med :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=293961213949378
Våran egna producent Fox , den sura gubben spottar ut track efter track :D
KaosVerket - Chewbacca by KaosVerket KaosVerket - Destruction by KaosVerket KaosVerket - Magic Garden by KaosVerket
SPREAD THE WORD!

Idag skall jag få träffa några av min fästmans polare (dem jag inte fått träffa än) och så ska både jag och han gadda oss (tatuera oss) jag kommer göra 5 tatueringar och han kommer göra en haha mina tatueringar kommer vara rätt så små på händerna så länge och en liten text på benet , hans vet ja inte.
Imorgon kommer det vara en Halloween fest ... då kommer jag ordentligt fira min födelsedag som jag hade förra veckan (i år är det första födelsedagen då jag fått 3 presenter sammanlagt och inte firat den alls) , men fira ordentligt menar jag supa mig redlös medvetslös.
Och jag ska ha på mig nåt sexigt hoppas jag haha typ:
Har la inte så mer och tilläga just nu förutom att jag har dreads igen : 

I FELL AND I CANT GET UP!
Ok, jag återkommer så fort jag har mer å berätta :D
Så länge bjuder jag på N.E.R.D


Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: