Feminism och islam, kvinnorätten.

Publicerat: 2011-11-29 / 17:21:17


Varför var det ok att vara hemmafru på 40-talet , men islam som har alltid varit för hemmafruar och kommer alltid vara det, blir kritiserad för det?
Varför lägger folk så stor vikt på att just inom islam blir kvinnor misshandlade , bara för att det är islam, men kvinnor som blir misshandlade av sina män i Europa/USA/Asien läggs det inte så mkt vikt på ?

Man måste tänka outside the box. Vissa kvinnor väljer att stanna med dem män som är otrogna och slår/misshandlar dem , och det beror inte på religion. Det beror på själva människan. Varför tänker inte människor på det?

Man skall ju tydligen inte dra alla över en kam men så fort det har med något som rör dig att göra så dras helt plötsligt alla över en kam. Gött.

Det finns både goda och onda människor överallt. Alla människor kan va goda och onda. Religion har inget med det att göra. Vilken religion du än väljer är det du som människa som bestämmer hur bra/hur mkt gott du kan göra av en religion. Alla religioner är goda. Man får utgå från det.

Allt är vad man gör det till.

Jag är helt emot feminism , dem som läst min blogg innan vet varför. Dem som inte har gjort det kan jag ta det igen.

Feminism är för lesbiska extremister. Jag är bisexuell, men jag dra bara till tjejer som ser ut och beter sig som tjejer. Jag är inte så mkt för butch flickor. Vill man ha en man (butch = brud som ser ut som en man) då kan man haffa en man. Med allt som det innebär.
Feminism går ut på att hata och förnedra män. Hur kan man då hålla med det? När dem blir arga att en man förnedrar och hatar kvinnor? Behandla andra så som du sjlv vill bli behandlad. Sluta hata och bete dig istället så kanske män oxå börjar gilla dig.

Män dras till kvinnor som är starka. Som har en vision av deras framtid. Och dem kvinnorna har gått igenom ett helvete oftast och beter sig som kvinnor. Dem går inte runt och hatar män, dem odlar inte hår under armarna för att dem behöver inte det för att bevisa att dem är starka.

Feminism är bara ett skämt som brudar tagit till en helt ny nivå, nu är det en mans hatande sekt.

Dem kvinnor som är starka nog för att tänka själva, leva hur dem vill och ta sig fram till sitt mål helt på egen hand, det ser man på dem. Dem som inte gör det förvandlas till feminister med 70-tals mutta, hår under armarna och håriga ben.

The blaming game... Börja tänka gott folk. Världen håller på och ballar ur, dem som inte börjar tänka kan räkna med att dem förvandlas till zombies från och med 2012. Energins år. The end.

Peace out!Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: