33-åring tvättade sin son i tvättmaskinen som straff

Publicerat: 2011-11-30 / 14:03:14
Vart fan e världen på väg?

Den 33-årige pappan, Christophe Champenois, från en förort till Paris har nu anhållits misstänkt för sin egen sons död.Treårige Bastien dog efter att ha tvingats tillbringa flera minuter i tvättmaskinen, enligt polisen.

Christophe Champenois själv hävdar att sonen föll nedför trappan, skriver tidningen Le Parisien, men rättsmedicinska fynd tyder på att pojken drunknat i maskinen.Pappan ska ha placerat pojken där i fredags som ett straff.Under dagen hade pojken misskött sig på dagis och för det ska pappan ha bestämt sig att pojken behövde läxas upp.Bastiens mamma, 25-åriga Charlene, släppte ut sonen ur maskinen efter ett okänt antal minuter.Då var han livlös.

Även mamman hävdade att sonen fallit nedför en trappa och hon har nu anhållits misstänkt för att inte ha gjort något för att förhindra sonens död.Parets andra barn, en femårig flicka, har i polisförhör sagt att hennes bror Bastien låstes in i tvättmaskinen och att det inte var första gången. Ibland brukade föräldrarna låsa in pojken i garderoben i flera timmar.

 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: