Man ba what the fuuuuucckkkk

Publicerat: 2011-03-20 / 15:48:37
ALLVARIG TALAT.....Människor är perversa i Sverige!!!!!!

En tjej säljer en baddräkt på blocket:

 

MAN BA WHAT THE FUCK ????? ALLVAR???????


Emad

läste dina tidigare inlägg om muslimer. Varför så hatiskt för? Fan har vi gjort dig för något?, Du snackar om demokrati. De finns ingen demokrati hos sverigedemokraterna. Förstår inte varför alla hatar muslimer nuförtiden. Tror du jag e glad över de som händer här i sverige när de e problem??. Riktigt tråkigt av dig att skriva, snälla hata ingen religion, vet ej om du e jude eller kristen men vi alla har samma gud. De e fult o så skriver du att vi tar era jobb o förstör har vi verkligen de?, fan va tråkigt riktigt ledsen när man läser, för de du skriver e rasistiskt då du pekar ut en hel religion.

Du e ju själv invandrare men inte muslim, hade du varit muslim hade du inte sympatiserar med dem.

hälsningar Emad

Publicerad: 2011-03-22 / 14:02:43 | Blogg/hemsida:
Emad

svara mig snälla!!

Publicerad: 2011-03-22 / 14:03:27 | Blogg/hemsida:
Lina Gotti

Jag kommer ej ihåg vad jag har skrivit innan. Kommer ej ihåg att jag har skrivit något mot just muslimer, du får gärna länka mig.

Jag har ändrats rätt mycket genom tiderna och jag är halv jude halv kristen, dock är jag ej troende. Jag är new age. Min styvpappa är muslim och min lilla syster är muslim med. Min morfar var muslim också.Jag sympatiserar inte med invandrare som förstör och inte har respekt. Som försöker att dra sin egen kultur över Sverige, man skall vara tacksam att man bor här. Jag sympatiserar med SD eftersom jag vill få stopp på invandringen och jag är trött på att folk hyllar "Gurkan" till exempel som är OUTBILDAD invandrare som inte bidrar till samhället, men hyllas just på grund av att han är invandrare och i lilla landet lagom börjar folk bli rädda.INTE OK

Publicerad: 2011-03-22 / 14:12:46 | Blogg/hemsida: http://linagotti.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: