Live Love Life


Kul att se er tillbaka på bloggen :)

Mina små uppdateringar har dratt tillbaka min publik :) fan va kul :)

Därför bjuder jag på denna :


Kul att se er tillbaka på bloggen :)

Mina små uppdateringar har dratt tillbaka min publik :) fan va kul :)

Därför bjuder jag på denna :


Ozora Festival i Ungern...Vädret blir fööör bra!

http://www.yr.no/sted/Ungarn/Budapest/Budapest/langtidsvarsel.html


Rock On!

 


To all the Gingers out there!


Lägger ut en sån varannan dag :) Pics that will make you think


Bästa kommentaren på länge


Tack för det Sam! Det uppskattas!

Det är sjukt hur mkt man kan sakna någon...


Knarkmusik....Really?

Vissa människor kallar det här för knarkmusik. Men varför? Man behöver inte ta knark för att njuta av viss sorts musik. Jag älskar sån här musik, det gör mig inte till en knarkare. Sån här musik förekommer inte på stan, inte på Avenyn. Männsikor har inte fått lära känna musiken på riktigt. Den spelas inte på radion, den visas inte på MTV. Sån här musik spelas på utomhus festivaler, rave och underground nattklubbar, vilket leder till att PSYTRANCEN som det heter smuttskastas.

Lär er att njuta av musiken, men just den musiksorten passa inte alla.

 

OPEN YOUR MIND!


When life fucks you over, fuck it right back!

Läste mitt horoskop nyss och blev helt paff...allt stämde. Nu ska jag till stan snabbt, har en jätte viktig sak att fixa nu. WOOOHHOOO!


HELVETE och PARADISET

Jag går igenom ett helvete just nu. Känns som att det är inte ens värt att leva längre...Men samtidigt vill jag det. Jag kan inte förklara men jag älskar någon så sjukt mycket att hela min kropp går sönder, piece by piece. Fast samtigit så är detta som händer just nu som ett wake up call som jag aldrig brytt mig om tidigare, för tidigare brydde jag mig inte lika mkt om den andra halvan som jag bryr mig om denna.

Om du läser detta, så vill jag att du ska veta att jag verkligen älskar dig och att jag verkligen bestämt mig att "lappa ihop mig" på riktigt denna gången. Jag är glad att du ger mig tid och du var så pass ärlig som du är. Sånt växer inte på träd. Jag uppskattar din ärlighet och din kärlek. Och jag hoppas att tiden kommer att föra oss tillsammans igen, för att du är den jag vill vara med. När jag har läkt.

Och gott folk, "innan du kan älska någon annan måste du älska dig själv först". I förhållandet är man två och om den ena är trasig så kommer förhållandet aldrig vara det bästa det kan bli.

Ni som älskar och klarar av det och är lyckliga vill jag bara säga, BRA JOBBAT! Att prata i sitt förhållande är det bästa man kan göra. Ni som inte har kärlek, det kommer, ni är bara inte är redo för den än. Men det kommer. Ha tålamod. When you least expect it....
Jag älskar dig...

En av dem dummaste därav roligaste kommentarerna jag har fått.

Och sen vill somalierna att man skall sluta hata dem...och det gör man genom att hota och förnedra skiten ur männsikor som gör det. IRONI!Man ba...Do I need to say more?

Hur vet man att man har ett missbruk? ANTI DROGER !Nu för tiden missbrukas det väldigt mkt droger. Vissa av dem är väldigt billiga och lätta att få tag på. Folk missbrukar Ketamin, GHB, Hash, LSD,Extacy, Lugnande medel och sömntabletter, gräs, heroin u name it. Alkohol och cigaretter är det nog mest missbrukade. Hjälp dem i din omgivning att lägga drogerna på hyllan och ta tag i sina liv. Här får ni en sjuk bra dokumentär från riktiga människor med riktiga historier. Peace!

http://www.drugfreeworld.org/real-life-stories.html

Techno beat!


RSS 2.0