Barbröstade kvinnor protesterar mot UEFA (EM-slutspelen 2012 knullar Ukraina bokstavligt talat)

Publicerat: 2011-12-03 / 02:29:48
Seriöst? Blev så arg så jag blev röd i hela kroppen. Hur fan kan ETT FUCKING LAND fucking legalisera prostitution BARA UNDER CA EN MÅNAD medan typ 32 länder kommer dig och skall spela fotboll?

GASA HELA LANDET OM NI FRÅGAR MIG!

Fucking horor! Förstår inte människor hur mkt tjejer kommer bli indragna i det här och bli scared for life? Bara för att nån jävla äcklig ukrainsk man med feta ölmagen , guld tänder och en LADA DENS bil ska kunna tjäna en slant? Fattar inte människor hur mycket äckliga människor kommer åka dit för lite cheap pussy?
Eller vänta lite...........DEM FATTAR....Allt handlar om fucking cash och inte mer och resten av världen bara sitter där laid back och tittar på. Nice. Att ett helt land kunde sjunka så lågt är ju bara ett till bevis på att världen och den FUCKING EFTERBLIVNA befolkningen är inte på väg mot nånstans än H E L L


The mankind has outdone it self once again...more to come tho ;)

fucking priks

lika patetiskt som det här http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article14024794.ab
fast man säger ju , fight your enemy with their own gunsP.S: hatar att smarta bloggar sitter i skiten och tjänar inget på att blogga medan fucking "modebloggar" och "kissie" bloggar tjänar 100.000 i månaden :)

wooohhoooo fuck you dumb ass mother fuckers!

alla vet att det är väldigt få av smarta människor kvar tyvärr så det är nog förståeligt


Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: