Nån som kommer ihåg Jenny och Linda som gruppvåldtäktes på Hisingen?

Publicerat: 2010-09-29 / 00:23:54
(tre hållplatser från Temperaturgatan där Elin Krantz mördats  i helgen )

På nyårsnatten förra året satt Linda och Jenny vid spårvagns-hållplatsen på Friskväderstorget på Hisingen i Göteborg, när ett gäng killar kom fram till dem och började snacka. Tjejerna skulle vidare till en annan fest i närheten, och killarna, som till en början verkade vara trevliga och schyssta, påstod att de var på väg till samma festlokal. Hela ungdomsgänget bestämde sig för att tillsammans ta en genväg till festen genom en gångväg i skogen vid vattentornet.

- Och precis då vi kommer här, får jag en sådan obehagskänsla och förstod att något var fel och att något skulle hända. Så vi gick en bit till och sedan så särade de på mig och Jenny. De drog med mig längst upp för den backen och misshandlade mig. På denna sidan någonstans här utmed så misshandlade de och våldtog Jenny, berättar Linda.

- Man kan inte säga ifrån till dem, det gick absolut inte. Skrek man eller så slog de en hela tiden. Så att, nej, de bara slog, det var liksom inget stopp på det, berättar Jenny.

- Efter att de hade slagit ner mig så blödde jag väldigt mycket från huvudet så jag fick panik, säger Linda.

Linda förstod att det enda sättet att få killarna att sluta slå med fjäderbatongen, var ligga livlös på marken och låtsas vara död. Där hon låg på marken såg hon att de andra killarna misshandlade Jenny en bit bort. Jenny har i det läget fått motta flera slag och sparkar i huvudet och ansiktet tills det att hon tappat medvetandet.

- Sedan vaknade jag av att någon försökte slita av mig byxorna och jag skrek och sparkade och slogs och sådant. Då slog de mig igen och jag svimmade av. När jag vaknade nästa gång höll de på att våldta mig, berättar Jenny.

Killarna som misshandlade Linda gav upp när de såg henne ligga livlös på marken och springer istället bort till Jenny. Linda samlar alla sina sista krafter för att ta sig upp och hämta hjälp. Hon lyckas springa en och en halv kilometer och kunde, till slut, stanna en bil vars förare kontaktade ambulansen. Jenny, lyckas trots sina skador, ta sig till ett bostadsområde där ett äldre par kontaktar polisen.

Både Linda och Jenny överlevde, trots den grova misshandeln. Linda fick flera jack i huvudet efter slagen av fjäderbatongen, hennes tumme var bruten och hennes ben var helt blåslagna. Jenny fick jack i pannan och huvudet och en fraktur under höger öga. Hela hennes kropp var full med skrapsår.

 GÄRNINGSMÄN....HÖR OCH HÄPNA:

  • Abdulgadir Mohamed Khalif, född 1988-01-12 i Mogadishu Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 2 månader.
  • Jassin Abdikarim Mahamud, född 1987-04-10 i Mogadishu Somalia. Dömdes för grov misshandel,
    grov våldtäkt samt rån till sluten ungdomsvård 2 år
  • Omar Mohamed Omar, född 1989-06-07 i Kismayo Somalia. Medborgare i Somalia. Frikändes helt.
  • Mursal Abdullahi, född 1987-04-10. Medborgare i Finland och bosatt i Åbo, ursprung Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 3 månader. F ö kusin till den nu åtalade och storebrodern.

En av dem våldtogs grovt på häktet, andra har behövt att flytta, medans det går rykten att en eller två av dem bor kvar på Klarvädersgatan i Göteborg, farligt nära Elins mördare...OCH dem känner säkert varandra.

NÄR FAN SKA SVERIGE BÖRJA ANVÄNDA HJÄRNAN OCH HÖJJA STRAFFEN????? OCH SÄNKA ÅLDERN FÖR GM??? Man ser ju klart och tydligt att "minderåriga" begår mest brott!!!!!!!!

Nån som är med i riksdagen har nämligen ett mål att sänka åldern...och HÖJJA STRAFFEN!

Den som gissar rätt på vilka det är får en present!

OCH SNÄLLA SNÄLLA KALLA MIG RASIST NU ERA K*KH*V*N!!!!!! Fuck off! 


Fredde

Du har så rätt, tyvärr är vi för många som inte vågar säga vad vi tycker för då blir vi kallade rasister! Hoppas att det händer något med Sverige snart!

Publicerad: 2010-09-29 / 09:44:11 | Blogg/hemsida:
Dennis

Jag blir ledsen när jag ser det här. Jag kan inte formulera i ord. Sverige är mot fel riktning, folk som kämpar för tryggheten motarbetas av media, politiker och vanliga personer. Helt sjukt!

Publicerad: 2010-09-29 / 10:30:56 | Blogg/hemsida:
Epic

Jag ryser när jag läser detta. Man glömmer så fort. En fruktansvärd händelse som kommer förfölja offren hela deras liv.Sen att straffen inte blir livstid är ett hån.Publicerad: 2010-09-29 / 10:31:50 | Blogg/hemsida:
Daniel

För att inte glömma Nancy i Hjällbo som mördades förra året utav en Somalie vid namn Abdulaziz Abdullahi Mohammed Hussein...Finns att läsa om på politisktinkorrekt.infoPublicerad: 2010-09-29 / 10:44:17 | Blogg/hemsida:
Ägaren

Säg nåt jag inte vet redan...Du har nog missat att jag har redan skrivit om det för ett jävla bra tag sen. Allt finns i Crime Lab kategorin.

Publicerad: 2010-09-29 / 13:05:28 | Blogg/hemsida: http://linagotti.se/
Janne

Fruktansvärt! Och så här såg Aftonbladets version förövarna ut 2005. Då gällde inte "Vi gillar olika".http://www.aftonbladet.se/nyheter/article332951.ab

Publicerad: 2010-09-29 / 19:41:14 | Blogg/hemsida:
Milla

Fyfan vad Sverige han sjunkit lågt som ger så mesigt straff. livstids fängelse och direkt utvisning borde dom få!

Publicerad: 2010-09-29 / 21:01:14 | Blogg/hemsida:
Tor

Dom fick verkligen låga straff. Sanslöst! Undrar vad gärningsmännen gör i dag?

Publicerad: 2010-09-29 / 22:01:44 | Blogg/hemsida:
Räkan

En av duvungarna lever fortfarande rövare.

http://www.dalademokraten.se/sida/id/145456/

Publicerad: 2010-11-22 / 16:22:33 | Blogg/hemsida:

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: