Jeremih feat. 50 Cent - Down on me


Onykter ryss ville kliva av flygplan (haha)

En 38-årig rysk byggnadsarbetare från Novouralsk var inte helt nykter när han steg på planet hem från semestern på Krimhalvön. Och ännu mer drack han senare på planet, rapporterar regionala nyhetssajten Novy Region.

Till sist fick mannen tydligen nog och på 10.000 meters höjd började han göra intensiva försök att öppna kabindörren — eftersom han "ville kliva av bussen".

Personalen på planet lyckades övermanna honom, vilket ändå inte hindrade honom från att efter landning kasta en inköpt spritflaska i huvudet på en steward, som tvingades uppsöka sjukhus.

38-åringen är nu gripen och riskerar åtal för huliganism, skriver tidningen The Moscow Times.

 

källa


Snart bär det av till Türkïët !!!!


Sunny D and Rum - Yum Yum

Originalet:


Citaten

"Indiana Jones triologin, alla 4 filmer"

hihihi

Brottsförebyggande rådet

"Ju grövre brottslighet det är fråga om, desto större är invandrarnas andel. Den största andelen återfinns för våldtäkt, 38 procent, för så kallad överfallsvåldtäkt utomhus 47 procent. När det gäller mord/dråp har 30 procent av brotten registrerats på invandrare. Också för misshandelsbrott, rån och butiksstöld är invandrarnas andel hög.
Det finns också en typiskt svensk brottslighet, konstaterar Jan Ahlberg. Den består av till exempel bedrägeri, biltillgrepp, trafikbrott, stöld ur bilar, cykelstölder och skadegörelse. 90 procent av alla anmälda stölder ur och från motorfordon och 94 procent av all skadegörelse är registrerad på personer födda i Sverige. Det som i statistiken kallas ''övriga sexualbrott'', det vill säga sexuellt tvång och sexuellt ofredande, står också sverigefödda för till 90 procent.

Invandrarnas höga andelar i viss brottslighet skulle kunna förklaras med att de diskrimineras. Det skulle kunna vara så att brott som begås av invandrare har större sannolikhet att bli anmälda. De skulle också kunna ha större sannolikhet att bli upptäckta och registrerade för ett anmält brott.
Rapporten konstaterar dock att det för de flesta typer av brott inte finns något som tyder på att sådan diskriminering förekommer.
 
- När det gäller stöld i butik kan man diskutera om invandrarna diskrimineras genom att de är mer påpassade i affärer, säger Jan Ahlberg. Man kan möjligen också fråga sig om de löper större risk att polisanmälas för den typ av våldtäkt som inte är av överfallskaraktär. När det gäller till exempel övriga stölder, rån eller mord finns det inget som tyder på att invandrare diskrimineras."

KÄLLA

LÄS DET HÄR OXÅ

Politiskt Inkorrekt har tidigare skrivit ett antal artiklar om den småländska kommunen Uppvidinge och de problem man där har med en påtaglig brottslighet bland invandrare man tagit emot. Bland annat har omfattande snatterier lett till att handlarna reagerat, och häromdagen ville en centerpartistisk politiker avtala med Migrationsverket om en halvering av det mycket stora antal ”flyktingar” kommunen härbärgerar.

Nu framkommer uppgifter som kan tyda på att de asylsökande i Uppvidinge har satt sin brottslighet i system då man har en metod för att slippa bli lagförd i Sverige. Enligt Kent Helgesson, som jobbar med återvändarfrågor på Migrationsverket i Uppvidinge, är det en relativt stor andel asylsökande, främst från Östeuropa, som begår brott  i Sverige, men kan återvända hem utan att lagföras.

Det här är mycket medvetet och satt i system, hävdar Kent Helgesson och det drabbar alla andra asylsökande negativt, säger han och har därför försökt få kontakt med justitieministern för att påtala problemet och försöka få en förändring till stånd. Vad de asylsökande gör är att när man ertappats med brottslighet och riskerar straff så tar man helt sonika tillbaka sin asylansökan och reser tillbaka till landet man ”flytt” från.

Läs hela artikeln här


Sexy Workout


Rasmus Johansson fortfarande försvunnen


På efterlyst idag såg man en reportage om den försvunne Rasmus, 19 år.
Han har fortfarande inte hittats.

Sist sågs han vid McDonalds på Stigcenter på Hisingen i Göteborg. Han var med en kompis på kräftskiva som båda gick ifrån samtidigt, dem kom fram till busshållplatsen och Rasmus sade till kompisen att han skulle kissa. Han gick in i buskarna och kom inte tillbaka. Kompisen ropade på Rasmus men fick inget svar. Detta skedde runt klockan 23.00.

Runt 23.15 gick Rasmus tillbaka,själv, mot industriområdet där festen hölls och hamnade på McDonalds. Där man sist såg honom.

Runt 23.30 ringde han ett samtal till sin lilla syster som var hemma hos en vän på filmkväll. Hon uppger att Rasmus lät skärrad och andfådd. Han sade inte mycket. Hon uppger att det lät som att någon tog telefonen ifrån Rasmus eftersom han röst blev mer avlägsen i telefonen, därefter bröts samtalet och telefonen stängdes av.

Sen dess har han varit försvunnen.

Polisen har genomsökt arean men finner inga spår. polisen utesluter människorov för tillfället. Alla tips är välkommna på telefon: 11414.


Min blogg är inget forum


Sånna här mints kan man hitta i USA

Dem här är mina :)


"Vi gillar Olika"


Varför människor i Sverige skaffar pitbulls

Skulle inte förvåna mig om efter allt som har hänt på sistone skulle locka ännu fler förortsbor till att skaffa pitbullar/amstaff/rottweiler raser.

Pitbulls är en av dem raser som ses som trygga raser. Många som bor i Angered, Begsjön,Frölunda och Biskopsgården skaffar sig just den rasen mest på grund av att kunna känna sig trygga när dem går ut på kvällarna eller annars. Speciellt fler tjejer har börjat skafa sig pitbulls och amstaff-hundar.
För alla vet vad rasen går ut på och att om man uppfortrar dem på ett sätt så kan dem vara jävligt farliga.

Alltså är anledningen trygghet.

Sen så finns dem såna idioter som skaffar sig pitbullar för att ha underjorden fights är en annan grej.

Men som sagt så skulle jag inte bli förvånad om allt fler som bor speciellt runt om Länsmansgården/Hisingen rent allmänt efter helgens incidenter börjar skaffa sig pittbull/amstaff's. Men det behöver alltid vara en bra grej heller, för många som köper hundarna har inte den orken eller styrkan att ha en sådan krävande hund som till slut hamnar från hus till hus och blir en problem hund. Eller om den till slut avlivas helt enkelt bara för att människan som har skaffat den inte orkar mer.

Pitbulls behöver otroligt mycket med motion, motivation och uppfostran. Dem behöver en bra ledare som visar vart skåpet skall stå. En bestämd hand som leder hunden utan att hunden skall behöva känna sig hotad eller rädd. En sådan hund skall behandlas som en hund och man skall vara en lugn och bestämd ledare och inte behandla hunden som en människa. Gör man det blir det fel. Hunden börjar bestämma över dig och känner inte av gränser som man som ledare borde ha lagt ut (tydligt). Då enda vägen att gå blir att sälja av hunden eller avliva.

Orkar man inte med sin hund kan man i så fall lämna över den till polisen eller räddningstjänsten till exempel (osäker om man kan göra det med just pitbulls i Sverige men i USA kan man göra det) som lär upp hunden på nytt och låter den arbeta för dem. Man kan sälja av den till en kennel eller till nån som verkligen kan hundar. Jag har själv haft en pitbull en gång i tiden och denna sålde jag av (p.g.a personliga skäll) till en familj som bodde på landet, hade 2000kvm i mark och massor med andra djur och när dem fick hunden hade dem tränat med honom och lärt upp honom på nytt. Fyfasan vilken jävla bra hund han blev hos dem.

Sen så innan man skaffar sig en hund borde man fundera över ett och annat och om man verkligen har tid och ork att ha en hund. Har man den möjligheten att ge hunden vad den behöver? Köper man en hund skall det ej vara ett impulsivt köp eller ett själviskt köp. Alltså "jag känner mig så ensam/så osäker på kvällarna - jag köper en hund". För då kommer både hundägaren och hunden att bara lida av varandras sällskap.

En otroligt vacker ras = pitbulls. Människans bästa vän om man skaffar hunden under rätt tid och omständigheter.


Gå mig inte på nerverna

Kära Läsare, att leta fram information och annat tar tid och jag är glad att det finns sidor där man faktiskt kan hitta info man behöver. Sen så är det inte alltid så att jag hittar min info via samma källor som ni andra, som till exempel att nån sa "TACKA FlashBack för din statEstik". HAHA, flashback har hjälp till OTROLIGT LITE ang Elins fall för mig, trots att jag spenderade hela dan på tråden( och det är andra gången jag använder flashback ÖVERHUVUDTAGET i bloggen ). Sen så är det inte flashback som driver eller sponsrar eller kommer med vettig info till denna blogg, men den hjälper till ibland.
Sen så finns det andra bloggare , andra tidningar, andra tv stationer, andra forum och andra människor som hjälper till massor.

Sen tycker jag att ni borde läsa ordentligt i mina texter så inte kommer med OVÄSENTLIGA kommentarer som inte har något med inlägget att göra. I så fall föredrar jag att inte ha några kommentarer än att ha massa skit i kommentarsfältet som går mig på nerverna.

Än en gång är jag inte SD anhängare med jag sympatiserar med dem otroligt mycket och jag vill att dem skall få igenom några lagförslag, så som

* Högre straff     - jag hänvisar till inlägget nedanför, brutal våltäkt och misshandel av två unga flickor, en gick fri och andra fick några månaders UNGDOMSVÅRD! Fuck that, alla vet att Sveriges staffbalk är ett skämt asså.

*Skärpt invandringpolitik (bromsa invandringen) - dem vill bara sänka den till samma nivå som Finland och Danmark har. Jag ser inga Finländare som klagar på invandrare 24/7 ? Gör du?

*Straffmyndighetsåldern ska sänkas - man ser ju att dem som begår mest brott och kommer undan hur lätt som helst är runt 13-18 år. Fuck vård och psykavdelningar, dem skall i häcktet så inte dem gör om samma jävla "misstag".

*Bättre vård av gamlingar - just nu suger vården av våra äldre, dem som säger att det är fel kan suga en hästballe

och

*Mer hjälp till utlandet - ist för att välkommna alla här för att sedan sätta in 20 pers i en etta i Rosengård och förvänta sig att dem skall komma in i samhället genom att jobba direkt utan språkkunninghet (eller ha massa illegala ivandrare som man inte kan skicka tillbaka och inte bryr sig om) så kan man göra mer nytta och hjälpa dem på hemmaplan istället.


Så för sista gången nu, läs ordentligt , jag är inte RASIST bara för att jag har mina åsikter. Föresten så borde ni läsa på vad en rasist är egentligen. Och lämna inga jobbiga fittkommentarer som kommer ändå hamna i papperkorgen.

Kommentarer med LÅG IQ kommer raderas från och med nu, pallar inte med dumma människor asså.

Nån som kommer ihåg Jenny och Linda som gruppvåldtäktes på Hisingen?

(tre hållplatser från Temperaturgatan där Elin Krantz mördats  i helgen )

På nyårsnatten förra året satt Linda och Jenny vid spårvagns-hållplatsen på Friskväderstorget på Hisingen i Göteborg, när ett gäng killar kom fram till dem och började snacka. Tjejerna skulle vidare till en annan fest i närheten, och killarna, som till en början verkade vara trevliga och schyssta, påstod att de var på väg till samma festlokal. Hela ungdomsgänget bestämde sig för att tillsammans ta en genväg till festen genom en gångväg i skogen vid vattentornet.

- Och precis då vi kommer här, får jag en sådan obehagskänsla och förstod att något var fel och att något skulle hända. Så vi gick en bit till och sedan så särade de på mig och Jenny. De drog med mig längst upp för den backen och misshandlade mig. På denna sidan någonstans här utmed så misshandlade de och våldtog Jenny, berättar Linda.

- Man kan inte säga ifrån till dem, det gick absolut inte. Skrek man eller så slog de en hela tiden. Så att, nej, de bara slog, det var liksom inget stopp på det, berättar Jenny.

- Efter att de hade slagit ner mig så blödde jag väldigt mycket från huvudet så jag fick panik, säger Linda.

Linda förstod att det enda sättet att få killarna att sluta slå med fjäderbatongen, var ligga livlös på marken och låtsas vara död. Där hon låg på marken såg hon att de andra killarna misshandlade Jenny en bit bort. Jenny har i det läget fått motta flera slag och sparkar i huvudet och ansiktet tills det att hon tappat medvetandet.

- Sedan vaknade jag av att någon försökte slita av mig byxorna och jag skrek och sparkade och slogs och sådant. Då slog de mig igen och jag svimmade av. När jag vaknade nästa gång höll de på att våldta mig, berättar Jenny.

Killarna som misshandlade Linda gav upp när de såg henne ligga livlös på marken och springer istället bort till Jenny. Linda samlar alla sina sista krafter för att ta sig upp och hämta hjälp. Hon lyckas springa en och en halv kilometer och kunde, till slut, stanna en bil vars förare kontaktade ambulansen. Jenny, lyckas trots sina skador, ta sig till ett bostadsområde där ett äldre par kontaktar polisen.

Både Linda och Jenny överlevde, trots den grova misshandeln. Linda fick flera jack i huvudet efter slagen av fjäderbatongen, hennes tumme var bruten och hennes ben var helt blåslagna. Jenny fick jack i pannan och huvudet och en fraktur under höger öga. Hela hennes kropp var full med skrapsår.

 GÄRNINGSMÄN....HÖR OCH HÄPNA:

 • Abdulgadir Mohamed Khalif, född 1988-01-12 i Mogadishu Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 2 månader.
 • Jassin Abdikarim Mahamud, född 1987-04-10 i Mogadishu Somalia. Dömdes för grov misshandel,
  grov våldtäkt samt rån till sluten ungdomsvård 2 år
 • Omar Mohamed Omar, född 1989-06-07 i Kismayo Somalia. Medborgare i Somalia. Frikändes helt.
 • Mursal Abdullahi, född 1987-04-10. Medborgare i Finland och bosatt i Åbo, ursprung Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 3 månader. F ö kusin till den nu åtalade och storebrodern.

En av dem våldtogs grovt på häktet, andra har behövt att flytta, medans det går rykten att en eller två av dem bor kvar på Klarvädersgatan i Göteborg, farligt nära Elins mördare...OCH dem känner säkert varandra.

NÄR FAN SKA SVERIGE BÖRJA ANVÄNDA HJÄRNAN OCH HÖJJA STRAFFEN????? OCH SÄNKA ÅLDERN FÖR GM??? Man ser ju klart och tydligt att "minderåriga" begår mest brott!!!!!!!!

Nån som är med i riksdagen har nämligen ett mål att sänka åldern...och HÖJJA STRAFFEN!

Den som gissar rätt på vilka det är får en present!

OCH SNÄLLA SNÄLLA KALLA MIG RASIST NU ERA K*KH*V*N!!!!!! Fuck off! 


Elin Krantz, 27, försvann i söndags bekräftad mördad och EN gripen!

Den kropp som hittades vid Länsmansgården i Göteborg har identifierats som Elin Krantz.Brottsrubriceringen har ändras till mord.Enligt polisen har en man gripits, skäligen misstänkt för brottet.Den kropp som hittades i går är nu identifierad.
– Den tillhör Elin Krantz, säger Ulf Edberg, presstalesman på polisen i Västra Götaland.
Polisen vill inte kommentera dödsorsaken.

En man gripen

Åklagaren har även inlett en mordutredning.
– Kroppen kommer att obduceras på fredag eller måndag, säger åklagaren Stina Lundqvist till Aftonbladet.Enligt polisen har en man gripits och anhållits, misstänkt för brottet.
– Klockan 15.20 i dag fattades ett anhållningsbeslut av kammaråklagaren. En person, en man, anhölls skäligen misstänkt för mord, säger Ulf Edberg, presstalesman på polisen i Västra Götaland.Polisen vill inte berätta mannens ålder eller var han greps. Enligt GP är han i 20-årsåldern.

Hittades i går kväll

Kroppen som visade sig tillhöra Elin Krantz hittades klockan 19.10 i ett litet skogsområde mellan spårvagnshållplatserna Temperaturgatan och Länsmanstorget på Hisingen. Enligt uppgift låg kroppen dold och var svår att upptäcka.
Polisen har spärrat av en stor del av området och haft tekniker på platsen.Spekulationer kring GM (gärningsman) :

Innan vännen gick av spårvagnen kom en man av utländsk härkomst (Afrikan) fram till Exxx och hennes vän. De båda vännerna ignorerade honom. Vännen kliver av spårvagnen och Exxx åker vidare.
Exxx har sedan ringt en annan vän med sin mobil från sin ficka. Flera samtal har spelats in på dennes mobilsvar, där Exxx hörs skrika och gråta av förtvivlan och det hörs röster på ett Nord-Afrikanskt språk
Man blir nästan tårögd...

...när man ser denna video och fattar att halva Sveriges IQ e så jävla låg. Varför fattar inte alla "vi gillar olika" människor vad saken EGENTLIGEN handlar om och sitter och slösar tid på videos och annat skit "mot rasism" istället för att lägga sin energi på att lösa dem verkliga problemen ???? Kan nån förklara det till mig? Vi gillar VEEEERKLIIIGEN olika alltså. Jävla korkade slöhögar asså. Är ni/dem verkligen så jävla OLIKA från rasister egentligen??? HUH??? Ställ frågan till dig själv och svara på den ärliiigt (åtminstonde till dig själv om inte du vågar säga det till nån annan).

Varför är alla galna demonstranter bättre än SD? Ni vet dem som förföljer folk som visade intresse i SD, dem som hackade deras sida (kränkning) , dem som knivhögg en SD medlem (som var invandrare för i övrigt), dem som gör reklam filmer om att dem inte vill att dem som la sin röst på SD skall handla hos dem (brandos.se) , dem som hänger skylltar i sina butiks fönster "ni som röstade på SD är ej välkomna", dem som gömde SD's valsedlar under valet etc etc ?????

Jag upprepar än en gång! Jag är inte SverigeDemokrat men SD har min fulla respekt och stöd just nu mer än innan.

Tolka hur ni vill nu...

Just nu på AFTONBLADET: EN GRIPEN


Apropå aftonbladet och chefredaktören Jan Helins kampanj Vi gillar olika som är för mångfald och mångkultur.
Där Jan Helin bor finns nästan bara svenskar och SD hade lägst stöd där i hela landet.
Endast 4 av 1037 röstberättigade, dvs 0.37% röstade på SD i valdistriktet Västerled 15 Ålsten S i Bromma, Stockholm.

Detta kan jämföras med det SD-starkaste valdistriktet Almgården, beläget mellan Rosengård och moskén.Där röstade 269 av 901, dvs 30.02% på SD.
Är det inte märkligt?

Btw så kolla in Aftonbladet och övriga tidningars anställda, de som förespråkar mångfald har nästan enbart svenskar anställda.
Att vissa av er köper deras skitsnack!?
https://www.flashback.org/t1309813

I've got soul but I'm not a soldier!

Kvällens tv bjuder på denna film =)


Kissies bror Peter (peter08) vill vara med i SD

Kissies (www.kissies.se) bror Peter (www.finest.se/peter08) trotsade alla rykten om att han var Nationalist/Rasist för ett tag sen, men han vill gärna vara med och leka med SverigeDemokraterna....Under hur det går för honom ???


Han gör mig glaaaaaaaaaa :)

Det kallas kärlek!

 "Du är den bästa bruden man kan ha"  gammal bild på nyvakna oss =)

 jag nyligen

gammal bild på älsklingen :PAsså , världens bästa pojkvän för mig...för jag e så jävla tålmodig haha ingen annan brud hade pallat xD (och han skulle säga PRECIS samma sak om mig hahahaha )


Paradise Hotel 2010
Min pojkväns killkompis är med :P


Det här måste vara världens htaste video :P


Elin Krantz och Rasmus Johansson försvunna på hisingen.

Elin Krantz, 27, och Rasmus Johansson,19, båda försvann på Hisingen,Göteborg i helgen. Elin försvann natten till söndagen (04:00) när hon åkte 5.ans spårvagn, gick av på Temperaturgatan. Och Rasmus försvann natten till lördagen mellan Hjalmar brantingsgatan och Stigcenter.

Båda personer hann ringa ett sista samtal till sina kontakter. Elin ringde den första i sin kontakt lista , personen svarade ej och därför spelades det in ett otäckt meddelande på telefonsvararen där Elin skriker nej och man hör två killar/män prata ett annat språk än Svenska. Rasmus ringde sin syter, oxå ett otäckt samtal enligt systern, samtalet bröts dock och sedan var telefonen avstängd.

Igår hittade man ett illa tilltygd kropp på Temperaturgatan, den låg i buskarna vid hållplatsen. Det går dock inte att identifiera kroppen enligt polisen.

Elin och hennes vän skulle ta spårvagnen hem efter utekvällen vid 4-tiden på söndagsmorgonen.

Ombord på vagnen angreps de av en okänd man, enligt vittnen.När spårvagnsföraren kastat av honom gick väninnan av, men Elin blev kvar.Sedan lyckades mannen ta sig ombord igen. Enligt vittnen var den okände mannen våldsam mot de båda kvinnorna på spårvagnen. Men spårvagnsföraren lyckades få av mannen och då kunde väninnan gå av. Men vad hon inte visste var att mannen kommit ombord igen. Senare lämnade Elin spårvagnen samtidigt med mannen, uppger vittnen.

Mannen har inte kunnat identifieras men han kan ha fångats på bild eftersom alla spårvagnar i Göteborg har övervakningskameror enligt Västtrafik.
- Det ligger i sakens natur att man kontrollerar sådana filmer, säger kriminolog Leif GW Persson.
Göteborgspolisen vill inte lämna mycket information från sin utredning.
- Det pågår en förundersökning (om människorov ) och vi har vissa ledtrådar men jag kommenterar dem inte, säger Ulf Edberg, presstalesman för polisen i Västra Götaland.
Flera hundra personer är anmälda försvunna bara de senaste fem åren.
I de flesta fallen finns naturliga förklaringar till varför människorna håller sig borta.
- Att man blir mördad är en ytterst ovanlig förklaring till försvinnanden, säger kriminologen och psykologen Martin Grann.

Rasmus Johansson, 19, hade varit på firmafest i fredags kväll när han och en vän skulle ta sig in till stan. Han kom i från sin kamrat och ringde, klockan 23.31 på fredagskvällen, ett samtal till sin lillasyster Mia som berättar att han lät uppjagad och andfådd.
- Vi har mellan 1 600 och 1 900 försvinnanden om året i Västra Götaland, säger Ulf Edberg.
- Visst funderar man när det är två försvinnanden med unga människor inom lite drygt ett dygn. Men i nuläget ser polisen ingen koppling mellan fallen, fortsätter han.

Polisen har hittat en kropp vid Länsmansgården på Hisingen i Göteborg.
Man misstänker att det kan vara försvunna Elin Krantz, 27.
- Vi har informerat Elins anhöriga, säger Ulf Edberg vid polisen i Västra Götaland.
I övrigt är polisen förtegen med information.
Elin Krantz, 27, försvann i söndagsmorse på väg hem efter en festkväll.
Polisen inledde en förundersökning om människorov då man inte kunde utesluta att brott har begåtts.
Runt klockan åtta på måndagskvällen skickades en stor polisstyrka till Länsmansgården på Hisingen i Göteborg – samma område som man sökt efter Elin.

Femmans spårvagn trafikerar linjen vid Länsmansgården, samma spårvagn som Elin Krantz åkte med när hon försvann på söndagsmorgonen.
–  Identifieringen kommer att ta tid och är förmodligen inte klar förrän tisdag förmiddag, säger Ulf Edberg.Och frågan är "vem är det som är värst nu igentligen?" MASSPSYKOS I SVEA

"Om masspsykosen i Sverige

Jag tänker hela tiden att jag ska skriva något längre och mer elaborerat om det här, och det kommer väl; precis som så lusten att skriva om politiska saker över huvud taget äntligen har börjat växa fram igen. Men jag måste bara få säga att precis som många andra i Sverige är jag illa berörd, äcklad och så vidare över valet.
Däremot inte, som de flesta tycks vara, över att SD kom in i riksdagen. Men för den odemokratiska, farsartade och rent ut sagt bisarra behandling de har mött både innan och efter detta.

Ni kan rätta mig om jag har fel, men jag trodde att grejen med det här landet var att vi har en demokrati. Ni vet, en sådan här där folk har rätt att uttrycka åsikter, där medierna är någorlunda objektiva, där valbara partier respekteras. Där valarbetare inte gömmer undan valsedlar. Där valarbetare inte "rättar" personer som kanske tagit "fel" sedel eller ger dem hotfulla blickar. Där folk inte knivhuggs på gatan för att man misstänker att de tillhör ett parti man själv inte uppskattar.

Där två av de största medierna (som, låt oss säga, Aftonbladet och Expressen), INTE går ut med löpsedlar på valdagen enbart för att köra en stenhård bojkott mot ett av de i valet deltagande partierna. Inte på sin framsida har en bild med en valsedel från detta parti, i rännstenen, söndertrampad, med en cigarettfimp liggande intill.

Jag trodde att grejen med en demokrati lite var att man skulle försöka prata för varför ens egen politiska ståndpunkt var bra, inte bara bedriva extrembojkott av någon annan. Att man inte skulle behöva läsa flygblad (från, säg, en Ungdom-Mot-Rasism-kampanj som stöds av alla politiska ungdomsförbund) där det explicit står "du behöver inte ens vara intresserad av politik, det viktigaste är att du röstar på något annat än Sverigdemokraterna".

Jag trodde Sverige var ett land där man på internet kan anmäla sig intresserad av ett partis (som säg, öh, Sverigedemokraterna) information, eller intresserad av att bli medlem, UTAN att bli uthängd på internet.
Och, i och med att man blivit uthängd på internet, riskera obehagliga mediekontakter, våldsbrott riktade mot sig, problem med framtida anställningar etcetera.

Jag trodde att Sverige var ett land där man kan hålla politiska möten utan att motståndarna ska dränka dem i vuvuzelakonserter och masspsykotiskt bröl. Jag trodde det var ett land där man skulle kunna få hyra lokaler för sitt parti eller sin organisation utan att de ska vandaliseras bara för att andra inte sympatiserar med ens åsikter.

Jag trodde så mycket om det här landet. Jag hade så många förhoppningar på det här landet. Jag förväntade mig så mycket av det här landet.
Jag tyckte att det var fint. Det här vi hade, som kallades demokrati.
Det som var att man faktiskt ska kunna tycka saker, uttrycka saker, utan att i praktiken nästan frukta för sitt eget liv.
Det var så jävla häftigt. Men det har gått åt helvete med det nu.

Och DÄRFÖR skäms jag över att bo i Sverige idag"

Kunde inte säga det bättre själv....
Ljubav moja, volim te do bola !!!!!!

Zivot moj , moj kralj ;) moj SVE ( aaahhhh....du fattar vad jag menar ) heheTillägnas :)


Jag har världens bästa pojkvänför idioter som missuppfattar hela tiden haha

Sömë müsik för ÿöü

Världens bästa låt just nu:
Det här är min låt, alltid en favorit no matter what:

Gyre remix -Originalet -


Wunderbar video! Sjukt vacker!


Det kallas att bjuda på sig själv haha

Familytime denna veckan , stört skönt!På en bild ser jag ut som Mona Muslim hahahaha

denna menade jag haha

White Gangsta, Dj Kitteh och en Arg Panda


Tourettes Syndrom

BÄSTA!HAHAHAHHAHAFöll från 8nde våningen, överlevde!

Killen var berusad, föll ner på en parkerad bil och överlevde. Dem enda skadorna han hade var skråmor, blåmärken och skärsår...Kvinnan som ägde bilen han föll på vill ha ersättning.

OTROLIGT!Älskling, det är mycket på jobbet

kommer komma hem väldigt sent...

HAHAHAHASå dricker svenskarna tequila

Jag dog av skratt hahaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HELVETE!


jag vill inte vara kvar här utan dig


Klippet säger allttur att det fortfarande finns smarta människor där ute...

Rigeringens iggnorans ger SD 300(!) MILJONER kronor


- Chris Brown makes it better -kiss me and make the pain go away...


- Let's Get Loud -- Nu lägger vi ner tråkigheterna -

Och fyller vår vardag med lycka och kärlek och POSITIV energi ! Yep yepp!


- Flipside -

Jag kan inte förklara hur jag känner mig just nu men... Så här ligger det till...

Jag vill lägga ner bullshit och jag är trött på att bråka. Jag vill be om ursäkt till alla som någonsin tatt illa upp av det jag har sagt eller what so ever. Jag vill ändra min riktning nu och jag behöver fylla på mina batterier. Jag kommer tyvärr inte göra det med en person jag tycker om väldigt mycket, eftersom det finns ingen poäng i att hålla i något som inte finns där längre.
Jag vill åka iväg en lite stund och bara vara för mig själv, njuta av vatten och sol och andra godheter.
Allt känns jobbigt just nu för nu har jag fått ta jobbiga beslut. Men som jag vet så läker tiden alla sår.

Jag behöver plåstras om och hitta min mening med livet. Jag vill därför tacka som har bidragit till att jag skall växa och bli bättre som människa. Jag vet att mina åsikter skär sig ibland men I'm tryin' my best, try to not missunderstand me...

I need to find my inner peace....


cant wait til you gone away,cuz'  then I can move on...


- It's over and there's no point anymore -

Det var gott medans det varade. I wish you the best.Remember when I caught your eye
you gave me rainbows and butterflies

we did enjoy our happiness ?
when our love was over
I was such a mess


I smiled at you
and you smiled back
that´s when I knew
there ain´t no turning back
you said you loved me
and I did too
now though it´s over
I still love you

you´re in my mind
you´re in my heart

I wish I knew right from the start
all my friends said you´d break my heart
A heartbreaker right from the start

I tried to fight it
I tried so hard
and every day
I pray to god
that you and me were meant to be

but you had another
you had a lover
and now its gone
I don´t know why
I feel like crying
just want to die
I can´t look at you
and you know why
no I tried so hard
to catch your eye

you´re in my mind
you´re in my heart
I wish I knew right from the start
all my friends said you´d break my heart
A heartbreaker right from the start

you´re in my mind
you´re in my heart
I wish I knew right from the start
all my friends said you´d break my heart
A heartbreaker right from the start


För mina kvinnliga läsare only


- Beslutsångest -

Puuhhhh......


Snodde citaten från Ilvic*

"Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med någon annan.
Mamma uppfostrade mig med att ge bort gamla leksaker till dom mindre skattade"


Niki Belucci - the topless DJ

Dräggel dräggggeeeellll.....


http://www.djfausto.com/

http://www.djfausto.com/

Vem vare som RÖSTA ?!

Jag blir så trött på alla facebookgrupper som skapas och folk på facebook som anklagar alla som röstat på SD för att vara rasister. Det leder ingen vart.

Facebookgruppen Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack, skapades innan valet och är nu uppe i över 335.000 medlemmar.
Hjälpte det? NEJ.
Att skrika rasister lr protestera mot rasism hjälper föga om man inte kommer till rätta med orsakerna till varför folk röstar på SD.
Varför frågar ni er inte istället, hur det har kunnat bli så här?
Tydligen har de flesta ingen aning om varför SD fick så högt valresultat(se bilden)

Visste ni att SD blev fjärde största parti i skolvalet!
SD har ökat i skolvalet från 4.3% till 12.8%.
På vissa mindre skolor har partiet kammat hem uppåt 60 procent av rösterna. Även på större gymnasieskolor, som Bäckadalsgymnasiet i Jönköping med drygt 1 100 röstande, fick SD 45,4 procent av rösterna.
Rapporterar media om det här? NEJ, för sånt ska tystas ner.
Precis som man gör i diktaturer.I morse var nyheterna i en skola förresten, Norra Latin i Stockholm där överklassbarnen går.Moderaterna vann överlägset MP 2,a, sossarna fick 6%, och SD fick 3.4%.
Tror ni det var en tillfällighet att SVT valde just den skolan, knappast!

Min uppfattning är att majoriteten av de som röstar på SD är mer intresserade av politik och samhällsfrågor än den genomsnittliga väljaren!
De flesta är förbannade på etablissemanget som stoppar huvudet i sanden och vägrar erkänna och diskutera problemen som uppstått med massinvandringen.

Man tycker inte illa om invandrare generellt, men man är för en minskning av invandring och vill ställa hårdare krav på dem som kommer hit.

Ingen pratar om att man ska utvisa de invandrare som redan bor i Sverige, förutom de grovt kriminella som ska ut direkt.

OM ni ska vara förbannade på nån och vill motverka främlingsfientligheten så ska ni angripa de som banat vägen för SD's framgångar.
Nämeligen våra "kära" politiker och journalister.
Det är de som har skapat det samhälle vi lever i nu där motsättningarna bara ökar.
Visste ni att i Malmö som är Sveriges tredje största stad har 50% av befolkningen invandrarbakgrund.
Malmö har högst brottslighet i hela Sverige.
SD blev i år tredje största parti där.
Ja ni får dra era egna slutsatser men man behöver väl inte vara raketforskare för att förstå att om inget görs åt denna utveckling kommer det heller inte gå att stoppa SD's framfart.
SVT fokuserade mer på att berätta om att SD tappat mycket röster i Landskrona, från 22% till16%.
Hallå, att ett relativt litet parti som SD ändå får 16% i ett kommunalval är väl ett jättebra resultat!

Reinfeldt åkte ner till Malmö 4 dagar innan valet och uppmanade folk att inte rösta på SD.
Precis som det skulle hjälpa, att försöka bestämma över folk vad de ska rösta på, och sen åka hem till villan i det lugna överklassområdet Täby där invandringen och brottsligheten är minimal.
SD gick kraftigt framåt i Malmö så up yours Freddy...

I och med SD kom in i riksdagen så kommer de nu få 111 miljoner i partistöd, få delta i TV-debatter och få mycket mer publicitet.
De etablerade politikerna visste att SD var på stark frammarsch, de hade chansen att agera innan valet men valde att försöka tysta ner debatten, BIG FAIL.
Nu får de och vi betala priset.

Men SKA DET VERKLIGEN BEHÖVA VARA SÅ HÄR ?!?!?!Vem är det som är så NAIV egentligen liksom???
Här är Fredrik Reinfeldt på donkan med några "kompisar" efter valvakan .... Ser ni vilka han sitter med???


Jag vill ha mindre invandring och bättre granskning av dem som kommer hit. För ett år sen utsattes jag för GROV MISSHANDEL (bla.a) av en person som vistades här i 6 år, fortfarande efter 6 år kunde han ingen svenska. Han levde på socialbidgar och för att få stanna i Sverige gifte han sig med en tjej och gjorde henne gravid, han misshandlade henne och till slut vågade hon anmälla. Han blev ej dömd efter upprepade anmällningar om olaga hot och misshandel och andra saker han gjorde mot henne. Han fick tillfällig uppehållstillstånd ist.
Han var rädd att han skulle vara tvungen att åka tillbaka till Ukraina (där han satt inne ca 10 år för mord eller nåt i den stilen, han rymde,och där folk väntar på att han ska komma tillbaka så dem kan knäppa honom) så han lurar en annan tjej utan föräldrar på 18 år (när han är 30+) gör henne med barn efter några månader,gifter sig med henne och söker permant uppehållstillstånd med grunden att hans nya fru är med barn, hon har uppehållstillstånd och ett barn från tidigare förhållande är svensk medborgare. På dessa grunder skall han få uppehållstillstånd.
Då råkade han misshandla sin nya fru och mig (hon gick aldrig igenom med anmälan och försökte att få mig att inte göra det heller, hon ringde till och med och sa att dem skulle betala om jag inte genomförde anmälan eller döck upp till domstolen). Jag genomförde. Han blev dömd och fick nio månader. Han hade fått soc medans han satt inne, har fortfarande socialbidrag, han nya fru har det oxå, ingen av dem (hon har vart här i 5 år) pratar svenska,studerar eller jobbar. Dem sysslar med kriminella saker, stjäl från butiker, kläder mat och annat, dem lurar soc och försäkringskassan. Dem håller sig kvar här med falska giftemål för pengar.Dem sysslar med droger, säljer dem och tar dem. Och dem får bo kvar. DÖMDA sen tidigare OCH DÖMDA i Sverige.
ÄNDÅ FÅR DEM LEVA KVAR HÄR.

VARFÖR ?????!!!!!!!!!

Gryymmm musik


Dubstep before you turn in for tonite :)
Nu vet jag att jag kan söva gött.... Gö natt på er ! Hääähääähäää shiiit


Åh denna musiken


Jag är så jävla bäst !When you're away, I feel I'm empty
I lose my mind
But when you're around, I take for granted
most of our time

Honey, you say that I'm cold
and sometimes I'm out of control
Baby, you know how I am, at the end, you're always my man

I don't mean to when I hurt you
But I need you, I assure you
Just let me be when I'm crazy
At the end, you're still my only

At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end

Right when you're gone, I really miss you
You got my heart
When you come back, I just won't kiss you
And it tears you apart.
Honey, I do make mistakes, believe me it's better this way
Baby, I'm true and I'm real, I'm giving you all that I feel

I don't mean to when I hurt you
But I need you, I assure you
Just let me be when I'm crazy
At the end, you're still my only

At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end
(repeat)

Sweetie, I'm trying my best, to give you the most and no less
Darling, I'm true and I'm real, I'm giving you all that I feel

I don't mean to when I hurt you
But I need you, I assure you
Just let me be when I'm crazy
At the end, you're still my only

At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end
At the end, at the end, at the end.........

I stand alone

när det inte passar, när det passar då e jag knuten till buren med repet runt halsen.
Jag får inte röra, får inte kolla, får inte parata. Men du kan göra det helt fritt. Men så fort d inte passar nu så är vi ingenting.

Den du....

SlUtA lJuG !

You cant hurt me anymore :)

You cant have the cake and eat it too!


You break my heart everytime you tell a lie

Det gör ont i hjärtat att veta att jag är alltid ärlig mot dig men du misstror mig medans du själv går bakom min rygg och försöker övertala mig att du talar sanning. Du stirrar mig rakt i ansiktet och bara ljuger. Du håller i mig och inte vill släppa taget när du egentligen vill leka av dig. Gå och lek då, jag vill inte vara med. Du har för höga tankar om dig själv tyvärr. Inse det nån gång....

Fucking liar!

'Cause I gotta player my hands
I got a real jabber on my hands
I got a faker on my hands
Got a good liar on my hands

(Florida rap)

Everybody gets, gets a fair try
You alright with me 'til you tell a lie
From the top you seem
Like a different type of guy
Did your own thing
I gave it a try oh yeah

Told me you where catching feelings
Kind off unusual
Don't believe you don't let no woman
Ever see this side of you

And I admit you had me going
Thinking that this was the move
Until I seen a girl all on you, kissing you

Now your bridge is burned uh huh, uh huh
I guess I was wrong about him uh huh, uh huh
It looks like now we got a problem

'Cause I gotta player my hands
I got a real jabber on my hands
I got a faker on my hands
Got a good liar on my hands

I told my girls I wouldn't trip
I'm gonna stay calm
I'll just wait til later
Then give him a call
Now he's trying to convince
That I didn't see what I saw
You're on the defense
'Cause you know you just broke the law

Now you're

Tellin' me you're all about me
No other girl will do
But boy one thing about me is
I ain't a fool

I'll admit you had me goin'
Thinking that this was the move
Until I seen a girl all on you, kissing you

Now your bridge is burned uh huh, uh huh
I guess I was wrong about him uh huh, uh huh
It looks like now we got a problem
'Cause I gotta

Player on my hands, uh huh
I got a real jabba on my hands
I got a faker on my hands uh huh
Got a real liar on my hands

(Dance break)

What you know about
Bein' up in the club
With another girl
You'll get caught
Now you gon' pay
Gotta plead your case
I'm comin' your way
What you gon' say

(Florida rap)

Uh huh, uh huh
I guess I was wrong about him uh huh, uh huh
It looks like now we got a problem

'Cause I gotta player my hands, uh huh
I got a real jabber on my hands
I got a faker on my hands, uh huh
Got a good liar on my hands

What you know about
Bein' up in the club
With another girl
You'll get caught
Now you gon' pay
Gotta plead your case
I'm comin' your way
What you gon' say

Varför är alla fövånade och förbannade över SD i riksdagen?????????!!

Senaste månaderna har journalister och politiker gjort "allt" för attt försöka stoppa SD från att komma in i riksdagen.
De har försökt att skrämma folket med lögner om att sverigedemokraterna skulle vara rasister och nasizter m.m.m..
Vad de inte fattade och fortfarande inte förstår är att svenska folket är varken rasister lr idioter.

De som röstade på SD är missnöjda med nuvarande politiker och journalister som vägrar tala om problemen som massinvandringen har fört med sig.
Det enda sättet de hade kunnat stoppa SD på, är om de hade vågat ta debatten om den misslyckade invandring och integrationspolitiken.
Vi har tagit debatten sa politikerna igår. Jaså undrar nog många, när då?

Svenska politiker och journalister är helidioter som kallar sverigedemokraterna för rasister.
Allt SD försöker göra är att minska på flyktingsmottagandet till samma nivå som redan finns i Danmark och Finland.
SD vill höja straffen kraftigt för grova brottslingar.
SD vill satsa mycket mer pengar på svensk äldrevård och landets pensionärer.

Det första Mona Sahlin sa när hon insåg att hon förlorat valen.
- Jag tänker på alla som bor i Bergsjön och Rinkeby.
Inte undra på att sossarna gjorde det sämsta valet på 100 år, när partiledaren bryr sig mer om invandrare än svenskar.
Varför oroar hon sig för dem?
SD tänker inte (och har inte heller makten) att kasta ut massa invandrare, alla som har uppehållstillstånd lr söker asyl och sköter sig är mer än välkomna att stanna i Sverige.
Situationen kommer ju tillomed bli bättre för invandrarna, för nu kan de som redan bo här få hjälp med att få jobb och bättre bostäder.
Något som är omöjligt med nuvarande flyktingspolitik.
För om det redan finns 100.000-tals arbetslösa invandrare som bor i getton som Rosengård och Bergsjön så hjälper man väl för fan inte dem genom att ta emot 100.000 nya varje år!?

Jag och många med mig är bara så förbannade på dessa äckel till journalister och politiker som vägrar diskutera problemen och stämplar alla som rasister som uttalar sig negativt om invandringen.
Lars Ohly stod igår efter valet och talade till sina partikamrater om att nu minsann var det allvar, nu börjar vi kampen mot rasismen.
Sen när han kom till SVT vägrade han att bli sminkad i samma rum som Jimmy Åkesson, haha..
Hur ska man kunna bekämpa SD om man inte ens vågar prata med dem?

När programledarna igår frågade partiledarna hur det kunde bli så här, att SD fick 5,7% av rösterna?
Så hade de inga bra svar att ge, det förstår jag för nästan alla politiker och journalister som förespråkar massinvandringen bosätter sig själva så långt från invandrartäta områden som möjligt.
Vad finns det för trovärdighet i det?
Jag säger som Janne Josefsson:
Om det nu är så jävla bra att bo i dem där områdena så flytta ut dit då för fan.
Å vill man inte vill bo där så kan man väl inte heller begära att andra ska göra det!?

Deras barn går inte i skolan i invandrartäta områden där tjejer blir kallade svennehora lr killarna tvingas böta för att inte få stryk.
Jag vet självklart att det inte är så överallt men SD fick 5,7%, mer än vad både KD och VP fick så det finns ett stort missnöje ute i stugorna.
Även nu efter SD fått stort stöd av svenska folket så vägrar politikerna att acceptera detta och tänker inte samarbeta med SD.
Detta visar bara att SD har rätt, det existerar ingen riktig demokrati i Sverige.
Kom ihåg att SD-anhängare hatar inte invandrare, bara falska politiker och journalister.
10%av medlemmarna i SD har invandrarbakgrund.Rihanna raggae girl gone clubälskar hennes stil i videon, pastell caramell :P


I just wanna dance, I dont really care


Politik för sista gången


HAHAHHAHAAHAHA


I wish you the best with a......FUCK YOU!
I see you driving 'round town
With the girl i love and i'm like,
Fuck you!
Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn't enough i'm like,
Fuck you!
And fuck her too!
I said, if i was richer, i'd still be with ya
Ha, now ain't that some shit? (ain't that some shit?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Fuck you!
Oo, oo, ooo

Yeah i'm sorry, i can't afford a ferrari,
But that don't mean i can't get you there.
I guess he's an xbox and i'm more atari,
But the way you play your game ain't fair.

I pity the fool that falls in love with you
(oh shit she's a gold digger)
Well
(just thought you should know nigga)
Ooooooh
I've got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend

Now i know, that i had to borrow,
Beg and steal and lie and cheat.
Trying to keep ya, trying to please ya.
'Cause being in love with you ass ain't cheap.

I pity the fool that falls in love with you
(oh shit she's a gold digger)
Well
(just thought you should know nigga)
Ooooooh
I've got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend

Now baby, baby, baby, why d'you wanna wanna hurt me so bad?

(so bad, so bad, so bad)
I tried to tell my mamma but she told me
"this is one for your dad"
(your dad, your dad, your dad)
Uh! Whhhy? Uh! Whhhy? Uh!
Whhhy lady? Oh! I love you oh!
I still love you. Oooh!

HAHAHAHAHHAHHAHA


Nanananana


Brottsligheten har inte ökat

"Så sa statsminister Fredrik Reinfeldt i TV4 i Tisdags.
Som vanligt är det bara lögner för att lugna folket.
Om man blir utpressad och vittnar mot kriminella nätverk så får man hela sitt liv förstört.
Tvingas fly landet och säga upp alla kontakter med familj och vänner för resten av livet.
Medans gängmedlemmarna får några månaders fängelse och sen kan fortsätta sin kriminella verksamhet.
SD är det enda parti som kraftigt vill höja straffen, övriga partier vill satsa mer på vård till fångarna speciellt VP & MP är för såna förslag.
Det finns tydligen pengar till kriminella men inte till sjuka å gamla.
Frågan är vilka som är idioter, de som röstar på SD lr alla ni andra som tycker det är ok att samhället ser ut som det gör nu?
Ett nackskott är mitt förslag.."

Citerat...

14 år till salu

Den 14-åriga flickan hamnade i Rosengård efter att ha rymt från ett fosterhem. Hon kom i kontakt med en av de åtalade, en 18-åring som pekas ut som huvudman i härvan. Enligt åtalat ska han ha haft sex med flickan bland annat på en klubb, i sin lägenhet och på en toalett i Rosengårds centrum. Han ska även ha låtit andra personer i sin bekanskapskrets ha sex med flickan. 14-åringen ska ha sålts vid 20-30 tillfällen för 100- 400 kronor per gång. Flickan har vid flera tillfällen försökt vägra men tvingats till sex av männen.

Flickan, som är utvecklingsstörd och uppges ligga på en 9-årings nivå, har våldtagits, drogats och sålts som sexslav till flera män. På onsdagen lämnade kammaråklagare Ulrika Rogland in åtalet mot de tio män som misstänks för inblandning i kopplerihärvan. Männen är mellan 18 och 67 år. Sju av männen åtalas för grov våldtäkt av barn. Åklagaren rubricerar våldtäkterna som grova på grund av flickans ”låga utvecklingsnivå och då hon befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd genom att vara berusad påverkad av narkotika och vaktad.”
De åtalade är:
Grecian Goman, född 1992-02-17
Zdravko Nikulic, född 1992-05-13
Csaba Sztojka, född 1985-12-26, medborgare i Ungern
Pavol Izak, född 1975-07-24, medborgare i Slovakien
Richard Kulcsar, född 1987-01-13, medborgare i Ungern
Angelo Florelund, född 1983-09-07
Marcin Jozef Kramosz, född 1959-04-28, medborgare i Polen
Juraj Florelund, född 1979-07-10
Luai Ghoneim, född 1993-08-15
Hasib Klicic, född 1943-06-25

Den sistnämnde Hasib Klicic, som anklagas för att ha ställt en lokal till förfogande för sexövergreppen, är för övrigt Zlatan Ibrahimovic första fotbollstränare i Sverige.


För mina kvinnliga läsare ONLY!


Nä men Zlatan!Det var italienska Sky som uppmärksammade Zlatans kampsportsspark i axeln på lagkamraten Rodney Strasser på en träning i veckan. Till synes oprovocerat siktar svensken in sig på Strasser och måttar en spark i axelhöjd.

Zlatan skojar vidare med Ronaldinho, men Strasser ser uppenbart störd ut och kastar en lång blick efter Zlatan.

- Det är ett skämt från Zlatans sida, men Strasser tog illa upp, säger Stefano Scacchi journalist på La Repubblica.

"Strasser tog illa upp"

Han menar att Ibrahimovic i övrigt funnit sig väl till rätta i det nya laget.

- Från Milanello (Milans träningsanläggning) säger man att Zlatan har visat sig väldigt ödmjuk och villig att ta in information och lära sig spelet i Milan sedan han kom, säger Scacchi.

- Strasser tog illa upp och sa det till Zlatan, men Ibra skämtade vidare, säger Pietro Mazzara på Milan News.

Det är inte första gången Ibrahimovic humor hamnar i fokus. Under tiden i Barcelona vittnade flera av lagkamraterna om att Zlatans skämt ibland gick över gränsen, bland annat genom slag och lätta sparkar.

Zlatan själv uttalade sig till Viasat efter succén i går kväll.

- Jag vet att det stod nånting om det. Det var ett skämt. Han ska lyssna på mig, sa Ibrahimovic till Viasat och skrattade.

Viasats Frida Nordstrand: Var det en markering?

- Typ, svarade svensken leendes.


Ni suger

på att kommentera!Let's have a toast for the douchebags,
Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs
That'll never take work off
Baby, I got a plan
Run away fast as you can


Soran(komiker) mot Pressekreterare Erik Almqvist (SD)

Som två vissa bloggare lägger ut talar ut så tycker jag att jag behöver oxå tala ut, för deras uttalanden ( PAOW & CLASSE ) är inte något jag håller med om TYVÄRR!

Titta på båda klippen först

Soran:Varken Erik Almqvist eller Jimmie åkesson ville kommentera händelsen direkt. Svaret från Erik kom mycket senare och som man ser här är också väldigt genomtänkt. Jag tycker inte att Soran har gjort något fel, han är väldigt rolig komiker också.
Jag köper inte att Erik är oskyldig.

Classe frågade på sin blogg, Paow kopierade och klistrade in på sin blogg frågan: " Jag vet inte vem av dem som har rätt men nog ser det ut som Erik.A sparkar mot burken.
För övrigt har jag inte mycket tilltro till Soran Ismail.
Är det inte konsigt att just han som hatar SD så mycket lyckas fånga detta på film!?"

Men då frågar jag - Tycker inte ni att det är konstigt att NYKTRA SD politiker hamnar i bråk med välkända BERUSADE SD hatare och har kameram framme samtidigt och lyckas fånga allt på film ??????!!!!!

MEn ärligt asså lilla människor. Många av er sitter och hatar på SD och säger att det är RASISTISKT och måste stoppas men samtidigt sitter ni och hatar på Soran för att han har lagt ut en liten del av klippet och säger att han e potetisk? HA HA

Och paow, snälla skaffa dig egna åsikter.

Här är länken där ni kan kolla EXPRESSENS FILM OM DET HÄR

Anton Abele med subs hahaVad hände med hans youtube kanal ?????? O_o

Έλενα Μεταξά & VIP - Τότε


Om Gud Vill (2006)

Här är direktlänk till del 1 på youtube.

Filmen handlar om den ensamma Juan (Amir Chamdin) i 1970-talets Sverige som träffar den nästan lika ensamma Juli (Nina Persson). Deras möten blir en räddning i bådas vardag men det kompliceras av att Juan är gift. Om Gud vill regisserades av Amir Chamdin och Erik Eger, vilka även skrivit filmens manus tillsammans med Martina Stöhr. Filmen är Amir Chamdins långfilmsdebut som regissör.

 • Nina Persson - Juli
 • Amir Chamdin - Juan
 • Janne "Loffe" Carlsson
 • Hassan Brijany
 • Georgi Starkov
 • Sunil Munshi
 • Alexander Karim

 • Paows kompis Cicki är en kille :P

  Fin skäggstubb hon har .... mmmmmm.......och heter säkert Mohammed i förnamn


  Osvenskt


  Ikaroslistan - Efterlysta brottslingar

  fet länk gå in och kolla

  Inte konstigt att många i Sverige vill stoppa invandring

  Kolla bara på detta avsnitt av Efterlyst till exempel (en utav många avsnitt där *nästan* alla inslagg handlar om invandrar brottslighet).

  Inslaget om tjejen som blev våldtagen av en svarttaxist...jag vet inte hur jag ska reagera. Jag säger att hon är dum i huvudet att åka med i en svart taxi på natten. SKyller hon det på sig själv? Bra! För man måste ju faaan vara smartare än att sätta sig i en svarttaxi mitt i natten. Och sen...svenskar kör inte svarttaxi. Det gör bara JW i "Snabba Cash".

  Sen så många av dem invandrare som begår brott i Sverige är faktiskt illegala invandrare som inte har något att förlora, tidigare dömda eller bor i förorterna och lever på socialen, alltså sådana människor som inte har något att förlora. Det måste stopppas. Enligt mig är det Moderaterna som kan stoppa det, eftersom dem TVINGAR folk att jobba när dem miskar alla olika bidragen osv. Men jag kan ju lika gärna ha fel...


  "Skuggan" Nancy Tavsans mördare överklagar domen!


  Efterlyst, 14 september, 2010
  MORDET PÅ NANCY ”Skuggan” överklagar sin morddom på 16 år. Det handlar om somaliern Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein som brutalr slog ihjäl tonårstjejen Nancy Tavsan natten till den 30 december 2009 med en Pommac Magnumflaska.

  Göteborgs tingsrätt dömde : 

  MORDET PÅ NANCY I dag kom påföljden för den 22-årige somaliske mördaren Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein, av massmedia kallad ”Skuggan”, som tog livet av Nancy Tavsan. Han har även varit åtalad för försök till grov våldtäkt mot en annan kvinna tio dagar innan mordet. Det blev 16 års fängelse – men ingen utvisning. Det var inte ens yrkat av åklagaren.

  Bakgrund

  Försök till grov våldtäkt och stöld

  Tidigt på morgonen den 20 december 2009 i centala Göteborg överfölls en kvinna i 30-årsåldern av Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein. Hon slog flera gånger i huvudet och ansiktet och tappade medvetandet en stund. När hon kom till sans hade han dragit ned hennes underkläder till anklarna samtidigt som han drog ned sina egna byxor. Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein sa bland annat ”Håll käften jävla hora” till henne. Hon skrek på hjälp trots att han höll ett hårt grepp om hennes hals. Somaliern flydde då brottsplatsen. Kvinnan blödde kraftigt från huvudet på grund av krossår i pannan samt bakhuvudet. Hon hade även fått livshotande hjärnblödningar. Kvinnan låg sedan på sjukhus en tid efter överfallet. DNA-bevis fanns i form av blodbesudlingar från kvinnan på hans jacka. I samband med det grova våldtäktsöverfallet stal han även hennes mobiltelefon.

  Mordet på Nancy Tavsan

  Natten till den 30 december 2009 mördades den 18-åriga syrianska flickan Nancy Tavsan när hon var på väg hem från en födelsedagsfest strax efter 01.00 i bostadsområdet Hjällbo i Angered. På samma fest fanns även Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein. När hon lämnade festen tog han chansen och följde efter och kom ifatt henne efter en stund. Men Nancy och hennes bästa kompis hade strax innan haft mobilkontakt på grund av att Nancy kände sig förföljd. Mitt under samtalet bröts kontakten där väninnan kunde höra Nancys sista ord liknande ”Vem är du, vad vill du”, detta riktat till Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein.

  Där i snön överföll han henne, och bara några hundra meter från sitt hem slog han Nancy sönder och samman. Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein hade en Pommac Magnumflaska som han upprepade gånger slog mot hennes kropp, huvud och ansikte. Det grova våldet resulterade i krossår i huvudet och näsbensbrott, brott på tinningsbenet, okbenet, samt överkäken. Vidare fick hon syrebrist på grund av tryck/friktion med tyg mot hennes hals. Skadorna var redan då livshotande. Han drog sedan ned hennes kjol, strumpbuxor samt knäppte upp hennes body men fullbordade aldrig någon våldtäkt. Han återvände istället till födelsedagsfesten som om ingenting hade hänt.

  Samtidigt hade väninnan tagit med sig sin pappa ut för att leta efter Nancy i vinterkylan. De fann henne kraftigt blödande ca 01.30 i en skogsdunge mellan Villavallen och Bergsgårdsgärdet. Nancy avled sedan på sjukhuset ca 04.30 av sina svåra misshandelsskador.

  Göteborgs tingsrätt dömde

  • Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein, född 1988-03-15 i Mogadishu (somalier), för mord, försök till grov våldtäkt i två fall samt stöld till fängelse 16 år.

  Skadeståndsdelen

  Han ska utge skadestånd med totalt 344 558 kronor.

  Målsäganden 1

  Abdulaziz Hussein har motsatt sig att betala skadestånd till målsäganden 1 (försök till grov våldtäkt). Han har som skäligt belopp i och för sig godtagit 60 000 kr för kränkning, varav 40 000 kr avser försök till våldtäkt och 20 000 kr för misshandel. När det gäller ersättning för sveda och värk har han godtagit en månad med det högre beloppet 5 300 kr och i övrigt ansett att ersättningen för sveda och värk bör ligga på 2 300 kr under återstående sex månader. Han har inte haft något att invända mot yrkandena avseende kostnader och ränta.

  Eftersom Abdulaziz Hussein har dömts för brott mot målsäganden ska han betala skadestånd till henne. Med hänsyn till det allvarliga våldet och de skador det lett till anser tingsrätten att kränkningen i detta fall kan uppskattas vara densamma som vid en fullbordad våldtäkt, 75 000 kr. När det gäller ersättningen för sveda och värk har målsäganden drabbats av livshotande skador och det har under tiden fram till februari 2010 varit ovisst hur de läkte och om hon skulle behöva opereras.

  Efterlevande till Nancy Tavsan

  Abdulaziz Hussein har motsatt sig att betala skadestånd till målsägandena på den grunden att han inte gjort sig skyldig till brott. Han har godtagit beloppen för kostnader och ränta samt som skäligt belopp för personskada i form av psykiskt lidande, 50 000 kr.

  Eftersom Abdulaziz Hussein döms för de åtalade gärningarna är han
  skadeståndsskyldig mot målsägandena. De kostnader som det har yrkats ersättning för har godtagits. De beloppen ska därför dömas ut.

  Tingsrättens resonemang:

  Utredningen om att han, efter att ha tillfogat Nancy livshotande skador, har lämnat plasten utan att vidta några åtgärder och i stället återvänt till festen, visar att han varit helt likgiltig till om Nancy skulle avlida. Uppsåt till mord måste därför anses föreligga.

  Påföljdsfrågan

  Abdulaziz Hussein är tidigare dömd för våldsbrott. Tingsrätten har inhämtat en rättspsykiatrisk utredning som utvisat att Abdulaziz Hussein inte har begått de åtalade gärningarna under påverkan av en allvarlig psykisk störning, att Abdulaziz Hussein vid tiden för undersökningen inte har en allvarlig psykisk störning, och att det därmed inte finns medicinska förutsättningar att överlämna honom till rättspykiatrisk vård enligt 31 kap. 3 § brottsbalken. Någon annan påföljd än fängelse är därför inte aktuell.

  Vid en helhetsbedömning av de omständigheter som är kända kring brottet har tingsrätten kommit fram till att denna gärning inte kan anses höra till de allvarligaste fallen. Straffet ska därför tidsbestämmas. Det sammanlagda straffvärdet för mordet och de två fallen av försök till grov våldtäkt uppgår enligt tingsrättens mening till 16 år.

  Läs domen

  Mordet på Nancy Tavsan

  Överklagande

  Ska vara ställt till Hovrätten för Västra Sverige och ges in till tingsrätten senast den 22 september 2010.

  Domstol

  Göteborgs tingsrätt, B 1140-10

  Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein har medborgarskap i Nederländerna. Invandrade med övriga familjen till Sverige i augusti 1999, fick femårigt uppehållstillstånd i oktober samma år och därefter avslag vid nya ansökningar. Befinner sig illegalt på svensk mark. Även känd som Mandela Hussein och är muslim. Finns på Facebook med orden ”Im a Muslim & Im Proud!”.

  Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein, född 1988-03-15 i Mogadishu (somalier), för mord, försök till grov våldtäkt i två fall samt stöld till fängelse 16 år. Han ska utge skadestånd med totalt 344 558 kronor.

  Men han förnekar allt. Förutom morddomen dömdes han även för ett brutalt våldtäktsförsök på en annan kvinna som skedde tio dagar innan mordet. Då stal han kvinnans mobiletelefon. Den stölden erkänner han och säger sig acceptera dagsböter för det.

  Nu överklagar han domen via sin nya advokat: Leif Silbersky..

  "Via sin nyligen anlitade advokat Leif Silbersky hävdar den misstänkte sin oskuld.
  – Min klient menar att åklagarna, mot hans bestridande, inte lyckats bevisa att han gjort sig skyldig till annat brott än stöld, konstaterar Silbersky i sin inlaga.
  ”Skuggan”, som han kallats, medger alltså att ha tagit en kulört telefon av den överfallna 30-åriga kvinnan på Molinsgatan. Ingenting annat.
  22-åringen önskar att samtliga personer som hördes i den lägre instansen även kallas till nästa förhandling. Han kan dock även godta att videoupptagningarna deras vittnesmål från tingsrätten spelas upp.
  Åklagarna har tidigare sagt sig vara beredda att anslutningsöverklaga, vilket innebär att den misstänkte riskerar ett livstidsstraff – likaväl som han får möjlighet till en sänkning.
  – Vi funderar ytterligare några dagar, men som vi ser det finns det utrymme för en skärpning av påföljden, betonar kammaråklagare Ulrika Åberg.
  Förhandlingen beräknas starta tredje veckan i oktober.

  Källa: GöteborgsPosten


  3:dje största parti, Sverigedemokraterna  Politikerna frågar FR, hur kan ni säga att ni är bra parti när ni släpper in ett fientligtparti ?
  men....Är det ok att INTE låta partiet tala och folk rösta på partiet? Jag menar det är väl kommustikt att förbjuda demokrati?
  Sverigedemokraterna leder...  The Human Centipede (2010)

  The Human Centipede (First Sequence) är en skräckfilm från 2010, skriven och regisserad av Tom Six. Filmen handlar om en galen kirurg som kidnappar tre turister och sammanfogar dem på kirurgisk väg, mun mot anus, till första delen av en "mänsklig tusenfoting", därav filmtiteln.

  Huvudrollsinnehavarna är Dieter Laser, Ashley C. Williams, Ashlynn Yennie och Akihiro Kitamura. Andreas Leupold och Peter Blankenstein har biroller som poliser, och Rene de Wit som lastbilschaufför

  Filmen börjar med att antagonisten, doktor Joseph Heiter (Laser), kidnappar en namnlös lastbilschaufför (de Wit), och sedan två amerikanska turister, Lindsay (Williams) och Jenny (Yennie), som han drogar med rohypnol när de knackar på hos honom efter att ha fått punktering. När flickorna vaknar ligger de i en provisorisk sjukavdelning i källaren, tillsammans med lastbilschauffören. Heiter förklarar dock för lastbilschauffören att han inte "matchar", och dödar honom med en överdos medicin. När flickorna vaknar igen har lastbilschauffören blivit ersatt av en japansk turist, Katsuro (Kitamura).

  Heiter förklarar att han är en pensionerad kirurg, och världsberömd expert på att separera siamesiska tvillingar. Men han drömmer om att skapa varelser som delar ett matsmältningssystem genom att sammanfoga enskilda individer via mun och anus. Han berättar att hans senaste experiment, hans tre hundar som han sammanfogat, dog, men att han nu ska sammanfoga sina tre fångar till en siamesisk trilling, eller som han kallar det, en "mänsklig tusenfoting". Heiter förklarar väldigt ingående hur han ska gå tillväga för att sammanfoga dem  Det finns redan en pornfilm baserad på denna filmen , The Human Sexipede heter den.
  A porn Parody , Trailern ser ni häääääärrr:


  Resident Evil : Afterlife 3D (Premiär 17 september)

  YYYYEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VET NI HUR LÄNGE JAG HAR VÄNTAT PÅ DENNA ELLER???!!!!!!!
  JAG KAN INTE TRO MINA ÖGOOOONNNN!!!!! YYYYEEEEESSSS!!!!!!!!!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE SE DEN !!!!!!

  För er som inte vet så älskar jag skräck filmer, men mest av allt älskar jag zombie filmer. Dock har Resident Evil filmerna varit nåt av det jag har väntat på sen jag var en liten flicka på 8 år och första resident evil spelet kom ut på playstation. Jag har varit fastklistrad vid spelet och följde med i historien noggrant (lärde mig även lite engelska via spelboken). När jag fick höra rykten från några av min biologiska pappas polare (som jobbade inne i stan i den grymmaste spelbutiken och var totala data/spelnördar) att det kommer att släppas filmer baserade på speler visste jag inte om jag kunde lita på dem samtidigt som jag kissade på mig av glädje och förväntan. När första filmen kom ut, kunde jag inte tro det, jag var världens lykligaste! Jag såg filmen och var mer än nöjd med den! Mila Jovovic som är även min favorit skådis gjorde ett otroligt bra jobb (jag hoppades att hon skulle få rollen som Alice eftersom jag vet att hon skulle klara det galant och göra rollen mer levande). Sen dess har jag varit hoocked på Resident Evil filmerna och har väntat på Resident Evil Afterlife i jag vet inte hur länge, men nu är den ÄNTLIGEN här!!!!!!!

  BOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!!! Alice kommer hämnas at last!!! KICK ASS MOVIE & KICK ASS CHICK!!!!!


  Vackra smycken made in Italy

  Modellen var det inget fel på heller :PPPP  Min typ av tjejer ;)


  Rebecca (1940) / "La prima moglie" (2008)

  Filmen berättar om den andra Mrs. de Winter ,en ung kvinna som arbetar som sällskapsdam till aristokraten Mrs. Van Hopper (Florence Bates).

  Hon träffar den rika änklingen Maxim de Winter i Monte Carlo. De blir kära i varandra och bestämmer sig för att gifta sig.

  Maxim tar med sin nya fru till sin bostad Manderley, en herrgård i Cornwall, England. Betjänterna i huset vägrar acceptera den nya Mrs. de Winter som fru i huset. De är fortfarande lojala mot Maxims första fru, Rebecca, som dog under mystiska omständigheter.

  Särskilt elak mot henne är hushållerskan Mrs. Danvers Hon är fortfarande besatt av Rebeccas skönhet och elegans, och bevarar och sköter fortfarande om hennes tidigare sovrum. Det är underförstått att hon var Rebeccas piga innan Rebecca gifte sig. Rebeccas kusin verkar känna henne mycket väl och kallar henne "Danny", vilket var Rebeccas smeknamn för henne.

  Rebecca är en Oscarvinnande psykologisk thriller från 1940, regisserad av Alfred Hitchcock som hans första amerikanska projekt. Rebecca är en omarbetning av Joan Harrison och Robert E. Sherwood från den brittiska författaren Daphne du Mauriers roman med samma namn från 1938. Filmen producerades av David O. Selznick. Skådespelare i filmen är bland annat Laurence Olivier som Maxim de Winter, Joan Fontaine som hans andra fru, och Judith Anderson som hans förra frus hushållerska, Mrs. Danvers.

  Filmen är en gotisk berättelse av det kvarvarande minnet av titelkaraktären, vilken fortfarande kontrollerar hennes man, hans nya fru, och hushållerskan i deras bostad, Manderley, långt efter sin död

  Originalet är såklart engelsktalande men igår kväll såg jag den Italienska versionen av filmen på Axess TV och jag gillade den väldigt mycket. Den var i lite bättre kvalité än svartvita originalet med dåligt ljud, mer spännande och vackrare med italienska språket och vackra italienska skådespelare. På Italienska heter filmen "La prima moglie" (2008) och jag rekomenderar stark för ALLA att se den (eller läsa boken, en deffenetiv klassiker!).  Otroligt vacker berättelse som blir ännu vackrare på kärlekens språk, I T A L I A N O !

  John Q

  Satt och kollade på en sjukt bra film nyss, på TV6 , "John Q" heter den och jag rekomenderar andra att se den!

  Filmen handlar om den förtvivlade fadern John Quincy Archibald (Denzel Washington) vars son Michael kollapsar under en basebollmatch på grund av ett hjärtfel. När det visar sig att Michael behöver en hjärtransplatation, och Johns försäkring inte täcker det tar John till drastiska åtgärder för att få ihop pengar. När pengarina inte räcker till och de planerar att skriva ut Michael så tar John flera patienter samt läkare som gisslan för att få sin son på donatorlistan.

  Genre: Drama/Thriller
  År: 2002
  Tid: 116 minuter


  Tänkte på en vis person när jag såg denna bilden

  Haha du vet vem du e ;)
  WWWWOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFF!!!!!!
  Only in Russia

  En blondin fixar sin lamborgini


  Så här är det att det att köpa skvaller tidning


  En komplicerad konstruktion för tillgång av varmt vatten


  Väldigt komplicrat


  Så här kör man hem sina saker som man inte kan slänga upp på biltak


  Så här lagar man datorer


  Kondomer växer på träd i Ryssland


  Rysk version av penthouse


  Man kan visst bygga en kyrka ut av tåg!


  Tanka dina hästar billigt på RussianOil


  Fyndigt sätt att kyla ner MÖET


  Det är inte lätt att vara barn i Ryssland....

  Kissie i studion för Success låten


  Посвешяетса Ольге Рамхен =)) Till min kära Vän Olga  Ett inlägg för mina manliga läsare ENDAST ;)  Flippad pitbull , gör du honom arg kommer det här hända dig!

  KÄNNSLIGA TITTARE VARNAS!  Kille spelar Tiesto på Pianot =)

  From Russia With Love
  Dagens dos av humor =)
  Phil Davison , passionerad politiker som vill vinna valet till att bli county treasurer (rå översättning LÄN KASSÖR) hahahah

  YEAH PHIL! YOU CAN DO IT!


  Rebecca Simonsson - Swag in a Bag

  Kan bara säga att denna är mycket bättra än ALLA blogg låtar som har släpts


  Vad är Kazantip? del 2


  Vad är Kazantip? (Edast killar alltså OBS NAKET!)


  KaZanTip (detta inlägget är endast för killar)

  Eller lesbiska ellr bisexuella tjejer haha

  ENJOY!  Det här har cirkulerat på FaceBook  I LOL a little

  Stromae - House'llelujah


  GULLIGT


  Jag hänger ut vår msn konversation

  bara för att den är lika jävla rolig som vanligt haha

  "de va bra music du hade"  Min familjs olika religioner

  Jag - ateist ( har varit ortodox, praktiserade islam, judendommen, mormonerna, wicca(om man kan räkna med det som religion) nån gång för länge sen) innan jag förstod att gud inte finns så var jag faktiskt troende Kristen men gillade Islam en hel del.

  Mamma - rysk ortodox (men gillar att läsa på om islam, dock kommer ej konventera)

  Pappa - "modärn muslim" (vi är medvettna att det finns inget som heter modern muslin, men man kan väl kalla det liberal muslim haha) sunna

  Biologiska pappa - jude

  Mormor - starkt troende kristen (rysk ortodox)

  Morfar (RIP) - han var kristen på sitt eget sätt =)

  Mammas biologiska pappa - muslim rakt igenom

  Min biologiska pappas föräldrar - kristen + jude (judar längre bak i släkten me)

  Min (plast)pappas föräldrar - muslimer (bär ej slöja)

  Min farbror - hela familjen är staaaarkt troende muslimer, slöja, ramadan, bön 5 gånger per dag och allt allt annat

  Min faster - muslimer fast inte så stark troende (eller inte alls typ)

  Min moster - hon tror på god energi, lyckoamulletter å allt det där vet inte vad det heter...

  Min moster nr2 - rysk muslim som jag kallar det

  Kusin vitamin - buddist

  det är vaad jag kommer på just nu bara, så d räcker me rasist tjatet - min familj är MÅNGKULTURELL och MÅNGRELIGIÖS
  Föresten så har dem här  redan 7% i omröstningen....Det går "förvånansvärt" bra för dem....hhmm....

  Politikerna borde UTREDA varför folk röstar på dem och ta upp frågorna, men NEEEEEEJ! dem låtsas som att partiet inte finns , HA HA , vänta tills den dagen då SD sitter som regering, då kommer folk undra.."va fan hände?!"


   

  Kungarna av Tylösand bruden vi inte fick se

  TATARA TAAAAAAA!!!!


  Ida 1 som dem kallar henne

  This WILL HAUNT YOU BITCH !

  (För er som inte minns, påminner vi om VEM hon är =))) hihi

  Hur många religioner finns det i världen?

  Just nu finns det över 750 milijoner religioner, här är listan på bara NÅGRA av dem:

  Bábism, Bahá'í tron,

  "Kristna"grupper : Roman Catholic Church, Latin Rite, Eastern Catholic Churches (22 grenar alltså religionen har formats efter landet den finns i), Eastern Orthodox Church (33 grenar), Oriental Orthodox Church (11 grenar), Assyrian Church of the East, Anglican Communion (41 grenar),
  Other churches self-identified as Catholic (Andra kyrkor som har förklarat sig själva som Katolska):

  Apostolic Catholic Church
  American Catholic Church in the United States
  Bosnian Church (no longer in existence)
  Brazilian Catholic Apostolic Church
  Catholic Charismatic Church of Canada
  Celtic Catholic Church
  Chinese Patriotic Catholic Association
  Communion of Christ the Redeemer
  Free Catholic Church

  Orthodox (32 grenar), Pre-Lutheran Protestants (5 grenar),
  Presbyterianism (ca 30 grenar),Anabaptists ( typ Amish) 5 gr

  Liberal Catholic Church
  Mariavite Church
  Old Catholic Church
  Old Catholic Church of America
  Old Catholic Church in Europe
  Palmarian Catholic Church
  Philippine Independent Church
  Polish National Catholic Church
  Spiritus ChristiTrue Catholic Church

  Lutheranism (67 grenar), Anglican Churches ( 19 grenar),
  enar, Brethren ( ca 30 grenar), Methodists, Baptists (ca 60

  grenar), Spiritual Baptists, Apostolic Churches – Irvingites, Pentecostalism (ca 50 grenar), Charismatics, Neo Charismatic Church, African Initiated Churches, Religious Society of Friends (Quakers), Stone-Campbell Restoration Movement, Stone-Campbell Restoration Movement, Southcottites, British-Israelism, Miscellaneous, Latter Day Saints (Mormonerna), Nontrinitarian groups, Swedenborgianism, Messianic Judaism, New Thought - Church of Divine Science & Unity Church,

  Candomblé , Vodou, Pilgrimes of Ares, Rastafari, Santeria, Santo Daime, Umbanda, Gnosticism,

  Islam: Kalam Schools (5grenar), Kharijite (5 grenar), Shia Islam (8 grenar), Sufism (10 grenar), Sunni Islam (6 grenar), Ahl-e Haqq (Yarsan), Ahmadiyya, Druze, Moorish Science Temple of America, Nation of Islam, Zikri, United Submitters International

  Judaism: Rabbinic Judaism (11 grenar), Karaite Judaism, Modern Non-Rabbinic Judaism (4 grenar), Essenes, Pharisees, Sadducees, Zealots, Sicarii, Ebionites, Elkasites, Nazarenes, Sabbateans, Frankists,

  Mandaeans and Sabians, Unitarian Universalism, Buddhism (ca 70 grenar), Din-i-Ilahi, Hinduism (ca 15 grenar), Jainism, Sikhism, Persian religions (11 religioner), Confucianism, Shinto, Taoism, Asian religions (Kina, Japan, Thailand delar på 12 religioner), Kaballah, Scientology, Alien belivers (dem som tror att utomjordningar styr vara liv) 

  Listan är sjukt lång och jag orkar inte lägga upp allt här och ni orkar säkert inte läsa allt, men ÄR ni intresserade av att veta mer kolla info HÄR
  Roten till allt ont - RELIGION!

  Den här filmen säger och bevisar allt jag försöker förklara till dem som är troende. Det är 2010 nu, varför tror folk forfarande på den där sagan om en gud som sitter uppe i himlen och bevakar oss och utgör mirakel? Ärligt asså...
  Vad är roten till allt ont egentligen? Ställ den frågan till dig själv och svara på den ärligt. Då kommer du förstå. Du kommer dock inte förstå om du inte är påläst och om du blundar självmant för sanningen, för sanningen sticker dig i ögat.

  Fasten your seatbelts :  Föreställ er bara hur mycket lättare och bättre (världen) det hade varit att leva utan religion!


  Niqab debatt (slöja/niqab förbud förslag på skolorna)

  "Alla har Sverigedemokrati..."

  Det är självklart att dem som bär niqab eller burka har svårare att få jobb i Sverige, speciellt niqab. Tyvär så är det så eftersom Sverige är inte ett Arabland (som förekommer på debatten). Jag fattar bara inte varför vissa säger att det är diskriminering när dem flesta inte vill anställa människor med niqab. Vadå diskriminering? Ni kom ju hit till Sverige, sökte asyl, fick uppehållstillstånd osv. varför ska Sverige helt plötsligt anpassa sig efter er? Varför kan inte NI anpassa er efter Sverige? Förstår ni hur jag tänker?

  Jag hade föriövrigt inte heller anställt nån med niqab, det skulle skrämma bort kunder (i Sverige).

  Vad tycker ni?


  VILKEN NATT!

  Jag tog äntligen tummen ur arslet å ringde...Å resten är historia. Vilken natt! Jag luktar honom fortfarande....the one and only...Han tror nog inte på mig när jag säger att han ÄR den enda för mig (bara för att jag är så snygg,rolig å trevlig), men det är han ( DU ;) ) och JAG ÄLSKAR DIG
  Vad andra tror dem vet och vad dem tycker å tänker skiter jag fullständigt i, så länge du å jag vet så =)


  Ladda ladda inför ikväll people

   


  Sverigedemokraterna mot Socialdemokraterna  "Din jävla kung-fy kung-panda...esiimpel esvenson!" BOOOM!

  SÅ går det när man har för mkt luft

  Arab fotboll när den är som bäst hahahahahhaha jag dog
  Kaxig målvakt haha. Han gåt upp och stylar sig "aaahhhhh kolla på mig vilken PIMP jag e jag rädda bollen yaaaoooo" hahahahhahahahahahhahahahha


  Kissie försöker se ut som Kenza

  Det är därför hon photoshoppar sönder sig. Hon vill se ut som Kenza, hon vill ha samma stil och hon vill vara lika famgångsrik. Men det funkar inte lika bra om man är BORTSKÄMD BITCH som inte uppskattar vad hon har.


  En riktigt bra start på dagen ;)

  Novo =)  Tvingade sambon till samlag under hot av att sprida sexfilm på FaceBook

  Södertörns tingsrätt dömde i juli Magnus Friberg född 1988-11-11 för våldtäkt, sexuellt tvång, olaga hot, ofredande, misshandel och ringa misshandel till fängelse i två år och sex månader för gärningar begångna mot hans sambo. Domen överklagades.

  Svea hovrätt konstaterar att Magnus Friberg hotat att lägga upp sexfilmer på kvinnans Facebook-konto och att detta är att betrakta som ett hot om brottslig gärning. Vad tingsrätten funnit utgöra sexuellt tvång utgör därför enligt hovrätten våldtäkt. Han döms därför istället i hovrätten till tre år och tre månaders fängelse.

   

  Sambon berättade att Magnus Friberg genom ett program kapat hennes lösenord till Facebook och lagt upp bilder genom att låtsas vara hon. Bilderna visade henne i bar överkropp i samband med en abort på sjukhuset. Han hade även lagt upp en bild på fostret och hotade att även lägga upp filmer där de hade sex. Kvinnan berättade att han bland annat hotat att lägga upp sexfilmer på hennes Facebook-konto om hon inte hade samlag med honom samt att han tvingat henne till såväl vaginala som orala och anala samlag.

  Södertörns tingsrätt fann att gärningen då Magnus Friberg under hot om att lägga upp filmerna tvingat kvinnan till sexuella handlingarna inte var att bedöma som våldtäkt utan som det lindrigare sexuellt tvång. Tingsrätten dömde Magnus Friberg för brott vid fyra olika tillfällen men ansåg att gärningarna inte kunde anses utgöra led i en upprepad kränkning av sambons integritet då det förflutit relativt lång tid mellan de olika gärningarna.

  Södertörns tingsrätt dömde därför Magnus Friberg för våldtäkt, sexuellt tvång, olaga hot, ofredande, misshandel och ringa misshandel till fängelse i två år och sex månader. Han dömdes även att betala sambon 165 000 kronor i skadestånd.

  Svea hovrätt konstaterar att kvinnan är relativt ung och att cirka 200 personer har tillgång till hennes Facebook-sida. Hovrätten finner att det är uppenbart att en visning av sexfilmerna skulle ha utsatt kvinnan för andras missaktning varför hotet är att bedöma som ett hot om förtal. Han hade även utövat våld genom föra kvinnans huvud mot sitt kön.

  Svea hovrätt finner därmed att Magnus Friberg genom våld och hot om brottslig gärning våldtagit kvinnan även vid detta tillfälle. Hovrätten finner vidare att den andra våldtäkten haft sadistiska inslag varför straffvärdet är högre än vad tingsrätten funnit.

  Svea hovrätt dömer därför Magnus Friberg till tre år och tre månaders fängelse.

  Offentligt biträde för Magnus Friberg, Christer Hansson, ersätts med 46 273 kr för försvaret i hovrätten. För arbetet i tingsrätten erhöll Christer Hansson 112 026 kr. Kostnader för målsägandebiträden uppgick till 25 162 kr (hovrätt) 39 337 kr (tingsrätt). Staten står för samtliga kostnader

  Källa: google.com (sökord Magnus Friberg)


  Lite videoooooo

  Sen laddade jag upp den här för flera dagar sen/veckor sen men kunda inte bädda in den men den finns på youtube:  The story behind:


  Willow Smith (Will Smith's dotter) I whip my hair

  Tjejen är 9 år gammal och har spelat in en låt, som blivit läkt på nätet....DEN ÄR SOOO RIHANNA!!! SJUKT GRYMM!!!!! Thumbs up times 1000000000000000


  Kungarna av Tylösand

  Nu har jag kollat på avsnitt ett (länk) och  HA HA HA HA HA FYYYY FAAAAAAAAN!!!!!!

  För det första så verkar det vara ett pinsamt skön reality serie som man kan antingen älska eller hata, men jag befinner mig typ mitt emellan (lutar åt älska).
  Dem samlade massa FULA och DRYGA och PINSAMMA människor i ett pisshus. Jorsey Shore goes Sweden my ass. I Jersey Shore va huset lite mer PIMP än vad den är i Sverige.
  Dem ända deltagarna jag håller som mina favoriter endast baserat på hur dem har betett sig hittils är James "Maskinen" & "Miss Cami".  Biskit e rubbad....fan gör han där inne?HAHA Han är utsött. Och säkert oskuld (och gay) men rolig.. Jockeboi ?! HAHAHAHAHA (på ett icke bra sätt liksom)
  Erica dryg och kaxig, hon ser ut som en kråka, för mkt luft för vad en människa med hennes utseende bör ha (tillåtet). Dj Nathalie e la ok, till å från, men hon e fort tjock å ful. Sen han som hela tiden vill knulla e ju fan bäbis...ser ut som en 12 åring, ful, mager och d enda han vill göra e sätta på brudar på tv. Dem som blev påsatta i huset (HALLÅ KNULLA I TV ÄR SÅ 1999 !!!) är ju fan BILLIGA BRUDAR som ingen kommer vilja ha sen, så äre bara. Inte tycka synd om dem.

  Nej....Asså allt verkar vara roligt bla bla... Finns bara EN nattklub i Tylösand som deltagarna KAN bli portade från så riva ner Tylösand kan dem ju inte göra...
  EN HEL MÅNAD med fest i ett och samma hus med samma jävla ANSIKTEN varje dag i en liten jävla stad i underbara Sverige, kommer ej sluta gott. Deltagarna kunde ha varit snyggare och fräschare(whatever) och mer variationer på folk om ni fattar.
  "Chefen" är dock riktig goding, att kunna hänga på en strand i 3 timmar per dag göra roliga saker där och kalla d för jobb är oxå rätt så skönt. 

  Men det här är bara reaktioner från första avsnittet som jag kollat på precis. Får se vad som händer efter avsnitt två-tre. Annars kan mitt goa humör idag förstört mitt omdömme haha men jag fick mig ett gott skratt av det här programmet....ibland så skämmdes jag dock ist för deltagarna haaha

  SÅ där ja Sverige... Så festar ni. "Party like there's no tommorow" ...but there is...

  Go natt, tack för mig, puss och KRAM ALLA UNDERBARA LÄSARE!

  Hahaha


  Bruden som fick ligga i Kungarna av Tylösand =)  ANNA HELLSTRÖM

  ni vet hon som sög under täcket haha

  bilden är la tagen från google....eller nåt.... HA HA

  Dessies hemliga Pojkvän heter CHristian Lindbladh

  Och han samarbetar med SammyD och Coco (han som arangerade skönhetstävlingar på sin tid) och Pockwork media. 28 år

  bilden är tagen från stureplan.se

  han till vänster  Dessie är idiot .... vad ska man säga....
  Party music  Hantera din ångest

  "Lär känna dina reaktioner, (hjärtklappning, svettning etc) och utnyttja dem som signaler. Låt inte skrämma dig, de har ett budskap till dig som du måste lära dig att tolka.
  Försök att ta reda på vad det är som framkallar de här reaktionerna. Modifiera eller avlägsna dig från dessa påfrestningar.
  Slit inte ditt hår över småsaker.
  Slit inte heller ditt hår över vad som kan hända t ex i övermorgon "Tänk om jag råkar ut för ..."
  Dra inte på full gas för händelser som inte kräver det. Reagera "hårdhudat!" (Gasen i botten sliter ut "motorn" i förtid.)
  Det finns alltid en annan lösning. Sök den!
  Om du inte kan fly och inte kan kämpa - acceptera situationen!
  Sök kompensation på andra områden.
  Ge och ta emot mänskligt stöd. Genom att hjälpa en medmänniska hjälper man sig själv.
  Ta reda på verkligheten. Slåss inte mot "fantomer". Var realistisk i din målsättning.
  Försök att få kontroll över ditt eget liv. I svåra situationer - modifiera acceptera - kompensera. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som gäller."

  Citerat ord till ord

  Ziggenare haha

  Detta kan tyckas elakt å skratta åt men jag tycker det ä skitkul.En del av åtalet rör en 30-årig man och hans 60-åriga mor. Kvinnan har fått ut 576 000 norska kronor för att ta hand om sin son då han är autistisk. I maj 2005 hade han kallats in till förhör och då kröp han runt på golvet i blöja. Under samtalen försökte han dra ner sin mors tröja för att komma åt hennes bröst samtidigt som han formade munnen till sugrörelser. Mötet gjorde att han diagnostiserades som autistisk. Tillståndet verkar dock ha kommit väldigt plötsligt. Året innan fick han ett nytt pass vid det nederländska konsulatet i Rotterdam. Enligt personalen där har han inte verkat sjuk.Dessutom har den påstått gravt autistiske mannen fyra barn varav två är tvillingar. Enligt modern beror det på att mannen blivit förförd av en kvinna som imponerats av hans påstått stora könsorgan.Hahaha Gipsy King.  Anosh Sheytan, meet your superior!

  Det här är Anosh, länk

  Han är "ståuppkomiker", iranie och intresserad av politik. Gå in på hans youtube kanal och kolla först...  DET HÄR ANOSH, ÄR MELODY FARSHIN,
  JAG KALLAR HENNE DIN SUPERIOR. HON ÄR ALLT VAD ÄR OCH MKT TILL.
  TOO LATE....  Ögon och öron godis ;)

  jag lyssnar inte på texterna längre , tycker bara låtarna är sköna =)

  Testa det funkar faktiskt!


  US OPEN FIGHT

  Nu ere tennis, US Open, och helt plötsligt bryter helvetet lös på läktaren. Vart är vakterna? För det första och för det andra så blev killen påhoppad två gånger. Så han e oskyldig i min ögon.
  Han är serb btw (den unga killen)

  Ablisa på Xfactor fightas

  För er som har missat...kolla på hela


  Det är så vita ryska huset sätter dit politikerna

  Dem hyr en model som ingen kan motstå, riggar ett rum och sprider det på nätet


  We no speak no americo (original)


  Single

  This is dedicated to me ;) hint hint  In memory of Antonio Puerta

  som dog endast 22 år gammal, fotbollsproffs i F.C Sevilla

  Antonio José Puerta Pérez


  Antonio Puerta death
  Uploaded by footballaddicted7

  25 augusti 2007 kollapsade Antonio Puerta vid eget straffområde i Sevillas första match för säsongen mot Getafe. Hans klubbkamrater Ivica Dragutinović och Andrés Palop uppmärksammade detta och sprang snabbt till Puertas hjälp. Han återfick medvetandet och kunde kliva av planen men kollapsade senare i omklädningsrummet på grund av hjärtinfarkt. Han togs till sjukhus med ambulans där han låg i respirator i tre dagar tills kroppen inte klarade mer. Han avled den 28 augusti 2007 klockan 14:30 lokal tid. Han lämnade efter sig sin fru och deras ofödde son 

  Sevillas match mot AC Milan i den europeiska supercupen den 31 augusti 2007 blev en tribut till Antonio Puerta, då alla spelarna i båda lagen hade namnet 'PUERTA' tryckt på ryggen och bar svarta armband.

  Sevilla FC pensionerade tröjnummer 16 för att hedra minnet av Antonio Puerta, med bestämmelsen att hans son, Aitor Antonio (född 22 oktober 2007),om han någon dag skulle komma att spela för klubben, skulle ha möjligheten att använda tröjnumret. Men då reglerna i Spanska fotbollsförbundet, Real Federación Española de Fútbol, säger att klubbarna måste använda tröjnummer 1 till 25 för deras ordinarie spelare.

  Puertas gamla lagkamrat Sergio Ramos bar en tröja med en bild på Puerta på framsidan och tröjnummer 16 på baksidan då Spanien vann EM 2008. Tröjan hade texten "Siempre con nosotros" = "alltid med oss". Ramos bar en liknande tröja i Real Madrid under en match mot Villarreal där han gjorde mål.

  I den 16 minuten i varje hemmamatch hedrar fansen Puerta genom att skandera hans namn


  Frågor 101


  Hur tycker du en kille ska se ut i håret ?

  Svaar:


  Så jävla het

   

   Reklam och behind the scenes


  Axl Rose


  The crowd are not amused as the band do not appear on stage until approx 10:25pm. No interaction or apology by Axl to the crowd who are booing etc.. Bottles are thrown on stage during the start of Welcome To The Jungle. Axl tells the crowd to stop throwing bottles at him or they'll leave. The show goes on for another couple of songs before more bottles are thrown at Axl & he just up's & leaves. The Promoters / Venue staff make announecements to the crowd about trying to fix technical difficulties at first (yeah right!) & then tell people they're working to get the band back & ask the crowd to stop throwing things at Axl. The crowd were told another annoucment would be forthcoming but after 10-15 mins, the house lights just came on & crowds started to leave after O2 staff were telling the crowd it was over & to contact MCD for a refund... I was one fo the crowd who had waited for ages & after been told it was over & the band were not coming back on & to seek my refund from MCD, I heard the band came back on at approx 11:30pm but we weren't allowed back into the venue.
  Den här zoon är knas!

  Alla våldtar varandra där inne. Fan gör dem me djuren asså ??? HAHA


  låt
  La isla bonita

  ÄNTLIIIGGGEEEEEN är paow och hugos låt ute !!!


  KOLLA PÅ DEN I 720P


  Paow sjunger förvånansvärt bra (även om rösten e lite finslipad) , låter bättre än Kissie i alla fall.....tio gånger tog det gör mig att lyssna på den och uppfatta hennes röst som ingen minde än Vanessa Paradis att jämföra med (kollar ni på videos så kommer fatta vad jag menar, dem liknar varandra). För er som inte vem vem hon är så är hon jätte känd fransk sångerska (mest med känd låten "Joe le tax"i från 1987 tror jag) och är gift med ingen mindre än Johnny Depp. 

  Vanessa Paradise - Joe le taxi

  Lite nice music =)
  And to tip it off :


  Inception cat and such


   hide yo kids, hide yo wife!
  hahahahahahaahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaahhhaha  eat da poo poo!


  soooo faaakkeeee!


  bla bla bla  Sometimes u just feel this way  love is not a feeling it's an ability  Is it ever gonna be enough?  I remember when we were gambling to win
  Everybody else said better luck next time
  I don't wanna bend let the bad girls bend
  I just wanna be your friend
  Is it ever gonna be enough?


  God natt!  Glöm ej tävlingen ! C yaaaa when I c yaaa :)


  Hahaha Ryssland asså....

  Ett jävligt speciellt land alltså =)) me like haha

  Det här var tydligen på ett bröllop (det var ett taaaaaaaaag seeeeeeeen så hettsa inte upp er)
  Ryssland har en Chuck Norris oxå. Vem är starkast tror ni?

  Sån här blir man när man ljuger för sin flickvän....


  Glöm inte tävlingen jag har på bloggen, den hittar ni lite längre ner på startsidan =)) samt bland länkarna till den i tidigare inlägg

  Ikväll ere film

  Superbad!
  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)

  Vem tror ni Jackie Ferm fick inspiration av?

  David LaChapelle så klart, världens mest omtalade fotograf. Hans bilder är sjukt snygga och kreativa OCH porriga as hell!

  http://www.lachapellestudio.com/

  Jackie Ferm's bild:  LaChapelle's bild:  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)

  Mitt mest omtalade inlägg på bloggen...


  Länken till inlägget ;)


  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =) 


  En iransk kvinna ringer in till P1  "slöja,burka,sjal eller CHADOOR " haha


  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)

  Jaha ja, vafan ska man rösta på?!  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)

  Bloggarna jag följer =)  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)


  They dont know...

  Everybody's saying that we should get back together
  And everybody's saying that we're meant to be together

  Everybody's saying that how the love was so damn perfect
  And I ain't never seen a petal that don't think it's worth it

  Cuz...

  They ain't been through the things that you put me through and
  They ain't seen all the things that I seen in you and
  They ain't never cried the tears you made me cry
  So they can't be the judge
  cuz...

  [Chorus]
  They don't know what I know
  They never seen that part of you
  They know the lies I know the truth
  They say stay I say go
  They never seen our scars before
  They think our love is beautiful

  Everything is beautiful when you're looking through
  Rose coloured glasses

  Everything seems amazing when you see the view through
  Rose coloured glasses
  ..Take 'em off

  [Verse 2]
  Everybody's thinking I was just too scared to love you
  You've got them all believing that I folded under pressure

  It's crazy how I gave my best I tried so hard to love you
  I can't believe that all this time my pain just brought you pleasure
  But...

  They ain't been through the things that you put me through and
  They ain't seen all the things that I seen in you and
  They ain't never cried the tears you made me cry
  So they can't be the judge
  cuz...

  [Chorus]
  They don't know what I know
  They never seen that part of you
  They know the lies I know the truth
  They say stay I say go
  They never aseen our scars before
  They think our love is beautiful

  Everything is beautiful when you're looking through
  Rose coloured glasses (Oh no)
  Everything seems amazing when you see the view through
  Rose coloured glasses
  ..Take 'em off
  (Hey)


  Glöm ej tävlingen på bloggen , delta! Lycka till och glöm ej följa reglerna =)


  My gayfriend brings all the boys to the yard

  HAHAHAHAHA

  När jag såg denna dog jag lite inombords....

  Hade ni vågat?
  SÅ jävla klockren kopia av min polare A  Glöm ej att delta i min tävling ;) (och glöm ej att följa reglerna om du vill vinna)


  Vi kör igång en tävling

  För att vara med i tävlingen kommentera här under med namn, epost adress (kommer ej synas för övriga) och din blogg med motivering till varför just du skall vinna.
  Skriv sedan ett inlägg om tävlingen på din blogg och länka till tävlingen/bloggen min. Det krävs för att du skall vara en godkänd deltagare i tävlingen.

  Låt fantasin sröda vid motiveringen, den roligaste/skönaste/bästaste/sjukaste/sorligaste/wtf-aste motiveringen kommer att vinna.  Vinnaren kommer få goodiebag från "Neutrogena" hudvårdsprodukter.

  Lycka till!  P.S: antingen eller, Lycka Till Igen (GLÖM EJ REGLERNA)
  och jag vill helst ha något att hugga i , så jag vill se mer än 3 kommentarer ? Kom igen nu gott folk?! Vill inte ni vinna????

  // http://linagotti.se/


  Skall man vara rädd nu eller?


  Right above it


  Swingers

  Å fan....det här är nåt jag måste prata om men jag e så jävla trött så jag tar upp det imårn. Det här inlägget ska vara en påminnelse till mig =)

  Imorgon skriver jag om Swingers!

  YAAAY!
  Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein

                                
  Den där somalie fittan aka "Mandela Hussein" aka 22-åringen fick alltså 16 år. (Han vill så klart överklagaaaaa......ppfff)
  Såg det på Nyheterna först, sen såg jag det på aftonbladets hemsida...Trevligt! Han fick ju mer än vad jag trodde han skulle få...Men 16 år är fort. inte tillräkligt. Nån borde ta hand om kukhuvudet ist...if you know what I mean.

  Kolla lite mer info på aftonladet


  Princess-sjukan

  Alltså när kungligheterna lider av anorexia...Dem vill ju se snygga och smala ut så. Vår egna kronprincessan led av anorexia när hon va yngre. Nu är det fler kungligheter som tros ha anorexia. Tråkigt.....fast dem ser jävligt snygga ut, spec drottning Rania.  kronprincessan Victoria som led av anorexia:


  Victoria Silvstedt - Saturday Night

  Visste ni att hon släpt ny singel?  Het video måste jag säga =)

  Nice voice  Eivør - Hounds Of Love:

  HAHAHAHHAHAHA OMG

  Poledancing huh?  TIllägnas dig S

  Du säger till alla att du är singel trots att du hade flickvän. U G L Y .
  VERSE 1:
  I use to think that you were beautiful
  but now sometimes Im scared of just the sight of your face
  ,
  its like the monster that I thought was in the closet,
  call my daddy and he scare him away,
  you hangin out at night with the ghouls and goblins,
  leaving me here all by myself,
  you use to be just like prince charming,
  now you got me screaming for help

  CHORUS:
  I use to think that you were pretty,
  I use to think that you were beautiful,
  it use to be just like a fantasy,
  but now its just another horror picture show
  cus youre so ugly
  , ugly, ugly
  youre so U.G.L.Y you aint got no alibi you ugly yea yea you ugly

  VERSE 2:
  I use to think you were my knight in shining Armour
  just to find out the chivalrys dead

  just when I thought I had my feet on the ground
  I turn around its all up in the air
  now its beauty and the beast when
  you are changing like the seasons oh
  thats the rule, just make him look like Freddie Cougar
  sorry baby I cant do it no more


  CHORUS:
  I use to think that you were pretty,
  I use to think that you were beautiful,
  it use to be just like a fantasy,
  but now its just another horror picture show
  cus youre so ugly
  , ugly, ugly
  youre so U.G.L.Y you aint got no alibi you ugly yea yea you ugly

  VAMP:
  all my ladies if you feel me yeah
  let me see you put your hands up high
  if youre in love with a stranger yeah
  becuz he turned into a different guy
  ugly, ugly, ugly, ugly,
  thats the rule, just make him look like Freddie Cougar
  sorry baby I cant do it no more

  CHORUS:
  I use to think that you were pretty,
  I use to think that you were beautiful
  ,
  it use to be just like a fantasy,
  but now its just another horror picture show
  cus youre so ugly
  , ugly, ugly
  youre so U.G.L.Y you aint got no alibi you ugly yea yea you ugly


  Kissie kissies kissie....


  Feminister my ass

  HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHHHHAHHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
  HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

  Är det här verkligen att vara feminist??? Fyfan asså ! Jag ser gärna att kvinnor har samma lön och att man inte ska räknas som en hora om man ligger med lika många män som män med kvinnor...men det HÄR ??? HAHAHA
  Fuck that. Dem är inte feminister, dem är mänhatare. Och det mina damer och herrar en JÄVLA skillnad. Mer om detta imårn


  Skämmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt!!!!!


  En bra låt aatt somna till.....go natt.....pfff...


  Så jävla grymmmmmmm låååååt

  På repeat


  To my unborn child  Happy Birthday...so make a wish
  
  Verse 1:
  Please accept my apologies, wonder what would have been
  Would you've been a little angel or an angel of sin?
  Tom-boy running around, hanging with all the guys.
  Or a little tough boy with beautiful brown eyes?
  I payed for the murder before they determined the sex
  Choosing our life over your life meant your death
  And you never got'a chance to even open your eyes
  Sometimes I wonder as a foetus if you faught for your life?
  Would you have been a little genius in love with math?
  Would you have played in your school clothes and made me mad?
  Would you have been a little rapper like your papa da Piper?
  Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters?
  I wonder about your skintone and shape of your nose?
  And the way you would have laughed and talked fast or slow?
  Think about it every year, so I picked up a pen
  Happy birthday, love you whoever you woulda been
  Happy birthday...
  
  Chorus:
  what I thought was a dream (make a wish)
  Was as real as it seemed (happy birthday)
  What I thought was a dream (make a wish)
  Was as real as it seemed
  
  I made a mistake!
  
  Verse 2:
  I've got a millon excuses to why you died
  Bet the people got their own reasons for homicide
  Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have?
  I was young and strugglin' but old enough to be your dad
  The fear of being my father has never disappeared
  Pondering frequently while I'm sippin' on my beer
  My vision of a family was artificial and fake
  So when it came time to create I made a mistake
  Now you've got a little brother maybe he's really you?
  Maybe you really forgave us knowin' we was confused?
  Maybe everytime that he smiles it's you proudly knowin' that your father's doin' the right thing now?
  I never tell a woman what to do with her body
  But if she don't love children then we can't party
  Think about it every year, so I picked up a pen
  Happy birthday, love you whoever you woulda been
  Happy birthday...
  
  Chorus:
  What I thought was a dream (make a wish)
  Was as real as it seemed (happy birthday)
  What I thought was a dream (yeah, make a wish)
  Was as real as it seemed
  
  I made a mistake!
  
  And from the heavens to the womb to the heavens again
  From the endin' to the endin', never got to begin
  Maybe one day we could meet face to face?
  In a place without time and space
  Happy birthday...
  
  From the heavens to the womb to the heavens again
  From the endin' to the endin', never got to begin
  Maybe one day we could meet face to face?
  In a place without time and space
  
  Happy birthday...
  
  Chorus:
  What I thought was a dream (make a wish)
  Was as real as it seemed (happy birthday)
  What I thought was a dream (make a wish)
  Was as real as it seemed
  
  

  I made a mistake...!

  (and my sister....Angelina, love you even if u didnt make it in this crule world...Allways in my heart)  One Perfect Day

  Såg den idag äntligen! Så jävlaaaaa braaaa! Utöver mina förväntningar! Det här är ingen jävla piss rave film med droger och shit i fokus, denna filmen är fylld av historia, kärlek och konst. It takes your breath away! Så jävla bra! A most see måste jag säga.

  den får ********** av ***** möjliga :)  Lite musik från filmen:


  den här är sjuk! !! ! ! ! ! !  Sen måste jag dela med mig EPIC SCENE av filmen, ni kanske fattar varför den e så jävla bra !


                                                                             SE DEN!!!!!!!!!!!!!


  RSS 2.0