Jävla häst asså

Publicerat: 2010-11-23 / 22:24:45
Är det normalt att en person kan äta en hel pizza, en frulle och en amerikansk sallad och dricker en liter cola heeeeeelt själv ???? Och ändå inte känner sig mätt ????? HAHA FYFAN säger jag bara!

Sitter och kollar på Ajax vs. Real Madrid matchen, det är hetsigt här just nu asså haha men jag bryr mig inte så mycket om fotboll måste jag säga, det kan vara intressant ibland men om man inte spelar det själv (som tjej) och sitter och snackar fotboll framför/med killar - attention whore säger jag bara.
Men det kan ändå va kul...Om man gör det uppriktigt och inte för uppmärksamhetens skull. Men jag är me bara för att jag tycker att stämningen är kul, RONALDO spelar och han är inte direkt ful att kolla på så jaaa....att han gör mål och är lite kaxig och uppkäftig på plan är inte direkt fel heller.....ouuuufff....kvällen är räddad!
Sen så dejtar han (eller va han gift?) men en ryska, modell. Ännu ett plus som gör att fotbollen är roligare att kolla på.

En spännande match på rutan i alla fall....nä men nu måste jag sluta :P
Kärlek till er alla från mig alla :D haha


P.S JJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ETT TILL MÅL FRÅN RONALDOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SHEIT ASSÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHA


Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: