I'm a bookworm

Publicerat: 2010-11-13 / 00:00:00
På senaste tre-fyra dagar har jag slukat två böker på över 300 sidor tjocka. Och jag får inte nog. Jag har aldrig varit så intresserad av att läsa böcker, eller jo, när jag var mycket mindre...dagis storlek.
Eftersom jag skall börja studera så känner jag att jag behöver läsa. Mestadels eftersom jag får bättre ordspråk, större ordförråd och bättre gramatik med tiden. Så det kommer ge mig mycket, att läsa...
Plus att vissa böcker är så jäkla bra! Man lever in sig i handlingen, man ser det framför sig som om det vore en film man tittar på och inte läser. Och vissa är bara så jäkla talande (till själen, hjärtat, hjärnan) att man kan slappna av lite och kanske känna "jag är inte ensam". Så just nu är jag inne på bok nummer tre, "Ligg hos mig" heter den. Den är bra, komplicerad men bra.

Jag har varit även lite upptagen med lite andra saker i mitt liv. Så som att revonera i den nya lägenheten, varit med familjen...eller i alla fall idag. Eftersom mamma har legat på sjukhus i fyra dagar har jag tagit hand om min lilla syster, vilket har varit rent nöje. Och på kvällarna har jag läst...och det hjälper mig.

Jag har läst ut "Min tjej och jag" och den har fått mig att känna mig lugn. Någon slags fred i mig själv. Den har fått mig att inse att livet är inte lätt för alla, jo, för vissa...men inte alla. Kärleken är inte heller en dans på rosor och ibland måste man bara ge sig själv en andra chans. Allt handlar om en andra chans... i livet.

God natt nu, jag återkommer inom loppet av snart =)Det är lustigt. Man älskar något och så plötsligt är det borta eller förändrat eller förlorat för alltid. Men man slutar inte älska för det. Det är kanske då man vet att det är äkta. När det inte finns några villkor eller förbihåll, när det inte finns något bäst-före-datum. När man bara fortsätter att ge sin kärlek och vet att det aldrig tar slut. Det är då den är äkta. Då kan ingen komma åt den eller förstöra den eller ta den ifrån en.
Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: