Hmmm....

AN VA ONDA NI ALLA E OM NI GARVAR !!!!!!!!!!!!!!

='(

 

HAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAA

HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHHAHHHAHAHAHAHHAHAHA

HAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHHAHAHAHAHH

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAA

 

 


Film tips ;)


iiiiihhhhh

Jag är ledig idag =) fett nice för mina fötter dödar mig. Från kl 07:30 till 16:30 på högklackade skor igår.

den e EPIC

 

Ikväll blir det fest , vi ska fira en som fyller år idag. Festen blir som sagt på restaurang med mat och dryck :P det kommer att bli riktigt kul.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva...Livet leker =)


Big booty Bitches xD EPIC !!!!!!

HHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA BÄST; PÅ MIN IPOD NU !!! DEN HÄR LÅTEN/VIDEON E EEEEEEEEPPPPIIIICCCCCCCCC


TILL ANASTASIYA OCH TANYA xD

Sånna sjuka minnen till denna låten asså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Movie tips


Ska laga mat nu,

ikväll skall det firas (men lagom så jag inte missar första arbetsdan ). Så nu ska jag dra till affären och köpa kyckling filé och grönsaker. Jag ska laga min specialité, thai mat. Receptet kan jag lägga ut här sen ;) under UPDATE.Dagis fröknar är psykopater

Inte undra på att min syster aldrig vill gå till dagiset.

Undrar om det beror på familjen barnet kommer ifrån eller om det är fröknar som e knasiga. Kan nån förklara?

Först kan jag ta det som hände när jag var påväg från stan hem, jag går på spårvagnen (för er som inte är från Göteborg så är det som bussar som går på räls.....) så här ser dem ut:

I alla fall så går jag på och det är massa barn där i (jag gissar nu) åldern 3-6 år. Dem flesta sitter ganska lungt, vissa står i slutet av spårvagnen och pratar lite högt. Helt plötsligt stannar spårvagnen på bron, det är broöppning. Så börjar en arabisk unge skrika

A. - Walla billa den öppnar sig!!! Walla kolla!

Svenska barnen kollade på honom undrande "va fan sa du?! vad betyder walla?" , en svensk kille som tydligen hette Pelle (?) frågade "sa du walla? va e d ? ". Dagis fröknet hörde det och ba - Hållkäften nu! En flicka höll sig på nåt konstigt sätt (stackarn nådde kanppt upp till räcket) och hennes fröken , som föriövrigt var en ful,fet kärring, började skrika på henne

Df. - Håll dig ordentligt nu för helvete, så kan du hålla på när du e med din mamma!

Jag kollade bak, på henne. Hon kollade på mig. Jag gav henne feeeeett blick. Men hon fortsatte att skrika på stackars barnen.

 

En annan grej är min systersdagis. Fröknar är otrevliga, varje gång jag hämtat henne har jag aldrig fått höra ett trevligt "Hej!" eller "Hej då!". Dem skriker på barnen och ryker i dem som om dem vore trasdockor. En liten kille försökte komma ut en gång när jag var där (omöjligt för dörrarna är låsta) och stackaren skrev efter mamma (för fröknet slänge en knäckebrödsmacka han åt för sakta på) och hon sprang framför honom och slängde igen dörren framför stackarn och man hör henne bakom dörren

Df. - HÅLL KÄFTEN SA JAG TILL DIG!

Jag undrar vad hans mamma hade sagt om hon hörde det? Dem byter inte heller blöjor på barn. Min syrra har fått massa utslag många många gånger (såna som gjorde att hon knappt kunde gå vissa dagar) då hon har haft en bajsig blöja på sig i 8 TIMMAR. Hallå liksom? Vi lämnar blöjorna för henne i hennes låda, men när vi kollar så är dem borta och blöjan är aldrig bytt på min syrra. Vart fan tar hennes blöjor vägen??????

Ibland så iggnorerar dem barnen helt bara, tvingar dem att sitta och sjunga "Imse vimse spindel" och "Blinka lilla stjärna" i 6-7 timmar.

Df. - jobba med händerna! jobba med händerna!

det är det man hör om nåt barn säger "det är tråkigt!"...

 

Men så finns det en annan faktor. Uppfostran. Vissa barn är inte uppfostrade alls! Vissa är bara jobbiga små glinn som man vill slakta....nej, inte så allvarigt men så här:

Min syster är en smart unge. Bara 3 år men pratar reda 4 språk, översätter från det ena till det andra språket utan problem. Vet hur en data fungerar. Kan surfa på youtube och hitta just dem låtarna hon gillar (Lady Gaga, Beyoncé, Klassisk musik, barnsånger, Jag är en gummibjörn etc etc etc). Uppfostrad. Blyg framför personer hon inte känner. Älskar att spela piano. Säger alltid hej,tack,varsågod,hejdå osv. Alltid trevlig.

Sen kommer hon från dagis och får sina utbrott - "VILL HA!!!!! NÄÄÄÄÄ!!!! GE MIG SA JAG!!!! VILL HAAAAA!!!"

Så brukar hon aldrig bete sig när hon är hemma, bara när hon har vart på dagis. Hon beter sig som en bortskämd svensk unge helt enkelt. Men det kan jag förklara i ett annat inlägg.

 

Nu har jag en fråga. Vad har hänt med oss vuxna? Eller dem ännu äldre som jobbar som dagis fröknar? I Ryssland han dem aldrig varit så tyckna eller taskiga mot oss. Dem älskade oss. Dem var vår andra familj som man kunde känna sig trygg med. Dem slog oss aldrig och dem matade oss när vi inte åt. Här är det tvärtom?

Om man frågar vad som står på (anmäller det aggresiva dagisfröknet, fan vet hon kanske slår barnen?) så säger dem: hon har det jobbigt just nu, hon är deprimerad, hon är si coh så. VA FAN?!

Brukar man inte säga, lämna dina "hemproblem" - "personligaproblem" hemma och arbetet på arbetet? När det gäller barn så tycker jag att man ska behandla dem på ett bättre sätt. Mycket bättre sätt. Man ska inte rycka i dem som trasdockor, man ska inte skrika på dem, man ska inte ta ut sin aggression på dem, avreagera sig på dem.

VAD TYCKER NI??? HAR JAG RÄTT??? ELLER HAR JAG RÄTT????

 

 

 


I'm a working woman now

Jag är sååååååååååååååååååå jävla glad !!!!!

Så jag gick på mitt möte (varför skriver jag alltid mötA och inte mötE - går tillbaka och ändrar det varje gång) och allting gick jätte bra. Rubriken säger allt. Första dagen imorgonShoppade för 8000:- idag

Va i stan och shoppade loss hehe lägger ut lite bilder =) det som är på bilderna gick på ca 3500:- sammanlagt. Men resten är beställt och kommer lite senare, troligtvis nästa vecka.

Men...hade inte ångest då när jag shoppade men har lite av det nu, fan....8000:-
dem vita spets docka aktiga trosorna är sååååå himla snygga, trodde inte jag skulle hitta såna nånstans, på nätet kostar dem 300 (!!!!!!!!) spänn, på lindex kostar dem ca 179:- (kommer inte ihåg exakta priset)

mina nya skor, dem filippa k som jag hade är heeeeeelt förstörda nu =(

 

 

Här e en bild från ihelgen =) när jag, olga, julia, nikolay och krokodilen va på stan =)

mobilen i handen på högsta hugg =)


Nancy Tavsans mördare Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein

Artikeln om detta här

Hennes mördare var en bekant (inte vän) som är 22 år och en från Somalia. På hans facebook sida kan man se hur hans syster försvarar honom, att han inte är en mördare, man kan se hur alla hans vänner står på hans sida

"fuck polisen mannen, dem kommer få kuk, du är oskyldig, hoppas du får komma ut snart och kan anmälla dem och få ett fett skadestånd".

Då tänker jag...hhm...han är tidigare känd hos polisen, för våld och våltäkt. Dömd till och med. Jag förstår att det kan komma som en schock (?) när man får höra att nån man känner har misshandlat och mördat en tjej på bara 18 år (hade hela livet framför sig) och försvarar honom, men att man skall vara så iggnorant?


Och herregud, hur fan ska dem dömma honom när han inte ens har uppehållstillstånd ???

Hans namn är Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein

Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein, född 1988-03-15, född i Mogadishu (somalier) och har medborgarskap i Nederländerna. Invandrade i augusti 2000 till Sverige.

Kriminellt CV

Abdulaziz Hussein förekommer tidigare under fem avsnitt i belastnings-registret. Den 22 juni 2004 dömdes han av denna tingsrätt för misshandel, ofredande, tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovlig körning, varvid han överlämnades till vård inom socialtjänsten. Vidare dömdes han av samma tingsrätt dels den 26 september 2005 för snatteri till dagsböter dels den 7 november 2005 för misshandel och stöld, varvid han på nytt överlämnades till vård inom socialtjänsten jämte fyrtio timmar ungdomstjänst.

Vilka är följande:

2004
Abdulaziz, då 16 år gammal, försökte släpa en jämngammal flicka till baksidan av ett hus där han försökte få av henne kläderna men det misslyckades. Några veckor senare gick Abdulaziz och en kompis till attack mot flickan igen. Hon tvingades in på en av skolans toaletter och där misshandlades hon svårt av Abdulaziz. Han sparkade henne på kroppen, knäade henne i ansiktet, slog henne i ryggen och dunkade hennes huvud i en vägg. Kamraten stod på utsidan av toaletten och hindrade flickans kamrater att hjälpa till. Till slut öppnades dörren och Abdulaziz gick ut och hans kompis in och slog med öppen hand mot flickan. Abdulaziz dömdes för ofredande och misshandel till vård inom socialtjänstlagen.

- Så mycket onödigt stryk hon fick, säger flickans mamma. Vilket övervåld att dänga hennes huvud i väggen!

2005
Abdulaziz och kompisar åker spårvagnen mot Angered en tidig morgon. På samma vagn fanns en då 20-årig kvinna som var på väg hem från sitt arbete. Hon attackerades av gänget och Abdulaziz var den som stack ut. Abdulaziz försökte ta på kvinnans lår och gjorde sexuella anspelningar. Sen sparkade han henne i ryggen så att hon föll fram i spårvagnen. Hon klarade sig utan fysiska skador. Eftersom överfallet registrerades av spårvagnens övervakningskamera dömdes Abdulaziz senare till vård inom socialtjänsten med 40 timmars ungdomstjänst.

2007

Abdulaziz döms 2007-03-19 för stöld och grov stöld till skyddstillsyn med 100 timmars samhällstjänst. Om fängelse i stället hade valts som påföljd skulle fängelse 4 månader ha dömts ut. Göteborgs tingsrätt, mål nr B 2327-07

De tidigare grova våldsbrotten visar på en emotionell avsaknad och bristen på empati.

Källa 1

 

Källa 2

 

Nancy Jennifer Tavshan

 

Hennes gamla blogg

Hennes nya blogg tyvärr måste man ha lösen för att komma in på den.


Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein
(kallas även Mandela Hussein)Somalisk Våldtäksman.....no kiddin


The "Citaten"

"När jag skriver nåt och jag hänger inte med i det jag skriver själv, då vet jag att det kommer att bli nåt riktigt bra"

mina egna ord

Religion...massa bullcrap

jag trodde på gud innan, starkt även. Sen...inser man hur lurad man blir igentligen av regeringen och alla dem som tjänar på att folk skall tro på gud.
Om ni går längre bak i arkivet (lååångt låååångt bak) så kommer ni läsa varför jag kallade mig själv Archangel och varför jag kan en del om "gud". Jag är väldigt intresserad av religion (eller var) och läste darför på mycket om alla olika religioner och praktiserade även många av dem jag läste om eftersom jag ville leva mig in och känna om det finns nåt där.

jag kände nåt tills en dag, då jag kom in på ett annat ämne. Politik. Och sen tänkte jag. Fan va blåsta vi är som tror på all skit dem matar oss med. Vad är den största anledningen till krig etc ? Religion.
Kristna dricker mest av alla religioner. Katolska präster knullar mest. Prästerna och alla dem där "guds män" av nån konstig anledning har mer pengar än dem som inte är präster? Dem äger hus, bolag, aktier, snygga dyra bilar,har alltid guld smycken och massa annat skit på sina dräkter osv. Hmmm...undrar varför?

Vissa tecken, utsmykningarna av kyrkan och allt det där har dolda meningar (satanistiska tecken även). Blev vi lurade?

Religion är endast skapad för att vi människor ska ha nåt att göra på fritiden. Om alla religioner ändå tror på gud, varför skall dem bevisa något för varandra hela tiden?

Religion är inget för mig längre. Men hatten av för dem som skrev Bibeln och Koranen och Toran. Dem var ju riktigt fantasifulla män. Det är ju liksom världens mest sålda böcker! Nästan i samma rank som Dostojevskij, Pushkin,Lermantov, Agatha Christie, Albert Camus,Jules Verne, Oscar Wilde, William Golding, Selma Lagerlöf, Jane Austen, Strindberg, Sheakspear, Gustave Flaubert, Tolstoj, Dickens, Nabokov, Doyle, Kafka och Antoine de Saint-Exupéry etc etc etc......Möte

Snart ska jag iväg på ett viktigt möte! Först ska jag till stan ta en fika med en person och sedan skall jag dra vidare till mitt viktiga möte mitt inne i stan =). Det är lite pirrigt och nervöst, men jag vet att jag kommer att klara mig bara bra, så gullig och social som jag är =).

Hoppas att allt går vägen.

The hills

Tänkte posta EPISODE 1 av säsong 6 men den är ej uppladdad än så jag postar eftersnack =) och spelningslistan för veckans avsnitt.


position number 8 ?

Den här är väldigt bra för tjejer som har svårt att få orgasm i vanliga fall. Kan lova att du kommer få uppleva nåt annorlunda. Klitoris får stimulans, killen får det lite lättare och plus att det blir lite trångare (?) i slidan (den drar ihop sig) vilket är väldigt skönt för killen ;)

Testa!

GLÖM INTE FÖLJA MED BLOGLOVIN!

Ryska modet //maj 2010\\

SÄg inte att ryssar inte har smak och inte ligger före Sverige när det gäller mode. HA HA!Hon som är modell här är ju sjukt vacker!!!!

Tidningen heter "Tatler Magazines" den säljs enbart i UK och RUS. Dem här bilderna är verkligen en inspirations källa. Modellen heter Hana Soukupova, sjukt vacker!!!! Bilderna är tagna på Plaza Hotel i New York.Naaaawwwww faktor


Ta mig till Sydafrika!varför ska sånt här alltid hända när jag inte kan åka dit ??? =(

Dagens låt x3

Jag tänker direkt på min syrrans födelsedag förra månaden haha

Ska be ljuvabi att skicka videon över till min data så ska jag ladda upp den. Fan va alla vi dansade till kurdisk musik, alla vi gjorde, ljubavi - jag -mamma-pappa-tjocka släkten- alla. Jag (och inte bara jag hehe) hade skitkul den kvällen. Bara goda minnen =)))))

 


Tillägnas min pappa, den roliga kurden

Ännu ett movie tips

"The infidel" måste jag påminna om, ,

och sen SHUTTER ISLAND måste jag tipsa om. Den är sjukt bra, tyckte jag i alla fall. Blev väldigt tagen, för filmen är såååå intiligent. Man vill liksom förstå och leva sig in i filmen, jag som brukar ofta snacka när jag kollar på film satt helt fastklistrad och hörde inte ens när folk försökte säga nåt till mig eller pratade sinsemellan.

 

För iövrigt hade jag väldigt trevligt igår men min vapendragare och min kärlek. Mer såna kvällar =) roligt att få umgås med chips, dryck, godis, film och sånt.
På fredag är det dax för fest då en vän fyller år, uhhh vad det skall firas, det kommer firas på restaurang med välkomst drink, mat och sen musik, dans, kändisar och massa mer booz!!!! yaaay! längtar att få gå ut och festa me min kärlek d va länge sen vi festade tillsammans fan. =)

Sen får vi planera en resa till Norge, älskling.....tycker jag..... ;)


Dennis Häggström heter killen som våldtog flickorna

Linnea och Jennifer i Bjästa. Dem ville inte ge ut hans namn men faaaaaaaan heller att HAN ska förbli anonym! Jävla korkade piss fitta han e asså. Han kommer få vad han förtjänar! Han fick inte ens vara i kyrkan igentligen , beslutat av domstolen! shet

Killens adress och personnummer

 

Youtube klippen är härifrån

 

 


The Hills (Season 6)

Idag är det premiär för säsong 6 av The Hills (sista säsongen någonsin!).....Längtar! Heidi har blivit ful och har fuckat sig själv totalt.......Kan tänka mit att hon ångrar sig starkt nu så här efteråt.....
Heidi e dum i HUUUVVEETTT


Hahaha!!!.....no wait......... :'( buhuuu

Först garvade jag som fan. Sen kollade jag på den igen.....och då höll jag på att gråta nästan, stackars den lilla tjejen. Jag själv har vart med om nästan liknande grej hos min mormor i Ryssland när jag var liten. Fast då blev jag attakerad av en gås. Dock tränade jag upp sedan en kyckling,en get och en hundvalp till mina bodyguards. Och dem var jävligt bra bodyguards kan jag lova. Speciellt geten. Han lät INGEN komma nära mig :P

näää fan.....nu blir ja ledsen.....


HHAHAHHAA


Nelly.com erbjuder ;)

Dem har nu en grej på gång på nelly.com där man får en klänning när man köper ett plagg från märket VILA. Annars om jag uppfattar det rätt så får man just nu "give aways" mellan den 26 april - 02 maj. Så passa på!

GÅ IN HÄR!När fan får jag min nya design ???? shit.......det har gått 3 månader nu........


Demotivator of the day


.......................klänningen jag väntar på


Dagens dos av.....sex xD

Lite mkt av sånt nu, men men =))) jag ser ju vad ni gillar även om ni inte kommenterar heheDemotivator of the day


OMFG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och så klart.....JOEL KINNEMAN!!!!!


The Garden Collection dress, slutsåld

Är på väg hem till mig! Den är slutsåld överallt (båda affärerna och onlineshop) spec i min storlek. Men I FOUND IT!
Jag planerar på att ha den till Sensation, jag kommer se såååååååå söt ut.

 

 

 

 

 

 

 

och så bara för att du störr dig älskling ;)

JOEL KINNEMAN!!!!!

 


Skit huh ?!

Här får du mer skit ;)Sikken bruuuuud

alla's vår drömm......

 

exuse me while I


FAN VA HEEEEETTTT!!!!!!!!!!!!!!

Joel Kinnaman is his name
sexy mofo!
MÅSTE SE ALLA JOHAN FALK FILMERNA NU


exuse me while I

Dagens citat 2

A. - "Jag ringer polisen!"
B. - "Vadå ringer.....NEJ! JAG ringer polisen!"

*plockar upp telefonen och ringer ett nummer*

B. - "Det var upptaget hos polisen..."HAHHAHHAHAHAHAHA
Det enda som fick mig att skratta på senaste 7 timmarna....Resten är så här:
"FUCK BULLCRAP FUCK SHIT FUCKFACE CUNT SUCK MY DICK MOTHER FUCKER FUCK FUCKING FUCK FUCK"

hahaha a ok


Thom8

 

 

Thom8 videoblogg


This is gnarly :P take me outa herrreeee

 

 

KISSIE???????

 

hahaha

 

 


HAHAHAHA I love tennis!


Humor slash porr

VAR KÖPER MAN EN SÅN?????? xD


bbbbbbbbbboooooooo!!!!! Did I scare ya ???? xD


Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romanceHenns pippi e utsuddad tyvärr och det känns som att jag ser en pitt......reklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamOMFG........ Jag kommer drömma mardrömmar

EEEEEUUUUUUWWWWWWW nästan lika äckligt som moderat kärringen med negerbollarna =(


den va bara fin =)


Vilket feeeeejjjkkkk

Vissa människor e patetiskaHur fan kan man buda över 1000SEK på en fejk LV väska ????? O_o


Jävla människa som inte kan hålla truten

Fan vad jag blir irriterad på folk som inte kan hålla käften och bara snackar och snackar för att få sig själv att framstå som den "coola" . Du framstår som gammal kärring som inte har nåt annat att göra än att sprida rykten.
Fan hände med tiden då man kunde lita på folk ? Veta att om man gör/säger nåt så kommer det inte komma ut?

Blir så fucking irriterad.........

jävla kuksugare!

Du är inte bättre och du är faan långt ifrån en bra vän. What goes around comes around, lägg d på minnet. It WILL backfire @ u mofo.

 

Regler är till för att brytas, ingen har sagt att man måste leva enligt reglerna.
Skryter gör bara den som är en nolla igentligen.

Good luck....you'll need it.

Få se hur många vänner du har när du är.....hhmmm....40....d e ju inte långt kvar dit.


u-jeen

tryck på helskärm för låt titel


Call it what u wanna call,imma f'in audioholic

Robyn - Dancing on my own

Chu fu remix

Lykke li ft. Andreas Kleerup

chippy d är en kill kompis till mig som har startat the urban project

fortfarande så tycker ja att videon och texten suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger lol

 

 


Film tips ;)

Måste ses!


Snart.....snart.....

So close I can taste it

so close I could touch it

 Position number 6Tll dig Ljubavi

Igår satt vi i stan och käkade på restaurang. Vi hade kul, vi skämtade och umgicks. Som för första gången. Vi tog en stadspromenad genom avenyn och slängde sugna blickar över dem fräscha uteserveringarna. Han höll hårt i min hand och jag kände mig älskad, även om vi bråkade i bilen. Vi kom hem och tog det lungt, kramades och pussades, hade hett och passionerat sex. Sen somnade vi kramandes, även när jag flyttade på mig kom han nära. När jag skulle på toaletten mitt i natten vaknade han och höll min hand och frågade oroligt "vart ska du älskling?" , jag kunde höra hans oro av att jag skulle gå iväg nånstans utan honom, och det värmde. "Jag skall bara på toaletten min ljubavi".
På morgonen väckte han mig som han alltid gör, med pussar, kramar och kyssar. Även om jag inte såg så vacker ut sa han till mig att jag var väldens finaste. Det gjorde att jag kännde mig full av energi. Jag fixade honom en "supermacka" och kollade på när han åt den...creeapy? Maybe, men älskar honom.
Jag var upptagen sen imorse, jag promenerade även tilll SB och köpte hans favorit öl till honom som han skulle ta med sig. Jag ville att han skulle känna sig älskad med. Att han skulle känna att jag bryr mig, på riktigt.
Jag strykte hans kläder, vek dem...han kom in och kramade om mig som han alltid gör fast hårdare idag. Hans fina läppar viskade i mitt öra "Jag älskar dig" och "Varför är du så vacker?". Kroppen rös, håret reste sig. Jag kände hans ord på min kropp.
Han rakade sig, tog på sig sina stiliga kläder, sprejade på sig sin goa parfym...stress stress stress......pussade mig och gick iväg. Jag fick tårar i ögonen när jag stängde dörren efter honom. Första gången vi är ifrån varande mer i en dag.

Ha det trevligt i Stockholm ljubavi! Jag saknar dig redan....vi ses på söndag.

jag väntar på dig där du lämnade mig ;)


Snygging

Jag känner mig tillräkligt snygg och självsäker för att kunna lägga ut denna bild som profil bild på min facebook ;)

I feel pretty,
Oh, so pretty,
I feel pretty and witty and bright!
And I pity
Any girl who isn't me tonight.

I feel charming,
Oh, so charming
It's alarming how charming I feel!
And so pretty
That I hardly can believe I'm real.

See the pretty girl in that mirror there:
Who can that attractive girl be?
Such a pretty face,
Such a pretty dress,
Such a pretty smile,
Such a pretty me!

 

det är inte jag dock :)

 

 

dätt her er jog :Smikrande

jag misstänker att alla gånger är det bara jag som googlar mig själv...haha


Fail

 

Värsta Partyt i Jönköping (?) WOOOHHHOOOO PARTY LIKE A ROCKSTARRR!!! raaawwwrrr

 

 

en av dem blev besviken, vilket tyder på att hon "jobbade" dåligt....

 

uummm.......mållös......

Det är bara att välja, smaken är som baken ( delad )

 

En kastrull framför fejset så hade d vart nice.....

 

 

Om det är så allvarigt för dig så kanske borde du ta in på psyk innan du blir som henne ( det är en länk)

du e fan stööörd om du runkar elr pullar till det här....SKÄRPNING! (?)


Det här är nästan föööööör sexigt

Snygga snygga kvinnor i snygga snygga ben....varför kan inte jag se ut som dem ?nä men om jag får välja så......


åh så sexigt.......

droppar ner för knäna nu ju.....

I dare you!Min Idol

Amir the gay ;)

hahaahhhhahhhhahhhahaaahaahah NÄ SKOJA BARA

 

CAROLINA GYNNING , SÅ KLART

 


69 OriginalDet vi inte fick se....

....när vi var små och kollade på Disney xD
då skulle alla vilja knulla sina "carebear's"....som babysenorita =)))


Care Bear frågar BS "knullar du mig?" "näää" så gör hon det ;PPpppPPP

68 hisEftersom jag missade en dag ;)Varje dag en positionGolf e ju roligt

Spelat d flera gånger nu och det är askul =) känns som att jag börjar bli lite bättre på slagen och så , bollen kommer längre än innan. =)

Väldigt revlig kväll igår med Ida, Emir, Jenny, Tom och Linn (?) och så Ljubav så klart. Dunderbart! Tråkigt att det inte gick att koppla PS3:an med projektorn bara =(

Möblering om håller på för fullt nu här hemma, näää haha....men nästan. Hoppas vi kan lösa det här så snart som möjligt, vill ha det där bordet och stolarna vi hittade på MIO. Helt underbara mjuka skinn stolar och runt bord. Längtar. Annars är allt som vanligt, ibland bra ibland dåligt haha ;)


aaahhh


Varje dag en position


Gårdagen

Håller på att laga mat så jag tar det här snabbt.


Hade jätte trevligt igår. Först gick jag ut och promenerade, sedan hade jag lite saker att fixa och sedan träffade jag Alex ( the Gay ) så vi drog till Sannegården , vilket ligger vid Eriksberg här på Hisingen. En kvarts promenad dit från vårt hem. Min moster har ju som sagt ett Café ( Elena ) där och nu har dem även köpt en lägenhet där två hus ifrån caféet, väldigt fin är den oxå.

Så jag och Alex promenerade där vid hamnen lite och tog det lungt. Julia kom dit senare oxå och vi åt Sushi ( på Eriksberg ) ett mysigt ställe. Mitt emot mig i sushi restaurangen så hade jag utsikt över en damm och blommor , fiskar och annat via ett fönster. Sedan gick vi till Hotel 11 för att fika....och sen drog vi till Emirs ställe träffade min ljubavi och hans kompis Tom ( som spelar i BK Häcken, han e typ känd? ) och så spelade vi lite golf och så. Ytterst trevligt.

Drog därifrån efter stängningstid och kollade på när några kompisar spelade fottboll inte lånt ifrån stället. Käkade lite Burger King och drog hem sedan. Så vi va ute heeeeela jävla dan igår , jag var typ heeelt slut när vi kom hem. Dock var jag på hugget ( YYYAAAAYYY! ) och eftersom vi är nu glada att det är så , så ville ju inte att jag skulle tappa suget så vi sexade. Fan va gött jag sov sen asså.

Idag ska vi spela biljard med vännerna och imorgon är det karaoke time.

Håller på och lagar mat som sagt så jag måste dra mig.

Men ha en skön fredag på er gott folk, kommer inte uppdatera mer tills på måndag ;)
Det håller på och hända massa roliga och riktigt sköna grejer i mitt liv , så bloggen är inte prioriterat från och med idag :P


.........


Remember chilli?

Nu gör hon en tv serie där hon letar efter kärleken. Och hon minns även sin tid med Usher och säger att det var hennes bästa förhållande och att hon var verkligen kär. När jag såg henne i videon nu, damn! va hon såg gammal ut. Hon ser mycket äldre ut nu, det syns på henne att det har gått 7 år sen sist.


Greeeklnad here I come!

 


DAGEEEEEENS FETTIIIINNNGGGGGGGG

 

 


Den vill jag se


Manson Family


Paow och Hugo

Paow och Hugo förhållandet måste vara FAKE eftersom att bli tillsammans med Paow var Hugo's challenge....

 

innan dem kom ut med sitt "förhållande"

hahaha

 

nä jag skoja bara, man ser ju att bilden är manipulerad ;)

det finns en blogg där ute som tror att HAN kan allt om alla :P haha


Oh those black people hahaha

 


New vids everyday ?!

 

 Jackson Family

Sigmund Esco "Jackie" Jackson


Toriano Adaryll "Tito" Jackson


Jermaine La Jaune Jackson


Marlon David Jackson


Michael Joseph JacksonMaureen Reillette Brown (Rebbie Jackson)


La Toya Yvonne Jackson


Steven Randall "Randy" Jackson


Janet Damita Jo Jackson


United State of Pop

2007:


2008:


2009:Dagens sound

 

Bonus Track:

 


Amir den feta bögen

Amir den feta fula falska bögen sjunger i alla fall fint.....


Vietnam Guy vs. Black Guy

HAHHAHAHAHA Vietnam Vitinen var ju hur fet som helst och negern fick vad han förtjänade hahahaha men det roligaste med allt negern ser ju fan ut och va gay i sin intervju hahahhaha GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYY


Mordet i Järfälla: bisarr tjej skar halsen av sin killkompis

En 24-årig man, från Skellefteå, hittades sent på måndagskvällen mördad i en lägenhet på Snapphanevägen 250 i Järfälla norr om Stockholm. Larmet till polisen kom via en granne. Och synen som mötte polistatrullen var fruktansvärd. På golvet i badrummet låg 24-åringen död med avskuren hals.

Hans kompis som bor i lägenheten, en 21-årig kvinna, greps strax efteråt och anhölls 04.34 på natten misstänkt på sannolika skäl för mord alternativt dråp av en jouråklagare. Hur hon ställer sig till anklagelserna vill polisen inte säga. Man har även beslagtaget ett misstänkt mordvapen

Hennes blogg är stängd nu (liksom allt annat) men här kan ni läsa lite av hennes texter:

Mamma mamma, jag har dödat idag!
Daterat: Fredagen den 11:e september 2009 kl 15:20
Sitter på tåget och ser alla människor som reser i exakt samma ögonblick som mig.
Musiken skrålar ut igenom mina rosa skull hörlurar in i öronen, trummhinnorna viberar av den hårda och aggresiva musiken.
Jag vägrar sätta mig brevid någon av dom där vidriga personerna.
Att kanske få känna doften från en oborstad mun där vitlöks räster ligger mellan tänderna.
Kanske sitter de en äckelpotta framför mig som stirrar ut mina ben.
Fan man känner sig ju helt jävla naken. Äckelpotta.!
Tanter står och stirrar på en bara för att mitt hår är rosa och inte har någon naturlig färg som deras äckliga barnbarn har. Och hur i helvete kan man sätta in ”spikar” i ansiktet och förstöra..
Där står dom och viskar om än, odiskreta som dom är stirrar dom ut än som om man är skyldig till brott.
”Nått ni behöver är en stor hård kuk som får era små pacemakers att slås ut” står jag och tänker.
Världen är anorlunda idag Tant jävlar.
Om jag bara hade ett svärd. Att gå igenom tåget, början till slut och snitta en efter en. Halsen öppnar sig och jag ser hur de börjar sippra ut blod ur deras små äckliga halsar..
- HAHA!!! Jävla miffon. Trodde ni att ni skulle få komma hem idag?
Nej! Idag kommer ingen hem!
Ser att hela jag har skvättar av allas äckliga blod på mig.
Stolt kliver jag ut ur vagnen med ett leende på läpparna.
Musiken sitter perfekt i situationen, och mina öron ler.
Högsta volym har jag men igenom min hatiska musik hör jag skrik ifrån människor som ser liken, dom ser blodet som rinner ut ur dörrarna. Panikens energi är så stark att människor faller till marken i gråt.
Den energin får mig att känna lugn, känner mig nöjd och att jag gjort något värdefullt.
- FAN VA DUKTIG JAG ÄR!!

Jag har presterat, jag har varit duktig.
” Den här tröjan ska upp på vägen hemma” Tänker jag.
Då ser jag mitt pris, mitt diplom, min prestation varje dag.

- Mamma! Mamma! jag har dödat idag!!!!!

När jag blir stor, ska jag ta allt jag vill ha!
Daterat: Fredagen den 11:e september 2009 kl 19:38
Nattbussen kommer.. Bäst att ställa sig upp och ta fram kortet.
Sur jävla fitt gubbe som kör bussen. Ger han mitt finger och spottar han i ansiktet.
- Kör då, ditt sönderknullade as!
Dörrarna stängs och han gasar igång bussen.
” Åh, vilka söta små horor de fanns här då” tänker jag och flinar åt dom.
När jag går förbi ger jag den ena horan en smäll rakt i ansiktet. Jag skrattar!
Dom är så små och fega att ingen vågar komma fram till mig. Jävla små trånga horor.
Jag ser en söt liten Tant med sin röda lack väska, hon tittar rakt fram.
- Tant är visst för rädd för att kolla härliga kvinnor i ögonen? Har hon inge hyffs? Lutar jag mig fram och säger till henne.
Är hon rädd? Är hon döv? Jag tar min hand och slätar ut kiolen intill min härliga stuss, så jag inte viker den när jag sätter mig bredvid min härliga Tant.
Jag ser att hon sneglar på mina smala, nyrakade ben. Min kiol är så kort att spetsen på dom svarta hotpantsen syns. Tant tar tag om sin fina lack väska och kramar om den, som om de var den jag var ute efter?
- Åh Tant, vilken härlig väska hon har. Får man ta på den? Viskar jag i hennes öra och slickar lätt på hennes örsnibb.
Hennes chock är så enorm att luften är inlåst i hennes lungor. Hon får inte ut ett ljud.
- Men Bejby. Inte vara rädd för mig!
Pulsen slår hårdare och fortare. Ser hur träd och mark far förbi utanför fönstret.
Hennes erfarna bröst ligger perfekt i min hand, hennes byxor har glidit upp och ser hur dom skär in mellan hennes yttre blygläppar. Haha! Tant ville åka en lugn och stillsam tur hem till sin man. Men den lilla gumman valde helt fel tid och helt fel tillfälla att försöka ta sig hem, mitt i natten.
Vet inte Tant att det är sent? Har inte pappa varnat dig för att åka buss själv?
Jag masserade hennes bröst, jag slickade henne blöt på kinden.
Tänk vad fint, jag har skrämt en tant. Jag är en sån vacker människa.
Jag tittar på henne och reser mig upp och tackar för ett trevligt sällskap.
Där sitter en liten pojke, en som har druckit någon droppe för mycket.
Men för lite enligt mig.
Den åker ner i mina trosor, den smeker mig. När jag tar ut min kukformade kärlek är den våt av slidsaft.
”Mmmm. ahh..” tanken gör mig kåtare och våtare, att sitta bredvid en oskuldsfull liten pojke som är på väg in i manstiden.
”Åhh. Han har små tunna hårstrån på sin överläpp” Tänker jag medans min hand glider ner under trosorna. Jag känner dom nyutväxta stråna sticker till på min tungspätts...
Min kukformade kärlek för jag in i hans torra mun. Hans ögonlock börjar öppnas, hans spritfyllda kropp och sinne förstår inte vad som händer. Efter några sekunder av hans stirrande blick möter jag hans skräckfyllda skrik.
Han slänger sig bakåt så hårt att hans bakhuvud slår i rutan. Han kvicknar till.
- God Morron sexy boy, du va mig en kåt liten pojke!
Hans försök att fly ifrån mig slutar med en dunns på buss golvet. Byxorna satt vid knävecken på han.
- Men aj då min lilla hingst, du får skydda din batong, den får inte gå sönder nu, jag är inte klar med dig än!!
Byxorna åker snabbt upp och min stackars lilla otåliga hingst vinglar av vid närmaste buss stopp.

Vilken underbar och fin människa jag är. Jag ser mitt vackra ansikte hur de reflekterar i rutan.
En stark lustfylld känsla drar sig igenom mitt våta underliv. Fan va vacker jag är, jag kan inte låta mig sitta där ensam. Jag hånglar upp min spegelbild, jag är så nära. aahhh!!
De pulserar i hela fittan. den är så svullen och uppsvälld av all blod. Fy fan vad jag är redo.
Jag skriker av lust och mina mjuka fuktiga fingrar får mig att känna en underbar och stark ståle i hela kroppen.
” JAG KOMMER, JAG KOMMER, JAG KOMMER”
Mina ben säras och jag vrålar av njutning. Fontänorgasm!!!
Svettpärlor på min bröst, jag är fuktig över hela kroppen.
Rättar till trosorna och börjar gå emot dörrarna. Mina ben är mjuka och härliga, de är svårt att ta sig fram när hela fittan är så känslig, varje beröring får benen att vika.

Jag går förbi en söt liten flicka som tittar på mig. Åh gud vilka stora fina ögon hon hade.
Hon blev mitt offer, stackars lilla flicka som blev träffad i ansiktet av min härliga orgasm.
Hennes blick sa allt, hon kände sig våldtagen. Hon skämdes, hela hon.

Innan jag gick ur böjde jag mig framåt och kramade ihop mina fuktiga bröst.
Jag tog tag om hennes lena och söta kind och kollade henne djupt i ögonen.
- Du va mig en liten fitta, du kommer alltid känna dig smutsig. Men min fitta tackar dig!
Säger jag till henne och ger henne en kyss, min tunga fanns inne i hennes lilla mun och nuddade hennes tunga.

Blinkade åt henne med ett flin på mina läppar. Steg för steg klev jag ut ur min buss.

När jag blir stor, ska jag ta allt jag vill ha!

Meningen med livet, är att knulla sönder det.
Daterat: Lördagen den 12:e september 2009 kl 12:29

Jag tar en bra mängd med raklödder och börjar smeta ut de jämt över hela fittan.
Det blir lite för mycket på venusberget som alltid, men med erfarenhet tar jag bort de överflödiga och smetar de vidare där mitt vilda könshår växer.
Jag måste ju får bort allt. Kan inte missa ett strå.
Engångsrakhyvlar ifrån ica är de jag använder, pengar lägger man på annat.
Skyddet lägger jag på badkarskanten bredvid raklödderflaskan. Sätter mig ner på huk och spretar på benen för att kunna komma åt överallt. De är ju helt underbart nu när magen är borta.
”JAG SER.. JAG KAN SE”
Man har ju gjort detta ett par gånger tidigare, i ett par år.
Började raka mig då jag hade blivit kvinna nog och små fjun hade blivit frisyr.
Vilken skön känsla att få vara nyrakad. Alldeles len och mysig.
De är nästan så man skiter i att gå ut och festa, bara jag får sitta och smeka.. Ta lite. Klämma lite.

Alltid börjar jag längst ner på mina yttre blygläppar och vandrar uppåt emot mitt tatuerade venusberg. Allt hår ska bort. Det ska inte vara någon frisyr, eller nån lite porrsträng som man hade förut. Nej, nu är tatueringen min frisyr. God Damn vilken het fitta jag har!!

Klar..

Jag tar munstycket och sköljer noga bort allt lödder så att inget sitter kvar och börjar svida.
En vattenstråle nuddar av misstag min klitoris och jag rycker till.
” Åh. mitt härliga munstycke, nu var du stygg ”
Vi känner varandra väldigt bra, den finns alltid där för mig när jag vill ha njutning.
Den sviker mig aldrig. Men den här gången så tog jag kontroll över situationen och mina luster.
Jag lät bli. Jag ville spara mig till kvällen. För vem vet, jag kanske får kuk i mig!!

På med nätstrumpbyxor. Jag velar om jag ska välja klänning eller kiol.
Kiol är min kärlek, sitter alltid bra och funkar till allt.

Påväg till festen får jag lustar i hela kroppen, mitt på vägen.
Jag sjunker ner till marken och spänner hela kroppen.
” ÅÅHH HERRE GUUUD, ”
Min sextanke blev att en kåt gubbe sitter med sin fina docka som liknar mig.
Det är allt han har, vid fönstret sitter han alltid och stirrar ut på människor.
Jag vet att han alltid sitter naken. Jag brukar slänga upp mina trosor till honom så att han kan ha lite kul. Tycker ju så synd om honom att han ska behöva fantisera helt utan rekvisita.
Men den kåta gubben har gjort en docka till min ära. Åh vilken söt gubbe han är.
Man vill ju bara gå upp och hångla upp honom. Och smeka hans varma och fuktiga pung.
Jag vet att de var han som fick mig att bli så jävla upphetsad, här mitt på gatan ifrån ingenstans.
Han vill tacka mig och smeker dockan mellan benen för att ge mig en fantastisk orgasm...
Vilket jag säkert har givit honom med mina våta trosor som jag slänger upp till honom.
Han sitter nog att sniffar på dom. ” Hoppas han slickar på dom, och känner smaken av min slidsaft”

Han slutar inte pilla på sin docka som liknar mig, jag håller på att dö.
ÅHH VA UNDERBART..
jag ligger på gatan och krålar av njutning. Kan de inte bara komma någon nu och knulla sönder mig........
Jag tar stenen och slår sönder rutan på volvon som står parkerad på gatan där jag ligger i mina kåtkrämper...
Snabbare än någonsin får jag av mig min kiol och mina nätstrumpbyxor, dom flyger över gatan och landrar utspritt på den lilla gräsplätt som finns där.

Gränsle sätter jag mig över växelspaken och långsamt låter den tränga in i mig.
Mitt vrål får rutorna att vibrera, vilken känsla.... VILKEN JÄVLA KÄNSLA!!
Jag rider av den så jävla brutalt att jag spräcker sönder min egna fitta.
De är de sista jag bryr mig om just nu. För jag har kommit till himlen.
Den tjocka och välformade växelspaken får mig att gå upp i brygga.....

” AAAHHHHHHHHHHHH!!!!!! DIN PERVERSA GUBBJÄVEL.. VARFÖR KOM DU INTE NER OCH KNULLADE SÖNDER MIG.. AAHHH!!!!!!! ”
Jag får mig att komma 3 gånger på raken, mindre än en sekund mellanrum....
De rinner svett ner för min mage, jag är så het och så blöt att de blänker ifrån magen..
Dropparna ifrån mitt hår hamnar på rutorna, när jag knullar så knullar jag med hela kroppen....

långsamt gungar jag upp och ner, känner hur toppen på spaken smeker mina våta slidväggar..
Varje del av mig darrar, hela jag skakar. Hur kommer jag komma ut ur denna sexiga blåtvarelse?

När jag äntligen kommit ut ur bilen måste jag pusta ut och samla kraft..
Slänger en blink på den hårda pålen som fått mig till såna sjuka luster...
Den är kletig och helt sönder knullad av mig..
Min slida snålar aldrig med sekret.. Offff.

Mina spagetti ben tar mig fram väldigt långsamt, jag måste hämta mina kläder som ligger på gräsmattan..
Fan va nöjd jag är. Vilken jävla upplevelse.. Tack gubbjävel för dina kåta fantasier..
Den här va för dig.. Kåtbock!!

- Meningen med livet, är att knulla sönder det!

En vacker dag ska jag bli Fru Motorsågsmasak.
Daterat: Onsdagen den 16:e september 2009 kl 15:24
Känn smaken av blodet.. känn konsistensen genom att gnida tummen mot pekfingret. Tjockt och alldeles varmt. Nytt och färskt.
Plockar upp hans huvud ifrån de skitiga stengolvet och drar undans hans lugg som liggar över ögonen.
- du va mig en ful jävel. Men du kommer passa bra i min samling, då är du inte så ensam. Ditt jävla vider!
Kedjan råkade jag visst dra åt lite för hårt. Opps! haha. Hans handleder bröts itu. Opps!
i think i did it again! hahahaha!!! Jävla fjolla!
Hans kritvita benpipor sticker ut vid handleden. Tänken slår mig att ”jäävlar vilket snyggt halsband de skulle kunna bli”.
Lättare sagt än gjort tar jag motorsågen och gör små fina bitar av hans vidriga skelett.
Jag får torka av borren innan jag borrar hål i dom, den va fullkletad med blod efter att jag punkterat hela hans kropp. HAHAHAHAHA!! Han såg ut som en facking schweizerost.. Jävla kukhuvud!
Han spydde och gurglade när jag började borra igenom hans lår. Off va söt han va!
Iofs varför han spydde kan va för att jag borrade i hans öga och de släppte ifrån ögongloben, ögat satt kvar på borren och snurrade i en jävla hastighet. Vem skulle inte må illa då?
På mitt sängbord har jag glasat in hans små håriga tår.
Dom högg jag av en efter en med yxan! haha!!
Försök och gå nu då!?!?!?!?!
Ljudet ifrån motorsågen ekar mellan väggarna. Den kraftiga maskinen får hela kroppen att vibrera.
Jag börjar sakta kapa av huvudet på honom, ögonen vimlar och man ser bara ögonvitan. Ett sista skrik. Sen är han väck. Kroppen efterskakar i några sekunder efter att hans vidriga huvud föll till marken!
Jag satte på mig min fina svarta siden klänning och målade på nytt läppstift på mina läppar som har ett leende. Tack för den här dagen. Tack för den här tiden. Nu vet jag att de är insidan som räknas!

- En vacker dag ska jag bli Fru Motorsågsmasak.

Ensam, hatisk och brutalt psykiskt förstörd. Varför kan saker och ting inte bara rulla på smärtfritt?
Att varje dag få nått nytt uppkört i nyllet får en att tappa suget för de mästa.
De är inte konstigt att man vill tortera människor och göra allt för att se dom lida.
Dom ska lida precis som jag har gjort.
Jag vill se hur dom blir skräckslagna och så chockade att dom tappar andan.
Jag vill se räddslan hos dom, att få bekräftelse på att jag är obehaglig och vidrig.
Att jag kan gå så djupt in i en människa att jag petar på den mänskliga instingten så hårt att jag får en sådan kraftig reaktion. Och den reaktionen är Rädsla,
att människans instingt säger åt människan att fly för sin överlevnad.
Så obehaglig är jag. Att man springer iväg för att rädda sitt liv.
Mäktig är vad jag är.
De känns bra, för med mina händer kan jag ta tag om en benig hals och sedan klämma åt och känna hur de bryts och knakar i halsen. Känslen i händerna ger mig tillräklig information. Så jag kan bara blunda och njuta av denna stund. Ta ett djupt andetag och känna doften av nyproducerad fragma.
Är det inte underbart att bo i detta land?
Lägger min hand på käken och rycker till. Tanken får hela min kropp att få gåshud.
Jag tar stöd av en trästol och njuter varje sekund.
Med min hand stödjer jag upp huvudet, nacken är knäckt.
Tänk vad ful man är när man sover, ennu fulare är man när man har fått nacken knäckt.
Helt sjukt!
Mobilen for fort som fan upp ur fickan. Måste ju ta ett kort och lägga upp på Snyggast.se
Haha! Vilka poäng vi skulle komma upp i.

Mäktiga jag, med mina bara händer kunde jag släcka ett liv. Jag är gud!
Under tiden som ljuset slockna fick jag känna liv, jag blev nått.
Jag hoppas att den här personen har haft ett lyckligt liv, med familj och barn.
Älskad på jobbet och av vänner. En människa som reser sig upp på buss & tåg för en äldre.
Hoppas att de va en sån som fick dö i mina händer.
Vilken kaos jag skapat, vad många som kommer att lida och gråta.
Jag har då förstört allas lycka. För nu är dom olyckliga och lider av smärta.
Dom är så förkrossade och känner så mycket smärta.

Ska vi inte leva rättvist?
Vi ska ju inte ha könsdiskreminering?
Lika löner?
Mörka och vita på samma plats?
Rättvisa kösystem?
Lagar alla ska leva efter?
Rätt och fel ska vell ändå vara rätt och fel?

Varför ska ni må bra om jag inte får göra de?
De anser jag inte är rättvist!

-Knock Knock!
-Who Is There?
-You Kill!
-You kill who?

 

 

 

Vad tror ni ???? Det är helt sjukt asså......

det här klippet är mest skumm......shiiiit


GÅ IN PÅ DENNA LÄNK!!!!

http://www.bloggtrafik.nu/

för er som vill ha mer trafik på er sida, fyll bara i förmuläret =)

Kan inte nån hjälpa mig?

Och betala min plastik operation där jag slipar till mitt fina ansikte? alltså bara slipar till den lite så det blir perfekt ?!


Yup yup

Hur kan man va så trögg och bara stå där som en idiot????
Gå med eller stick!Dont taze me bro!

hahahhahahahhaa

 

 


The perfect man

 

keep on dreaming för att han är UPPTAGEN och är för tillfället på jobbet :P


Den glider in =)

Den låten passar bra när man ska ligga xD

 

ett inlägg till på min andra blogg


FMODF

 

jag misstänker att man inte får publicera detta på blogg.se


FLHM :P


Dagens sound


En till blogg =)

Jag har nu skapat en till blogg, där läggs ut allt som inte tillåts på blogg.se ;)

Allt Som Inte Tillåts På Blogg.Se så heter bloggen =))


Den kommer uppdateras flitigt den med ;) so stay tuned

En rolig sak

Fjortisomvandlaren xDMichael Jackson is ALIVE !!!!!


Kille dumpar sin tjej på radio

i direkt sändning oxå! HAHAHA

Men rätt åt henne. Hon va otrogen. Här är historien bakom:

Dem har varit tillsammans i 5 år (!!!!!!!) och har bott tillsammans i 3 av dem, en dag bestämmer sig killen att fria till tjejen. Han köper en ring, planerar att han ska fria på en publik plats. Tjejen hittar ringen, flippar ut och vill tala ut hos en vän (en kille då....duh?! inga tjejvänner eller???) och är tvärr rädd att killen ska fria på en publik plats.....
Det ena leder till det andra, pojkvännen spanar och ser att bruden hånglar upp sin så kallade vän i ett hörn på en gata :O

Då gör han så här, han ringer in till en känd radio station, dem ringer upp henne och pratar om hennes kille och att han planerar på att fria till henne. Hon blir typ glad och pratar om det bla bla bla. Sen säger dem "vi har en överaskning till dig" och kopplar in hennes pojkvän till radion. Dem får det hela att se ut som att han ska fria till henne....hon blir hysterisk och andfådd osv HAHAHAHA OCH SEN BA PPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWwwwwwww

Jag dog av garv......

"how long will it take you, cuz u have until sunday"

HAHAHAHAHHAHAHAa

SexskolaLYCKA TILL ;)

Vågar du?

Är du oskuld? - nej

Någon gång haft sex med samma kön? - Haha  ^^

När hade du sex senast? - igår

Vem hade du sex med senast? – me min kille.

Kollat porrfilm? - vem har inte de ?

När blev du av med din oskuld? - 18,5

Haft gruppsex? - hahaha d vill du allt veta

Haft sex på öppen plats? – ;) marabou

Drömt sexdrömmar? – ja?!

Sugit av någon? - ah

Slickat någon? – ja

Ångrat att du haft sex med någon? - ja

Hur många oskulder har du tagit? - två

Har/haft kk? - haha kanske

Haft sex med någon annans pojkvän?- haha har la hänt

Tänkt på någon annan när du haft sex?- har la hänt =)

Haft sex med någon kompis bror / syster? - hhhm... ^^

Somnat under sex? - ja xD

Haft sex när det är andra i rummet? – ja

Varit med någon som är lika gammal? - nej

Varit med någon som är över 18+ år? - ja

Varit med någon som är yngre än dig själv? - ja

Gjort sönder något när du haft sex? – de med.

Blivit påkommen under sex? – yes


Haft sex:

I en bil? - ja

I snön? - nej

På offentlig toalett? – ja

I duschen? - ja

I badkar? - ja

På badrumsgolv? - ja

I sjö/hav/pool? - ja

I någons förälders säng? - nej

På stranden? - ja

I någon annans säng? - Ja

I din egen säng? – yep

På ett köksbord? - ja

I en soffa? - ja

På en stol? - ja

I en garderob? - hah ne

På en sovrumsgolv? - ja

På ett köksgolv? - ja

I gräset? - ja

I en rabatt? - nej

Var det pinsamma frågor? - haha lite ?  xD


Vågar du svara ?

detta e kopierat från en annan blogg =)

Dagens

Beltek - Eclipse (original mix) :

Beltek - Eclipse (radio mix) :

Beltek - Eclipse (Bas van Essen mix) :

 

Bonus Track

Turboweekend - Trouble Is ( Tiësto Remix ) :


Tips....music chart

Will.I.Am feat USHER - O.M.G


*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Die Antwood - Enter the Ninja (hel skön låt)


*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Ziggi Recado - Baddest

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Ashwin Jaydee - Miss Jane

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Leo-Tan - So fine

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Nelson Freitas - Deeper

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Juan Luis Guerra - Bacha un Fukuoka (helt fantastisk låt!)

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Justin Timberlake, Jamie Foxx feat T.I - Winner (den låten talar till/om mig ;)

"yeah u're lookin' @ a winner

I feel like I can’t miss
I know they want me to fall
But ain’t nothing bigger than this
So just pass me the ball
You know you looking at a winner
I can’t miss, Can’t lose, Can’t miss
You know you looking at winner
`Cause I’m a winner
Yeah I’m a winner"

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Robin Thicke feat Estelle - Rollacoasta(smaken är som baken men denna suger inte helt)

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Pitbull feat Machel Montano - Alright (ännu en hit?)

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Öder aka Murda Turk - Ik ken Hem

"Ik ken hem, ik ken hem, whatever man!

Can you murda turk, yeah...."

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Tinie Tempah - Pass out

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

B.o.B - Nothing on you

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

L'algerino - Sur la tete de ma mère (refrängen fastnar på tungan kan jag lova)

"Sur la tete de ma mère,

j'ai rien vue rien entendu Mr le commisaire je l'jure

sur la tete de ma mère

Madame le juge j'ai rien a voir ta du mal a le croire je l'jure

sur la tete de ma mère!"

Sur la tete de ma mère house remix


 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

The Opposites - Licht Uit (en av mina absolut favoriter)

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Fouradi - Ping

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Stromae - Alors on Dance (DJ Crunklord remake)

DJ DRAKE REMIX

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Busy Signal - Night Shift

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Ray Neiman - Mo' Faya

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Jati Cheed feat Lois Davina & Jason King - Same Cliche

 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Postman - Happy (min man är postman och är alltid happy :P )

 

*_*_*_*_*_*_*_*_* Jag avslutar med BADABING BADABOOM BIG BANG en feting låt*_*_*_*_*_*_*_*

 

Quintino feat. Mitch Crown - You cant deny


Kaos, total Kaos

En amerikansk familj adopterade en sju årig pojke från Ryssland, fick nog av honom, satte honom på ett plan till Ryssland med en lapp runt halsen.

Inte undra på att USA och Ryssland tål inte varan och det här gör ju inte saken bättre. Jag kopierade artikeln från aftonbladet.se - read and weep :


I september förra året räddades den lille pojken Artyom Saveliev från barnhemmet i den sibiriska staden Vladivostok.

Men pojkens nya mamma, den 34-åriga sjuksköterskan Torry-Ann Hansen från Tennessee i USA, ångrade sig.

När pojken, som fått namnet Justin av sin adoptivmamma, i förrgår hittades ensam utanför en myndighetsbyggnad i Moskva rullades den tragiska historien upp.


 

Trodde det var en utflykt
Om halsen hade pojken en lapp adresserad "Till den det berör".

Där hade hans adoptivmamma skrivit:

"Jag vill inte längre vara förälder till det här barnet. Eftersom han är ryss så återlämnar jag honom till er omsorg och vill annullera adoptionen".

Torry-Ann Hansen och hennes mamma hade satt Artyom på ett flygplan till Ryssland med en ryggsäck med godis, kakor och färgpennor för att fördriva tiden med under den tio timmar långa flygresan.

Till pojken hade Hansen sagt att han skulle på "utflykt" till Moskva. Först i Ryssland gick det upp för honom att han återigen var övergiven.

Familjen betalade en man 200 dollar för att hämta upp pojken på flygplatsen och föra honom till myndighetsbyggnaden.

 


 

Tre adoptivbarn har döttJustin, som fyller åtta nästa vecka, såg förvirrad ut när han omhändertogs av rysk socialtjänst, uppger Daily Mail.

Nyheten kablades i går ut över världen och i Ryssland reagerade man med fruktansvärd ilska.

Kremls barnrättskommissionär Pavel Astakhov fördömde genast den amerikanska kvinnans agerande.

Adoptionsfrågan mellan USA och Ryssland är ett känsligt ämne sedan minst tre barn, adopterade från Ryssland, dött hos sina adoptivfamiljer.

 

 


Mamman "elak"
Utrikesminister Sergej Lavrov kommer nu att lägga fram ett förslag som stoppar all adoption till USA tills vidare.

Ryska myndigheter har också nekat den amerikanske konsuln att träffa pojken på sjukhuset utanför Moskva där han återhämtar sig efter traumat.

Adoptivmamman hävdade i brevet att pojken var mentalt instabil och att barnhemmet hållit det hemligt för att bli av med honom. Något som förnekas bestämt i Ryssland.

Enligt nyhetsbyrån AP har pojken berättat att adoptivmamman var "elak", "inte älskade honom" och brukade dra i honom i håret.

Pojkens biologiska mamma var 19 när Artyom föddes. Efter sex år tvingades hon lämna honom ifrån sig på grund av sitt alkoholmissbruk.

Torry-Ann Hansen utreds nu av den lokala polismyndigheten i Bedford County i Tennessee.

 

 

Då ställer jag en fråga.......VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG????


The soundtrack to my life

 

Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Say oh, got this feeling that you can't fight

Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life

To my friends in New York, I say hello

My friends in L.A. they don't know
Where I've been for the past few years or so
Paris to China to Colorado

Sometimes there's airplanes I can' t jump out

Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me
What there is to complain about

When you're happy like a fool

Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in

 

Hopelessly
I feel like there might be something that I'll miss
Hopelessly
I feel like the window closes oh so quick
Hopelessly
I'm taking a mental picture of you now
'Cuz hopelessly
The hope is we have so much to feel good about

 Trance inside you

Sebastian Brandt - Serenade

*********************

 

Simon Patterson - Different feeling

******************

 

Fischer & Miethig - God inside you

************

 

Beltek - Copacabana

*******************

 

Haris C - Morning Sun

********************

 

DJ Shah - Coral Sea

 

 


Mainstage

W&W - D.N.A (Armin Van Buuren remix)

--------------------------------------------------------

Wilson, Smallwood & Ingram - Koko (Dark Dub Mix)

-------------------------------------------------------

Robert Burian feat Miro Jares - Free (Dub Mix)

----------------------------------------------------

Robert Burian feat Zdenka Predna - You (Club Mix)

har oxå spelats av DJ Tiësto @ Trädgården, Göteborg

---------------------------------------------------

Vadim Soloviev - Blue Funk (Skytech Remix)


Play me that song

RAM - RAMSTERDAM ( JORN VAN DEYNHOVEN REMIX)


Underwear

Det sjukaste jag hört på länge haha


Polens tragedi...

Tråkigt verkligen tråkigt. Många kommer säkerligen tro att allt var uppgjort?? Ryssar och polacker gillar inte varan som det är tror inte att det här kommer att milda up saken, spec inte om planet var av rysk produktion.

De dog i olyckan

Många högt uppsatta politiker, militärer och tjänstemän dog i flygolyckan vid Smolensk.

 

 • Lech Kaczysnki – Polens president
 • Maria Kaczynska –Presidentens fru
 • Slawomir Skrzypek – Centralbankschef
 • Ryszard Kaczorowski – Polens sista exilpresident under kommunisttiden
 • General Franciszek Gagor – Stabschef för armén
 • General Tadeusz Buk – Chef för försvarets markstridskrafter
 • Andrzej Karweta – Marinchef
 • Andrzej Blasik – Flygvapenchef
 • Wojciech Potasinski – Chef för specialstyrkorna
 • Bronislaw Kwiatkowski – Chef för styrkorna i Afghanistan
 • Aleksander Szczyglo – Chef över myndigheten för nationell säkerhet
 • Pawel Wypych – Presidentrådgivare
 • Mariusz Handzlik – Presidentrådgivare
 • Jerzego Szmajdzinski - Vice talman i parlamentet
 • Andrzej Kremer – Vice utrikesminister
 • Janusz Kurtyka – Chef för det nationella minnesinstitutet
 • Janusz Kochanowski – Justitieombudsman
 • Pjotr Nurowski – Ordförande för Polens olympiska kommitté
 • Agata Agacka-Indecka – Advokatsamfundets ordförande
 • Biskop Tadeusz Ploski – Präst inom armén
Livet är kort och oförutsägbar , ta vara på den.REST IN PEACE

Balkan Mix hela dan idag

Älskningen fyller år och det känns nästan som att man borde ha stor jävla fest med folkmusik och massa balkan folk haha


ENJOY!!!!


SIKKEN SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!!!

Imorgon fyller my honey bunny år :P och imorgon är det BALKAN NIGHT på Parken..... =)))) uuhhh.....blir la fest ???
Jag bjuder på några största av BALKAN HITS ;)Dagens sound

feel it or fuck you

 


Som sagt

stureplan har talat :

"Det är naturligtvis inte okej att knarka öppet dessutom, det oxå så här myter som går omkring att man sitter och drar liner på sturecompagniet öppetoch så funkar det inte riktigt. Man gör det på privata fester innan man går ut"


dock är det här filmat för nåt år sedan ( 2-3 ) synen på kokain har ju förändrats nu ;)


Musik for today


VAGABOND

Jag är totalt förälskad i Vagabonds reklam.....vilka härliga bilder och musik och kläder och städer och allt allt allt

fan vad jag längtaaaaaaaaaaaarrr....

 

PARIS FOR THE WEEKEND, soon....very soon !!!


Kl är 22:07

och det sågas och skruvas och hålls på hemma hos oss.....

Verkar som att vår lilla renovering blir aldrig klar.....mitt huvud håller på att sprängas av all "huller och bång" som har pågått sen kl 16.30 idag.
Jag min darling bestämde ju att göra lite plats åt mig och instalera en bättre garderob så vi båda får plats och en bättre funktionell garderob i hallen. Plus att jag fick en egen arbetsplats i sovrummet. Skivan i chokladmörk färg är nu på plats mellan fönstren och datan står på den och data stolen är indragen. Det är bara tuta och köra.

Det blir mysigt för varje dag. Vi har redan planerat ur hur vi ska ställa tv:en, soffan som vi ska köpa och matbordet. Jätte viktigt. Det kommer att bli top notch. Kul att mina åsikter betyder något och tas på allvar för en gångs skull. Jag stortrivs. Sängen knakar som fan, synd, för den var så fin. Misstänker att all action den fått uppleva på fyra månader var lite för mycket. Den har ju liksom haft det lungt, inte blivit misshandlad och mörbultad....och så kom "lilla" jag där och började ligga och sära på benen på den...
Nån natt kommer jag att drömma att jag faller i nån jäkla helvete grop, men kommer vakna tack och lov och inse att sängen dog. Händer det, så är alla bjudna på dess begravning. Vi bränner den och grillar på den...och super.

Loggat in på msn för första gången på typ många.....lugn...dagar. Pratar med en vän till mig, underbar tjej, Tatiana. Samma namn som min älskade mor. Smått galen men en fri själ. Vacker människa ut och in. Hon lever livet. Hon har bott i Italien i ett år nu, Roma. Pratar nästan flytande italienska nu. Hon kom och hälsade på i Stockholm och säger att nu ska hon flytta till Frankrike.
Hon förstörde Italien och sätter sina klor in i Frankrike nu. Hold on säger jag bara haha helt underbar!
Och staden hon ska bo i ??? Varför är jag inte förvånad ??? Staden heter "Nice"......najssss heter den
Det roliga är att jag vet att bruden e galen och lever precis som hon vill och jag misstänker att det inte kommer dröja länge innan hon testar på att bo i vartenda jävla land på denna jord och inte kommer ångra det, medans vi "svenssons" kommer resa på våra säkra all inclusive två veckors semestrar och vara stolta som fan.

Fuck that, good luck Tatiana!Slänger in två par skor som är to die for. Om ni inte vet vart man beställer dem, släng er i väggen. För det vet jag ;)


Undrar

när min blogg kommer bli mer snygg och proffsig än den är nu......blir lack på denna designen nu.

PS: DollyBlond får inte den uppmärksamheten hon behöver....eller förtjänar igentligen. Snygga kläder, snygg stil, snygga smycken, rolig , djup och sexig blogg.
Va fan liksom.....#48 i modekategorin???? och #121 bland resten???? Som om "vadfanskajagheta" hade en bättre blogg då eller???? Vakna människor.......

Hatten av för Dollyblond !

bilderna lånade från dollyblond.se

ANTM cycle 14 !!!!

Sverige e så eeeeeeeeeeeeeeeeeeefffffffttttteeeeeeerrrrrrr!!!!!!!


Min kille's kompis kör stand up

 

för mer info kolla in MedinaOnline.Se


Hugo Rosas

Det våras för Hugo, verkligen


No, really....


Girl.......


Fan va nice

Fan va nice allting känns just nu alltså!!!! WEEEIIII!!!!!!

Nu ska jag dra iväg till frissan =) sen ska jag fika vid hamnen på eriksberg. Imorgon ska vi se till att åka till en väns restaurang som han har öppnat på Eriksberg, tur att man bor nära då =)))) Jätte fin är den =)))


City Golf Restaurang heter den, besök den gärna ;)

och när ni är ändå i närheten besök min mosters café :) ( min mamma hamnade på bild på deras hemsida hehe)


Min mosters café, jätte mysigt och perfekt för bokmaskar


5 miljoner på skrapet

Asså shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lite svensk hip-hooooooop


Hahaha

"kontaktera mig...."

"det finns säkert 40 olika sorter av glasser"

"försökte du vara ironisk där?"  när jag var inget mer än sarkastisk

Leila K vs. Daisy Dee

Som vanligt Leila K va här först ut med.....Daisy Dee är bara en ripoff

 


Leila K vs. Lady Gaga

Leila K va la först ut....sorry Gaga


OG's


UPdate is cummin tonight

see you there ;) in a few


Favorit mashup =)


Keep on dancing!

Alltid först med det nya soundet mina kära läsare ;)


Woooohhhhhh!!!!!

allt jag har att säga idag och tills helgen är över


Vänta vänta.....Det här är dagens LÅT!

 


The Hills, the end

The Hills, season 6, sista säsongen EVER! Coming soon!

The Hills - MTV Shows

A Poll, Vote Please

Rösta på bilden =) if you like ;) Den som röstar mest och bäst får ett smycke!

Smycket kommer från "The Pussy Liips Colection" och det är bara några få kedjor kvar !FETING LÄNK TILL EN FETING BRUD

Strålande !!!! Strålande !!!!

JOHANNAHS BLOGG


Uti puti nuuuutiiii

Är det så man säger när man ser nåt gulligt???

"Katter kan va ursöta ibland"                          "Ja, jag föll för grupptrycket ok?! "


Hot Piercings

Fuck sånt här asså......SKAFFA EN FET SÅN HÄR ISTÄLLET !!!!!!!!!!!!!!!!!


Fashion put it all on me!

 


Doktorn tipsar

 

Köp dem här kuddarna då ;)


Näähhheeee

 

Jag skulle göra nåt viktigt, men sen nös jag och glömde va det va jag skulle göra......Så går det när man e sjuk och knappt sovit inatt....hmm.....

 


Youtube skojjar lite =)

Youtube gillar 1 april. Dem har testat upp och ner vänt och massa annat. Nu testar dem en RIKTIGT cool grej!Dem har gjort så att man kan se på videon i siffror och text som rör på sig och skiftar hela tiden. Väldigt nice faktiskt!

Texten under videon:

"Genom att växla till textläge sparar du $1 per sekund i bredbandskostnader för YouTube. Klicka här för att återvända till vanliga YouTube - april, april din dumma sill! "

Mer info på deras oficiella blogg =)

YouTube-Global.Blogspot.Com

Sverige och deras partier....

I'm on fire...jag har bara sovit i tre timmar inatt....nice.....


SVERIGEDEMOKRATERNA HAHHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHHA

Det måste vara ett skämt asså ..... HAHHAHAHHAHAHHAHA

En iranie som är ledarmot för SD ???!!!!! HHAHAHAHHAHAHHAHHAHHA  The botten is nådd


Städerna

Göteborg:

Rock, hårdrock osv

Stockholm:

House, progressive trance, trance osv

Malmö:

Raggae !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dagens Feting

Progressive Trance är det för dem som undrar ;)

Här är en lite kortare vertion av denna super awesomta låten  (ja, jag skrev AWESOM TA)

 

 

 

 

Och en gammal goding kan man LÁ bjuda på ;)

 


RSS 2.0