Horoscop friday

Friday, October 23

Scorpio Horoscope
Lina,
People you know will introduce you to a new club or group of people that will have great meaning in your life. Whether you share hobbies, interests or ideas, you will feel a strong emotional and spiritual bond that may help you deal with deep personal emotional issues. It's a good day to catch up on reading, research, study or paperwork.

Två personer i en.

Splittrad personlighet heter det.

Ibland är Archangel helt enkelt bara en Darkangel. Periodvis. Alla har sina black and white moments i livet och just nu har my black moment tatt över mitt liv. Totalt.//DARKANGEL

Fuck you anyway!

Jag ska göra en ny tattoo(ering). Och här är en låt som jag kom över och gillar sååå otroligt mkt just nu.

Ingen sån billig Rihanna eller Justin Timberlake shit

//Darkangel


Mind u'r own!

Många e så himla upptagna med sina små liv att de inte har tid för de andra människor i deras liv. Inte ens ett gott ord, har de tid för. Och vissa (!) lägger sig i för mycket i andras liv och tydligen har för mkt fri tid. Vart finns mitt i emelan? Alltså hövdighet?

Om jag inte lägger mig i ditt liv lägg dig inte i mitt. Snacka inte skit om nån/bakom nåns rygg som inte har möjlighet till att försvara sig. Det gör dig inte till en bättre människa. Mind u'r own. Lev ditt liv, så gott du kan, resten e bara saker som kommer och går.

Det finns dock vissa saker man kan prata om och vissa som man inte kanske borde prata om. Men ibland kan man missförstå det som dubbel moral. Men...men....vrf inte? Vi lever dubbel moralernas land.

Jag har så mkt att säga. Men jag får ta det lite i taget.

Just nu är jag är för att jag är arg på det som händer i mitt liv. Min familjs liv. Am I cursed? Om jag hade fått chanset till att sälja min själ till djävulen bara för att göra allt bra igen skulle jag göra det. Utan tvekan. Skulle sälja min själ utan att ens tänka på det en sekund, bara för att göra allt bra igen. Offra mig själv, för att göra allt rätt, inte bara för mig utan mest för min familj. Och tro vad du vill, men det är så jag känner.

Helt plötsligt så känner jag ingen conection till Gud. Den är borttappad. Kanske är mitt "namn" inte Archangel utan Darkangel? För det jag får gå igen nu, det här är inte en fajt, det är krig. Och jag håller på att förlora.

Hälsa, jobb, tryghet, familj, framtid, självförtroende, hem...allt.

Måste även hälsa något till en person:
Kul att du eller vem det är nu som läser min blogg och berättar det jag skriver till dig, men kul att du/ni/hon/han läser den.
Sen så kretsar mitt liv inte bara runt dig. Min blogg, mitt liv, du ingick i det så har jag rätt att skriva om dig. Du förstår inte vad jag går igenom och du förstår inte vad DU själv håller på med och vad du vill med ditt liv. Försök att lista ut det. Det gör mig ont att jag var din punchingbag (du vet sån där grej man händer i taket i en boxing klubb och man står och bankar på den och slår på den och den bara hänger där, gungar fram men kommer alltid tillbaka).
Gå du spela dina spel och lek vidare, men inte med mig. Jag vet att jag förtjänar bättre.
(Om du nu tror så, så njuter jag inte av att du ringer och jag inte svarar elr så. Jag gör inte det bara för att jag vet...JAG VET! att inget kommer att förändras, aldrig nånsin. Och jag är bara trött.)

För de som vill förstå säger jag bara tre ord the Hills, Heidi och Spencer.

Och idag förlorade jag någon som....skulle vara något otroligt väntat och älskat.  Och det göt otroligt ont... men vem bryr sig?!


//Darkangel

Agony


Horoscop sägar att allt blir bra.

Wednesday, October 21

Scorpio Horoscope
Go to:  | 

Lina,
If money makes the world go around, yours will be flashing past at the speed of sound. Grab a guard-rail and hang on tight. You could be transported someplace where the rewards are much greater than you have experienced in the past few months.


*HÅLLER TUMMARNA*

//archangel

Orolig för min mamma.

Fick ett telefon samtal som bara shockade mig (och gjorde mig otroligt ursinnig).
Min mamma ligger på sjukhus. Vill inte gå in på varför än. Men jag vill att ni som läser troende eller ej , skall hålla tummarna för henne och att allt går bra.

E sur på the man upstairs, alltså G U D. Det känns som att han bara hatar oss på nåt sätt. Varför skall massa skit hända mig och min familj hela tiden? Speciellt det här med min mamma. Hon ägnar sitt liv åt att andra skall ha det bra och inget gott händer henne.
Hur fan förklarar man det? Karma eller ??? Fuck no.

Önskar ba att allt blir bra snart. After regn comes the sun eller hur?

//archangel

Det blir ba värre och värre...

HAHAHAHHA OH MY DOG!


 

hahahaha

 

//ARCHANGEL


Gherda sover.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA HON SKALL ALLTID SOVA I KONSTIGA STÄLLNINGAR. SOM DENNAHon har fått ett nytt halsband eftersom den rosa med kronerna på har blivit för lite. Nu har hon en med silver dubbar på. Najs!

En bild på henne tagen för några dagar sen , när hon inte sovet. Hon har växt!


där halsbandet är för litet nu =(((


Will oh will smithhhhhhh

När jag hör Willl Smith blir jag sån här ------------->


Här får ni en låt som har varit på min hjärna heeeeeellllaaaaa dagen =))) vet inte vrf

Kanske är jag på bättre humör nu?

 

Cheer up mah peeps!

 


R'n'B JAPAN STYLE!!!!

 


Ay caramba!

Så mina skor har kommit då...och FAN VA SNYGGA DE VA i verkligheten! *hihi*

Verkligen mer än vad jag hade förväntat mig. Jätte hög klacka dock, så har jag de skorna på mig får jag se till att inte bli riktigt tipsy XD (det är en smiley typ gapskrattar).

Och på fredag föresten skall jag träffa min advokat....uufff......Vi ska gå igen en massa grejer. Hoppas att allt blir bra och till min födel i denna tvist. Herre Gud. Jag är nästan lite nervös.

Men skorna i det rosa paketet och ATARAX gör vardagen mycket lugnare och roligare än annars! Och så får vi inte glömma klänningen igår!

Glömde säga att jag har hittat min Von Dutch mössa! Äntligen! Har saknat den.

snygga va????
ååhhh så fiiinaaa!!!

NU FÅR JAG JU GÅR UT OCH TESTKÖRA MINA NYA GREJOR!!!!!!!!! YEEEHAAA GÖTEBORG HÅLL I DIG I HEL(L)GEN! 


bloglovin

Gissa vad?!

Gissa vem håller på och ringer till mig hela tiden....?

Om du gissade på mitt ex - RÄTT , om du gissade på nåt annat - VA TÄNKER DU ME?
I alla fall så ringer han, men jag svarar inte. Och så skickar han sms och jag svarar inte. Jag irriterar mig på vad han skriver i sina sms. Typ "Jag behöver din hjälp, förlåt mig, du vet ju hur jag e, jag gjorde fel, jag kan inte vara utan dig" och BLAAAAAH BLAAAAAAH BLAAAAAAH!!!!!

Orkar inte ens förklara vrf jag irriterar mig på hans sms. Han e ju inte normal helt enkelt.

Plus så har jag möjligtvis (hoppas han inte läser det här hahaha) en dejt till helgen! AAAAAA!!!!

Fan....är det för tidigt för sånt eller?


HAHAHAHA KLART DU GÖR !

//Archangel


VAD JAG SÅG!

HAHA! Kan fortfarande inte fatta d .

Gick hem idag från läkar besöket imorse och dem håller på att lagar vägen här ute och så står d en tjänste bil utanför med en man bakom ratten. Jag körde ju förbi men jag såg honom genom rutan. Det var soligt och solen kom på hans ruta, så kanske trodde han inte att nån såg haha
Men JAG såg i alla fall!

Så han sitter där och petar i näsan och sen! OCH SEN!!!!!!!!! LÄGGER SINA SNOR I MUNNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså jag bryr mig inte om han gö d när han e ensam hemma elr när han e inne på "kontoret" (alltså toaletten) och sitter och käkar sina snor (nån läkare sa nån gång för länge sen att det visar på brist av järn elr nåt på det sättet visar man att kroppen behöver nåt HA HA ) men fan inte när han e ute i den vanliga världen! MAN SER JU!!!!!! MAN ÄCKLAS!!!!!!!!!!!

Fan....tänk vad hans fru skulle säga om hon fick reda på det??? Att kyssa honom när han kommer från jobbet liksom??????????????? EEEEEEEEEEWWWWWWWW

Eller så e han inte gift, just därför. HA HA HA HA OH MY GOD!!!!!
I jakten på en mördare.

Sitter och kollar på tv8 (va e d med mig och min tv8 igentligen?) och just nu visas i jakten på en mördare. Och jag befinner mig i shock.

Två 17 åriga flickor blir mördade (ihjälslagna) av två jämnåriga killar.

ASSÅ VART ÄR VÄRLDEN P VÄGEN IGENTLIGEN?!

IHJÄLSLAGNA!!!!!!!!!!!!!! Och de jävlarna (killarna) sitter och totalt nekar och pratar liksom helt normalt. Som om inget har hänt! Jävla psykisktsjuka jävlar!

Asså, ursäkta mig men jag är jätte upprörd...
Vem har get de rätten till att ta en annan människas liv? Speciellt på det sättet? Att slå någon och bara lämna de att dö, kasta ner tjejerna i en dik utan några yterkläder, de ligger där på snön. Den ena sägs dog nästan direkt men den andra tjejen försökte KRYPA på sina ARMBÅGAR upp till E6:an. Och dog slutligen, av antingen sina skador eller att hon helt enkelt frös ihjäl.

De visar hur en av killarna erkänner till slut och de åker till brottsplatsen och så ska han visa sakta hur allt gick till. Och han bara pratar....helt LUNGT!!!! Som om han berättar för sina killkompisar hur spelade fucking WarCraft kvällen innan. Han skrattar till och med när han berättar hur han slog dem.

"Berätta nu hur du gjorde här då" frågar nån och killen ba "det är lite svårt..." och mannen ba "det förstår jag, men försök" som om han skall berätta om hur han blev slagen, u feel me?

Det sägs att de gjorde för att de ville köra tjejernas bil. WTF???????!!!!!!!!!
Och de blev dömda till 8-10 år i fängelset. HALLÅÅÅÅÅÅÅ????????????????????????????????
Är det allt????????????????????? 8-10 år??????????? SPECIELLT I DET SVENSKA FÄNGELSET?????
Man bra mat, gym, jobb, datorrum, permetion????????? SKÄMTAR NI MED MIG ELR???????????????????

ASSÅ SKÄMTAR NI??????? ÄR DET ALLT EN MÄNNISKAS LIV VÄRD ELR!!!?????  Gå döda nån som är 17 år bara så sitter du inne i 8 år. Kommer ut och fortsätter leva. Asså när den där killen kommer ut är han bara 27 år!!!!! 27 BARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han liv e inte fucked up då. Han ba fortsätta leva.......

ASSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ AAAAAARRRGGGGGGGHHHHHH AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Jag e så jävla sur !!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sverige och deras knas regler!!!!!!!!!!!!!! och lagar!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja , läs det här , FRA!!!!!!!!!!!
//Archangel
Min blogg är tråkig =(

It seems that I just cant get readers to stick with my blog =((((

YAY!!! POSTORDER!!!

MINA GREJOR HAR KOMMIT! PLUS SÅ FICK MAN EN GRATIS MÖSSA !!!

HAR FÅR NI SE HUR D SER UT!

OCH "CHRISTINE" E PÅ TV!!! YAY!


HELA PAKETET


CHIPS OCH COLA E FÖR ATT STÖDJA DEN LILLA BUTIKEN =))VAD TYCKS???????????

CHEERS!

//ARCHANGEL


bloglovin

Dagens frukost.

Jaaaaa, jag vaknade rätt så ok tidigt för att gå och lagt sig kl halv sju på morgonen. Kl. ett vaknade jag. HHmmm....

Sen tog jag en dusch (inte lukta ush), gick ut me hunden och när jag kom tillbax åt jag frukost. Ni skall få se vad. Och jag fick en sån där grej posten skickar när man ska gå hämta nåt man har beställt elr nåt som man måste hämta ut. Aja. Min Nelly Marin Klänning har kommit!!!! YAY!!!!!!
Ska gå hämta ut den nu och prova den. Och jag fick ett mejl från shenker ( elr vad de nu heter ) - mina skor är påväg! YAAAYYY!!!!!!
Så snart är mina hela outfit färdig hehe

Ah juste, piratdressen. Jag betalade för den nu och Rainman sa att han skulle skicka iväd den denna vecka (!) och att han HOPPAS att den kommer fram innan HELLOWEEN helgen! VAFANNNNN!!!!!!!!!!!!!!!
Jag blev helt galet och skrev ett aslångt mejl till honom och han ba "nääe men HA HA ! jag skrev det sista mest på skämmt, men dressen är på en annan ort just för att vi höll på och flyttade, men jag ska försöka få iväg den denna vecka så du kommer säkert få den nästa vecka, kanske i slutet på nästa vecka men innan helloween i allafall." Och jag bara tänkte ditt dumma as. Du har redan fått pengarna. Du skulle ha skickat iväg den igår (måndags) och den skulle ha varit framme i slutet på denna vecka eftersom på tradera stod det att de skickar ut sina artiklar med nån DS elr vad det nu heter som är jätte snabba på att leverera. Plus att jag har beställt saker från fyfan UMEÅ och fick de inom 2-3 arbetsdagar.

Aja, men vi får se hur det kommer att gå nu då. Hoppas att allt löser sig innan Helloween. Annars var det bortkastade pengar.


HARVEGRYN MED KAFFE MED MYCKET MJÖLK MMMMMMMMMMMM


visst ser det gott ut???

Cheers!

//Archangel
bloglovin

LOVE LOVE LOVE INDIAN MUSIC

 

ARCHANGEL


oy oy oy...näe men tittah!

Tuesday, October 20

Scorpio Horoscope
Go to:  | 

Lina,
This is one of those times when you basically have to say to heck with everyone else, I'm going to do what I want to for a change. No-one is going to like it much, but you are entitled to have your own way, your own space, every now and then. Just be sure that the treat you pick is worth the aggravation they will give you for it.


SOUNDS PROMESING!!!!

//Archangel

P.S

varje gång jag byter kanal stöter jag på scener där det finns folk som sätter på varandra........VARFÖR????

Is it a sign????? HA HA HA

eeeeeeeeewwwwwwwwww straight sexthis is way more hotter :DNatti natti

//Archangel
bloglovin

Oh snap!

Nu visas en skitgammal tv serie (1999) som heter Popular. Skit rolig och konstig serie. Kommer ihåg att jag följde den när jag va 12-13. Och tyckte att vissa va skitsnygga osv.

Men, oh snap , jag borde sova nu, men kan inte. Och.....oh snap....en bil körde utanför fönstret nyss och tytade. Vilket tyder på att någon vill att jag skulle kolla ut. Och oh snapppppppppppp......jag blev faktiskt rädd.......

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ska länga mig i sängen och somna av räddsla. Och sova djupt.

Ska nanna nu. Natti natti!

KOMMER NI IHÅG DE?????

 

hhhhhmmmmmmmmm

DO I HAVE A STALKER MAYBE???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Cheers!

// Archangel

bloglovin

Nip/Tuck

Kollar på Nip/Tuck på Tv8 just nu. Älskar den serien.

Den har allt, snygga män, kvinnor, sex, drama, skämten, problemen, kirurgin och musiken. Allt allt.
Och det roliga är att jag höll på att skriva mitt förra inlägg och så kom jag på en gång för länge sen, och så byter jag kanal till tv8 från tv4 och ser att , jaaa, nip/tuck e på tv. Och just då visar de hur ett skiiiiitsnyggt par har sex och i samma rum är det ett annat par som oxå börjat hålla på. Sen hamnar alla på samma säng dock med samma parters.

Sedan visar det sig att tre av personerna är bisexuella förutom en av de. Som blir tagen på röven av en annan kille , vilket han inte tyckte va upphetsande. Så där tog det roliga slut då =(. Aja, men resten av serien var lika bra ändå.Åhhh nu kom jag oxå på att jag SAKNAR ZTV! För nu har det blivit mycket MYCKET MYCKET mindre musik på TV. =(((((

Och att "How I met Your Mother" är skitrolig!!!! Så jäkla bra!!!!!!!

Cheers!

//Archangel
bloglovin

Men hon kanske tar efter mig?

OK!

Nu svarar på en fråga som har återkommit av vissa personer. (JAA, DU MED ;-)

Är du gay? Eller bi eller nåt?

Japp! Eller inte gay ( än brukar jag säga ) men jag är bi. Bisexuell alltså. Alltså så är jag attraherad av både killar och tjejer.

Jag har haft ett litet krush i en tjej i ett halvt år nu, men eftersom hon inte alls bor nära så har det ju varit omöjligt att påbörja något med henne. Men hon vet att jag bryr mig om henne och hon har lovat att försöka att ändra sina planer något och komma och hälsa på mig i minst en vecka. Så om allt går vägen kommer hon och hälsar på. Och bor hos mig hela tiden! Hoppas hoppas.....

Ja, man kan vara i ett förhållande med en person en ändå vara lite småkär i en annan. Spelar ingen roll om det det är män eller kvinnor. Alla är kapabla till det. Plus att nu när det har tagit slut med mitt ex så har jag pratat mkt med henne och hon har fått mig på bättre humör lite grand.

Jag kan nog oxå säga att jag attraheras sexuellt mer av kvinnor än män. Och jag gillar inte butch tjejer, förutom Kate Moennig. Och min crush stör sig så otroligt på det haha.

jag kännde på mig att jag var attraherad av tjejer sen en lååååååång lååååååång tid tillbaka. Offtast har jag inte vågat prata  om det alls. För ingen tog det på allvar eller så skämmde de ut en eller så var det nåt annat som gjorde att man bara skämtade bort allt och sa det hemska orden "näe jag skämtade bara". Fast man igentligen visste att man inte gjorde det.

Men nu vågar jag att säga att jag är bisexuell. Och jag skiter totalt i vad du tycker om det. Om du inte gillar mig för det så, pfff....what a loss.

Och nej, jag har inte attraherats av typ alla mina tjejkompisar. Det har hänt att jag har blivit lite "småkär" i en tjejkompis nångång men det har jag ju liksom.....inte utvecklat vidare. Så....aa....Och blir man liiiiite liiiiiite småkär så finns d ju liksom inte mkt att göra åt det. Kanske bara ignorrera det hela, om man är rädd att det skulle förstöra relationen som vänner.

jag kan inte heller säga att jag är lesbisk. Inte riktigt än i alla fall. För jag har ju liksom inte hittat den rätta bland killar eller bland tjejer. Så vem blir den rätta vet man inte. Kanske helt ur det blåa blir det en tjej???? Vad vet jag.

Jag vill självklart ha barn. Absolut. Många oxå. Men det kan man ju ha även med en tjej.

Jag vill gifta mig och ha ett stort bröllop. Även det kan man göra med en tjej. Jag tror till och med att bröllopet skulle bli ännu vackrare med två brudar i bröllopsklänningar.

Min mamma är en cool mamma och hon skulle förstå om nåt sånt hände.

Men nu är det så att, jag står fast vid att jag är bisexuell. Jag hade en liten period av "lezz" men eftersom d var lite svårt rent allmänt som jag inte riktigt orkar gå in på just nu så.....aaa...men ni fattar.

Skulle jag bli verkligen attraherad av en brud nångång så skulle jag säga det till henne.
Sexiga Kate Moennigför de som just not get the pic, it means I swing both ways =)

på långt håll ser det även ut som en mus HAHA kvinlig mus alltså


HA HA HA EXACTLY

Cheers!

//Archangel
bloglovin

My god is gay.

Jaa now its oficial. Min hund är gay. HA HA

Hon har börjat jucka nu. Konstigt nog. Och hon juckar på andra tikar ENDAST! Och så juckar hon på kvinnor oxå. Typ mig. Har aldrig sett en tik jucka på en annan tik. Förutom en gång när jag hade en annan hund över, som mitt ex hämtade, det var oxå en tik som juckade på min tik. KNAS!

Hon har en manlig vän som hon leker med, och kanske är lite smått kär i misstänker jag, men hon juckar inte på honom. Han försöker ju sätta på henne (eewww) men hon låter honom inte. HAHA.

Vissa säger att det är mer en dominans grej, att hon vill visa vem som bestämmer. Men det tror jag inte så starkt på.

Asså....Gherda....du e sååååå gay !!!


HAHAHA ROLIG BILD


Cheers!

//Archangel
bloglovin

På tv just nu.

Jag sitter här och kollar just nu på Americ's Got Talent. Riktigt sjuka grejer är med den här gången. Och det som är igentligen inte mycket till talang går vidare medans grejer som man kanske ska uppmärksamma inte går vidare alls =((((( buuuhuuuu

Vissa människor där använder oxå sina tregedier som en fribiljet till nästa omgång känns det som. Jaaa...men sånt är livet.

Cheers!

Tandblekning pågång

Asså jag har ju berättat att jag fick tandbleknings kitet hem som jag beställde på dentaworks. Så jag började bleka tänderna. En vecka sedan blekte jag tänderna en gång i två timmar. Och jag fick värk i tänderna, illningar liksom. Och plus att jag bleker både den nedre och den övre delen, så båda tandskenorna va ju inne samtidigt, och det bara rann saliv.

Jag tror att jag kanske hade även lagt lite för mkt blekningsmedel eftersom när jag sväljde så smakade jag av nåt skit äckligt. Men sen så orkade jag inte sitta en timma dagen efter och bleka så jag sket i det.

Nu igår så tänkte jag, men , jag sitter ju ändå framför datan och skriver blogg och så då kan jag lika gärna bleka tänderna. Och det gjorde jag. Denna gången så la jag mindre tandblekningkräm i tandskenan och ännu mindre på sidorna av tandskenan. Så det gick ju bra, plus att när man är upptagen med något under tiden så går det ju jätte fort.

Jag höll nog på lite för länge för länge. Två timmar. Och idag värkte mitt tandkött lite mer än vanligt. Nu sitter jag och bleker de igen och det värker lite nu med. Eller värkt lite mer nu i en och en halv timma. Jag är helt enkelt en idiot som vill få kritvita tänder och blödande tandkött!!!!

Första gången jag blekte, mindre resultat, syntes knappt nån skillnad. Andra gången syntes verkligen skillnaden och nu ska jag gå och ta ut skenorna för d värker som fan och så meddelar jag resultatet.

Ajjjj ajjjj ajjj-------------------------- 5 minuter senare -----------------------------------------------

Aja....direkt skillnad. På skalan som man fick me där, hade jag 11 i hur gula de är när jag började, nu ligger jag på en 6:a ungefär. Men.....tandköttet mår inte alls bra. Så jag ska nog lägga av och bleka just nu. Kanske om några dagar så kan jag bleka de igen i en timma.

Annars nästa vecka elr så. Men skillnad finns alltså. Verkligen.

Vill man vara fin, får man lida pin.

Cheers!

Cirque du soleil

kommer till Sverige! YAY!!!!! Jag brinner för cirkus och verkligen för sånna udda grejer som cirque du soleil. Vill verkligen se den.

Vill du oxå det? Beställ biljeten här :
Cirque Du Soleil boka direkt

 

det ser så spännande ut , fast, jag tror inte att jag kommer att gå (((

 

Cheers!


Ingen lust....

Jag har tappat min lust. För allt.

Jag vill inte äta, är helt enkelt inte alls hungrig. En kopp kaffe och en kopp te per dag. Får ens knappt det i mig. Ingen lust för mat, sex elr nåt annat......buuhuuu.....men det kommer att gå över så småningom. Det är säkert den här perioden som man går igenom när man just gjort slut med någon man tycker om så mkt (eller tyckte om).

Jag vill bara raka av allt mitt hår. Och byta min klädstil. Shoppa loss. Nya byxor, skor, klänningar osv. Det har jag lust till. Men inget annat =(((

Cheers!

Music digger!!!!

Kolla vad jag hittade på youtube!
Jag är verkligen ett musik freak och är beroende av youtube! Is there a youtube rehab??? HA HA

FEETTTT LÅT! AS SKÖN!!!!!!

 // Archangel

bloglovin

 


Insomnia

Jag har hamnat i ett insomnia tillstånd. Kan inte sova alls. Har inte sovit sen kl 8 igår morse och känner mig inte så sömnig nu heller.

Hhhhmmmmmm vad kan det bero på?????

Jag vet ju vad det beror på igentligen. Ska i alla fall ta ut hunden nu, får se om jag blir något trött nu. Sitter här i mörkret. =(( buuhuu

jo känner mig lite trööö..jakjsjajisijiaa

zZzZzZzZz

//archangel

Tyra dumpar vikten

Tyra har gått otroligt mkt ner i vikt inför det nya säsongen av ANTM (Americas Next Top Model). Och hennes uttalande var "Jag mår mycket bättre när jag är smal. Plus att mina armar ser mycket finare ut då."

Hon som predikar om att älska sig själv som du är och om att själv vara stolt om att inte va så smal nu när hon inte längre är model. Jaha. Men....Jag tycker ändå att hon är totalt intitled för att göra så. Gå upp och ner i vikt. Det är hennes liv. Hennes kropp. Och hon får göra det hon känner för. Och jag tycker personligen att hon ser jätte fin ut i sin nya vikt. You go girl!

BEFORE                                                            AFTER

Säsong 13 av ANTM

Duuuh, vilken skilnad!

 

Jag skall oxå ner i vikt =)))

 

//Archangel

bloglovin


Archangel

Nu skall jag förklara varför jag kallar mig själv för Archangel.

För 5 år sedan började jag utforska olika religioner. Jag ville hitta en religion som skulle passa mig bäst. Jag kommer ifrån en familj med blandningen av olika religioner, vilket gör svårt för en att välja men ändå bra för en eftersom man får mer insyn i dessa religioner.
Jag testade på de flesta. Läste om de, gick till kyrkor,synagogor,samlingsplatser,tempel och moskeer.
Med det i bakgrunden har jag alltid haft bra betyg i religion i skolan.

Jag testade allt från wicca (nyhedniskt religion, wicca är ett gammal engelskt ord för häxa, ej ond) till hinduism. Islam,judism,olika grenar av kristendom (till och med LDS aka mormon). Men ändå så känndes som att inget av det var för mig. Det var det kanske i början eller för stunden, men det gick alltid över. Dock har jag aldrig vänt mig ifrån Gud. Jag har nästan skapat ett eget lilla tro. Jag tror på Gud men på mitt eget sätt.

Och för tre år sedan kändes det bara som att Gud hade övergett mig totalt. Som om han var arg på mig att jag vandrade omkring så mycket. Men när jag väl sätter mig in tron elr någon religion så har jag predikat om det. Och många har sagt att jag har någon slags förmåga att förmedla min tro. Även om det är på mitt egna lilla sätt. Men jag kan har något slags förnufft som gör att jag kan nå ut till folk, och när de lär känna mig på riktigt och är redo att lyssna på mina åsikter att jag kan nå ut till de, nå ut till många.

Måste bara påpeka att jag har i stortsätt aldrig levt ett helt hederligt liv (i alla fall vad anses att vara hederligt inom religion).

Så, för tre år sedan när allt känndes segt och dåligt, och jag bad om att kanske få ett tecken på att han finns fick jag en drömm. Men igentligen inte då när jag väntade på att få den så att säga.

"Det är bara svart. Jag ser svart framför mig och jag känner mig nästan blind. Jag försöker att öppna upp mina ögon men det går inte. Och det är kålsvart. Det svartaste som finns. Men det svarta jag såg i drömmen finns inte i denna värld, så svart var det. Jag känner nästan som att jag flyter nånstans, som om det vore nånstans ute i rymden. Långt långt borta från allt. Jag hör en mild vind susa i mitt öra, som om någon viskar något till mig fast ändå inte. Ibland känns det som att det är inte ens en vind utan en sång av någon otroligt vacker varelse som inte existerar i vår värld. Och det blir allt högre och högre, fast inte så högt att man får ont i öronen utan högt men ljuvligt. Och på vissa ställen framför blåses det svarta bort. Det svarta ser ut som en sand. Med små små sandkorn.Och under detta som blåses milt bort med en "vind" börjar det ljusna upp. Otroligt vit, inte så att man får ont i ögonen av det, men ljust. Vitt. Så vit du kan tänka men ännu ljusare, det vita finns inte i vår värld. Och upp kommer bokstäver, sakta men säkert...Det känns som att jag kisar för att se bättre och som att jag flyter längre ut, bort från bokstäverna så jag kan se de bättre. Och jag äntligen kan se det och skilja ur det...
A R C H A N G E L
och plötsligt är allt borta.Jag vaknar upp i kall svett. Känner mig svag."

Jag tänkte bara "aha? vad betyder det? måste skriva upp det så jag inte glömmer" och går och lägger mig igen. Sen var det glömt. Det går nåt år, saker har hänt, jag går igenom svåra perioder. Återligen vänder jag mig till Gud med uttalandet "Du hatar mig. Du vill skada mig. Du finns inte."

Och när det har lugnat ner sig lite, kommer drömmen tillbaka. Jag skriver ner Archangel, men kollar aldrig upp det. Sen var det glömt.

Ett år till går, samma sak. Och nu i år. Samma sak, efter en hemsk personlig tragedi. Den här gången kollade jag upp det. Som jag förstod så är "Archangels" Gud's krigare. De är som änglar fast med en annan uppgift. De kan befinna sig på gjort. Och de krigar.

Då tänker jag, jag har fortfarande inte listat ut det hela men, då tänker jag. Mitt liv har ju varit jobbig. Jag har gått igenom svåra situationer i mitt liv, och jag går igenom de - kryper ibland, bryter ihop, biter ihop och blir på något sätt starkare för var gång. Ibland lär jag mig med en gång, ibland inte på en gång. Ibland, I bite the dust, men jag går upp igen. Och det känns som att jag krigar. Att jag krigar mig igenom livet. Men, jag måste nå the rock bottem först innan jag kan stiga, rise and shine.

Det känns som att vissa får saker lätt i sitt liv och de uppskattar det aldrig. Dont! Uppskatta din situationen, även om den är dålig, måste du veta att efter regn kommer solen.

De som inte känner mig på riktigt vet inte hur svårt allt kan vara för just mig, och kanske kan man inte se igenom fasaden. Men jag vill inte heller att människor skall tycka synd om mig eller något i den stilen. Bara lyssna, ta till sig och förstå. Och kanske ha tålamod. De enda som jag behöver ha djupstöd av, eller stöd på mer djupare nivå - är mina föräldrar, syskon och den personen jag skall dela mitt liv med. That's it.

Har jag förstått drömmer rätt, så har jag ett syfte här på gjorden, alla har det, men mitt är kanske mer speciellt än ditt. Och mitt liv är ett krig. Mitt liv måste vara svårt.

JAG ÄR EN KRIGARE

ARCHANGEL

//Archangel

bloglovin

Ny te smak och tv4 play

Köpte 4 nya smaker med te. Kommer inte ihåg vilka, men det är nya smaker i alla fall. De var i lös vikt. Sitter och tesstar en av de nu, melon smak.

Och samtidigt kollar jag på mammas pojkar del 2 på tv4 play. Fyfan asså.....

Får återkomma med mammas pojkar sen. Har lite att säga, men känner mig trött just nu.ännu en copycat av den amerikanska versionen


mellon te, tyckte det var en rolig bild oxå
kreativt, verkligen...


//Archangel


bloglovin

Bloggawards 2oo9

Kollade nyss in på Fokis blogg för att se om hon vann (?!). Röstade på henne sj i alla tre kotegarierna. Och gissa vad! Det gjorde hon. Årets nykomling,årets mest originella och Årets blogg.

Jag är verkligen glad för hennes skull. Hon är duktig. Kissie vann under kategorin "Årets kaxigaste blogg". Det höll jag inte med om. Jag tycker att Katrin KzytmsoaadjsksjdsjjSKA har den kaxigaste bloggen. Eller jag kanske tycker bara att hon är kaxig. Men i alla fall så....a....

Grattis Foki!!! Jag visste att du skulle vinna!

Glad för dig jag....


Asså jag kommer av mig här om ämnet men.....Jag fyller år snart. Den 30:nde oktober blir jag HELA 22 ÅR!!!!! HERRE GUD vad tiden flyger förbi, och jag vill att The Voice muntrar upp mig.

Ni kanske vet att de kör med RAP ATTACK varje fredag. De ringer upp någon kl 08:10 på morgonen och så kör de rap attack. Jag vill verkligen att de gör en sån till mig. Va gött det skulle kännas asså.

Jag menar...jag fyller 22 då. Det har hänt grejer senaste veckorna som har framkallat ångest, panickattacker, mardrömmar, har helt enkelt tappat livslusten liksom. Och plus att min födelsedag är ju nära Helloween och de flesta åker till Sensation White och det blir bara kalebalik helt enkelt. Jag känner mig bara ensam och så......OCH DÅ på fredag den 30:nde kl 08:10 på morgonen RINGER THE VOICE, och bara "ÄR DET LINA?" och jag e typ lite sömnig har inte hunnit få gratulationer från nån än "Jaaa...det är jag det..."
Och så kör de en rap attack som muntrar upp mig som fan! Och jag får en skit grymm present liksom. Bästa födelsedan EVER liksom. När man vaknar upp och bara hör ens favorita radio station rappa för dig liksom.

Uffff....ufffff va det skulle kännas underbart.


//Archangel

bloglovin

Pirat klänningen

Betalning gjordes sent igår natt, och klänningen borde vara på väg nu! Så jag tror att jag får den i veckan... YAY! Plus så måste jag ju få min andra "vanliga" klänning från nelly.com som jag har beställt och de där fräschaaaaaaa skorna.

Längtar tills jag får allt det där hem. Sen är det utgång! Ett måste tydligen nästa vecka. Måste måste måste!!!


//Archangel

The Nanny - favorit tv serie of mine

Ni vet den här serien som visades under 1999 och sen i 6 säsonger, med nannyn med irriterande röst. Glömde bort serien totalt, men imorse visade de gamla avsnitt på TV3, och jag bara gapskrattade hela morgonen. En bra start på morgonen i alla fall =).

Så himla rolig. Den bästa serien alltså haha

Här, remenisce :

I Ryssland (Copycat land) har de gjort samma serie fast på rysska. "Samma" historia, samma skämt. Fattar inte varför just samma skämt, ingen fattar de här skämten i Ryssland. Det är inte samma humor. Och nannyn i den serien har inte en irriterande gnällig röst, vilket är den bästa delen med hela serien.

Provsmaka lite:

 

 

men det är tydligen inte bara Ryssland som har kopierat detta:

Kolla in Mexico's version

 


//ARCHANGEL

 

bloglovin

Dedicated to you, former lover.

Du sa att jag borde tacka dig... Det här är till dig. Tack för att du gjorde mig starkare.


Благодоря тебе, я сильней чем была раньше, спасибо тебе за это.

After all you put me through
You'd think I'd despise you
But in the end I wanna thank you
'Cause you made me that much stronger

Well I, thought I knew you
Thinking, that you were true
Guess I, I couldn't trust
Called your bluff, time is up
'Cause I've had enough
You were, there by my side
Always, down for the ride
But your, joy ride just came down in flames
'Cause your greed sold me out of shame, mmhmm

After all of the stealing and cheating
You probably think that I hold resentment for you
But, uh uh, oh no, you're wrong
'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you, cause it...

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Oh, ohh

Never, saw it coming
All of, your backstabbing
Just so, you could cash in
On a good thing before I realized your game
I heard, you're going around
Playing, the victim now
But don't, even begin
Feeling I'm the one to blame
'Cause you dug your own grave, uh huh

After all of the fights and the lies cause you're wanted to haunt me
But that won't work anymore
Uh, no more, oh no, it's over
'Cause if it wasn't for all of your torture
I wouldn't know how to be this way now, and never back down
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

How could this man I thought I knew
Turn out to be unjust, so cruel
Could only see the good in you
Pretended not to see the truth
You tried to hide your lies, disguise yourself
Through living in denial
But in the end you'll see
You won't stop me

I am a fighter and I
I ain't goin' stop
There is no turning back
I've had enoughhhhhh

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Thought I would forget
But I, I remember
I'll remember, I'll remember

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter


//ARCHANGEL
bloglovin

Musik tips =)

Jag hittade några sköna låtar på nätet, här kommer de =)

 


 hahaha emma den är till dig ;-)


Asså det är bara nåt konstigt urval av låtar....enjoy hur som helst.

//archangel


bloglovin

It's over

F.d älsklingen kom och hälsade på, vi åkte till affären och handlade mat. Sen kom vi hem och allt var ju bra. Jag lagade mat, vi satte oss ner och åt. Sen chillade vi i vardagsrummet. Jag skämtade hela tiden älsklingen skrattade. Vi spelade lite kort, lekte med hunden. Allt va bra, enligt mig i alla fall. Sen ringde hans telefon. Han bedde sig konstigt. Sa att han skulle åka och hälsa på den personen som ringde. Jag gick upp och gick till toaletten, tyckte inte om hans skämt eller vart detta ledde.

Medans jag var på toaletten hör jag utterdörren öppnas "tyst" upp, jag ropade ut "A men stick då!" och mumlade "din jävel". Jag kommer ut och ser att han är borta. Han låser utterdörren. Går till fönstret och kollar ut. Bilen är kvar. Då trodde jag att han var kvar, att han skämtar med mig. Jag väntar lite i vardagsrummet vid datan. Inget händer, han hoppar inte ut ur nåt rum och ropar "buu!".

Jag gick till fönstret igen - och då ser jag honom köra iväg. Jag stack ut ur fönstret. Han stannade. Jag ringer till honom men han svarar inte. Jag ringer igen. Samma sak. Han backar tillbaks. Jag fick sån äcklig kännsla av hjälplöshet. Att det finns inget jag kan göra. Om jag blir sur eller inte bryr han sig inte. Jag slängde igen fönstret och släkte ljuset och gick in i rummet. Jag ringer igen men får inget svar. När jag kommer till fönstret igen är han borta.

Jag skickar iväg ett sms "A men stick då din jävel. Det är inte så att du bryr dig om mig direkt. Jag vill aldrig se dig igen! ALDRIG!"

Och så svarar han "Är det så du tackar mig? VARSÅGOD DÅ!!!!" 
och så stänger han av sin mobil...

Vilken människa gör så mot nån annan? Fullt frisk människa? Mot någon de säger sig älska?

Jag fick nog bara. Jag har gått igenom ett helvete de här två veckorna. Och han ställde inte upp för mig alls. Jag bröt ihop framför honom och han kramade mig inte ens. Jag bad honom att visa till mig att han älskar mig, han söp mig ner och hade sex med mig och stack iväg och hörde inte av sig på flera dagar, sen hände samma sak igen. Och när allt det här hände during de här två veckorna tänkte jag, nu börjar allt igen. Förra året runt samma tid var han likadan.

Men den här gången inser jag, att det är bara så mycket en människa kan tåla. Bara så mycket. Hans ord betyder inte något längre. Han inser inte vad han håller på med eller vad han utsätter mig för. Han inser inte sina fel. Han inser inte att han tar snedsteg. Han skiter i allt och är otroligt egoistisk. Han bryr sig inte om någon annan än sig själv...

Och han skyller på att inget är som han planerat....på mig. Han klandrar mig.

Men jag har fått nog. Tog bort honom från mina vänner på facebook, msn, raderade hans nummer från min mobil. Raderar honom från mitt minne.

Jag hade ett totalt sammanbrott den kvällen, vilket var igår. Totalt sammanbrott. Jag kännde mig hjälplös, ensam, övergiven och inte det minsta älskad eller älskvärd. När en människa man tror sig älskat får en att känna så, då är det lätt att man börjar hata en istället.

Jag gav mitt bästa - han gav ingenting. Jag försökte se det bästa med det hela, men till slut inser man att det leder ingenstans.

It's over.

Det är svårt, men jag klarar. Igentligen är det inte alls svårt, med tanken på hur han behandlade mig under tiden vi var tillsammans.....

Som jag brukar säga: "What doesnt kill me, makes me stronger!"


 

// Archangel

 

bloglovin

Crepes....mmm.....

INGREDIENSER Antal crêpes

Mjölk

5,0

dl

Vetemjöl

3,0

dl

Salt

0,5

tsk

Ägg

4,0

styck

Smör el. margarin

2,0

msk

Hårdost till garnering

 

 

 


 


 


Fyllning:

 


 


Skaldjur (rensade)

400,0

gram

Vetemjöl

5,0

msk

Grädde

2,0

dl

Vatten

1,0

dl

Fiskfond (konc)

1,0

msk

Salt & peppar

 

 

Matfett till stekning

 

 


(Klicka på ingrediens för att läsa mer om varan på Menyse.com)
TILLAGNING
 1. Crêpes: Vispa samman mjölk, mjöl, salt.
  Vispa ner ett ägg i taget. 

  Smält fett i panna och vispa ner i smeten. Grädda crêpes medelhög värme.

 2. Fyllning: Smält lite matfett i en kastrull.
  Ta av från plattan och vispa ner mjöl.
  Tillsätt grädde, fond och lite vatten.
  Koka cirka 4 minuter, tills ganska fast.
  Tillsätt skaldjur ev. skurna i mindre bitar.

 3. Ugnslaga: Sätt ugn eller grill på 250°C
  Fördela 2 msk fyllning per crêpes.
  Rulla ihop. Lägg på lätt smord plåt/ungsfat.
  Riv ost och strö över. 

  Gratinera 7-15 minuter högt upp i ugnen, tills osten fått fin färg.

Det här är jätte gott speciellt på morgonen!


// archangel


bloglovin

My horoscope for today.

Scorpio Horoscope
|

Lina,
You have powerful insights, vivid dreams, and flashes of intuition today that can powerfully enhance your life. You are about to undergo some changes in your love life, which will add some sparkle to your eyes, and some spring to your footsteps.


Sounds promesing =)

//archangel

bloglovin

Catwoman

Fan vad jag skulle ge allt för att vara catwoman.....

sitter och kollar på filmen nu på tv3....xoxo Archangel

bloglovin

Den stora resan del 2.

Min åsikt:

Jag kollade bara på ett avsnitt, om ens det. Klarade inte av att kolla på mer än så. Själva attityden som de här tre familjerna har i serien är helt fel. Det är nästan stöttande.

Dem här familjerna har alltså sökt in till programmet själva. Alltså visste de vad de ger sig in på och vad som väntar dem. Ändå så beter dem sig som att de blev tvingade in i den här situationen och att de inte ens vill vara där. Ger man sig in i leken får man leken tåla.

De gnäller, maten är oätlig, det är kallt, de vill inte arbeta ordentligt (alltså med samma intusiasm som byborna). När man kommer till ett annat land skall man anpassa sig efter det landets kultur, speciellt om man skall bara va där i några veckor. Man kan i alla fall försöka att göra sitt bästa. Det är inte bara dem andra som tjänar på det, det är även du själv.
Varför förväntar svenskarna alltid att när man som invandrare kommer till Sverige så skall man anpassa sig efter Sverige och embrase den svenska kulturen. Varför kan inte de göra likandant? Det är ju bara några veckor.

Det känns som att de här familjerna inte uppskatter den resan dem gick igenom. Det känns som att de ser på den resan som en enda jobbig semester som inte upprättar sig till deras kvar, som att de blev lurade nästan. Du vet när man betalar för en resa och hotel och så, sen kommer man fram och hotellet är inte som den va på bilden och rummet är fel, man man har betalat ganska mycket för det så man måste klaga så man får sin valuta för pengarna liksom.

Hade det varit jag skulle jag ge mitt allt och lägga ner mitt hjärta och själ ner i den upplevelsen. Och bidra till de afrikanske familjerna och visa att jag känner mig välkommen och inte är en börda för dem.


//archangel

bloglovin

Den stora resan del 1.

SVT anklagas för att exploatera afrikanska minoritetsfolk i den nya dokusåpan "Den stora resan". Enligt den namibiska organisationen LAC fick himbafolket "småpengar" i betalning, och beskrivs dessutom fördomsfullt.

"Den stora resan" börjar sändas i SVT den 8 september och handlar om tre svenska familjer som flyttar hem till minoritetsfolk i Namibia, Vanuatu och Indonesien. Syftet är att skildra de svenska familjerna och de kulturkrockar de utsätts för.

I Namibia flyttar en familj hem till himbafolket. Enligt Legal Assistance Centre, LAC, i Namibia har det svenska produktionsbolaget Eyeworks filmat utan att först sökt tillstånd hos dem. LAC har den namibiska regeringens uppdrag att företräda minoritetsgrupperna, eftersom dessa själva ofta lever omedvetna om lagar och rättigheter. Alla som vill filma himbafolket är skyldiga att först kontakta LAC, uppger svenska Afrikagrupperna.

— De har inte blivit kontaktade och det var därför de reagerade när de upptäckte att det här filmandet pågick, de kontaktade oss, säger Lena Kalmelid, ordförande i Afrikagrupperna.

LAC är, liksom partnerorganisationen Afrikagrupperna, kritisk till den låga ersättning det svenska filmbolaget betalade ut.

— Filmteamet betalade med några säckar majs och småpengar, runt 40 kronor per dag. Det är förnedrande. När jag konfronterade dem sa deras kontaktperson på plats att "de här människorna gör ju i alla fall ingenting". Det är struntprat. De har sin boskap att ta hand om. När filmteamet är på plats kan de inte sköta sina vanliga jobb, säger Zeka Alberto, jurist för land, miljö- och utvecklingsfrågor på LAC, i ett pressmeddelande från Afrikagrupperna.

Enligt Micael Lekberg, programchef på SVT, ska Eyeworks följa alla lokala avtal.

— Vi är jättenoga med att de följer de avtal och lagar som finns i det landet där de jobbar. Det reglerar vi i vårt avtal med Eyeworks, det är en förutsättning. Vi ställer nu frågan till Eyeworks när det gäller alla de här omständigheterna.

LAC och Afrikagrupperna vänder sig också mot SVT:s marknadsföring av programmet, och menar att den är stereotyp. Där står bland annat att svensk vardag byts ut "mot extremt primitivt stamliv", och att himbakvinnorna "smörjer in sig med rödbrunfärgad lera i stället för att tvätta sig".

— Vi utvecklar det där i programmet. Vi vill verkligen lyfta fram deras kultur och det är inget som säger att vår är den rätta. Det är ett jättespännande program om hur två kulturer möts, säger Micael Lekberg.

Det är inte så att programmen lyfter fram stereotyper för att poängtera just kulturkrockar?

— Jag upplever det inte så. Vi har ingen anledning att stigmatisera kring andra kulturer, det vill vi absolut inte göra.

Eyeworks Swedens vd, Anders B Karlsson, säger till Expressen att bolaget "sökt alla tillstånd som behövs".

 

Källa // MOBIL NÖJE HD \\

 

//Archangel

 

bloglovin

Afrika, jag vill göra volontärarbete.

Såg en dokumentär på SVT2 igår. Ganska sent på natten/morgonen. Jag blev helt paff.
Den handlade om gatubarnen i Afrika, specefikt ett gäng då, som försökte klara sig så gott de kunde och tjäna in lite pengar och bli filmstjärnor. De var väldigt intresserade av film och ville göra egna filmer och bli filmstjärnor.

Jag blev verkligen paff igentligen. Året är 2009. Och massa med galor som samlar in pengar till de här länderna pågår. De samlar in miljoner. Men ändå känns det som att allt är fejk. Som att inga av de pengarna når ut. Och dokumentären känndes som om den filmades på 1800 talet.

Jag har funderat på sen länge tillbaks att jag vill göra volontärarbete i just Afrika. För att det känns som att man gör skillnad när man är där nere själv och hjälper till. För då ser man skillnaden man gör med egna ögon. Då kan man va säker på att man faktiskt hjälper!

Vill du oxå göra skillnad? Har du funderat på att göra volontärarbete utomlands?
Följ länkarna nedan

Länk NR 1

Länk NR 2

Om inte det passar så finns det mycker mer sidor ute på nätet som du kan leta fram eller börja här: GOOGLE ÄR BRA


//Archangel


bloglovin

Change underkläders affär skickade ett brev till mig.


Kära Lina

Vi ser att du snart fyller år. Du kanske redan nu funderar på vad du önskar dig…

Om det är härliga underkläder eller utsökta badkläder som finns på din lista, kan vi hjälpa dig – och alla andra som funderar på vad de ska köpa till dig. Skicka dem bara din Önskelista från Change!

Föreslå vad du allra helst önskar dig. Är det något sensuellt eller praktiskt, Push up eller Full kupa? Självklart kommer din Önskelista avslöja din storlek, så att du får det som passar dig perfekt!

Klicka bara på ”Önskelista” fyll i dina önskemål och skicka den till dina vänner och familj.

Vi önskar dig en härlig födelsedag!


Vänliga hälsningar

Lovisa, Lena, Carine
Butikschef

Foki på The Voice

Satt och kollade på Foki ( LÄS EN BLOGG MED STIL = FOKI'S BLOGG ) när hon gästade The Voice. Herregud va söt hon va där. Jätte gullig, ingen skitsnack bara en rent skön och vacker person ut och in. Diggar hennes blogg och hennes personlighet. Tyckte också att hon pratade mycket bättre svenska (dialekt eller accent) när hon gästade The Voice. Önskar henne all lycka i bloggawards. Hoppas hon vinner i sina både nomineringar.


coola folkxoxo Archangel

P.s: nu ska dra och sova. har ej sovit i natt igen =((((

TACK ÄLSKLING!!!!

bloglovin

IM THE WINNER!!!!!!

YES YES YES YES YES YES YES YES  YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES

I alla fall....Jag vann tradera budningen på min dräkt, nu väntar jag bara att få mitt vinnar brev =D
Det var 20 budningar och utropspriset var 530:-
Men men....JAG VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu får ni se dräkten!

....................................trummvirvel...................................
DONT TELL ME IT WASNT WORTH IT !

//Archangel

bloglovin

PRESENT TIPS ON MY BIRTHDAY! (om två veckor)

jag har sen länge tillbaks velat ha en pomeranian tik, helst vit eller i fawn. Fast helst av allt vit. Och just un finns det inga i Sverige. Och det finns knappt några överhuvudtaget. För att deras kullar är på en till två valpar.

Så jag skall försöka leta vidare och se om jag hittar en som faller mig i smaken. Vill verkligen ha en pomeranian.

Om du känner nån/vet vart man kan leta/har ett tips/ har en pomeranian som du vill sälja/osv
kontakta mig =))))aaahhhh vad jag vill vill vill ha en sån


//Archangel

bloglovin

SÅ HIMLA SÖT!!!

No lip-syncing here folks, This is the REAL DEAL!: The original 1994 video of "The Cuppycake Song" (words and music by Judianna Castle) being recorded by the original artist (our daughter, Amy at age 3 yrs, 10 mo.) in our home studio.

Although there were many takes of the song during the session, this was the one that made it onto our BALLOONS children's CD(www.cdbaby.com/buddycastle)and the one which has generated so much interest on the internet.

Since uploading "The Cuppycake Song" to the web in 1996, it has truly taken on a life of it's own. On You Tube alone, there are currently over 4,800 videos using this song! In the last ten years we have received thousands of unsolicited comments from people of all ages across the US and many countries around the world who have been touched by this simple song and the tiny voice that sings it.

Now at last, you can see the face that goes with the voice. This should finally put to rest the false rumor that the song was sung by Strawberry Shortcake.
To read some of the many listener comments and to see additional photos of Amy, please visit us at www.cuppycake.com

Born April 2, 1990, Amy is 19 now and enjoys creating
and editing her own videos:
http://www.amycastle.net/Amy_Castle_O...

 

Källa youtube =))) haha

 

//archangel


bloglovin

Tidsfördrivning... 1timme och 37min kvar

tills auktionen lägg ner och vinnaren utropas. Jag lade in ett bud precis, delvis kunde jag inte hålla mig men oxå men tanken på att man kan lägg bud två gånger på en gång så att nån annas bud dröjer. Om vi förstår vad jag menar. Men nej. Mitt bud gick med tio kronor. Och nu är det bara en och en halv timme kvar. Sen så får vi se om jag fick min dräkt!

Sitter och letar efter nåt kuligt på nätet så jag kan fördriva tiden tills auktions slut. Skakig är jag. Förstår inte varför. Jag är bara besatt av dräkten, den är såå fin.

I alla fall hittade en rolig låt och en sida där man kan beställa grymma tshirts!


Coola t shirts hittar du här -------> COLOREZ.SE

 

//Archangel

 

bloglovin

The Hills.....????? WTF?????

Jag älskar tv serien The Hills, men just nu hänger jag inte alls med.

Spencer och Heidi har gift sig i kyrkan (trotts att sist jag såg ville Heidi bryta upp med honom). lauren blev bjuden ville inte gå men GICK DIT ändå. Audrina gjorde slut med Justin igen och e typ med BRODY (?). Lauren lämnar the Hills och hennes fiende Kirsten tar över elr nåt. Nu filmar de tydligen utan Lauren. Audrina och Lo är kompisar tydligen och allt är bra.

Asså jag fattar ingenting.  Hänger inte med alls. Får nog kolla på MTV's The Hills Marathon inför nya säsongen som de skall börja sända nu.

Jaaahhaaaa//archangel
bloglovin

Några av mina privata videos

Vill bara dela med mig lite av min vardag, ville göra det för läääänge sen, och nu äntligen har jag nog med tid att göra det....FROSSA I ER!!!!


 

//Archangel

 

bloglovin

Är det bara jag eller har jag dyslexi?

Jag har märkt att jag, ganska flitigt, stavar fel, missar bokstäver och ord när jag bloggar. Jag fattar inte varför. Jag skriver ju och ser på skärmen samtigt så jag inte skriver fel när jag skriver. Och offta så har jag ett ord i hjärnan som jag vill skriva ner men jag missar den. Men....jag själv, personligen är så jäkla säker på att jag har skrivit det ordet ner i bloggen. Eller det gäller inte bara bloggen den är överallt. Sms, brev, mejl, blogg, facebook osv. På alla ställen.

Varför blir det så? Eller jag kanske ser på ett ord typ "Syntetiskt" men jag kommer läsa "Sympatisk" eller "Apatisk" men inte syntetiskt. För att jag skall märka att jag läser fel måste jag kolla på ordet flera gånger. Och ibland så missar jag när jag läser min egen text ställen där jag har gjort fel.

Varför är det så???????

//Archangel


bloglovin

Två timmar och 42 minuter

Jag är rädd, nervös och skakig !!!!

Jag vill inte missa auktionen, missa budet, men vill inte lägga in ett bud för tidigt....samtigit som jag vill verkligen ha den dräkten. Är jag SJUK???????

Jag fördriver tiden med att fylla på min blogg =))))


AAAAA!!!!! Wish me luck and pray for me......

//Archangel

P.s: GLÖMDE SÄGA ATT KREC BLANDAR ÄVE I JAZZ I SIN MUSIK (MIN FAVORIT STIL) OCH SEN SÅ HAR DE SPELAT IN VAR FÖR SIG OXÅ OCH SÅLT SKIVOR SOM HAR GÅTT ÅT SOM SMÖR I HET PANNA OCH ATT DE HAR GJORT SOUNDTRACKS TILL FILMER, SAMARBETAT MED ANDRA STORA ARTISTER OCH VART ME I FILMER SJÄLVA.bloglovin

Krec - rysk rappar band av två sexiga röster

Det är två killar som har startat ett band i Ryssland. St. Petersburg för i övrigt. De började med att batla och vinna lite pengar så de kunde köpa utrustning, sen så berjade de spela in sina demos och senare skivor i sitt kök, därifrån kom namnet The Kitchen Rocords, deras "skivbolag alltså.
De är två killar med "utländsbakrund" men sånt räknas inte i Ryssland p.g.a forna Sovjetuniunen.
De har helt underbara röster som man blir helt varm av. Deras texter är djupa och handlar om riktiga saker här i livet. Riktiga och viktiga!

Deras musik är lugn och är en bra blandning mellan blues, soul, hip-hop beats och klassiskt musik (offtast piano). Den musiken tar dig igenom tid och rum. Den tar dig igegnom allt i stort sätt. Om du mår bra elr dåligt, kan du lyssna på deras texter och släppa ut dina kännslor. Jag känner många ryssar som har haft det riktigt tufft men tatt sig igenom problemen genom att lyssna på deras lyrik.
Och jag blir verkligen aldrig trött på att lyssna på en och samma låt och jag har varit deras trogna fan sen jag ens fick reda på att de existerar och har alla deras låtar.

Killarna har jobbat på och kämpat riktigt länge, det har varit tufft men de gjorde det! De blev stora! Riktigt stora. Man kanske inte hör de så som andra artister på tv hela tiden, men de är större än alla andra artister. De gör så att man längtar tills något nytt kommer ut. Och alla deras live konsärer har alltid blivit slutsålda.

Ni kanske inte förstår vad de sjunger om, men hoppas ni uppskattar mästerverken så som jag gör, eller i alla fall ens 30 % av hur mkt jag uppskattar de.

ENJOY! 

xoxo Archangel

 

 

bloglovin

Vanessa Mae en bra tidsfördrivning

Det är tre timmar och trettio minuter kvar tills aktionen är avslutad och jag skall ju vänta tills det blir en timma nånting kvar. Så jag sitter här och försöker hitta på olika sätt att fördriva tiden med. Jaha...
Hittade lite intressant music online, classical with a twist, älskar när man kan blanda något som klassikt musik med något som är lite mer modert som techno elr så. Väldigt grymt.

Hittade Vanessa Mae, som jag sitter och lyssnar på. Sweet music to my ears. Verkligen. Jag älskar voilin. När jag var lite ville jag spela voilin, men kunde inte eftersom det var dyrt. Men nu kan jag lyssna på den musiken jag ville göra själv på internet. Elvoilin (som i elgittar) är helt fantastiskt.

Jag kan inte fördriva tiden med att sova, sov sen kl 15.00 tills 20.00 idag. Kunde verkligen inte hålla mig vaken längre. Och var tvungen att vakna så jag inte missar min auktion. Nu är det bara några timmar kvar....och sen kan jag sova i lugn och ro =).

Skall försöka hitta mer låtar med CLASSICAL WITH A TWIST än bara Vanessa Mae.

 

 

xoxo Archangel

 

 

bloglovin

Asså, piss på dig!

Trodde inte att folk brydde sig så mkt om dräkter, spec inte på Tradera , lägga bud och grejer.

Men, tydligen så har JUST DEN HÄR DRÄKTEN väkt folks lust att bjuda sönder sig på den.
Eller så är det den personen som har lagt ut annonsen som loggar in med ett annat smeknamn och håller på och bjuder över hela tiden. Men jag har bestämt mig. Dräkten skall köpas ut av MOI ! And nobody else. Jag bara måste ha den no matter what. Jag ladde ett bud igen för en timma sen, men blev överbjuden nyligen, för 37 min sen. Och nu är det bara 4 timmar och 5 min kvar av auktionen och jag skall vänta tills det är typ en timma kvar och bjuda över. Och ba bjuda över tills jag har den dräkten. Det enda som gör mig orolig är att den kommer att bli JÄTTE DYR! :( men det är nog den värd.

Det viktiga är att jag gillar den och älsklingen gillade den. Och att det är i stort sätt enda dräkten som är i den storleken jag vill ha, alla delat på bilden följer med och så är den verkligen unik. Om 3 timmar och 59 min lägger jag ut bilden.

AAARRGGHHHHH kollade på budningen nyss och det är en jävel som håller på och bjuder över hela tiden! Jävla kräk!!!!! Första gången jag är så besatt av KLÄDER. Herre Gud, the EVIL IS TAKIN' OVER ME!!!!!! I CAN FEEL IT!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA GIRIGHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jävla kolapappier!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I HATE U!!!!!!!!!!!

xoxo Archangel

bloglovin

Helloween + Födelsedag = Dräkt och massa kul

Jag trodde inte att jag ville köpa dräkt för Helloween/Födelsedags helgen till mig...men...
av ren nyfikenhet gick jag in på nätet för att kolla vad som finns där ute och....

!!!!!!!!!!!!!!!  POW    !!!!!!!!!!!!!

...så ser jag en bild på denna underbara dräkt! Dyr men fyfan vad det är värt det.

Jag skall ej visa bilden tills jag har vunnit auktionen.

Varken sig jag vinner eller ska jag lägga ut och visa vilden sen

OM 15 TIMMAR OCH 56 MINUTER

om man skall vara exakt....

håll tummarna för mig nu att jag får dräkten, annars dör jag,
älsklingen gillade denna dräkten hur mkt som helst oxå

SÅ JAG MÅSTE HA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!

har inte sovit på många timmar nu så jag e lite KOO KOO


xoxo Archangel


bloglovin

NOTHICAL SAILOR

Min nya klänning e påväg hemm =)))) om några dagar (hoppas innan fredag helst) då kommer den att landa i brevlådan !!! Längtar!!!


visst är den fin?

Den köptes på NELLY.COM

xoxo Archangel


bloglovin

Nya skor

Beställde ett par jätte fina skor hem!

Samanlagt kommer dessa att kosta ca 400:- när de kommer hem till mig =)
Skall kolla och kanske beställa en klänning också. Har aldrig shoppat på nätet så vet inte riktigt om jag vågar men jag skall försöka.

I alla fall så skorna köpte jag
härifrån och klänningen skall jag kolla på här


vad tycks?


xoxo Archangel

bloglovin

Vände på min tidsupfattning, igen...

Sååååå....ahh....Älsklingen kom och hälsade på igår och vi kunde inte somna på helaaaaa natten, jag däckade till slut runt kl 7 på morgonen och när jag vaknade kl 16.00 i eftermiddag (!) var han borta =(
Jag gillar inte att vakna ensam =(
Men han var tvungen att åka hem så klart plus att parkeringen gick ut rätt så tidigt också och ingen av oss gillar att få parkeringsböter. Och han e la hemma nu och sover och jag sitter här och kan inte gå lägga mig för jag e nästan utvillad.

Så det blev en sen middag idag för mig och nu sitter jag bara och chillar och kollar ANTM (america's next top model cycle 13) Föresten så visas inte säsong 13 i Sverige än, just nu visas säsong 12 och den som kommer vinna där är Teyona Anderson. Hon va en riktigt värdig vinnare tycker jag. Och nu e jag inne på cycle 13, Episode 4 så länge. Undrar vem vinnar kommer att bli denna gången? Föresten så har de redan börjat filma inför ANTM Cycle 14 (enligt rykterna).


Teyona Anderson vinnaren av ANTM Säsong 12


The cycle 13'th GIRLS "the short edition"  5'7


OCH MIN SENNA MIDDAG YUMMY YUMMY!


Sallad, potatis med kykling och varmt te med citron och socker


mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


xoxo Archangel


bloglovin

Förklaring angående misshandeln + uppdatering

Inte mkt att förklara elr gå in på så jag tar det snabbt. En tjejkompis (numera f.d tjejkompis) blev misshandlad och vägrar att anmäla det. Så polisen bara släpper allt för att de kan inte tvinga henne att vittna elr ge vittnesbörd. I alla fall så har hon i sin tur gjort något oförlåtligt gentemot mig så jag vill inte ha nåt med henne att göra heller. Kanske nån dag ska jag berätta om den här incedenten mera in på när all oväder har lagt sig, men just nu kan jag inte uttala mig mig eftersom en utredning pågår med grund på en annans vittnesbörd om samma incedent.

Jag tycker i alla fall att tjejen (JA!!! DU!!!) borde skaffa dig ett liv och tänka på "din framtid" (i stora drag) annars så kommer du dras ner i skiten ännu mer. Men va fan inte mer att säga här du vet ju själv vad du håller på, problemet är att du e FÖR FEG för att stå på dig. Och det tycker jag är SORGLIGT! Och jag vill inte vara din vän längre eftersom vänner ställer upp för varandra, och du HÖGG MIG I RYGGEN medans jag var upptagen med att hjälpa dig. Nu får du fan klättra ut ur skiten du dras ner i själv, jag ska vara ärlig och säga att du är inte min vän längre. 

(HON VET DET OCH HON LÄSER MIN BLOGG, TYVÄRR)

Jag kan inte hjälpa någon som inte vill hjälpa sig själv. 
xoxo Archangel


P.S : ah jo, satt på ett litet kafe utanför mitt hus idag och "Andra Avenyn" skådisarna kom in och fikade där. Typ den där killen som spelar "KIM" stirrade på mig hela tiden. Eller det känndes så i alla fall. Och så var jag tvungen att uttala mig att "ANDRA AVENYN SUGER FETT !" när han stod bredvid mig, kunde verkligen inte hålla mig. Men killen va ganska söt ändå...fan...............

Aja, se vem man träffar på här och där lite då och då när man bor i ett område där det filmas mkt, du!

Till och med min mosters café house e känt nu i området...eller som hon sj säger "Runt om i stor Göteborg men mest och bäst inom Hisings trakten"


Gå nu och spring ute medans det är soligt! Och se till att fika på min mosters café.


Hay do!


bloglovin

Fan.....fan fan fan......

Jag har inte mycket att säga just nu, har faktiskt inte orkat blogga som ni ser. Ska försöka förklara det där med misshandeln imorgon.

I'll B back!


xoxo Archangel


och du din jävel, va inte så spydig. d e la drf ingen gillar dig.

 

 

 

bloglovin


Misshandel = ingen anmällan (?)


bloglovin

Tjejkväll kontra barn HA HA

WOW! Oplanerat som fasan!

Nu har en tjejkompis kommit hem till mig och vi har en tjejkväll. Strikt tjejkväll. Bara jag och hon och hennes bäbis =)))

Skitkul =)))

Vi sitter nu och dricker VODKA from RUSSIA with LOVE och lyssnar på rysk musik och pratar. Det var länge sen jag och hon sågs och bara va vi två så det är skönt.

Hon håller på att natta sin bäby och jag skriver snabbt inlägget, lite tipsy....


Oy nu har hon kommit ut och vi ska gå shotta i KÖKET! Återkommer imån!

Good night sleep tight dont let the bedbuggs bite!

P&Kxoxo Archangel

bloglovin

Some trailers of movies I wanna seeeee!!!!

NR. 1


NR. 2

 

NR. 3

 

NR. 4

 

NR. 5

 

NR. 6

 

 

NR. 7

NR. 8

NR. 9

NR. 10

 

THATS ABOUT IT SO FAR

 

xoxo Archangel

 


bloglovin

ÄNTLIGEN!

Min absoluta favorit SKRÄCK genom tiderna har äntligen blivit RE MADE! JAg som längtade så. Jag kollade på denna första gången när jag var typ 5 (?) år gammal. Kommer fort. ihåg den. SÅ JÄKLA BRA!
I alla fall så nu kommer en remake av filmen ut år 2010 ! Jason Voorhees remake film kom ju ut nu i år och va en jävligt bra remake så jag tror att Freddy inte kommer att bli sämre än den.

Freddy comes for you in you dreams!

 

xoxo Archangel

 


bloglovin

Mår lite konstigt.

Nu är det söndag.....

I fredags var det mkt spring och stress för mig i början av dagen men sen blev det bättre när gästerna började strömma in. Det var första gången folk samlades hemma hos mig så där sen jag flyttat hemifrån =). Min första lya va en etta på 29kvm så fester var ju uteslutna, men nu har jag en större tvåa, det var kul och ganska lungt inget gick sönder och så. Så att jag kan tänka mig göra fler såna här bjudningar.

Dagen efter hade jag ont i huve =))) och mycket att diska. Håller på att städa nu också. Älsklingen stannade igår tills sent på natten och vi spelade Wii hela dan för vi hade ingen orka att göra något annat, och Gherda sov hela dagen.

Jag känner att jag kanske håller på att bli sjuk elr nåt. Fryser hela tiden, har lite ont i halsen, orolig i magen... =(

Jag känner mig jäkligt trött oxå...och lite ensam. Buhuu stackars mig. Älsklingen är tydligen för upptagen just u för att åka med mig ut en sväng och bara vara...så jag ska gå och dränka mig i duschen.

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva om...mmhmm...hmmmmhmhmhmh.....

Helgen var grymm. MERA SÅNA HELGER!!!

Tack alla som kom och hängde här med oss.bara en av många bilder tagna den kvällen och bara 50% av människorna


En video hit kommer lite senare oxå


HÄR ÄR DEN!xoxo Archangel

bloglovin

En update =)))

Sååå....skall börja med igår kväll då. Tvätten blev färdig men inte allt blev torkat så nu hänger kläderla lite överallt i lägenheten och torkar. Typ på stolar, gardinerna, soffan, bokhyllan, dörrarna osv.

Igår kom älsklingen och hälsade på, såg mina sofföverdrag och garvade. Sen åkte vi till en tjejkompis med nintendo wii spelet och spelade lite hemma hos henne och hennes sambo. Det var kul. Hon har oxå hund vilket är bra för att båda hundarna socialiserade lite och "lekte" ganska mkt. Så Gherda va ju utmattad när vi kom hem. Tur det!

Jag och älsklingen skulle spela lite hemma med det gick inte att sätta på spelet på min tv. Vi sket i det och drack lite OUZO istället och pratade typ hela natten. =)) awesome

HA HA kan tänka mig att vissa kanske missförstår "pratade hela natten" - men ni får ta det så långt fantasin räcker!

Umm...nu e jag vaken sen kl. 12 (14.00) . Säger 12 eftersom ÄLSKLINGEN kanske läser detta och måste jag ha varit uppe kl 12. HA HA *dumbo*

Gick ut me Gherda, aktiverade henne med en tennis boll som hon inte orkade hämta mer än 3 gånger så jag fick springa efter bollen mest, så igentligen så var ju det.....JAG som blev aktiverad av Gherda...jaha....
Nu sitter jag hemma slightly backfull. Funderar på att jag måste röjja huset IGEN! Det är stökigt som fan med alla garderob rensningar. Jag har bokat tvätt tid för imorgon eftermiddag igen. Sa ju att jag har mkt att tvätta. Den här gången ska jag tvätta i MAX 30¤ !!!

Ska ha gäster imorgon på middag =)))) YAAAY!!!! Middag betyder att alla blir fulla och har jävligt roligt lyssnar på högmusik,r
emeniscin' och killarna sitter och snackar kill snack och tjejerna snackar skit om andra tjejer som inte är med på middan HA HA! Massa spring i trappuppgången för de som röker och de som ska ut med hundarna osv. JÄVLIGT KUL BLIR DET! SÅ GRANNARNA - Be affraid, be very affraid! The russian are here!

Aja..... fyller på med lite update sen, ska gå äta nåt nyttigt (som typ en fet jävla pizza eller kebabrulle med tonvis med kebabsås -  but dont tell anybody! ) och dricka nån juice (Allways Coca Cola) och ligga och dega lite i soffan.....i min nygamla BLÅA soffa....awesome!

ENVY ME BITCHES ENVY ME....


Har jag fått luft eller e d ba backfulla ängeln som talar???? O_o


DET ÄR SÅ HÄR DET SKA SE UT IMORGON:HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA I WISH!xoxo Archangelbloglovin

RSS 2.0