McDonalds dieten

Kolla in det här först...
Menar han allvar? Han jobbar säkert på Doncan d e drf han gör d där. Ärligt, doncan fick väldigt dålig respons efter filmen/dokumentären som gjordes av en man som åt på doncan i en hel månad. MEN! Han åt faktiskt snabbmat i en hel månad och gick upp i vikt, för att visa vad snabbmat gör mot människor. Och vrf människor (spec i USA) lider av fettma. För att de äter hamburgare och pomes frites och driker cola med JÄKLIGT stora plus menyar.

Vad den här killen gör är alltså att försöka bevisa motsatsen genom att luras! Han går och äter på doncan, fast han äter inte snabbmat, han äter sallader och dricker juice. Han äter inte feta pomesfrites och hamburgare tre gånger om dagen, han äter KYCKLING och GRÖNT med YOUGHURTDRESSING. SKOJAR NI??????

Ska det där heta McDonalds dieten??? McDonalds e BRA! bla bla bla

Enligt mig e d ett PR trick och ett försök att rädda Doncan från dålig publicitet efter den andra filmen. Man behöver inte gå till doncan för att äta nyttigt , alltså sallader och kyckling och dricka juice och ha youghurt dressingar på sin mat. Man kan göra det hemma! Och det blir billigare också. Så det är vanlig nyttig diet han kör på, bara i ett FRÄLSANDE MCDONALDS ANDA. Plus att idioten tränar i stortsätt varjedag.

 

Så enligt mig den metoden han kör på är helt fel! Han/dem luras ju! Det är ju inte snabbmat han äter för att gå ner i vikt! Han äter sallader på en snabbmats restaurang bara. Så himla onödigt att ge honom publicitet för något som inte ens är ÄKTA utan bara PR trick.

 

Over and out


Russia...O_o

Det finns jävla idiot som läser min blogg i Ryssland, Moskva (wow btw Ryssland också?!) som sitter och kommenterar såna sjuka saker.

För några dagar sen postade jag "Endast för ryssar!" några skit roliga klipp enligt mig, eftersom jag är ryss. Såååå läser jag kommentarerna sen så e d tydligen nån psykos ryss som flippade ut och ba "Din oryss bla bla fuck you bla bla du kan ingenting bla bla" kan tänka mig reaktionen är sådan eftersom personen inte vet vart JAG kommer ifrån. Och då tänkte jag...jaha...

 

Jag flippar själv när någon postar något VERKLIGEN dåligt om ryssland som när Rysslands efter sovjet president Jeltsin e full och tafffsar på sina kvinnliga kollegor osv. Klart att d e skämmigt och d va länge sen och Ryssland e inte sådan nu, och man vill ju inte att människor ska se Ryssland så där när Ryssland har gått rätt långt sen dess. Plus om man e ryss och postar nåt roligt om ryssar då tycker jag att det är ok dock, eftersom ryssar förstår faktiskt vad som sägs och pågår i klippet, när andra som inte talar ryska och inte bott där vet.


Men när någon flippar och kallar mig för "fucking invandrare" från Ryssland, då vet jag inte om jag skall skratta eller gråta. Jag har bott i Sverige sen jag var 11 år (!) och har besökt Ryssland sen dess 3 gånger. Och jag räknas som utlänning där. Och jag räknas som invadrare här. Jag ser mig själv som svensk (nu för tiden, man va la lite av en patriot när man va fjortis) eftersom jag har ett svenskt pass, gått i skolan här, bor här, jobbar här. Pratar svenska. Jag drömmer ju fan till och med på svenska.

Jag vet att jag är inte den enda som har problem med vart man igentligen tillhör. Eller att man anses som invandrare i sina bägge länder så att säga. Men fan va jag stör mig på sånna som INTE fattar ett skit överhuvudtaget. Så jaa.....

Jag har mina rötter i ryssland så jag har rätt att posta va fan jag vill om Ryssland och säga vad jag vill om den. Jag är trotts allt ryss. Om jag får säga nåt om Sverige och tala mig ut om hur jag störr mig på saker här (landet jag bor i) varför skall jag då inte uttala mig Ryssland liksom? Förstår ni vad jag menar? Ingen (inget land oxå) är perfekt.Liten update, 777 или как ты севя там называешь и свенска фишториш , фак ю. заебал хуесосить мой блог, не нравитса че то? не читай. умник епт
Ville bara hälsa dig detta eftersom du e en riktig smartass, ser det ut som. Och som du så förstår du svenska, vad glad jag blir för dig! Pratar du svenska med samma FULA brytning som alla andra moskvabor gör eller? Kan tänka mig att du gör, för att det är lika svårt att förstå din rysk-svensk-engelska i kommentarerna.
Lilla systers debut i Idol

Hahaha hon är bara sååå bäst!


Upprop: Telia - ta FRA-lagen till domstol!

Från och med den första december 2009 är Sverige en övervakad nation – det är då som FRA får tillgång till en stor del av vår Internet- och mobiltrafik.

Detta kommer att få ett antal konsekvenser. De mest påtagliga är att flera grundläggande rättigheter i praktiken kommer att sättas ur spel. En självklarhet som brevhemligheten kommer efter den första december 2009 inte att existera på Internet. Även andra grundlagsskyddade rättigheter som källskyddet är starkt hotat. Många organisationer har skarpt protesterat mot FRA-lagen, däribland Journalistförbundet och Advokatsamfundet. En majoritet av det svenska folket är emot FRAs avlyssning.

Flera juridiska experter uttrycker dessutom stor tveksamhet till om FRA-lagen är förenlig med Europakonventionen, dvs. den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna. Sverige har förbundit sig att följa den konventionen och rimligtvis bör lagen alltså prövas i Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna. Telia ansvarar idag för en majoritet av den trafik som FRA kommer att vilja avlyssna. Därför uppmanar vi Telia: ta FRA-lagen till domstol.

Telia har en chans att vinna goodwill genom att stå upp för demokratin

 

Detta är ett öppet och gemensamt blogginlägg – kopiera, förbättra och publicera på din blogg.

http://bloggar.se/om/telia http://bloggar.se/om/fra http://bloggar.se/om/politik http://bloggar.se/om/samh%E4lle


Tolka dina drömmar!

Du behöver inte krångla till det för att få veta vad din dröm betyder.

Du behöver inte leta runt hela internet för en tolkning.

Du kanske vill ha en snabbtolkning, du kanske såg nåt väldigt udda, läskigt, obegripligt, roligt osv i drömmen och vill veta vad det betyder?

 

Skicka ett mejl till tolkadrommar.mafialady.blogg.se@live.se

 

så får du veta ....//tolkadrommar.mafialady.blogg.se@live.se

 


New addition-Drömmtolkning!

Snart kommer den nya och mycket finare designen på bloggen! Och för att fira detta lanserar jag en ny grej på bloggen! Nu tolkar vi dina drömmar!

 

Vill du veta vad din dröm betyder? Nåt specifikt du vill veta om drömmen?

 

Skicka ett mejl och berätta om din dröm till : tolkadrommar.mafialady.blogg.se@live.se

Så läser vi igenom och löser mysteriet med din dröm, plus att udda drömmar får vara med på bloggen under kategorin "Drömtolkning", om du vill kan du eventuellt få en länkning.

Om du dock väljer att vara anonym får du vara det. Det är upp till var och en att välja om ni vill vara anonyma eller inte. Sen så berättar vi inte vem vi får mejlet/drömmen ifrån i vanliga fall.

 

Hör av dig, berätta och få din dröm tolkad till dig!

 


Vilka stjärntecken drar till sig framgång? del 1

Jag ska dela upp det här i två delar. I första delen skall jag prata om Lejonet, Skorpionen, Vattenmannen och Oxen. Dem här stjärntecken är mycket bra med pengar. Och har "turen" på sin sida så de har nästa alltid tillgångar till pengar ( ;-D ) , kanske är det en samspel mellan planeterna som tillåter dessa stjärntecken att komma på bra affärsidéer, koncept , rent allmänt sånt som drar in pengar helt enkelt. Dessa tecken vill alltid nå sitt mål, och lyckas ofta göra det. De vet vad de sysslar med, de vet vad de vill ha och de tar/får det. Det händer att viss information de får litar de inte riktigt på, de vill helst göra saker enligt traditionerna och lära sig av andras misstag (inte alltid kanske). När dessa tecken får vad dem vill ha är de alltid stolta över det de har åstadkommit.

Men nu skall jag ta och prata lite närmare om varsitt stjärntecken...

 

Oxen Taurus


Relation till pengarna:

Oxen respekterar pengar, ser pengar som en självklarhet och en viss självkänsla givande piller. oxen uttnjutjar pengarna för att skämma bort sig själv och vill ha en ekonomisk frihet.

Oxen's credo : "Om ni är så smarta, varför är ni då så fattiga?"

Oxens egenskaper:

Oxen vill tjäna pengar (mkt pengar) för att se bättre ut, få högre status först och främst i sina egna ögon. Oxen kan jobba i många timmar i sträck utan att bli trött och har lätt för att hitta nya energi källor. Talar ofta inte om pengar och rikedomar som denne har i sin ägo. Oxen har bra ekonomisk intuition och är oftast bra på PR arbeten. 

För pengarnas skull kan de ta på sig de svåraste arbeten i marknaden, och skulle aldrig arbeta för gratis. De gillar att ta på sig ansvar och är hormoniska med så gott som alla de har runt omkring sig, speciellt familjen och arbetskamrater.

Oxen kan och vill arbeta. Fulla av entusiasm. De spenderar inte pengar i onödan, köper helst saker de behöver än vill ha. Inte är snål men är praktisk och eftertänksam. De kan skilja ur dålig och bra investering och är aldrig snåla med att satsa pengar på utbildning och/eller höjning av sin kvalifikation.

Sammanfattning: De som tror att Oxen är snål eller tråkmåns måste veta att oxen är bara praktisk och realistisk. De vet pengarnas värde, flyger inte bland molnen ute i det blå, de gillar bekvämligheter, komfort och uppskattar det. De är även väldigt snälla människor, tror på att den som förtjänar något kommer att få det. De tror på rättvisa, och är beredda på att göra vad som helst för sina nära och kära.

 

Lejon  Leo


Relation till pengarna:

Lejonet ser sina pengar som ett bevis på framgång, det de har åstadkommit. De har en förmåga att tjäna sina pengar genom sin hobby eller göra något de gillar. De gillar inte att arbeta med något som har en viss oklarhet och vill helst veta från hela början vad de ger sig in på och vad de kommer att tjäna på det. De ser inte en höginkomst som något onaturligt, ouppnåeligt.

Lejonens credo: "Rikedom är inte ett bevis på visdom, och visdom är inte ett bevis på rikedom"

Lejonens egenskaper:

Lejonen vill alltid uppnå framgång och investera ofta i sig själva (förbättra sig själva). De är medvetna om att pengarna inte kommer lätt. De kan investera pengarna i något som visar sig vara mindre lyckad investering, eftersom de blev lockade av löften på snabb och hög inkomst. Dock är de aldrig i behov av pengar (alltså har det alltid bra ställt). På fritiden gillar lejonen att göra något betydelsefullt eller lärorikt.

För pengarnas skull kan lejonen komponera en svår plan (om framtiden t.ex), realisera denna och vila på lagrarna. Arbeta gratis om det lönar sig om deras rykte eller blir som en egen reklam. De tar emot axiom, att namnet brend, är pengar. Och om de plötsligt befinner sig på "torrt land" (alltså utan pengar/har lite pengar) att de inte visar det.

Personliga egenskaper:

Lejon är bra på att generera idéer som kommer att dra in pengar på minimun av spenderingar. De är bra på att organisera arbete för andra, men själva skulle nog aldrig vilja arbeta för gratis (så vitt det inte är reklam för de själva, se ovan). Är generösa men oftast för att dra till sig uppmärksamhet. Har god insikt i ekonomin. 

Sammanfattning: Man brukar säga att lejonen kan inte stå emot komplimanger och betalar bra för massviss med goa komplimanger. Men det är bara en sida av myntet, man får inte glömma bort att dessa stjärntecken är självgoda och är lite av kungliga (med tanken på att Lejonet räknas som kungen av djungelvärlden osv.). lejonen är beredda på att dela med sig mycket av det de har, så länge berömmelsen och offentligheten tillhör bara dem.

 

Skorpionen   Scorpio


Relation till pengarna:

Skorpionen vill alltid tjäna mer eftersom den är rädd för penglöshet (? så att man har inga pengar iaf). Riskerar stora summor av pengar och kan förlora allt på en gång. Är innerligt glada för sin förmåga att tjäna på riktigt mycket. 

Skorpionens credo: "Alla överlever som/på det sättet de kan"

Skorpionens egenskaper:

Skorpionen besitter en intuition (som man kan avundas) som gör att dem får en försprång i svåra situationer. Ogrundlig tro på sig själv som kan även leda till vissa snedsteg och felberäkningar. Är inte direkt intresserade av att blanda ihop privata och arbetslivet. kan avstå från sina egna välbehag men aldrig för sina nära och kära, då dem alltid tänker på dessa i första hand. 

För pengarnas skull kan skorpionerna jobba hårt och inte tröttna på det, även om jobbet kan vara farlig. Dem kan upprätthålla inte speciellt kärleksfulla relationer (till exempel någon man inte tål), kan vara aktiva i umgänget med viktiga människor, där med berika sig med väldigt fördelaktiga kontakter. Skorpionerna kan riskera stora summor av pengarna med hopp om att tjäna/få ut ännu mer tillbaka. Dem kan även göra/godta affärer på egenhand eller helt enkelt förlita sig på turen.

Personliga egenskaper:

Skorpionerna tar på sig ansvarsfullt alla ekonomiska frågor och har en förmåga att ta hand om både sina egna och andras tillgångar (dvs pengar). skorpionerna ofta har tur, förmågan att dra till sig pengar och en god insikt i vad/hur dem kan komma till att använda de. Är väldigt generösa och är förmögna till stora risker när nära och kära är i behov av det. 

Skorpionen är en lite av en slags Uncle Scrooge ( i vissa sammanhang). Skorpionens pengar är pengarna som alltid kommer tillbaka, även om de "jobbar" ibland för någon annan. Man behöver inte läxa upp skorpionen om pengarnas värde och hur den skall handla när det gäller ekonomin, eftersom skorpionen föds med denna förmågan och utvecklar den under hela sin livsgång. Eftersom skorpionerna är så mångsidiga så kan dessa personer investera i olika sammanhang, dock vara oroliga för oplanerade utgifter. De kanske inte alltid vet vilken summa dem har "i sin bank" men de kan alltid komma på en ideal "finans rapport".

 

Vattumannen   Aquarius


Relationen till pengarna:

Vattumannen vill ofta tjäna pengar på det de är bäst på(på det de kan göra/utföra). De beräknar allt alltid. De investerar i utbildning och fast egendom. Vattumannen hjälper till människorna runt omkring men vill nog inte vara en konstant investor/försörjare. Barmhärtiga, om det behövs kan de ge upp allt de har för att hjälpa en närstående. 

Vattumannens credo: "Hör minimum men förstår maximum".

Vattumannens egenskaper:

Vattumannen är inte orolig över pengar i stort sett, har inte bråttom till att tjäna ihop dessa, men kan handla väldigt snabbt och bestämt om det gäller en närmsta som behöver hjälp. "Väntar" på när pengar hittar vattumannen själva. Berikad med uppfinningsrika idéer som vattumannen gärna delar med sig men har inte bråttom att realisera. Är väldigt smarta och kreativa människor och hittar alltid på original sätt att tjäna ihop pengar. 

För pengarnas skull kan de jobba hård on behalf of andra människor. Komma på något originellt, bli uppfinnare av någon undermaskin ( elr nåt annat som inte existerar än ). Vattumannen kan bli hjärnan bakom en idé kläkande kollektiv/person. Har nog med tålamod att lösa och förbättra sina misstag, misshandlande (inte slå någon utan när man handlar/gör fel i en sak).

 

Personliga egenskaper:

Vattumannen kan vara den som bidrar med en idé som kan komma att dra in mycket med pengar. De klarar sig på existensminimum dock skulle vattumannen aldrig låta sina familjemedlemmar leva på låginkomst/ingen inkomst. Otroligt generös. Litar på sina partners in crime (folk de jobbar med) och försöker att inte dölja något ifrån dessa. Är försiktig med andras förmögenheter/pengar. Behagar sina behov enbart på sin egen inkomst (helst). I vilken situation som helst kommer vattumannen in som en konstnär vilket lättar och löser många problem.

Vattumannen, ofta är en estet coh av en konstnärlig natur, men är också förvåningsvärt lyckosamma/tursamma individer som hittar alltid sponsorer och investors för sina projekt. Ibland händer det att dem blir väldigt ekonomiska och näst intill snåla, men oftast spenderar pengarna lätt och har bara en viss visdom angående sina slöserier/spenderingar.  Vattumannen är alltid kristallklar med sin arbetspartner och skulle aldrig förråda sin vän eller närstående/familjemedlem.

 

 


Photoshop missar

Man är ju van att Photoshop finns överallt i världen nu, och alla (nästan alla) använder det. Speciellt de där glansiga tidningar som Elle, Vogue, Revyn osv. där alla Hollywoods stjärnor förvandlas till perfekta varelser, tills en dag då man går på gatan och träffar på en av dem av ren (lyckligt) misstag och ser deras riktiga (groteska) jag O_o då ser de ju helt annorlunda ut. Eller så har man tur nog att få syn på nån bra paparazzi shoot som de har tagit, då ser man ju hur stjärnorna ser ut utan all smink och photoshop.
Alla vi känner säkert till photoshop miss (riktigt dåliga också) men jag skall visa er några som är gjorda av företag, kollar man på dem här bilderna tänker man, när de photoshopade - vad tänkte de på igentligen????


Stackars babyn.....7 fingrar är npg lite för mycket....

Hon är vacker så länge hon sitter ner. Vänta bara tills hon ställer sig upp!! XD

Snygg brud......men vart e hennes andra ben?

Defighting the law of gravity

Hennes rumpa försvan......vart är frågan?

 

// HOLA \\


Ny klänning

Den har jag beställt på nelly.com

 

Elise Ryan , nelly.com , 639:-

 

 


Stilrent/Stilsäkert

Total KAOS hur heta de här plaggen är!
HELT UNDER BARA FRÅN CHICY.COM

Vill ha modet...

Allt är från Nelly.com

Byxor/Leggins

Trjöjor/KoftorSkor/Accesuarer


draperad väst =) sexyyyyyDet är min vill lista =))))) vill vill vill....


Semester

Fan va jag lääääääääääääääääääääängtar!!!!

 

 

 

 

det är jag på bilden

 

 


"Du skämmer ut dig själv!"

Vissa människor förstår inte att vissa bilder räknas som konst. Så jag har fått lite kretik för mina bilder som jag tog i halvmörker när jag va i badet. Saken är att ingen ser att jag faktiskt har baddräkt på mig så -haha- på er som e så dumma.

Bara för att man lägger ut vissa vilder betyder det inte att man skämmer ut sig, för att till visso från er som tror att jag "skämmer" ut mig så vet ni inte att jag har fått väldigt bra respons från de som sysslar med fotografi och konst och de har sagt att dessa bilder ÄR KONST. Och det var meningen att det skulle vara det. Men vissa människor förstår ju inte.

Det där e INTE konst!

Men det kanske beror på att olika människor ser på livet genom olika ögon. Har ni på hjärnan att vissa bilder e skämmisga så är det inte mycket man göra/säga för att ändra på det.  Dock så måste ni veta att det ni ser som skämmigt/äckligt är konst i andras ögon och tvärtom =) That's just life. Hoppas bara att dessa halvblinda människor förstår nångång att inte allt som har med nakenhet att göra e "skämmigt".

Shululu
Ingen är osynlig....

Tänk på vad ni skriver när ni skriver till folk. jag tar inte åt mig av det ni skriver (om det är taskigt) som ni ser så publicerar jag både den dåliga och den bra responsen jag får, eftersom jag kan stå för det jag skriver.

Men tänk på vad ni skriver , för ingen är osynlig på internet..."känner du igen dig själv?"

 

 

 

 


Armand + ringar

Visst skulle man vilja ha en sån? 

Och så här känner jag just nu.....(about my life):

 

over and out // L. A . G


Tråkig dag idag...

Familjen kom och hämtade mig för att käka ute...så vi åkte iväg till en "kudiskkebabställe" som min pappa säger. Vi åt jätte goa lamm spett, "tandir"bröd och drack Ayran (utspädd youghurt med citronjuice och salt ibland även mineralvatten) i alla fall när vi gör ayran själva så smakar den mkt bättre än den gjorde på d där stället vi va på. Usch.....Det känns som att jag ser ut som en man på den HA HA (osminkad iaf)
Jag bjuder på den ;-)
Happy Thanks Giving


Endast för ryssar!

Nasha Russia

Sekas v studio! //Anastasiya
 

 


HA HA HA HA

 


Inovative make-up

Såg hennes videos för länge sen, prenumererar på henne nu, hon e bäst på make-up! Inte sån vanlig make-up THO!

Check it out =P

 


Carolin carolin carolina

Tänkt att det är bara en på miljonen som får sån chans......fan .....

 


Ny design på gång =)

Vad tycks???? Ser framemot att få den klar snart :P då kommer det att bli lättare att läsa, roligare, fräshhhaaaare och så där =))) inte mer huller om buller skit =P

 

go morgon på er allehop =)

brrrrrr kallt e d ute


Svininfluensa = julskinka?

NYHETER

Ba läs artikeln....fyfan.....

Och en till.....

NYHETER x2


Ska ni äta julskinka som vanligt eller avstår ni från det i år?


Kjell SUGEEEEEEEEER!

Kjell på The Voice borde dö. Jag fattar inte varför inte varför han e ens me i den radion. Han är allmänt jobbig. TA BORT HONOM FRÅN THE VOICE , INGEN GILLAR HONOM! FUCK KJELL FUCK KJELL FUCK TJÄLL FUCK SHELL FUCK TJELL FUCKKKKKKKKK

Go morn på er BTW!

Nanna...zZzZzZz... ELLER?

Satt och laddade ner lite söta grejer till bloggen hehe

så skönt att ba chilla nu efter att ha degat i badet i vet inte hur länge ;-)

som om inte bara ett bad e chill...men a, chips och lite vin (?) LOL , det går en jävligt bra serie på tv nu, tv3, "Emily's reasons why not" - den e såååå bra! Inte såååå kanske men rätt sååå....

Citat från filmen : "Girlfriends are either out of fashion or you outgrow them" - vet inte varför men just denna kommer jag ihåg =))))

Skall nanna snart , så Natti Natti!


Jag bjuder på den ;-)

 

OJ OJ OJ!!! PORRIG VÄRRE!

 

 


Roliga ställen i Sverige

Det är jävligt många så hoppas ni orkar me det här haha

Bohuslän

Bögebacka - ställe i Hunnebostrand
Museröd - By i Orust kommun
Flateby - By i Kungälvs kommun
Flatön - ö i Orust kommun
Kuballe - ställe i Tjörns kommun
Kåtebol - Samhälle i Munkedals kommun
Kåtorp - ställe i Tjörns kommun
Röva - ö Lysekils kommun
Valefittan - ö i Lysekils kommun
Dalarna
Brittas Hål - myr i Ludvika kommun
Klittberget - Berg i Orsa kommun
Klitten - Tätort i Älvdalen kommun
Kåtilla - By utanför Älvdalen
Limbo - Ställe utanför Falun
Luderbygget - Fäbod i Orsa kommun
Nuppvarden - Naturobjekt i Älvdalen kommun
Pickfallet - by i Ludvika kommun
Rumpsjön - Sjö i Orsa kommun
Ryckepungsvägen - Gata i Falun kommun
Sexan - Sjö i Mora kommun
Mussjön - Sjö i Gagnef kommun
Kuttjärn - Sjö i Gagnef kommun
Mors Torva - Ö i Ludvika kommun
Gästrikland
Lem - By i Sandviken kommun
Halland
Bögilt - By i Laholms kommun
Bögholmen - Ställe i Laholms kommun
Fröslida - By i Hylte kommun
Sextantvägen - Väg i Kungsbacka kommun
Frillesås - Tätort i Kungsbacka kommun
Älskogsbräcka - ändhållplats i Kungsbacka
Snorrslida - Nordost om Knäred
Hälsingland
Fnaskberget - Berg i Ljusdals
Muslickberget - Berg i Ljusdal kommun
Njutånger - Tätort i Hudiksvalls kommun
Jämtland
Knulfjället - Naturobjekt i Krokom kommun
Trång - By i Åre kommun
Lappland
Ballekkåtan - Gård i Arjeplog kommun
Bockträsk - Grannby med Kåtaliden
Flata - Naturobjekt i Arvidsjaur kommun
Kåtakyrkan - Kyrka i Storumans kommun
Kåtaliden - By i Sorsele kommun
Kåtaträsk - by i Lycksele kommun
Kåtaviken - sommarstugeområde i Arvidsjaur
Liggaberget - Naturobjekt i Jokkmokks kommun
Porrajärvi - Sjö i Kiruna kommun
Saggat - Sjö i Jokkmokks kommun
Savträsket - Sjö i Lycksele kommun
Snålkuk - Berg i Jokkmokks kommun
Närke
Rövgräva - Håla utanför Örebro
Vintrosa - ort i Örebro kommun
Norrbotten
Håmojokk - fors i Gällivare kommun
Kukasjärvi - Sjö i Övertorneå kommun
Kukasjärvi - By i Pajala kommun
Kukkola - By i Haparanda kommun
Kåtaträsket - Sjö i Haparanda kommun
Snorres gränd - Gata i Bodens kommun
Skåne
Bockeboda - ställe i Kristianstad kommun
Kvinnaböske - By i Båstad kommun
Ollongränd - gata i Sjöbo
Pickhult - en bit från Porrarp i Skåne
Porrarp - Ort i Hässleholm kommun
Rumpeboda - Osby kommun
Sextorp - Ort i Hörby kommun
Snorres väg - gata i Lunds kommun
Småland
Barkön - ställe i Småland
Barslida - Ställe i Gislaveds kommun
Bränslida - Ställe i Ljungby kommun
Flathult - By i Hultsfred kommun
Horda - Ort i Ljungby kommun
Gökalund - By i Torsås kommun
Horshult - By i Älmhults kommun
Kåtorp - By i Mörbylånga kommun
Kåtån - Vattendrag i Ljungby kommun
Pung - By i Gislaved kommun
Runkarp - Ort i Ljungby kommun
Röslida - by i Vetlanda kommun
Skärslida - Hultsfreds kommun
Trekanten - Tätort i Kalmar kommun
Södermanland
Fittja - Ort i Botkyrka kommun
Krigslida - By i Haninge kommun
Muskö - Ö i Haninge kommun
Pungpinan - område i Stockholms kommun
Snopptorp - Stadsdel i Eskilstuna
Trosa - Trosa kommun
Uppland
Stjärtnäs - Naturobjekt i Ekerö kommun
Bögs gård - Gård i Järfälla kommun
Värmland
Busken - Sjö i Hagfors kommun
Dingelsundet - liten håla i Karlstad kommun
Flatebyn - By i Säffle kommun

Gökhöjden - bostadsområde i Karlstads kommun

Rumpsjön - Sjö i Hagfors kommun
Rövattnet - Sjö i Eda kommun
Västmanland
Snorregatan - Gata i Irsta utanför Västerås
Trekanten - By i Heby kommun
Äs - By i Västerås kommun
Västerbotten
Mensträsk - By i Norsjö kommun
Kåtakyrkan - kyrka på campingen i Storuman
Västergötland
Balltorp - Ort i Mölndal kommun
Balltorp - By i Falköpings kommun
Bögared - Ställe i Alingsås kommun
Bögatan - gata i Göteborg
Flatabadet - Badplats i ulricehamns kommun
Horla - By i Vårgårda kommun
Horsby - Stadsdel i Herrljunga
Horsås - By i Skövde kommun
Porris - Ställe i Mölndals kommun
Pökängsgatan gata i Tibro kommun
Liggestad - By i Vara kommun
Rattgatan - gata i Vänersborg
Sexdrega - Ort i Svenljunga kommun
Köttkulla - By i Ulricehamns kommun
Flata - Gård i Tidaholms kommun
Ålleberg - naturobjekt i Falköpings kommun
Ångermanland
Baksvedjan - by i Strömsunds kommun
Brösta - by i Örnsköldsviks kommun
Fucke - by i Kramfors kommun
Könsa - by i Örnsköldsviks kommun
Luståker - by i Bjurholms kommun
Pullberget - Naturobjekt i Örnsköldsvik kommun
Sexberget - naturobjekt i Burholms kommun
Skärted - by i Kramfors kommun
Östergötland
Kåtebo- liten by i Linköpings kommun
Pickhult - i Östergötland, en bit utanför Tuttorp
Rumpebo - Plats i Åtvidabergs kommun
Slaka - By i Linköpings kommun
Lilla Runken - Sjö nära Norrköping
Stora Runken - Sjö nära Norrköping
Ållonö - Slott i Norrköpings kommun


HAHAHAHA

Nåns jävla cp skratt i bakgrunden oxå ! HAHAHAoch en låt jag tycka om juest nu XD


BTW e d ba jag som tycker att Miley ser ut som Jackie ferm????xoxo

Kissie bloppis

Ser att många har kommit in för att vad jag är för ovettig människa som vissa har utryckt det på HotGossips blogg, efter mitt tips. Aja, ni får fan tycka vad ni vill men jag såg (av misstag) en klänning som såg ut som Kissies, fast den va från Gina (ni kan ju fan inte säga att den rosa och den röda är inte alls lika, tjockare ränder bla bla vilka experter liksom). Plus att lappen på Kissies ser lite sne ut. Så d va min åsikt att hon fejkade klänninge. För de som säger "ta reda på fakta" jag gjorde d sent på natten var ju halv sovande och hittade d där, tyckte d va misstänksamt för att på Elise sidan fans inte de här klänningarna och inte heller på Nelly. Sååååå fuck off

Som sagt MIN ÅSIKT, som jag delade med mig, tyckte dem klänningarna va JÄVLIGT lika , that's it. Och visst står jag fast vid min fucking åsikt. Det jag tycker är fel av er är att ni som VET att klänningen är ÄKTA säger att det är ovettigt, dumt och massa annat som ni kommenterar på HotGossips blogg, som om jag vore d mentalt störd för att jag tyckte att klänningarna va LÄSKIGT LIKA.

Hör på er själva fan. 

Aja, nog me d, jag talade ut, tyck va ni vill (som sagt så sa hotgossip att hon INTE visste vad hon skulle tycka och att ni skulle tycka till - hon påstod inte heller att jag hade rätt elr fel så)

BYE (te me)

Russian Roulette

Fan jaf har så mkt på hjärnan just nu, tydligen har jag även PMS och fått en slight personlighetsförändring efter misshandeln och systerns bortgång. Men....jag orkar inte skriva nåt nu, jag har åtit midda och nu ska jag gå chilla i mitt bad som jag hällt upp.

Like somebody said, keep your private - private, and your love life - to your self.

Så jag måste fundera om jag skall skriva av mig här eller på ett vanligt papper och sen bränna den ( lol ) , för jag har ju lovat att jag inte ska gå in på mitt privata längre. hhhmmmmDet syns kanske inte men d e potatis, lax med chilli/lime sås grekisk sallad och COCE (revyn med bella på omslaget)Föresten har jag köpt ny dusch kran(?)

nya dusch grejer oxå luktar VÄLDIGT gott!


sen blir d sova =) (önskar bara ni kunde lukta hur gott d luktar i sovrummet mmmmmmm)obäddat XD

Föresten mina nya PRADA bågar , måste ba sätta i rätt glas oxå så jag kan börja använda dem =PPASSAR DE MIG? jag tycker d hehe annar skulle jag inte köpa dem....


XOXO big city love

Mina nya frissa

som ni aldrig fick se ordentligt =P hehe

xoxo

Rihanna, oh boy!

Rihanna är helt OTROLIG!!!!!!!

Jag skaffade/haffade åt mig hennes nya cd/nya plattan (så att säga, laddade ner den) och den är heeeeeeeeelt OTROLIG! Hon blir ju liksom bara bättre och bättre hela tiden. Jag brukar gilla hennes musik men LÅNGT ifrån alla låtar, nya plattan tar första plats in my book. Den tar  G - U - L - D !!!!

Har ni lyssnat på hennes nya????

Mina favoriter just nu är

 1. G4L (Gangsta for Life)
 2. Hard
 3. Stupid in love
 4. Te Amo
 5. Russian Roulette
 6. The last song
XD  i stort sätt alla låtar men men de e JÄVLIT BRA! Man blir liksom på bra humör av dem =P

xoxo

Mode A.S.A.P

Skitfinnnnnaaaaa grejer jag har hittat idag mmmm!!! AY AY !


sån hade min mamma på 90 talet =P
ETT MÅSTE !!! KANSKE JULKLAPPS TIPS?

XOXO


GET REAL, FOR FUCKS SAKE!

MITT FÖRSTA UTKAST FÖRSVANN, TACK BLOGG.SE!!!! JAG SKRIVER DET HÄR ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


CHAI LATTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHH U GOTTA B KIDDIN ME

CHAI E FUCKING TE PÅ FLERA SPRÅK!!! OK ??? TE....D E BARA TE!!!!

WIKIPEDIA SÄGER :
 • I stora delar av världen är chai (med olika stavningar som exempelvis Çay i Turkiet) ordet för te. Se Te
 • I delar av västvärlden kan chai också syfta på ett speciell form av kryddat indiskt te. Se Masala chai
LATTE HAR URSPRUNG I ITALINSKAN VILKET BETYDER MJÖÖÖÖÖÖÖÖÖLK. BARA MJÖLK OK???

DÄR HAR NI D , MYSTERIET LÖST!!!   MJÖLK TE!!!!

KOKA VATTEN SLÄNG I EN TEPÅSE HÄLL I LITE MJÖLK!!! (MEN ISCHAILATTE DÅ???) SLÄNG I ISBITAR.....LÄGG I SOCKER HÄLL PÅ GRÄDDE ELLER PEPPAR OCH SALT VA FAN DU VILL BARA SLUTA GÅ RUNT ME DIN JÄVLA ÅTERANVÄND COFFEEHOUSE MUGG OCH ENDA ORDET PÅ MUNNEN "CHAILATTEDIETEN" ELLER "CHAILATTE"

DET ÄR BARA FUCKING TE OCH MJÖLK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ GÅ OCH FUCKING DÖ DÖ DÖ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ERA SMÄ JÄVLA FJORTISAR

"CHAILATTE, ISCHAILATTE, SÖTTCHAILATTE, EXTRASÖTTCHAILATTE, FUCKCHAILATTE, KUKCHAILATTE, SUGARCHAILATTE, RUMPSVETTCHAILATTE, ARMPITSSWEAT CHAYLATTE A LA STARBUCK CHAILATTE"
BITCH PLEASE.....

GET REAL!


GET REAL, FOR FUCKS SAKE! del 2

VECKOREVYN "ÄR DET OK MED RÖKBILDER PÅ SIN BLOGG? JA ELR NEJ?"

FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUCCCCCCCKKKK OOOOFFFF

MENAR NI ALLVAR NU ELR ?

SAMMA SAK SOM ATT FRÅGA E D OK ATT ANVÄNDA EXTRA VERGIN OLIVE OIL ISTÄLLET FÖR VANLIG OLIVE OIL. SAMMA SKIT SAMMA SMAK.

BARA FÖR FOLK SOM LÄSER DIN BLOGG INTE SER ATT DU RÖKER PÅ DIN BLOGG BETYDER DET INTE ATT ALLA HELT PLÖTSLIGT SLUTAR RÖKA, ELLER ATT DU BOTAR CANCER ELLER ATT DU HAR HJÄLP NÅGON FRÅN ATT TA SJÄLVMORD NÄR DU INTE VISAR EN VIMMEL BILD DÄR DU HÅLLER EN SIGG. BARA FÖR ATT INTE BILDERNA FINNS DÄR BETYDER INTE ATT INGEN KOMMER RÖKA
DU KOMMER INTE RÄDDA FJORTISARNA/ FÅ DE ATT HÅLLA SIG BORTA FRÅN SIGG. SÅ ENKELT E D BARA . GET OVER IT. GET REAL

LÅT MÄNNISKORNA VAAAAARA NU , FAN E D FÖR FEL PÅ SVERIGE NU FÖR TIDEN?????

ÄR DET OK ATT PRINCESSAN HAR EN HERMÉS VÄSKA FÖR 100.000 KRONOR???? KLART DET ÄR OK!!!! MER ÄN OK!! 

DET ÄR FAN FUCKING TASTIC!

LÅT HENNE LEVA HON E PRINCESSA, HON E SVERIGES ANSIKTE UTÅT VA FAN! HON HAR HJÄLPT LIKA MÅNGA MÄNNISKOR PÅ "EGENHAND" SOM HELA SVERIGES BEFOLKNING HAR GJORT TILLSAMMANS. HON TAR HAND OM VÄRLDEN! GÖR DU??????? SORTERAR DU DINA SOPER? SPARAR DU ENERGI? DONERAR DU PENGAR TILL VÄLLGÖRENHETER? NEJ??? DÅ SÅ FUCK OFF! GET REAL

BÄTTRE KVALITET ÄN KVANTITET, BRA FÖR MILJÖN OCH RESTEN AV VÄRLDEN. ERA "BILLIGA" SAKER TÄR UT PÅ VÄRLDEN. BARNARBETE, REGNSKOGEN SKÄRS NER, GRAVIDA KVINNOR SITTER I SMÅ FABRIKER I INDIEN OCH SYR ERA "BILLIGA BÄTTRE" KLÄDER. LÄGG NER VA FAN.......

GET FUCKING REAL!!!

OCH SIST MEN INTE MINST DEN SVENSKA VERSIONEN AV "Kitchen Nightmares" ALLTSÅ "KNIVEN MT STRUPEN" SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGER EN STOR FETT TJOCK ÄCKLIG SYPHILIS KONDYLOM KLAMYDIA FYLLD PRIKIG INFIKTERAD K U K !!!!!!!!!!!!!
SÅ ÄR DET BARA... GET REAL!
Människan.....ah

Såg på förkväll ikväll och d va en tjej med där, en tjockis som stod och snackade om hennes intresse för japan och bla bla och att hon virkar "små,söta" figurer. Bla bla bla

Jaja....

Plus att hon var ful och stod och repiterade det programledarna sa:

Programledaren: - Så du har sysslat med det länge nu ja
Bruden: - Jag har sysslat med det länge nu ja
Programledaren: - Är det svårt? Ser ganska svårt ut'
Bruden: - Jaa, det ser svårt ut, men det är inte alltid
Programledaren: - Du är väldigt intresserad av japan
Bruden: - Jag är väldigt intresserad av japan ja
Programledaren: - Hörde att ni sitter på pud och virkar med kompisarna
Bruden:  - Ja vi sitter på en pub och virkar med kompisarna , ja =D

ASSÅÅÅÅÅ ALSHDLADUFEUOYODYEOYWYFPHSFHSLDHAHLHADLHSDÖAJDÖAJÖOJAS

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VÄRFÖR ÄR ALLA HELT PLÖTSLIGT SÅ JÄVLA INTRESSERADE AV JAPAN?
DET PRATAS OM DET HELA TIDEN PÅ TV:EN
VARFÖR KAN INTE FOLK BARA ERKÄNNA ATT DE LÄSER FOKIS BLOGG OCH DET ÄR DÄRFÖR DE HAR BLIVIT MER INTRESSERADE AV JAPAN ÄN INNAN.........GOOOOOOOOOOSSSSSSSHHHHHHHH


So my styleeee

Äger!

Ohhh, Ohhh, Ohhh, Ohhh
Youre bad for me
I clearly get it
I dont see how something good could come from loving you
The death of me, must be yo mission cause with every
Hug an kiss you snatching every bit of strength
That I'm gon need to fight off the inevitable
An its a heart breaking situation Im up in but I cant control

Chorus:
Youre just like poison
Slowing moving thru my system breaking all of
My defenses with time
Youre just like poison
An I just dont get it how could something so
Deadly feel so right, Im not sure of what to do
Its a catch 22, cause the cure is found in you
I dont want it but I do,
Youre just like poison
My affliction Im addicted I cant lie
Kiss me one more time before I die

Verse II:
You ain't right take me high
Then that high it subsides an my body flat lines
Then you come to revive, wait, wait, wait Im alive
But how long with it last, will it all come
Crashing down, how many doses am I needing now
Whats the prognosis, will you be around or am I
Just another victim of a an assassin that broke my heart down

Chorus:
Baby youre just like poison
Slowing moving thru my system breaking all of
My defenses with time
Youre just like poison
An I just dont get it how could something so
Deadly feel so right, Im not sure of what to do
Its a catch 22 cause the cure is found in you
I dont want it but I do,
Youre just like poison
My affliction im addicted I cant lie
Kiss me one more time before I die

Breakdown:
Its just not my body (No), its my mind
You dont know how many times I told
Myself, this cant do (Cant do),
An that I dont need you (No I dont need you)
Its so unfair, (Unfair) that I find myself right back in your care (Care)
An whats good is that when you are not always there (there, there)
Youre no good for my health, my health,
Youre just like poison, Ooww, Ooww, Ooww
Youre just like poison, Ooww, Ooww, Ooww

Chorus:
Youre just like poison
Slowing moving thru my system breaking all of
My defenses with time
Youre just like poison
An I just dont get it how could something so
Deadly feel so right, Im not sure of what to do
Its a catch 22, cause the cure is found in you
I dont want it but I do,
Youre just like poison
My affliction Im addicted I cant lie
Baby kiss me one more time

Chorus:
Youre just like poison
Slowing moving thru my system breaking all of
My defenses with time
Youre just like poison
An I just dont get it how could something so
Deadly feel so right, Im not sure of what to do
Its a catch 22, cause the cure is found in you
I dont wanna do,
Youre just like poison
Im addicted I cant lie
Kiss me one more time before I die


My style 4 sure

Så vacker hon är


Stupid in love
Oh
Stupid in love

Let me tell you something
Never have I ever
Been a size 10
In my whole life
I left the engine running
I just came to see
What you would do if I
Gave you a chance
To make things right

So I made it
Even though Katy
Told me this would be nothing
But a waste of time
And she was right

Dont understand it
Blood on your hands
And still you insist
On repeatedly trying
To tell me lies
And I just dont know why

This is stupid
Im not stupid
Dont talk to me
Like Im stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
Im not stupid

My new nickname
Is you idiot
(Such an idiot)
Thats what my friends
Are calling me when
They see me yelling
Into my
Phone

They tell me let go
He is not the one
I thought I saw your potential
Guess thats what made me dumb
He dont want it
Not like you want it
Scheming and cheating
Oh girl, why do you
Waste your time
You know he aint right

Telling me this
I dont wanna listen
But you insist
On repeatedly trying
To tell me lies
And I just dont know why

This is stupid
Im not stupid
Dont talk to me
Like Im stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
Im not stupid

Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep
Holding on
But the dunce cap is off
You dont know what you lost
And you wont realize
Till Im gone, gone, gone
That I was the one
Which one of us
Is really done

Ooh
No
No
No
Im not stupid in love

This is stupid
Im not stupid
Dont talk to me
Like Im stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
Im not stupid

I may be dumb but
Im not stupid
In love


Gossip girl

Bloggen tar emot mina tips, men länkar inte alltid.....jaha.......Det finns till och med ett inlägg där angående Foki's photoshop som jag tipsade om men inlägget är gjord på det sättet som att deras blogg kom på det där.

Inte schysst HotGossip!

inte schysst.....

börjar misstänka att Alex idioten driver den bloggen..........

//

Lojala tjejer

...Det är en lögn att det finns "ssåååån lojalitet bland tjejer,tjejerna ställer alltid upp för varandra". Bara en stor,fett lögn.

Tjejer är klart bättre på att förstå varandra men.......det behöver inte direkt betyda att alla tjejer ställer upp för varandra. Tjejer är backstabing bitches (offtast) - so get used to that. Folk som säger nåt annat, ljuger.

Offtast så är killar mer lojala mot varandra än vad tjejer är. Plus de flesta tjejer är paranoida. Vrf tror ni de flesta tjejer vill vara kompisar med killar? Jo, för att man slipper höra "men gumman va söt du ser ut i denna klänningen" när hon igentligen menar "fan va fult den sitter på henne, men jag vågar inte säga nåt för att hon är min vän och hon kanske kommer att ta åt sig"... Eller "va söta ni är tillsammans" när hon igentligen menar "va ful din pojkvän är men jag säger inget ifall hon tar åt sig" osv.

Och nej det är inte taskigt att tala sanning till sin vän, det är det som menas med att vara en vän....att tala sanning. Klart kan sanningen göra ont, men bättre det än falskhet. Om jag tar på mig en ful klänning som passar inte min kropp och ser helt allmänt förjävlig ut så skulle jag vilja höra det från min vän än att höra "nää men va söt du e" och gå ut och se förjävligt ut. Klart att man kanske ser själv vad som passar eller inte passar en , men ibland gör man inte det helt enkelt.

Men tjejer är faktiskt inte så lojala mot varanda ( såvida man inte är gay - då brukar man stick together ). It's a fact.

//

Malena LOL

Hittade en skitrolig bild på Malena Ernman..... hahahaha The Dragqueen!


 

Kunde stylisterna inte hitta bättre outfit till henne????? Herre Gud.

They shoudda get fired!

 

//Skillnaden mellan vänner och kompisar.

Vänner är dem som aldrig sviker en, vad som än händer. Dem lägger aldrig ut bilder på dig som inte borde finnas på internet även om ni bråkar. Även om de snackar lite skit så sprider dem inte rykten. Dem försöker inte flörta med din pojkvän/flickvän. Dem lyssnar på vad du har att säga, och då lyssnar du tillbax. Dem ger dig råd utan att riktigt lägga sig i , i ditt liv.
Dem håller dig sällskap när du inte mår bra. Dem finns där för dig både genom det goda och onda i livet. Dem är inte med dig för din förmögenhet eller annat. Dem vill ( i stortsätt ) bara ha dig bra, ditt bästa.
Dem kommer aldrig lämna dig full på en fest. Dem kommer aldrig sparka på dig medans du ligger ner. Dem kanske inte håller mig det i vissa av dina val, men dem stöttar dig ändå.
Ni kan diskutera saker utan att brusta ut i bråk. Nihar alltid kul tillsammans och det viktigaste av allt - ni litar på varandra till hundra procent.

Kompisar är dem som finns där, man kan ha kul tillsammans, dela sina åsikter osv men man kan aldrig löpa hela banan ut med sina kompisar. Det kan man med sina vänner. Man måste bara lära sig att skilja ur på kompisar och vänner.

Tydligen nu för tiden finns det bara "kompisar" som finns runt omkring en. Om man använder såna ord som "älskling, love you, du är bäst, syskonkärlek" bla bla bla...men, så fort man bråkar så hamnar olika onödiga kommentarer ut på internet. Och inte bara kommentarer, det är bilder, video's, print screens och massa annat. Det är synd att det har blivit så. Man måste uppskatta de vänner man har och vekligen , verkligen lägga lite tanke bakom sitt val av "vänner".

Det är oxå bra att ha flera människor att umgås med än en eller två, annars blir man bara inlåst i nån sjuk liten värld, och bara vara paranoid om att andra som inte är med i din umgängeskrets är inte bra människor, eller falska elr nåt annat, vad det är nu som man kan få för sig när man är paranoid.

Eller ta det lungt med dina egna åsikter och tankar så du inte förlorar dem riktiga vänner som du hade. Det här är ett svårt ämne tycker jag. Får nog återkomma med mer sånt sen =P

Synd att flera av storbloggarna inte uppskattar sina vänner. Dem lär ångra sig när åldern kommer krypa på dem bakifrån.


Cherish your friendships.

//

Du e fan SCHIZOFREN!!! Get a life!

Det finns en bloggare jag stör mig på så otroligt mycket. Han e så full av skit så d e inte sant. Ljuger om allt! Vart han bor, vad han gör, hur han känner (stalkar) vissa personer, hans shopping osv. Herre GUD! GET A FUCKING LIFE!!!!!

Tror du verkligen att alla e så jävla dumma i huve att alla faller för dina lögner???? I DONT THINK SO!!! Du skämmer ut dig själv. Lägg ner.

//

"Fyllepåhitt"

Asså jag vet inte vad jag sysslade med igår natt haha
Jag var hemma, år lite potatis me lax och sallad....mmmm...gott.....och drack lite rö-vin....och sen tänkte jag, fan, jag villa ha sånt där armand a lá Kenza. Och så plockade jag me mig en massa nya halsband och armband jag köpt och skulle pyssla ihop nåt XD....mmm...d blev ju fint ändå (?)

Satt länge och höll på mne fick ett sånt armband till slut yay, satt i min säng.....min mysiga säng.......fan...känner mig lite trött.....


 


 

Vad tycks????? :O

 

//


Funky hotels

Det här hittade jag på nätet, eller det här hittade mig IGENTLIGEN hehe


Hund Hotel, de där röda e en toalett =)))


Kapsel hotel i Amsterdam =) (I think)

Vattenfalls Hotel med väldigt mysiga sovrum


Spaceship hotel *haha* näe, men riktigt cool Hotel är det =))) Lyxigt värre =PÄnnu ett flaaääishigt hotel motel =P

I alla fall så hittar du alla olika roliga hotelen , och det finns HUNDRA TALS!, här

//

Hiss / Diss

Judith och Juditch på comhem
Skvallerbloggar - där får man all info på engång
"Pure Butter Assorted Shortbread" - mmmmmmm världens goaste kakor!
Snabbmat (när kylskåpet är tomt och man orkar inte hitta på nåt att laga XD )
Bloggande fjårtisar
Homofober (homofober är bara de som är osäkra på sin egen sexualitet)
Paradise Hotel - ännu ett blåst program på tv med blåsta mediakåta människor....
FOKI - hon är tråkig, bloggar inte så mycket nu för tiden, och enligt mig är hennes "little miss perfect" grej hon kör på är en fasad. Men ser ju att hon är en bitch i verkligheten.//

Det är NI som är problemet!

Är det bara jag eller är det fler personer som är rediga i hövet och faktiskt tycker som mig? Jag menar MÄNNISKORNA är helt rubbade nu för tiden. Jag fattar ingenting.

Folk stör sig på Kissie,Dessie,Paow;Amir och bla bla bla typ baby señorita och resten av fjårtis bloggarna men hallå liksom.
Det är på grund av OSS som de är kända?! Ni sitter och klagar som fan, man går igenom kommentarerna som finns på deras bloggar och det är "stick och dö", "du suger", "gå häng dig", "du e ful , dööö". Men varför läser ni då deras bloggar fan?????? Jag följer alla de här bloggarna slaviskt, för jag tycker det är underhållande, ibland har de något vettigt att säga och ibland har de bra tips på mode osv. Läser jag nåt riktigt störande då komenterar jag inte. Eller kommenterar på "normalt" sätt utan att säga att den personen är ful och att denne skall gå och dö.

Men jag fattar inte vrf alla sitter och klagar på Kissie, och ändå har hon 600.000+ läsare. De som bloggbråkar tjänar på det. Att de härmar varandra är ingen nyhet heller. Det finns en viss tjej vid namn Aliette som stör sig på att de stora bloggare härmar henne, duuuh tror du verkligen? Cha cha är brats språk för sthlmare. Wuhuhuhuuu är nåt som säkert många använda då och då INNAN du blev mer elr mindre känd. Plus att hon skryter om att hon har massor med läsare....hon har bara 40.000+ läsare. Aja... men

Sluta störa er, vill ni ha bort de människorna från bloggvärlden - sluta läsa deras bloggar. Det är enkelt. Det finns massor med bra bloggare som inte får någon luft på grund av att människor tycker att de bra bloggarna är tråkiga (?!).

Vilken dubbelmoral.

"Kissie och dessie och alla de där är dåliga förebilder medans Foki och Kenza är bra. Men Kissie är en underhållande skribent, det r roligt att läsa hennes blogg, medans Kenza's och Foki's är SKITTRÅKIGA. Man somnar framför deras bloggar. Så vrf spendera tid på en TRÅKIG blogg när man kan följa nån som är SKITROLIG, dock en ful brud men sönderblonderat hår och billiga kläder trotts att hon säger att hon är rik, fan va jag stör mig på denna bruden hon borde dö. Men jag föjler hennes blogg. Kissie WOOHHHHOHOHOHOOOO!!!"

HALLÅ???????????!!!!!!!!!!!!!!!! VAKNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//

Roliga bloggar

Kom på en grej, tänk nu när alla bloggar så skulle typ Kungen också börja blogga? Skulle ni följa bloggen då ????

Roliga bloggar som jag skulle följa (om dem fans) :

 • Kungen
 • Kissies morsa eller Alexandra "Kissies" Nilsson skulle börja blogga som sig själv och inte Kissie
 • Bobby's morsa från "Mammas pojkar" (hahahahahaha)
 • Barack Obama
 • Tomten
 • Vladimir Putin
 • osv
Fyller på listan när jag kommer på fler namn =)) hehe

//

Jag inspirerar!

Sen jag har klippt mig har alla hakat på trenden, se här :
har oxå klipt sig pagekort, hittar inte bildenBlir inteförvånad om det är fler som hakar på ;-) hahaha

Over and out

//

Gay is not a choice

Bästa videon NÅNSIN!//

På tal om ...

Det här mitt absolut första fajs inlägg , nervös osv. I alla fall enjoy... HAHAoch visst bryter jag, och visst säger jag vissa saker inte som som jag borde säga, men det är svårt att tänka snabbt på hur man kallar något eller hur man skall säga något när man spelar in, dock var det min direkta reaktion precis efter att ha kollat på videon. jag tycker att det är rätt så underhållande klipp, och jag står för det jag säger


//

Bråk på youtube.

Fan va jag stör mig på vissa "wesserbissar" som e jävla data nördar som sitter där och tror att de har svaren till allt i hela världen och att alla ska tycka som de. ARRRGGGGGHHHHHH ADASJDHAJKHDJKASDHJKASHDJKHASJKDHASJKHDJKASH FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Kollade på Gina's youtube klipp och de är jävligt roliga och jävligt REALISTISKA elr va fan man kallar det! AAAAAAA hon har i alla fall rätt när hon pratar och hon vet vad hon pratar om. Och så kommer wesserbisser och skall spela smart och kommenterar, jag var så klart tvungen att kommentera ^^. Fattar inte va e d för fel på människan ???? Helt fucking störd e han/hon

Här är i alla fall vårt bråk. Vem håller ni med?

Dubbelmoral anyone????
w0g4life (3 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
För övrigt, om du nu anser att Nationalitet inte är ett val, hur kan då du, den som postat denna video och nästan 20% av den svenska befolkningen som icke är etniskt svenska befinna sig här och leva i det svenska samhället? Om allt är så svart och vitt ska inte alla icke svenskar slängas ut och tvingas leva i deras nationer? (obs, JAG tycker inte så måste jag nog skriva för du läser nog in det så, i mitt sverige är _alla_ välkomna)

Sen fortsätter det:
w0g4life (2 dagar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Svenskars dåliga engelska? Nämn en nationalitet som har bättre engelskakunskaper än den svenska? Svenskar är överlägset bäst på engelska i världen, tätt följt utav Finland, och Belgar och Holländare. Nu vet du. Knowledge is power.

Blatte är löjligt, vi kan köra på Etnisk svensk och kanske afrosvensk, arabsvensk, asiensvensk eller liknande? Nationalitet tycker jag för övrigt är ett val, liksom språk och religionstillhörighet.
LinaGalina871030 (18 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
SKojar du???? Är nationalitet ett val????? LIKSOM SPRÅK??????? ASSÅ SKÄMMTAR DU????? Lika som att säga att bli våldtagen av en serivåldtäksman eller bli dödad av en seriemördare är ett VAL.........sjuk ju
w0g4life (9 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Väx upp snälla du. Tydligen är du ingen frihetsälskare av rang direkt. Och var fan kom våldtäkt in i bilden?

Kultur, Religion, Nationalitet och Språk är självklart någonting alla människor kan adaptera till och välja att bryta med. Varför ska människor tvingas in i sociala strukturer som de föds in i? Som sagt, väx upp, du har ingen koll alls. Lägg ner grupptänket.
LinaGalina871030 (4 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
dubbelmoral. först säger du att det är ett val och nu säger du att man kan "anpassa sig". ??? för det andra så kom inte våldtäkten in utan jag sa att säga att nationalitet är lika mkt ett val som att bli våldtagen av serievåldtäktsman.

Sverige är kanske bra på engelska gramatiken, men faaaan kan de inte prata på engelska bara för det!!!!! Svenskarnas engelska hurts my ears. Mina öron blöder fan när jag hör SVENNAR prata engelska. .
w0g4life (4 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Svenskar är bäst i världen på engelska, det är fakta. Jag skrev tidigare här vilka länder i ordning som räknas ha bäst kunskap om det engelska språket. Detta är "objektiv" fakta, inte min personliga åsikt.
w0g4life (4 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Jag sa inte anpassa sig, jag sa adaptera,men sak samma. Allas total frihet är alltid begränsad utav den moral som bedrivs i ett samhälle. Även om ett samhälle endast bestås utav två individer så gäller samma anpassning, och detta blir tydligare ju starkare majoritet ett land har.

Detta har dock ingenting med min ursprunliga poäng, vilket är att språk, religion, kultur och nationalitet är och ska vara ett val. (forst)
w0g4life (4 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Jag vill gärna höra ett eller flera argument varför detta inte skulle gälla i ett fritt samhälle? Jag är född med mina fysiska attribut, någonting jag inte kan ändra på vilket är ett resultat från mina föräldrars DNA, jag förstår dock inte hur detta ofrivilliga "val" av fördelseplats och dna-sammansättning skulle hindra mig från att välja hur jag vill leva mitt liv som jag själv önskar.
LinaGalina871030 (3 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
du e rubbad, sjuk i huvet fan. "Jag sa inte anpassa sig, jag sa adaptera" HA HA HA spela smart. Som sagt svenska är bra på att stava på engelska men inte prata INSE D!!!! Gina har fan rätt.

Språk, kultur och nationalitet är inget man väljer, VILKEN PLANET kommer du ifrån igentligen????? Du e fan inte normal, sök hjälp.
w0g4life (3 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
XD.
Synd att man inte kan Facepalma i text ;)

Läst det jag skrivit igen, sen läs dina texter, och se var du finner argumentation och substans. Du får ta och tänka efter litegranna.

Det här med svenska och engelska har jag redan skrivit sanningen om, din åsikt betyder lite då vetenskapliga undersökningar redan gjorts i årtionden. Svenskar är bäst på engelska i världen, punkt slut.
w0g4life (3 timmar sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Ang. att språk,kultur och nationalitet är inget man väljer, så handlar det om min ståndpunkt. Realiteten ser kanske inte ut så, men som jag skrev i allra första inlägget så är det min åsikt att så ska vara. Hittils har du inte presenterat något argument emot mig, bara kallat mig sjukt i huvudet och från någon annan planet.
LinaGalina871030 (7 minuter sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Asså jag får psykos på dig. Jag har inte sagt att svenskar E DÅLIGA PÅ engelska, jag sa att DE INTE KAN UTTALA ORDEN ordentligt,det vetenskapliga undersökningen visar bara hur bra svenskarna är på att skriva och förstå engelska. Idiot. Du sitter där och försöker uttrycka dig med sånna "smarta" ord när du igentligen , som man ser i dina argument är inte smart alls.
LinaGalina871030 (5 minuter sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Du fattar ju inte poängen i det jag säger hur som helst. Du fattar ju inte ens sj vad du säger. Vill du ha argument ?? HA HA .. FINE!

Din åsikt e skruvad, lika skruvad som dig. Om ens föräldrar är från japan och man föds i sverige , är man fort en japan! ALT NATIONALITET. Man kan inte bli 5 år och sedan säga....hhhmmm nääää jag vill vara afroamerikan.
LinaGalina871030 (3 minuter sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
GO morgon på dig. Man växer inte upp i en arabisktalande familj men vägrar att prata arabiska och bestämmer sig att prata franska. Kultur är något man växer upp med i det land man lever i. Man kan inte leva i Sverige hela sitt liv och välja att följa Sydafrikanernas kultur, man kanske kan det men offta att folk är från en kultur men total vänder och väljer en annan??? Su är fan inte normal säger over and over igen för d e du inte
LinaGalina871030 (6 sekunder sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Det enda i allt du läst upp som man faktiskt kan välja är religion. Du är en jävla retard , ba inse det. Jävla smartass. Du e inte så smart som du tror att du är. Now, fuck off.
w0g4life (57 minuter sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Varför kan man välja Religion, men inte nationalitet eller språk? I de allra flesta länderna föds man in i religionstillhörighet på precis samma sätt, och religionen är inbunden i kulturen överallt. Vad exakt är skillnaden?

För övrigt, vet du att det är dödstraff för apostasi i den Islamiska läran? Inte mycket till val där.
w0g4life (1 timme sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Finns massor med Afrikaner som talar Franska för övrigt, ifrån koloniala tiden, är de fransmänn? Men det är klart man talar det språket som talas där man växer upp, annat vore konstigt. Men varför kan man inte bo i sverige och välja en annan kultur, t.ex amerikansk kultur är ganska dominant idag? Och tycker du på så vis att invandrarna i Sverige ska släppa sitt språk och kultur och TVINGAS till Svensk kultur och språk? Enligt vad du skrivit borde du tycka så.
w0g4life (1 timme sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Det är du som inte förstår. Det här känns som att diskutera med en 11åring, fast det står att du är född -87. Mäkta underhållande faktiskt :).

Ok, nu fick jag en ståndpunkt, så du menar alltså att nationalitet är genetiskt betingat. Är då alltså t.ex en Iranier en arab? Jag tror de flesta iranier som läser detta skulle skrika NEJ VI ÄR PERSER FÖR FAN!
w0g4life (1 timme sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Fortsättningsvis, förklara för mig vad Amerikaner är? Kan en svart människa vara en Amerikan, eller är det ango-saxiska nordeuropéer som enligt defintion endast kan vara amerikaner?
För övrigt, vet du att Japanerna migrerat ifrån Korea halvön, är dessa då Koreaner, inte Japaner enligt din defintion?
Ser du inte hur lite du tänker efter, men du kallar mig en massa tillmälen. Hur roligt som helst.
w0g4life (1 timme sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
Svenska och Engelska är bland de mer besläktade språken som finns, att svenskar i grunden har lätt för engelska går lätt att finna genom enkel språkforskning. Naturligt att vi därigenom har lätt för språket. Hur vi dialektalt uttaland orden får väl anses vara en tyckesfråga. Jag tycker väl själv svengelska kan vara fult, men det är beside the point. Jag påpekar bara att vi är "bäst" vilket vi är rent objektivt.

Mitt svar : jaja , du e smart, och hopplös.....orkar inte diskutera sånt VIA internet, speciellt.
Jag kommer få utbrott fan...och ta sönder min data haha


Jag lever i Sverige, har gjort det i snart 12 år, alltså mer än mitt halva liv. Jag kommer inte ihåg mycket från Ryssland, det landet jag kommer ifrån. Hade inte det varit dåligt att leva i mitt land hade jag och mamma inte kommit hit. Det var dock inte jag som valde vart vi skulle "fly" och det var inte direkt min mamma heller. Mitt enda pass är svenskt, jag pratar flytande svenska (och engelska och rysska) , jag har läst i svenska skolan, jag har en utbildning från svenska skolan, jag säger att jag är svensk med utländskbakgrund. Men det betyder inte att jag har VALT min nationalitet. Jag är fortfarande rysk, det flyter ryskt blod inom mig, mina ryska gener och DNA, jag uppskattar den ryska kulturen, jag saknar mitt land from time to time, jag hejjar på ryska landslag, jag älskar att lyssna på rysk musik - allt för att det är MITT ARV. Och ingen kan ta det ifrån mig. Men, jag lever här, i Sverige och jag trivs, inte med allt men jag trivs. Jag pratar svenska hela tiden, jag tar del av den svenska kulturen också. Men jag är fortfarande rysk (ryska som riktiga svennar säger).


Visst blev jag frustrerad, frustrerad att der är via internet det här pågår. Hade det varit i verkliga livet ooouuufffffffff, då hade han inte varit så tuff.

Här är en tvintervjuare som talar tydlig svenskengelska men försöker att låta väldigt engelsk.Här är ett till exempel, han pratar bra men har BRYTER!Här är ett annat exempel (som för i övrigt SKIT ROLIG!!!! varning för skratt attack):Här ännu ett exempel...som om inte hon driver med det hela????


//

Blåsning!

Viktoria Silverstedt (?) blåste 4400 tjejor!!! Fast hon gjorde det for a good cause så klart. Det varn en kampanj om att "sluta röka".
Tyckte att det var lite dålig stil att lura folk på det sättet, men det kanske var en bra grej ändå. Sluta röka liksom. MEN!!!!!!

Som vanligt har jag en egen version av allt =)))
Att antingen röka eller inte är ens eget val. Varför skall man bli inlurad i något? Jag menar tänk om man är 14 år och drömmer om att vara model eller kanske är man 26 (vilket är ganska sent för att börja som model) och det är en sista chans för personen att bli model och så kommer Viktoria som en länk till den stora glamurösa världen och så blir man "antagen" och sist men inte minst....FUCKING LURAD!
Tjejerna sitter där och är så förväntnings fulla och helt plötsligt får de ett mejl

"PUNKED!"

och typ "detta är en kompanj mot rökning och nu ska du undervisas om hur dålig rökning är bla bla bla" . ETT MEJL OXÅ????? ETT MEJL????? Hur många tjejer tror ni satt kvar och faktiskt läste igenom mejlet? Inte 4400 i alla fall. När jag tänker lite på det så var det faktiskt inte så bra idé after all......

Nu ska jag kolla på Christine


 

//


London yra ;)

Kolla vad jag har ;)

Goaste teet plus burken är som en piggybank =)) och världens goaste crackers!!!!! Smörkex (haha smörsex) med ursprung från Scotland. Väldigt goa. Finns att köpa i Svenneland oxå, vet inte vart exakt.//

Omg Omg Omg...

Jag fattar inte att faktiskt lägger ut det här.....verkligen inte. Men! Jag har tänkt att jag inte har nog med video inlgg, alltså mina egnaaaa....Så här får ni! HAHAHA fattylicious!

"Dont jugde and u wont b judged"

OMG OMG OMG!!!!

//

Fest på PUSH

Asså....ljudet bara försvann.....fattar inte varför....... =(((("special avdelningen bara för att vi kan"


//

Gina e rolig =))

Hon har ju en poäng i det hon säger.

Skitrolig =)))
HAHAHA!!!!!!!!!!

//

Rihanna

Jag trodde inte Rihanna bröt på engelska haha men det gör hon.


//

Kid Kudi ÄGER FAAAAAAN!!!!!!!!!!

 

//


I Now Pronounce You Chuck & Larry

Bästa filmen jag har sett (idag haha) , nä men den va riktigt bra. Den var rolig och allt det där.....skitbra. Första gången jag ser den i alla fall.  Återkommer imån =) ska dra iväg nu!!!

P&K

P.S. några quotes från filmen:

Asian Minister
: Now place the ring on his hand. A ring is like a circle, it goes on forever. It's not like a triangle, triangle have corners. It's like a circle.

Chuck: I'm not an animal! I'm a whore!

Captain P: And most importantly, they showed us that no matter whom we choose to love, be they heterosexual, homosexual, asexual, bisexual, trisexual, quadrisexual, pansexual, transexual, omnisexual or that thing where the chick ties the belt around your neck and tinkles on a ballon, it has absolutely nothing to do with who we are as people.

Larry: Domestic partnership.
Chuck: Domestic partnership? You mean like faggots?
Larry: No, I mean yea but, no, not us. Obviously. Just on paper.
Chuck: Paper faggots?
Larry: Well, the accepted vernacular is gay... but yes.

Larry: Chuck. What's going on, man?
Chuck: Brace yourself, Larry. What I'm gonna tell you is pretty rough. They removed your entire body. You're nothing but a head now.
Larry: What?
Chuck: They said that there was enough fat in your head to rebuild you a new body, so they got scientists in the other room working on it. God willing, you're gonna be alright.
Larry: Oh, you know, you're such a dick.

Kevin: I'm sorry sir. He sucks, you're cool, I'm gay, I'm out.

//

Yehoo!

Ny design på gång vet ni! Kommer bli fräscht (?) och fint snart. MKT snart (I hope) hehe

I allafall så kommer det att bli proffsigare än det är nu. Yay! Längtar!

//

Feeeeettttt bruuuuud!

Min favvo låt oxå, brings back memories (som man dock inte vill återuppleva HAHA!)//

Glamurosa

Skillnad?????

8 månader sen:


Nu:
Idétorka.........

Bada bim bada bum

Pissies (jag menar Alexandras) brorsa Peter ser fan exakt ut som Pissie. Om han skulle nånsin välja att bli en transa så skulle vi plötsligt ha två st. Pissie's. En bra idé för Pissie oxå att ha honom som body double (doboule skrev jag från början XD) så "hon" kan komma på sina tv uppträdanden när hon e bakis, som hon vanligtvis missar. Fått nog av "kändis" livet Pissie?

BILDEN ÄR TAGEN FRÅN PISSIES BLOGGHAHAHHAHAHAHA SÄG INTE ATT HAN E INTE LOOKALIKE

//

Skämtar ni eller?

Asså DUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHH Sverige. Go morgon liksom. Spikmatta hit spikmatta dit. Skämtar ni med mig eller? Jag kommer ihåg att min mamma hade en sån spikmatta när vi bodde i Ryssland typ år 1987-1989. Även min mormor hade sån tidigare än så även. Och så kommer man hit och året är 2009 och man läser överallt

NY INOVATION! NY GREJ BLAH BLAH BLAH SPIKMATTAN!!!! YAY!
ALLA SPRING OCH KÖP DETTA FÖR DETTA ÄR NÅT NYTT.

Lägg ner va fan. Den e inte ny nånstans...det är bara Sverige som är efter som vanligt. Nu går alla och klipper sig till kort hår eftersom det är en trend i Sverige just nu, men igentligen skall man gå i krulligt medium långt hår nu. Det är den riktiga trenden. Och är inte hatiskt och blah blah mot Sverige eftersom jag är "invandrare". Jag ser inte mig själv som en invadrare -  jag har svenskt pass och BARA svenskt pass. Jag är svensk punkt slut. Dock har jag mina rötter i Ryssland och jag har vissa känslor för mitt ursprungsland och ursprung överhuvadtaget så våga inte ens hoppas på mig för det nu.

Jag vet hur folk reagerar på sånna komentarer och vet hur jag skall försvara mig oxå. Som jag alltid brukar säga - om jag inte kan backa upp det jag säger säger jag inget alls. Och jag klippte mig kort eftersom mitt hår är/var fucked up dåligt XD

HAHA vet inte vrf jag skrev om mattan ens.....tror att jag såg en bild nånstans.//


Asså...BLÄÄÄH!!!

Först och främst vill jag säga "fuck". Jag kan inte sova nu. Skulle sova bra inatt men då vaknade jag av att jag fick skiiiit (ironiskt nog) ont i magen. Jag hoppadde upp och sprang till toan. Och satt där i typ 3 timmar, halv sovande. Inte för att jag för trött får att gå upp men för att min magen goes balistic on me from time to time. Jag äter fan knappt (spec inte onyttig mat - ha ha) och så får jag magproblem ändå. Irriterande fan. Jag har för i övrgit har problem med magen hela mitt liv, det är nåt jag har ärvt av min biologiska idiot pappa.

I alla fall sen så känner jag fortfarande att jag har ont i magen så jag sitter här och stalkar folks bloggar. Och visst hittar man roliga saker. Som typ att baby senorita (verkligen baby - ett litet barn asså) sitter och kopierar nån rakt av (med nån menar jag Alex @ sthlmshetaste blogg) *orka länka* elr Dessie den omogna 12 åringen (eller är hon 15 igentligen?) som härmar Pissie och en annan mindre blogg. Eller så kommer på att Pissie är så desperat att hon gör sig själv till kändare än vad hon verkliggen är.
Jag fattar mig inte på det där. Orka liksom. Snart kommer folk tröttna på såna bloggar...och kommer att följa min blogg istället, för att jag är rolig söt och HAHAHAHA näää fan.

I allafall så aaa...jag märker att jag har postat mer bilder och videos istället för inlägg - inlägg. Hmm...idétorka? Hahaa nej....aldrig (eller aldrig å aldrig men man märker när min blogg torkar).

Blir ba sur på att vissa säger copycat på vissa saker som är inte kopierade utan är insperrerade av något/någon. En copycat är en person som total kopierar stilen (alltså kopierar raaaaaaaaaaakt av och ändrar en eller två pytte små saker)  och inspererad person kanske , just det inspereras av den personen och gör nåt i den stilen men ändå säger vart insperationen kom från. Om man skall säga att man är en copycat när man läser en blogg ser att en stil är bra eller ett inlägg inspererar och gör nåt i samma (inte stil men) kategori, så kan man säga att hela freakin' världen är en copycat av sig själv.
Alla modevisningar, alla mdetidningar, alla designtidningar, alla inredningstips, tidningar och program. Allt och alla i stort sätt är i så fall copycats. Ikke sant??????

Fan va smart jag är. Så smart att jag får huvudvärk av mig själv ibland. Och sen så har jag så mycket att säga ibland att jag förvirrar mig själv och människor som läser plus att jag tappar min röda tråd och får blackouts hahaha som nu... jag ger upp. Min mage (t'fu t'fu t'fu) känns bättre. Go morgon på alla er glada och inte så glada människor.

//

Var är hennes navel?

Fan va jag diggar Brittan! //

Va fan, äntligen!

Blir det lite musik när man är inne på min blogg och läser! YAY! Inte dålig musik heller ;-) ! Fan! Enda problemet är att jaa...ALLT E FUCKING HULLER OM BULLER! Måste fixa det nån dag, men måste anlite nån som kan sånt, jag kan ju inte ett skit så jag bombar på bara så som jag vet. =S förvirrade mig själv nyss....

Hmmm.....vad ska jag säga nu då........Så jäkla trött. Jag går och vilar mig lite *haha* yeah right !
Hörs senare! Enjoy my bog a bit better now, with the music and all =)))) aaahhhhh hope u like it ;-)

Psykos.....in my brain......Party all night loooooooooooooooooooooong......HAHAHAHA byyyy myyy ooowwwnnnn HAHAHA asså märker ni???? Psykos....det är d som händer om man inte tvättar sina händer !! HAHAHAHA my god.....what's happening to me ?!?! WTF?????!!!!!!!!

Så blire.....när man inte sover ordentligt.....=) GO NATT...jag menar , morgon. Och inte god. Eller jo, God morgon, men för mig är det typ sov gott nu. Sockkkker.... JALLA PUSS PÅ ALLA....

Sean banan äger.....han e skit rolig. Fuck....sov gott till mig, enjoy my musical blog!

PSYKOS DARKARCHANGEL MED SÖMN BRIST
OVER AND OUT

//

Mattiaz Skandalen !

Hörde den här låten för TUSEN ÅR SEDAN! Och visste att den skulle bli en hit, spec bland straighta folk....duuuh liksom. Det här är Sverige...Folk här ÄLSKAR gay folks. Personligen så diggar jag låten som fan *haha* och tycker inte att den är "överskattad" som många säger. Jag kollar dock inte på "Ullared" och de flesta kallar Mattiaz för "Ullareds bögen" - vilket jag inte tycker är okej. Han har ett namn, kalla honom för Mattiaz tack! Tror att han skulle hålla med mig igentligen. Sen så håller han ju på att bli lite större nu, med hans blogg och nya kompis "Paow". Jag tycker att Paow e skön (snubbe hihi) och är mogen för sin ålder. Bättre än Pissie och Dissie copycat. Och jag tycker inte att det är okej att folk försöker att dra ner Mattiaz i deras bloggbråk. Mattiaz har varit duktigt och skrivit ett inlägg angående gaybloggen (och nu även Pissie) att han inte vill starta bloggkrig och är inte avundsjuk (det där ordet igen...gaah...) på gaybloggen.
Gaybloggen har fått luft. Jag får la uppdatera lite med mina åsikter angående bloggkrigen. Har ganska mycket åsikter om det där ändå. Plus att jag följer de "kända" bloggarna själv.

Men nog om andra bloggar! Det här inläggeet ät tillgnat Mattiaz! Mattiaz du e grym! Grattis till din pågående (och hoppas fortsatt) framgång. Du borde komma till Göteborg och uppträda på vår allas kära Gayklubb "Gretas"!!!!!!!!! Måste måste måste!!!!!! 

Du e skön! Oh oh oh oh du e sååå skööön! Fan.....har sån lust att festa me dig, tror att vi skulle komma bra överens ;-) jag e skitrolig! HA HA HA i alla fall så no matter what, I DIGG U (säger man ens så på engelska? det där va nog SVENgelska)!!!!!

Läs hans blogg med ;-)

MATTIAZ - SKANDALEN - OH OH OH BABY!

 

//


Make up - testing testing 1,2,3

Igår skulle jag testa att sminka mig på mitt eget sätt. Förra gången så körde jag på smokey eyes för första gången och igår så testade jag något eget. Blev väldigt fint även om det inte fastade på bild lika bra haha! Men jag "postar" en/två bilder ändå. =) "

Dont judge and u wont b judged"


HA HA HA fan va söt jag va då!
MÅSTE SKAFFA PHOTOSHOP!//

Myspys

Napolean tårta och blåbärsmuffins med en kopp svart "blah blah" te !! Mmmm....gotti gott gott....

//

Kvällsmys

Var ute idag och klippte mig, åt sushi ett mysigt sushi ställe, skall återkomma dit nångång och ta lite bilder medans man är där och äter sushi sushi. Och så handlade jag lite grejer för hemmet. Är jätte trött. Skall nog gå lägga mig nu. Åh juste! Testade ett smink tips idag, smokey eyes. Har aldrig testat det innan, blev jätte fint!

Men här kommer bilder på kvällsmys! Ska läsa lite skvaller och sen sova.föresten så har Willy's jätte gulliga "påsar" för godis just nu!
så fina att man kan ge bort det i present! *hihi*

Michelle Phan e JÄKLIGT grymm på smink och hudvårdtips ! Prenumerera på henne's updates på youtube!

 

Åh juste, sitter och kollar på ANTM cycle 13! HA HA

först ANTM sen skvaller i cosmo och sen sova =) hehe

 

 

//


Kissie look alike
//

Arisa goes a lá Foki

Ja, visst inpirerar hon. Här kommer lite bilder på roliga saker jag hittat på internet.

 

 

En stol/pall av rosa pennor! SO MY STYLE!


 Kina/Japan inspererade skor?!______________________________________________________________________________________


__________________________________________________________________________________

VISST SER DEM ÄKTA UT? MEN DET ÄR DEM INTE. DET ÄR "KLISTERMÄRKEN" PÅ VÄGGARNA!


//

Moshi moshi

I want to break out of my mind,soul and body, I want to scream my lungs out...but I cant...And it hurt's so bad...

 

//


NAMASTE!

KoNiChiWa ! Eftersom coockie FOKI inspererar hela Sverige till att bli galna i Japan och manga och anime och massa annat tänkte jag bjuda på KAMIKAZE GIRLS marathon  =)

"I Love Språk" visade ett inslag angående den Japanska hysterin i Sverige idag (jag tror att det är Foki's fel) så här får ni nu. =P
Kamikaze Girls del 1 av 11

Kamikaze Girls del 2 av 11

 

Kamikaze Girls del 3 av 11

Kamikaze Girls del 4 av 11

 

Kamikaze Girls del 5 av 11

 

Kamikaze Girls del 6 av 11

 Kamikaze Girls del 7 av 11Kamikaze Girls del 8 av 11Kamikaxe Girls del 9 av 11Kamikaze Girls del 10 av 11Kamikaze Girls del 11 av 11HOPE YOU ANJOYED IT AS MUCH AS I DID! ;-)

//YOURS TRULLY

Ooouuuffff.....sikken låt....heart braking

 

//


Vilken bra låt!

I mina högtalare just nu ! PUMPAR PÅ HÖGSTA VOLYM!

 

//


Paow, Amir och Steffi blogg

De har tydligen startat en blogg för länge sen om Olga haha en rysk brud som älskar vodka och sånt. Fett rolig! De borde fortsätta med den!!!! Jag är ryss och jag TOTALY APPROVE!!


http://olgavodka.blogg.se/


Så jäkla bra !! XD

//

Adorable kid.

Mitt framtida barn skall se ut så här! MÅSTE SE UT SÅHÄR! Och låta så haha han e ju jätte jätte mega gullig!

 

OCH SÅ ETT KLIPP PÅ HONOM HOS ELLEN, JÄTTE JÄTTE MEGA GULLIG!!!!!!!!

 

 

//


På tal om BDSM ;-)

Det är sånt här vi gillar ;-)

 

//


Sexig BDSM kvinna hihi

Kolla vad jag hittade på nätet av rent misstag O_o het är hon oxå

 

 


//


Jävla TV!

Fattar ingenting,igår visade TV3 en film som hette "Bang Bang Orangutang" och den var ju fan hur sjuk som helst. Fattade ingenting. Mannen bara körde runt i sin bil. Och idag visar TV3 "Dag och Natt", i samma anda, nästan samma skådisar, samma huvudroll. Mannen kör runt i sin bil. Knullar osv. ( eller det var det de visade nr jag satte på (ironiskt) den kanalen ).

Som sagt hänger inte alls med. Vad är det som hände? Varför två filmer? Som är gjorda likadant? Samma handling i stortsätt, mannen förstör sin familj. I den ena kör han på sin son, blir dumpad och blir kär i en 22 åring; i den andra är han otrogen, hans fru tar ut skillsmässa, han knullar en annan brud hela tiden, han vill komma tillbax till familjen hon säger nej sen ångrar hon sig och börjar snacka om all sex de har haft och att ingen annan skulle ställa upp så mycket som hon gjorde (tog henne bakifrån och kallade henne hans slampa O_o) och så helt plötsligt säger han nej (?). Han ville komma tillbax till henne (kan inte du förlåta mig?) och hon ville inte och ville ensamm vårdnad, det ville inte han han ville ha deladvårdnad. Sen säger han, men hållkäften, jag har knullat massa brudar, du får ensam vådnad stick nu ?????? WTF???????

Och så sex sex sex sex........................

Nu hittade jag en beskrivning av vad det är för filmer =)

"DAY AND NIGHT is about people that love and want to be loved. It's the story of a father, his young son, his unfaithful wife, her secret lover, his young mistress, his lonely sister, his forgetful mother, a fanatic football coach, a pregnant whore and an angel disguised as an old man. They are all looking for the answer to the same question: "If love is the answer - what is the question?"

"Bang (GANG)bang organgutang är en film som handlar om kärlek och sorg. Men att säga att det görs på ett okonventionellt sätt är att underdriva kraftigt. Detta är snurrigt så det räcker och blir över.

Själva historien är inte mycket att käbbla om. Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson (Mikael Persbrandt) älskar bara sitt jobb. En dag inträffar en tragedi som gör att hans familj vänder honom ryggen och han förlorar även jobbet i samma veva. Nu får han helt omvärdera vad som är viktigt i livet och vad man egentligen älskar."

"Att summera omdömet är ungefär lika splittrat som själva filmen. Ett intressant experiment som är lätt att applådera men svårt att älska."  - så det var inte bara jag som tyckte att filmerna var KOKO!

Så jävla mkt sexsnack och sånt e med oxå....man blir ju fan KÅT! Hur kan man kolla på en film när man blir kåt? FAAAAAAAAAAAAAAN!!!! Får nog byta kanal (not)  hihi

 

//


Konstruktiv kritik heter det!

Varför ska man alltid dissa en människa för utseende? Varför kan man inte dissa en människa för det de är eller hur de är istället för utseendet som är något man inte kan ändra på? Eller det kan man ju i för sig med plastik operationer och sånt, men jag menar de som faktiskt inte kan ändra på utseendet (inte har råd t.ex.).

Man skall dissa en människa som faktiskt är för mycket, snackar mycket skit bakom ryggen, har för mycket luft (tror sig att vara något den inte är), är fixerad vid andras liv,förmögenhet och utseende, är uppkäftig, kan inte stå för sina åsikter eller för något som har kommit ur deras mun, kaxig eller kaxig utan anledning, falsk, söker sig till bråk, eldig, agressiv, trycker ner andra, påstår något är sant när det inte är det, avundsjuk (när man är säker på att det är så), uttnjutjar dig på olika sätt, och massa massa mer ni kan hitta på. Det är sånna människor man skall dissa eller i så fall hjälpa denne att ändras. Nu öppnade jag en dörr ( att ändras ) som öppnar andra dörrar, så ta det lungt jag skall förklara mig =).

Att hjälpa någon att ändras : det finns något som heter konstruktiv kritik som är inte samma som vanlig kritik. Konstruktiv kretik är alltså något som ger dig råd om vad som behöver ändras/förbättras. Till exempel, du går för långt med en åsikt, du har din vän bredvid dig som säger ifrån. Och istället för att total flippa säger du antingen " jag står ändå för min åsikt " och lägger ner "yxan" och samtalet eftersom du nu känner att den här deskutionen inte kommer komma fram till något, eller så säger du " vad är det i min åsikt som du tycker jag gick för långt med? " i en normal och lugn ton, inte kaxig och inte heller jiddrande, och vill faktiskt veta vad du gick för långt med så att du vet det nästa gång och slipper trampa på samma kratta flera gånger. Och då menar jag inte att ni skall tjafsa om det utan du skall fråga det i förebyggande syfte.

Att ändras eller få hjälp att ändras behöver inte alltid betyda att det är dåligt. Och jag menar inte att att vara sig själv är dåligt heller, men va fan det finns vissa människor som bara förlorar på att vara bara sig själva i längden. Jag vet själv, har varit med om det själv. Men jag fick hjälp av mina kompisar genom goda och onda erfaranheter att ändras, nu tjänar jag på det istället för att förlora. Och visst är jag långt ifrån perfekt men jag är långt ifrån dålig också.

Att lyssna när någon pratar är bra, att låta den talande tala till punkt utan att avbryta denne är ännu bättre. Att inse sina misstag är bra, att be om ursäkt från de sårande av ditt handlande är ännu bättre. Att välja att inte hålla kontakt med någon som skadar din "aura" är bra, att sedan kunna forsätta utan denne och inte snacka massa bullshit om denne är ännu bättre. Att hjälpa och förstå någon av dina vänner gör att dina vänner ställer även upp för dig när du behöver dem. Att välja sina vänner rätt är bra, att lära sig av andras misstag är ännu bättre. Fast man kan även lära sig av sina egna misstag ;-) , dock citerar jag "att vara smart är att lära sig av andras misstag, att vara mindre smart är att lära sig av sina egna". Att preoritera är bra, att försumma är inte så bra. Att hjälpa med någon affär för sina vänner/släkt/bekanta är bra, att välja att inte göra nån affär med sina vänner/släkt/bekanta osv är ännu bättre.

Lär dig att skilja ur, gott och ont. Bra och dåligt. Bra idé och dålig idé. Tänk först och främt på dig själv! Och älska först och främst dig själv! Nu tänker du kanske att jag låter självisk, men ingen kommer att må bra i det beslut du tar om inte först och främst du är nöjd med. Och när du tar ett beslut så stick with it, låt ingen få dig att må dåligt över det, för att det är ditt beslut. För i slutändan så kan du ju ta till dig konstruktiv kritik och destruktiv kritik, men det är bara du som bestämmer hur det påverkar ditt liv. Och så blir ju det ditt och bara ditt beslut, men också är det så att du antingen gör ett bra beslut eller så gör du ett dåligt beslut. Det är upp till var och en.

Man skall vara självisk (ibland kanske ni tycker men jag säger) i första hand. Och sedan kan man tänka på andra som är runt omkring en. Men självisk i första hand, dock inte så självisk där du blir en irrogant,kaxig och otålig (osv) människa som ingen vill ha något att göra med, och sedan tänka på din familj som är de enda som säller upp för dig vad som än händer (och din familj är dem du väljer är, om du kanske inte har en familj utan bara vänner eller vem det nu kan tänkas vara) och sedan dina vänner (riktiga vänner som du verkligen litar på t.ex) , kompisar (som bara finns där, ni umgås ibland , pratar ibland osv) och bekanta (som är just som det låter).

Men ta alltid till dig konstruktiv kritik, för det är just som den är...konstruktiv. Den skall hjälpa dig att bli bättre. Lär dig att ta till kritik, vilken den nu kan vara, annars is no point in living. Men lyssna alltid!

I hope u catch my drift...

//

Tattoo time!

Här är bilder på de tatueringar som jag planerar på att göra.

inte direkt så men i den stilen =)

med namnet "angelina" inlindat i tatueringen

har flera såna i huset hängande nu för tiden plus att jag har haft ett hängsmycker (samma som på bilden) sen jag var 5 år.phoenix tattoo...finns så mycket olika versioner att välja på men här är mina favoriter.


//

Spegeln.

Att döma någon:

Varför är det så att folk dömmer andra om deras misstag när just dessa människor gör samma?
Jag menar en brud till exempel går runt och "dejtar" rätt så mkt men när en annan brud gör det så blir hon "hora" även i den andra brudens ögon?
En brud har till exempel två, tre killar på samma gång och hon luras ju med dem också. Men när en annan gör något i den stilen så är hon en dålig brud.
En brud kanske har en kille vid sidan om sin nuvarande men när en kille har det är han en omogen mansgris, player och hell knows what else.

"Hon gick ut och festade och så hånglade hon öppet med men en kille och sen gick hon vidare och hånglade med en annan!" - säger en brud som gjorde samma sak kanske på samma fest och kanske på en annan fest.

Hur kommer det sig att man dömmer andra utav samma misstag men aldrig sig själv?

Avundsjuka:

Vart kommer det där ordet ifrån igentligen? Varför är alla så fixerade vid ordet "avund" nu för tiden? Vissa människor är så jäkla självupptagna att de hela tiden tror att man skulle vara "avundsjuk" på dem eftersom de lever en livstil som dem strävar efter. Jag förstår inte det.

"Du är avundsjuk på mig bara!" "Jag tror att hon är så eftersom hon är avundsjuk" "Hon vill inte umgås med mig för att hon är avundsjuk" "Han är bara så avundsjuk! Det är darför han sprider rykten!" "Jag vill inte ha något med henne/honom att göra för att han är hela tiden avundsjuk"

Varför tror människor hela tiden att de som är omkring de är avundsjuka så fort de gör/får/har/tar/köper/säljer/drar in (och allt möjligt) något som skall vara (i dagens samhälle) utöver den standart normen vi har idag?

XX köper en ny bil. XX tror att andra är avundsjuka nu eftersom der är en ny bil och andra säger att den är fin.
XX åker på en resa, tror sig att andra är avundsjuka. XX gör något som nån annan planerade på att göra XX tror sig att den personen är avundsjuk. XX köper nya kläder, XX tror att andra är avundsjuka. XX köper nya skönhets produkter, XX tror att andra är avundsjuka. XX gör saker som inte alla andra människor kan göra, XX tror att alla är avundsjuka. XX lever en speciell livstil, XX tror andra är avundsjuka. XX går runt och säger att andra är avundsjuka.

Det är "bara" exempel jag uppger här.  Men varför är vissa så fixerade vid avund?

Man kanske är inte alls avundsjuk för att the buttom line is that there's nothing to be jelous of igentligen. Det är bara något som en har fått för sig, eftersom den människa vill att andra skall vara avundsjuka. Eftersom det är det den strävar efter.
Om någon är avundsjuk på en annan för något, I'm sorry that it's that way, men istället för att vara avundsjuk kan man försöka att göra så att man själv kan få allt man vill och slippa vara avundsjuk. Men går du runt och tror hela tiden att andra är avundsjuka, borde du söka en läkare det är inte normalt ju. 
Vissa människor lever sitt liv, får vad just dem vill i sitt liv och är nöjda och är inte alls avundsjuka på dig som lever som du tror bättre liv för att kanske i denna människan ogön är det inte så perfekt som du försöker det att framstå. Och andra är kanske avundsjuka som in i helvete på att du lever som du gör och går runt och ältar på det istället för att göra något åt sina egna liv.

Skitsnack:

Att man inte kan leva utan skitsnack är ingen nyhet, men ibland blir det bara för mycket. Alla dessa kompisar som blir fiender, alla dessa oskyldiga missförstådda offer och alla dessa fyllesnack. Var i helvete är folks integritet? Sluta snacka skit om nån som inte kan försvara sig för fan! Ingen gillar när någon snackar skit om en bakom ens rygg, inte gillar man när en person snackar skit om en men går och gör samma sak om en annan, hur förväntar man sig då att andra gör mot en? Inte svår fråga va?

Ni kanske förstår också att den som snackar väldigt mycket skit för i övrigt snackar skit till allt och alla. Med tiden förlorar sådana människor sin umgängeskrets. Det är bevisat. Snackar någon skit till dig finns det risk att den människar snackar skit om dig med bakom din rygg, så tänk alltid på vad du säger och till vem du säger det. Vissa människor lever på skitsnack andra vill helst slippa det.  Respektera det.

Snackar du skit så snacka till den du verkligen litar på då. Den du vet inte kommer gå runt och snacka. Även om ni bråkar.
Bråkar du med din bästa/närmsta/osv vän, gå inte runt och snacka skit direkt eller alls för då är du en bätte människa. Och det kan också vara så att ni kanske hittar tillbax till varandra och då är det inget kul att komma ihåg all skitsnack som spreds när ni inte umgicks.

Stå för det du säger om du verkligen säger det. Vissa saker man säger är det bara en själv som vet vad som verkligen sas och gjordes än någon annan. Stå för det du säger, det belönas, tro mig. Var inte falsk! Känner inte du för att prata med nån säg det rakt ut. Eller är det något du inte gillar, tycker om eller tycker känns rätt, säg det rakt ut. Det är ändå det som håller i längden. Det kan såra men det kan också få den andra att växa som person/personlighet och kan få dig att växa som person/personlighet. Man blir bara starkare av sådant.

...

Så många tankar känns det som. Men rubriken talar för sig själv. Se på dig själv innan du dömmer andra. Ingen är perfekt, men alla kan göra sitt bästa.Insperations källa - några blondiner.

//


Trööööööööööött................

Har inte sovit sens igår dag/lunch/morgon/ och nu är jag jätte trött faktiskt. Herre jävlar. Kan knappt se. Hade så mkt på hjärnan. Jag har skit ont i magen. Jag gör så att jag går och lägger nu och uppdaterar imån, vill inte skriva (skrev skita istället iannan haha)  nåt jag kommer "ångra" sen eller inte kan stå för.

I alla fall natti natti, I'm off to nanna in my bed. Imorgon bombar jag med nya krafter. Ha d gött! Adios! Arrivederci! Good bye! Dosvidanya! osv


Hot,hot...hot!


New l00k

det där är ingen lampa, det är en tentakel från filmen War of the Worlds

 

Y S L

 

//DARKARCHANGEL


Födelsedags bilder =)

 

OXFILE MED SÅS OCH KLYFTPOTATIS (KOKT) ,KÅLDOLMA MED GREKISK SALLAD; SALTA GURKER TILL ALKOHOLEN , TZATZIKI VID SIDAN AV, OCH JUICE.

mitt face är inte med på bilden för att jag hade en galen blick, såg ut som en hungrig undulat.

 

TÅRTAN, DEN VAR VERKLIGEN GOD! 22 LJUS PÅ DEN, rymdes knappt hehe

KOPPEN OCH FATET VAR EN PRESENT

 

 

Det var jätte kul, vi spelade WII RAVING RABBITS TV PARTY, väldigt roliga spel finns där, drack umgicks och hade allmänt roligt. Min familj också en egen tårta att fira mig med =) och de kom och hälsade på nästa dag, då åt vi av den tårtan på bilden med. Nä, men jag var väldigt nöjd med mitt firande, lungt och fint ;-)

Inga fyllesnack, inget gick sönder, ingen att behöva passa upp, bara lugn rolig kväll hemma.

 

//DARKARCHANGEL


Mmmm....even tho....

När man är trött och inte har sovit så bra är det ändå bra att gå upp tidigt. För det första blir man tröttare och kan lägga sig tidigt, för det andra så uppskattar man dagen bättre, för det tredje man får mer saker gjort, och för det sista men absolut inte minsta! MAN BLIR BELÖNAD!

Jag fick min belöning idag.  Plus så fick jag reda på att en VISS person får sitta INNE i nio månader på grund av misshandels som  ägde rum för en månad sen. Vilket gjorde mig lite besviken dock , för det yrkades ett år och två månader. Men nio månar är väl bra ändå :-) happy happy :-)


Something to make me feel even better....

ISA DORA ÄGER

VICHY ÄR HELT ENKELT BÄST PÅ HUDVÅRD

 

ÄNTLIGEN ORIGINAL TANGENTBORD, ROSA TRÅDLÖSA MUS OCH EN FIN MUSMATTA

 

//DARKARCHANGEL


Jag vet, jag vet...

Jag vet att jag suger på att uppdatera senaste veckan men....jag har haft väldigt mycket på hjärnan. Massa saker att tänka på. Blir nästan snurrig. Har begravt min minsta lilla syster som inte fick en chans att leva. har gått på rättegång i tvådagar i rad. Nu är den avslutat och imorgon kommer domen. Hoppas allt blir som JAG vill. Har gått on and off me en person. Blir galen.

Angående lilla syster. Jag hade inte berättat detta tidigare eftersom det var en svår tid för hela familjen. Mamma stressade och oroade sig hela tiden vilket ledde till tidig död på vår lilla mirakel som inte klarade av att andas själv, levde i en timma efter födseln, kramade mamma och gick vidare till en bättre värld (hoppas jag i alla fall).
Det har varit sjukt jobbigt.
Att begrava henne var värst. Hon var så söt och så liten. Och lilla kistan va så liten och vi skulle lägga ner henne under regn ner i den kalla marken. Herre gud. Det var inget kul. Men man måste vara stark. Jag ser det som att hon blev räddad, att hon offrade sitt liv för oss, familjen. Det har gjort att jag ser på mitt liv mycket annorlunda nu än vad jag gjorde innan de här hände.

Funderar på att göra en tattoo till minne av henne. Hon är värd att uppvisas på min kropp, vara en del av min kropp för alltid. Jag har redan en tattoo som en hyllning till min morfar som gick bort i lugn canser fem år sedan. Nu skall jag hylla Angelina (lilla ängeln) och mamma. Sen spinner jag vidare på andra tattooeringar som har något betydelse för mig. Jag gör inga tattoo's som inte betyder nåt.

Skall även försöka dra och klippa mig vilket kan vara jäkligt jobbigt, varför skall jag berätta en annan gång.
Men från och med nu skall jag inte gå in på mitt privata liv, det här är liksom sista inlägget som angår mitt privata. Från och med nu är det den bloggen som jag ville ha "ma vie en rose", mitt rosa liv. Det livet jag vill ha. Den bättre delen av mitt liv. Den delen som kommer att få mig att växa och sträva efter mina drömmar som jag har. Plus att jag ska försöka uppdatera mer flitigare och komma med mycket av mina åsikter.

Jag vill även förändra min design på bloggen, ska kolla om jag kan hitta nån som är bra och får med det jag vill ha i min design. Kanske fixa kategorier och gästbloggar? Insperation please. Hiss/diss osv?! Vi får la se vad jag kan spinna på med tiden.

I alla fall en liten uppdatering så inte tycker att min blogg suger och jag tappar läsare helt å hållet hehe

//Darkangel

P.S. 1 : ni som gillar roliga saker och indisk brytning på engelska kolla på Hallå Mumbai varje onsdag på STV2

P.S.2 : har redan förklarat Darkangel men kan göra det igen i senare inlägg.

P.S.3 : babyseñorita,som ni kanske känner till går i samma klas som min lillkusin som säger att hon är mobbad och är inte alls lika kaxig i verkligheten, var med i debatt ikväll och fan vad jag blev besviken. Hon som provocerar och inte kan hålla käft på sin blogg och video inlägg satt helt tyst i bakgrunden. Not cool at all.

RSS 2.0